X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • zbikowa Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2013, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje drogie, mój towarzysz życia właśnie mnie poinformował, że dziś jest Międzynarodowy Dzień Seksu. To wiadomość tak na wypadek, jakby któraś z Was nadal nie miała planów na wieczór.

;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2013, 21:07

aisa, Shagga_80, Ilona, Kfjatus, Ola_czeka, Rucia, Gunia, Blondi22, Fedra, Selena lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 czerwca 2013, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus wrote:
    dobra zmieńmy temat :P
    Ciekawe czy Shagga kupiła coś lumpku ? :)
    Kupiła :P
    Gacie...a co mi tam pochwaliłam się na fasolkach to i tu się pochwalę dwiema fotkami :P
    opt20130607170523.jpg
    opt20130607170542.jpg

PS. Nie są rewelacyjne,ale kosztowały 10 zł i po moim skróceniu ich już mogłam założyć je od razu...a Stary obiecał,że da mi kasę na nowe :P

zbikowa, Ilona, Kfjatus, kopciuszek126, Ola_czeka, mauysia, Rucia, Gunia, kiti, aisa, Fedra, gocha04, Selena lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 czerwca 2013, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Dobry wieczór :)

Już po wizycie. A więc ... Duphaston idzie w odstawkę. Nareszcie :) Słyszałam serduszko mojej dzidzi, bije pięknie i cudownie <3 Wszystkie wyniki badań OK. Kolejna wizyta 5 lipca a USG połówkowe szykuje mi się mniej więcej na koniec lipca. Strzelę sobie chyba prezent na imieniny i pójdę 26 lipca :)
    Mam pić więcej wody, ew. wody z sokiem ( woda mi nie wchodzi ), miętę, broń boże samych soków, bo podrażniają żołądek, a przy moich wymiotach nie są wskazane.

A co do tych żeli intymnych - można ich używać bez najmniejszego problemu czy obaw o dzidziusia :)

Super wieści Rutka :)

I wracam do czytania dalej :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 czerwca 2013, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Koczku raczej to nie jest implantacja, tylko oznaka zbliżającej się @.
    Chciałabym mieć inne zdanie Koczku,ale niestety zgadzam się z Rucią :( Wybacz szczerość :(

• plemniczka Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2013, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    net mi wciagnelo. Dziekuje dziewczyny! Fedrus tak to prawda tylko spokoj mnie uratuje. Shaggi ładne spodnie, a ty sliczna!
    Przez weekend pewnie nie zajrze, trzymajcie sie kochane!

Shagga_80, Ilona, Fedra lubią tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 czerwca 2013, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Plemniczko pamiętaj, że mdłości i wymioty nie są wpisane w każdą ciąże. Ja przy Kindze nie czułam nic a nic! Raz jedyny rano poczułam mdłości i to był koniec moich objawów ciążowych lat temu 10. Więc jeżeli ty nic nie czujesz to nie denerwuj się tym. Może jesteś akurat przypadkiem który przechodzi ciążę bardzo spokojnie.
    Podpisuję się rękoma i nogami pod tym...i ja miałam tak przy Kubie! Prawie wcale objawów! Spokojnie kochana Plemniczko, wszystko jest OK :)

plemniczka, Ilona, aisa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 czerwca 2013, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nooo..nadrobiłam Was :)
    Dziś obleźliśmy z Kubą całe miasto - nie wiedziałam,że mamy tyyyyle lumpów :P Ograniczałam się do wchodzenia i pytania "macie gacie ciążowe dla mnie :P ?" wreszcie przed samym pójściem na autobus znalazłam takie co nawet spodobały mi się...tzn głównie cena spodobała mi się :P
    Szkoda,że kasy nie miałam nic...więc znów zaciągnęłam Młodego pod bankomat...kawał drogi stamtąd :( Moje Kochanie było bardzo dzielne...tyle godzin na nogach ...wróciłam po te spodnie i pogadałam długo z Panią ekspedientką (szukając jeszcze czegoś dla siebie, bezskutecznie jednak)...i załamałam się nieco :( Bo Ona powiedziała mi,że bardzo widać już u mnie ciążę (Jej córka też jest w drugiej ciąży i ma na listopad termin i zakładała,że ja jestem dużo wcześniej...a tu tylko miesiąc) no i dodała "pewnie duże dziecko Pani będzie miała"...taaa tego mi potrzeba...gdzie tu jeszcze 4 m-ce wytrzymać !

Ilona, Kfjatus, Rucia, aisa, zbikowa, jeju, Fedra lubią tę wiadomość

• Ilona Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2013, 05:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry dziewczyny :D
    Schagga piękny brzuszek, ale z Ciebie chudzinka. Spodnie fajne ;D
    A ta babka w lumpie to jakaś dziwna ;P
    Ja standard nie śpię od 5.
    Dziewczyny mam pytanie, gin mi powiedział, ze jak będzie mnie pobolewal brzuch to mam brać magnez, ale nie pamietam jaki i w jakiej dawce? Czy to jest bez znaczenia. Nospy tu niestety nie ma.

Miłego dnia :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2013, 05:23

Shagga_80, jeju, Fedra lubią tę wiadomość

Moje skarby Wiki i Marcel :)
  • jeju Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2013, 05:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagguś spokojnie...dasz radę...a młody faktycznie dzielny...ale dzieciaki tyle ćwiczą mięśnie nóg, że spokojnie dał radę...mój też robił kilometry i wcale się nie skarżył, że go nogi bolą...po prostu najgorzej to jest gdy się nad dzieckiem rodzice rozczulają...wówczas weź mnie, nogi mnie bolą, ja nie ciem itd. ale może ja jestem inna.
    Nawet p.psycholog napisała, że dziecko ma podczas leczenia dobry nastrój i nie wykazuje cech dziecka chorego, nie ma poczucia, że coś straciło przez chorobę i takie tam pitu pitu...że przez mamę ;-) no nieważne ale podejście rodziców jest ważne, Przytulanki tak, dopieszczanie oczywiście ale teraz jak widzicie już nie działają moje metody persfazji, mój syn jest już samodzielną jednostką ale jak coś już się dzieje źle albo gdy sama sobie nie daję rady czy w innych sytuacjach patowych, mogę na swojego syna liczyć...właściwie, to on się opiekuje mną a ja nim....

Shaggunia Kubuś teraz się przyzwyczai i szybciej przejmie może rolę starszego brata, spacerując obok wózeczka...na 100% takie dłuższe marsze mu nie szkodzą a jakby go faktycznie nogi bolały, to by odmówił maszerowania....spokojnie...

Co do rosnącego brzuszka, jedna dziewczyna ma 0,5 litra wody inna dwa litry...weź dzbanek i popatrz jaka to objętość, wyobraź sobie że wlano Ci 0,5 litra wód i 2 litry wód...jest różnica moim zdaniem a to tylko wody...jak dziecko będzie rosło, będzie wykorzystywało te wody, do picia np. i będzie je połykać...będzie nimi otulone, amortyzowane...lepiej ciut więcej niż za mało...Ale co fakt, to fakt, brzuszek jest już widoczny ;-)

mala29_, aisa, Shagga_80, Fedra lubią tę wiadomość

21fdf3f6662aeb0b776eba2645690831.png
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2013, 06:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry ! :)
    Shagga śliczny brzusio! :)
    Rutka dobrze, że Maleństwo zdrowo rośnie! :)
    Ilona, co do wakacji to my głównie w domu, bo finanse idą na budowę. Mam zamiar skoczyć na weekend do Kazimierza i do rodzinki do Szczytna. Na te wyjazdy z pewnością uda się wybrać, a na dłuższe wakacje chyba muszę kilka lat poczekać, aż się wprowadzę do domu przynajmniej :P
    Mój nowy komin regularnie obsiadają bociany - każdego dnia siedzą sobie dwa klekoty, a dziś na nim nocowały, zaczynają znosić patyki na gniazdo. Może są jakimś znakiem ? :P
    A poważnie to już mamy ich dość, bo nasz komin zaczyna się robić w centki, dziś Mężczyźni mają założyć folę, by je jakoś odciągnąć i wystraszyć...
    Życzę przyjemnej soboty, dziś pięknie, słonecznie i deszcz się nie zapowiada, oby było tak u wszystkich :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2013, 06:20

mala29_, Ilona, Rucia, aisa, Shagga_80, zbikowa, Fedra, gocha04 lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • kopciuszek126 Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2013, 06:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczynki!!

U nas zanosi się na ładna pogodę, jest słonecznie od samego rana-choć taka lekka mgiełka czy jakaś para przyszła z daleka,ale słonko świeci i żyć się chce :)

Shagguś- pieknie wyglądasz w ciąży :). Brzucholek masz galanty :D-moim zdaniem dużyyyyyyyyyyyyy-jak na taką chudzinkę i to oznacza albo duze dziecko albo dużo wód płodowych albo i jedno i drugie. Moja kuzynka miala wielowodzie, urodziła też duze dziecko-4200, ale brzuch miała ogromniasty, ze w ciąży pojedyńczej nigdy takiego wielkiego nie widziałam. Ja też mam spory brzuch i powiem Wam,ze już sąsiadka kapnęła sie,ze jestem w ciąży i wczoraj pytała o to moją mame :) no i na Festynie z okazji Dnia Dziecka dwie osoby to zauważyłu i tez pytały. A ja nie potwierdziąłm i nie zaprzeczyłam-po prostu chcemy trzymać jak najdłuzej w tajemnicy,ale chyba się juz nie da....W niedzielę podejrzewam,ze mąż powie teściowej.
    Poratsy fajne ;). Sama bym chętnie takie i za taka cene kupiła. U nas w O. to ciężko kupić w lumpie coś ciążowego. Zaglądam czasem i kupuje jakieś koszulki robocze dla M. lub jakieś ciuszki dla małego. Bo są naprawdę super jakosci i mało zniszczone niektóre rzeczy. Muszę po niedzieli zajrzeć do parku ciucholandów i popytam :)

Miłego słonecznego dnia dziewczynki :)

Ilona, aisa, Shagga_80 lubią tę wiadomość

1usasg1812jvvfe2.png

bhywanlihyvyaglb.png
  • kopciuszek126 Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2013, 06:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatuszku dziś od rana myśle o Tobie i o Twojej tempce :) i dopiero teraz w stopce zauważyłam,ze rośnie. No tu nie może być nic innego jak fasolka-jestem pewna :). Czyli jutro z rana ujrzymy zielona kropeczkę i plusika-tak??Testujesz? Trzymam kciuki!!!!

mala29_, Rucia, aisa, Fedra, Selena lubią tę wiadomość

1usasg1812jvvfe2.png

bhywanlihyvyaglb.png
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2013, 06:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kopciuszku tempka rośnie jak na drożdżach :P
    Ale jak już pisałam, zostanę przy swoim uporze i test zrobię dopiero w poniedziałek. :)

mala29_, Gunia, kopciuszek126, Fedra lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2013, 06:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Mała,co u Ciebie?
    Ilonka Ty już przez brzdąca w brzuszku spać nie możesz? Jak dzieciątko teraz takie energiczne, to co bezie potem :P

Ilona, Gunia, aisa lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • Ilona Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2013, 06:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfiatuszku uważam ze Twój test to będzie tylko formalność. Wydaje mi sie, ze powinnas juz dzisiaj zrobić i nie trzymać juz nas w napięciu ;D

Kfjatus, aisa, Shagga_80, Fedra, Selena lubią tę wiadomość

• Ilona Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2013, 06:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie, no mam nadzieje, ze dzidzia będzie grzeczna ;D
    Mała napisz co u Ciebie?
    Jak sie udała rocznica?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2013, 06:33

Fedra lubi tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2013, 06:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry.

Brawo Rutka, super, że u Ciebie dobrze.

Ilona - nieoficjalne gratulacje:)

mala29_, Ilona, Rucia, kopciuszek126, aisa, Fedra lubią tę wiadomość

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2013, 06:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tylko jedno co napisze tylko proszę nie obrażajcie się bo to nie przez was. Po prostu ja już pisać nie będę znikam z forum jedynie co to będę czasem was podczytywać ale udzielać się nie będę. Jak któraś by coś chciała ode mnie to jestem na priv. A co do rocznicy to mam dopiero 1 lipca. Pozdrawiam wszystkich :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2013, 06:53

Fedra lubi tę wiadomość

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2013, 06:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała szkoda, że nie będziesz się udzielać, ale czuwaj nad nami, daj znać czasem, co u Ciebie. Szanuję Twoją decyzję, choć nie ukrywam, że wolałabym, żebyś była z nami z codziennymi wpisami. :* ŻYCZĘ CI WSZYSTKIEGO, CO NAJLEPSZE -zasługujesz na to Kochana! :*

aisa, Shagga_80, Fedra lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2013, 06:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilona wrote:
    Kfiatuszku uważam ze Twój test to będzie tylko formalność. Wydaje mi sie, ze powinnas juz dzisiaj zrobić i nie trzymać juz nas w napięciu ;D
    Zapomniałam pogratulować egzaminu zdanego (nieoficjalnie! :) ) Jesteś bardzo mądra!!! :)
    Testowania nie skomentuję :P

Ilona, aisa, Fedra lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
‹‹ 3115 3116 3117 3118 3119 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ