X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2013, 06:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karoam witam cię

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• zbikowa Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2013, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny

czuje sie koszmarnie wiec nie będę dziś szalenie rozrywkowa.
    Shagga słońce zmień mnie prosze w tabelce.

miłego dnia :*

• aisa Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2013, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć i pa :)

Kajuś, fajnie, że już jesteś :)

Karoam, każde wynurzenie ma sens. Wchodź jak najczęściej bo brakuje nam tu Ciebie :)

Kiti, fajnie, że prl spadła :)

Żbiku, życzę miłego dnia mimo nadejścia paskudy

Mauysia, mnie klikaniem nie obudziłaś ;)

Shagga się zaczytała i zaspała ;) żartuje, na pewno już jest w trakcie spaceru rodzinnego :)

A ja byłam w kościele a teraz relaksik. Na obiad kopytka z sosem szpinakowym z serem feta.
    Ze spraw branżowych to zmierzyłam temp wczoraj z ciekawości a ona na dole, to się zdziwiłam bo u mnie już po skoku być powinno. No ale dziś skok nastąpił więc spokojniejszą mam głowę... ufff....

Miłej niedzieli :)

kiti, zbikowa, Kaja, Shagga_80 lubią tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • gocha04 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2013, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej, miłej niedzieli.
    Zbiku chyba to ja twoja para jestem na ten cykl. Jutro mnie zaleje jak nie w nocy.
    Ale taki obrzydliwy miałam sen, że się bardzo często w nocy budziłam i jeszcze te grzmoty z piorunami od 4.

zbikowa lubi tę wiadomość

👩 '85 👦'82

AMH 1.07
    07.2015 - 1IUI ❌
    08.2015 - 2IUI ❌

01.2022 AMH 0,24
    02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
    02.2022 OVIklinika
    03.2022 krótki protokół IVF
    31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
    8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
    11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
    11.2022 w końcu jesteś z nami 👧

01.2023 🦀tarczycy

W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
    10.2024 AMH 0,17
    11.2024 krótki protokół IVF
  • kopciuszek126 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2013, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam w ten upalny dzień :)

Efciu-moje wielkie gratulacje !!!
    Żbiczku :(

A ja dzis dostałam biegunki-zjadłam tylko sniadanie (kanapki z wędlinką i świeżym ogórkiem i do tego sałatka gyros i nie zdążyłam zjeść ostatniego kesa i w brzuchu jakaś rewolucja się zaczeła robic :( Myslałam ,ze nie wyrobię i wyzionę ducha...ale wziełam 2 tabl. nifuroksazydu i poszłam do kościoła. Jak wróciłam to powtórka z rozrywki i tym sposobem dzis nie jem normalnego obiadu-rosołu, tylko poszłam urwać sobie truskawek i ugotowałam kompocik i zjadłam z makaronem :). Moze przeżyje :)
    Moje chlopaki śpią a ja wykorzystuje czas na nadrobienie forów ;)Jak wstaną i mały zje rosołek to jedziemy do teścia na grób na Dzień Ojca.

No to miłego popołudnia :)

zbikowa lubi tę wiadomość

1usasg1812jvvfe2.png

bhywanlihyvyaglb.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2013, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    popołudniowo witam i zaraz znikam prasować stertę ubrań po urlopie ....
    Asia no fajnie ,że już w domu swoje wielkie łóżko bajka odzwycziłam się małych przestrzeni ;-) ,ale fajowo i intensywne zwiedzanie było :-)

aisa lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2013, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ps.. moja kumpela miała rodzić z poczatkiem Lipca tak małego w brzuchu przećwiczyła praca ,że będąc na basenie z synem ,który miał jakieś zawody musiała ucieć na porodówkę i rodziła b,krótko o 9 rano przyjeli ją na oddział ,a o 11 już drugi synek na świecie jest !!!!!!

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Gunia Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2013, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heloł Laski!

She gratuluję Córci serdecznie!!!

Effciu, Tobie też gratuluję Bąbelka, trzymam kciuki, by wszystko dobrze się ułożyło i by Dzidziuś był silny:)

Gosiu (choć u Ciebie jeszcze mógłby zdarzyć się Cud, nie będę ukrywać ani płakać!), Żbiczku... noż kurna nooooo... że też cholerne @ nie chcą odpuścić :(:(:(

Wszystkim Dziewczynkom życze słodkich snów, odpocznijcie, i od upałów, i od prac ,i w ogóle wyśpijcie się wreszcie!

Dobranoc, dla mnie ostatnie 3 dni też były ciężkie, przepraszam, nie stać mnie na więcej pisania:(
    Buziam Wszystkie bez wyjątku :*:*:*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2013, 21:07

aisa, Selena lubią tę wiadomość

... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym...
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2013, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I ja się dołączę jednym wieczorowym postem,

wielka szkoda że Effcia w ten weekend pozostała bez pary :( Ale Gosiu, Żbiczku, musicie być wytrwałe, bo tylko wytrwałość i cierpliwość jest kluczem do staraczkowego sukcesu... Niestety tyle rzeczy się musi sprzęgnąć na raz, żeby się w danym cyklu udało, że aż boli głowa (patrz jeden z wpisów w moim pamiętniku), więc czasem naprawdę warto dać sobie rok na starania z założeniem, że jak się nie uda to nie będzie w tym nic nadzwyczajnego, dopiero potem zacząć się martwić... A jak się uda wcześniej to będzie jakże miła niespodzianka. Ale ja i tak regularnie trzymam kciuki za każdą staraczkę z naszego wątku...

Kfjatus, Rucia, aisa, gocha04, gocha04, Effcia28, Shagga_80 lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Selena Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2013, 04:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki :) ja już w pracy :) a dziś mnie jeszcze czeka wizyta u gina..wczoraj mialam jakies brązowe plamienia...dziś już nie ma na szczęście..miałam dziś odstawic leki ale boje sie..i jeszcze wezmę..dlatego ide do gina...żeby doradził co mam robić..brać czy nie..no i skąd to plamienie było :(

mauysia, aisa lubią tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2013, 05:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny! :)
    Selenko z pewnością wszystko będzie dobrze, ale warto się upewnić dla własnego spokoju.
    Żbiku, Gosiu oby następna @ nie przyszła!
    Kaja fajnie, że wróciłaś :)
    Mauysiu masz rację z tymi sprzyjającymi okolicznościami.
    Byłam w piątek u gina, zbadał, zrobił usg, pogadał ze mną ...
    i co stwierdził? WYLUZOWAĆ, DAĆ SOBIE CZAS, ODPRĘŻYĆ - niby proste, a trudne :P. Od jutra zacznę przygodę z luteiną....
    A i jeszcze opowiedział mi przypadek: Kobieta długo starła się o dziecko, zrobili wszystkie badania i wychodziły super, nie było żadnych problemów, ale dzieciątko się nie pojawiało, w końcu po latach prób, stwierdzili, że do in vitro nie podejdą i zaczęli proces adopcyjny. Byli młodzi, inteligentni, mieli dobre warunki, udało im się dostać malucha kilkumiesięcznego, a za miesiąc po wzięciu dziecka do siebie, ona zaszła w ciążę :) I takim sposobem niedługo na świat przyjdzie ich drugie dziecko, są bardzo szczęśliwi, bo nie mieli żadnego,a teraz będzie dwoje w podobnym wieku :)

Wszystkim życzę miłego dnia :)

mauysia, Selena, Rucia, aisa, gocha04, kiti lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2013, 06:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry po urlopie :)

mauysia, Selena, Rucia, Blondi22, aisa lubią tę wiadomość

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2013, 06:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Olcia! Witam Cię za wszystkie, bo jakoś dzisiaj posterunek pusty, a to już po 8.

Selena lubi tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • Selena Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2013, 06:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Kfjatusku :) Olu witaj po urlopie :) ja jestem na posterunku :) ale nie bardzo mam co pisac..martwie sie tymi wczorajszymi plamieniami :(

Kfjatus lubi tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2013, 06:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry dzieweczki,

Wosebko --> to super, że wróciłaś do pracy, tzn. że nie musisz już okupować łóżka i spędzać w nim całych dni w pozycji leżącej. Przede wszystkim świetnie, że wszystko jest już OK.

Kfjatus --> Widzę, że wizyta u ginka przyniosła dobre efekty :) Wstąpiła nowa nadzieja! A jednocześnie chcesz wrzucić na luz - trzymam kciuki!

Olisławo, witaj, całe forum czekało na Twój powrót :) Podróż przebiegła gładko?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2013, 06:15

Selena, aisa lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2013, 06:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wosebko, idź do gina dla spokoju, ale na pewno te plamienia na oznaczają nic złego, tym bardziej że były brązowe.

Selena lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2013, 06:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola - forumowe zaległości nadrobione? :D :D :D

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • jeju Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2013, 06:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry Olencjo ;-) Ja na sekund 5! Wpadam i wypadam...dzień dobry kwiecie i Seleno...wsjo się poukłada...wczoraj walczyłam z aktem zazdrości, tzn. scenę mi zrobił m. ale pierwszy raz to olałam nieco i na spokojnie wyłuskałam mu brak racji...nastawienie okonia i inne takie...powiedziałam, że ciekawość to pierwszy stopień do piekła, kłamstwo jest czasami lepsze niż prawda, a prawda powinna być powiedziana w odpowiednim momencie...przeprosiłam go za małe oszustwo ale za to, że wtykał nos w moje fb nie do końca.
    Najlepsze, że nie przeczytał ani jednego posta z mojej konwersacji a stwierdził, że kontakt z kolegą mam(zawsze tylko kolegą i to dość męczącym)...kolega jest duży, zarośnięty i nosi okulary jak dna musztardówek, nie śmieję się z niego ale to artysta...pisze do mnie ksantypko, dzwoneczku, dzwonuniu...zawsze był na moich koncertach, podoba mu się jak śpiewam...

Dziewczynki najlepsza jest metoda czytania wybiórczego...kochana, dzwonuniu a z mojej strony leciało tak: mówiłam, prosiłam nie mów tak do mnie! Ile razy muszę Ci powtarzać?! i teksty w tym stylu...szanowny pan przeczytał je dopiero później jak go posadziłam na krześle i włączyłam do legalnego czytania rozmowę na fb z osławionym, znienawidzonym przez niego Szymonem...może nie znienawidzonym ale ma na niego alergię...

Faceci...ale jak poczytał te komplementy, że mam klasę mega inteligencje i boski głos to mojemu m. zrobiło się głupio...za to wieczorem był fajny (...) no wiecie...

mauysia, aisa, Shagga_80 lubią tę wiadomość

21fdf3f6662aeb0b776eba2645690831.png
  • Selena Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2013, 06:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Wosebko, idź do gina dla spokoju, ale na pewno te plamienia na oznaczają nic złego, tym bardziej że były brązowe.
    No dlatego ide :) poza tym nic innego mi sie nie dzieje :)no może troche szczypie mnie przy korzystaniu z wc..więc to może jakaś infekcja..ale lepiej to sprawdzić :)

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2013, 06:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:

Kfjatus --> Widzę, że wizyta u ginka przyniosła dobre efekty :) Wstąpiła nowa nadzieja! A jednocześnie chcesz wrzucić na luz - trzymam kciuki!

No wiesz generalnie lepiej usłyszeć coś w stylu, że jest wszystko ok, tylko może trzeba czasu, niż np. nie ma szans, nie ma sensu... :) A facet całkiem rozsądny (byłam u niego pierwszy raz), ma dobre podejście, więc trochę ukoił moje skołatane nerwy po ostatnim cyklu, który dał mi się we znaki :)

1221648qmrgggy559.gif
‹‹ 3232 3233 3234 3235 3236 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ