X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2013, 06:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Muzi, no niezłe rzeczy tu nam opisujesz, widzę że konkretne sceny zazdrości miałaś. Mój to się potrafi wkurzyć nawet jak podejrzy, że np. z jakąś koleżanką piszę długie maile - że niby z nim tyle nie gadam. ;)

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • jeju Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2013, 06:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sprawdzić zawsze można, lekarz pozwolił Ci wracać do pracy po tak krótkim czasie z takim zagrożeniem, to wziął na siebie odpowiedzialność za ciążę zapewne...ja osobiście podziwiam ten heroiczny czyn...jeśli zależało by mi na ciąży tak jak Wam nie wiem czy nie zmieniłabym lekarza...zagrożenie jest i było duże jak tu mąż Twój własny osobisty nam pisał...

Dlaczego wróciłaś do pracy Wosebko?
    Nie boisz się?
    Dostałabyś zwolnienie i nie straciłabyś tej pracy...tak sobie dumam o tym i sama myśl, że pracujesz z tak zagrożoną ciążą, bo Radek pisał, że powinnaś leżeć w najlepszym przypadku do końca ciąży w domu, to jakoś mnie przeraża...

Do tego dziś plamienia...zależało Wam bardzo i teraz tego nie mogę pojąć...ale wiesz kochana może dlatego, że za dużo mnie w życiu spotkało, może dlatego, że mam dobry węch i może dlatego, że psychologia nie jest mi obca, może dlatego nie rozumiem...

Dlatego wybacz mi to co napisałam-pewnie nie mam racji, i pewnie się mylę ale mnóstwo pytań mi się nasuwa gdy myślę o Was i Waszej szczególnej sytuacji...długo się staraliście...więc podziwiam...

Selena, Rucia, Shagga_80 lubią tę wiadomość

21fdf3f6662aeb0b776eba2645690831.png
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2013, 06:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muzi ależ Cię Twój mężczyzna ubóstwia, że nawet z innym na facebooku popisać nie da :) :)
    A tak poważnie to faceci czasem tak mają, a najlepsze jest to, że mój Mąż potrafi przez ileś razy nie zwracać uwagi z kim, o czym, dlaczego piszę, a jak go coś najdzie, to wszystko mu przeszkadza, że za często sms przychodzi, że z kim tyle można pisać, albo: a kto to, ja go nie znam :D Ale ja się Nim nie przejmuję i juz :) pogada, pogada i przestanie :P

aisa lubi tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2013, 06:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O matko, ale dziś będę miała roboty :( Kolega w weekend złamał rękę i na razie ma zwolnienie na 2 tygodnie, Będziemy się musieli jakoś dzielić jego pracą :/ No ale dobra, jakoś to przetrwam, w końcu jeszcze tylko miesiąc i 2 dni... :)

Więc uprzedzam, że dziś może mnie być mało.

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2013, 06:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Małysz, nie wiem, czy nadrobię forum - póki co stawiam na nadrabianie pracy ;)

Co do podróży było wietrznie i samolot co jakiś czas wpadał w próżnie, co sprawiało, że wszystkim wnętrzności podpływały do gardeł, na co dorośli reagowali dźwiękiem "Uuuuuuuu" a dzieci - płaczem.

• Selena Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2013, 06:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju wrote:
    Sprawdzić zawsze można, lekarz pozwolił Ci wracać do pracy po tak krótkim czasie z takim zagrożeniem, to wziął na siebie odpowiedzialność za ciążę zapewne...ja osobiście podziwiam ten heroiczny czyn...jeśli zależało by mi na ciąży tak jak Wam nie wiem czy nie zmieniłabym lekarza...zagrożenie jest i było duże jak tu mąż Twój własny osobisty nam pisał...

Dlaczego wróciłaś do pracy Wosebko?
    Nie boisz się?
    Dostałabyś zwolnienie i nie straciłabyś tej pracy...tak sobie dumam o tym i sama myśl, że pracujesz z tak zagrożoną ciążą, bo Radek pisał, że powinnaś leżeć w najlepszym przypadku do końca ciąży w domu, to jakoś mnie przeraża...

Do tego dziś plamienia...zależało Wam bardzo i teraz tego nie mogę pojąć...ale wiesz kochana może dlatego, że za dużo mnie w życiu spotkało, może dlatego, że mam dobry węch i może dlatego, że psychologia nie jest mi obca, może dlatego nie rozumiem...

Dlatego wybacz mi to co napisałam-pewnie nie mam racji, i pewnie się mylę ale mnóstwo pytań mi się nasuwa gdy myślę o Was i Waszej szczególnej sytuacji...długo się staraliście...więc podziwiam...
    Muzi nie gniewam sie :) masz prawo jak każdy tu wyrazić swoje zdanie :) owszem miałam leżeć :) ale gin też powiedział ze jak do wizyty tej co była 20 czerwca nic sie nie wydarzy to zagrożenie minie :) i dlatego pozwolił mi wrócić do pracy.I czuje sie naprawde bardzo dobrze :)a tego plamienia nie było dużo ale wole to sprawdzić:)i nie chciałabym odstawiać leków :)i napewno gdyby cos sie znowu dzialo to ide na zwolnienie :)prace mam super:)mój kierwonik też spoko :)więc napewno nie byłoby problemu z tym:)

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • jeju Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2013, 06:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie było najgorzej Mauysiu ale wręcz spokojnie to udało się obgadać.
    Kocham mojego mężczyznę i chyba on o tym wie, tylko poczuł się oszukany, że gdy mnie pytał dlaczego przez sen wyraźnie powiedziałam "SZYMON", jak zapytał, czy mam z nim kontakt, odpowiedziałam "nie".

Miałam mu powiedzieć, że tak, skoro śnił mi się Szymon? Mauyniu powiem Ci, że pewnie miałam koszmar z nim związany, bo nie miewam erotycznych snów, raz z moim m. w roli głównej i wtedy co dr. Basen mnie całował, (pisałam Wam kiedyś, że całymi nocami leci program z powtórkami seriali i ciągle "szpital na perypetiach" i "daleko od noszy"- i dlatego taki sen haha

mauysia, aisa lubią tę wiadomość

• jeju Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2013, 06:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To fantastycznie....Wosebko trzymaj rękę na pulsie, bo Wasze starania były wyjątkowe...wszystkie o tym wiemy.

Selena lubi tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2013, 06:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Małysz, nie wiem, czy nadrobię forum - póki co stawiam na nadrabianie pracy ;)

Ola... trzeba mieć w życiu jakieś priorytety!

Dobra, idę na kawę, bo zaraz wyrżnę zębami w klawiaturę...

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • jeju Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2013, 06:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idę po koze i jadę po rozpuszczalnik, bo zachciało mi się malować w kuchni grzejnik, złamałam pędzel i biała olejna wylądowała na wysokości uda i moich wspaniałych, kochanych, niezastąpionych pumpów...aaaaa!!!!!!Jadę, co będzie szybciej...miłego dnia...

• Selena Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2013, 06:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju wrote:
    To fantastycznie....Wosebko trzymaj rękę na pulsie, bo Wasze starania były wyjątkowe...wszystkie o tym wiemy.
    Trzymam kochana :)i mam nadzieje ze wszystko będzie dobrze :)

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2013, 07:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczynki.

Mnie dzisiaj nie ma. Wczoraj były dni naszej gminy na boisku szkolnym, każda klasa prezentowała jakieś tam atrakcje, piosenki tańce itp. Kinga miała wsytępować z klasą o 15:00 ale miały takie tam małe opóźnienie, prawie 3,5 godzinne. 18:20 w końcu wystąpiły, a ja jak debil stałam na pełnym słońcu, bo nie było gdzie usiaść ( w końcu to boisko szkolne ). Brzuch mnie ciągnął niemiłosiernie, bolał jak cholera więc dzisiaj leżę i odpoczywam.

Wosebko - uważaj na siebie. Ja bym nie lekceważyła tych plamień, i ewentualnie poszła dalej na zwolnienie.

Ola - Miło cię Wiesia widzieć :P

Mayuś, Muzi, Kfjatus i reszta dziewczynek - MIŁEGO DNIA !

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2013, 07:19

mauysia, Selena, Kfjatus, aisa, Shagga_80 lubią tę wiadomość

• Selena Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2013, 07:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruciu witaj :) no zobacze co mi dzisiaj gin powie :) tak sie zastanawiam z m..bo rano jak aplokowałam luteine to nie było nić :) czysto dopiero potem..a wiadomo tam teraz wszystko bardzo ukrwicne..moze sie drapnęłam..i uszkodziłam jakies naczynko..niewiem..nie mam pojęcia..najważniejsze ze tego nie było dużo...
    No A ty kochana leż i odpoczywaj :) a jak tam Twój brzusio :) ? wystaje już bardziej niz na ostatnich zdjeciach :)?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2013, 07:23

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2013, 07:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry laseczki a więc od dzisiejszego pochmurnego dnia włączyłam licznik do starań!! @ przyszła więc czas odliczanie he he!!!
    Ciociu Fredziu jak ty prowadzisz tabelkę to proszę mnie wpisać do niej
    AGA30 wiek 31 cykl starań 7 i kolejna @ 21 lipec!!!

I po upałach laseczki chłodek wieje ze oknem aż jest czym oddychac !!!
    Jak wam weekend minął!!:-)
    Bo u mnie niejak mój Wafel miał napięcia przed miesiączkowe i chodził jak osa zły!!!!:-(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2013, 07:34

mauysia, zbikowa, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2013, 07:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Aguś, opijam Twój powrót kawą!

Mi weekend minął świetnie - w sobotę byliśmy rodzinką na grillu, gdzie spotkałam sporo starych znajomych, wczoraj zaliczyliśmy basen, a wieczorem byłam w kawiarni z kumpelami. Więc było naprawdę ekstra! Bo jest LATO, więc każdy weekend zapowiada się tak zarąbiście, jeśli nie lepiej!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2013, 07:38

AGA 30, zbikowa, zbikowa, Blondi22, Blondi22, Selena, Kfjatus, aisa, Shagga_80 lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2013, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam sie;)

u nas dziś nadal upalnie ;)
    w sobote z malym i z M kąpalismy sie w basenie;) było super ;)

Efcia tu równiez gratuluje ;)

u mnie juz coraz blizej czwartku i sie stresuje

mauysia, aisa lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2013, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Cześć Aguś, opijam Twój powrót kawą!

Mi weekend minął świetnie - w sobotę byliśmy rodzinką na grillu, gdzie spotkałam sporo starych znajomych, wczoraj zaliczyliśmy basen, a wieczorem byłam w kawiarni z kumpelami. Więc było naprawdę ekstra! Bo jest LATO, więc każdy weekend zapowiada się tak zarąbiście, jeśli nie lepiej!
    No to chlup ta kawą!!!!
    A u mnie zaczęło padać właśnie!!!
    No to weekend miałaś udany widzę!!!U mnie to jakiś armagedon był z tym moim chłopem nie szło wytrzymać normalnie!!!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2013, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selena wrote:
    Ruciu witaj :) no zobacze co mi dzisiaj gin powie :) tak sie zastanawiam z m..bo rano jak aplokowałam luteine to nie było nić :) czysto dopiero potem..a wiadomo tam teraz wszystko bardzo ukrwicne..moze sie drapnęłam..i uszkodziłam jakies naczynko..niewiem..nie mam pojęcia..najważniejsze ze tego nie było dużo...
    No A ty kochana leż i odpoczywaj :) a jak tam Twój brzusio :) ? wystaje już bardziej niz na ostatnich zdjeciach :)?

Szaleństwa nie ma z tym brzuchem :) leżąc na plecach doskonale wiem, gdzie znajduje się dziecko, i bez problemu mogą ją pogłaskać :)

AGA 30, Selena, aisa, Blondi22 lubią tę wiadomość

• Selena Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2013, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Szaleństwa nie ma z tym brzuchem :) leżąc na plecach doskonale wiem, gdzie znajduje się dziecko, i bez problemu mogą ją pogłaskać :)
    Jeszcze urośnie :) jak leżałam w szpitalu to na sali była ze mną dziewczyna i miała taki fajny malutki brzusio :)myslałam ze jest gdzieś w ciąży 16-17 tydzień..a ona mówi że 29 prawie..szok...

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • aisa Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2013, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć wszystkim

Olu, fajnie, że jesteś!

Seleno, na pewno wszystko jest i będzie ok, a konsultacja z ginem zawsze się przyda.

Kfjatuś, fajnie, że trafiłaś na spoko gina i że Cie uspokoił :)

Aga, odliczanie rozpoczęte, super, że już cykl starankowy :D

Blondi, niczym sie nie stresuj

Mauysiu, fajny weekend miałaś

Ruciu, odpoczywaj i się relaksuj

Muzi, dobrze, że sytuacja z Szymonem została wyjaśniona. Pozytyw jest taki, że jak Twój W przeczytał jak inny facet prawi Ci komplenenty i docenia talenty to Mu pewnie trochę głupio było.. Najważniejsze, że teraz jest milszy a sytuacja wyjaśniona.

Miłego dnia wszystkim życzę :)

Kfjatus, Selena, Blondi22 lubią tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
‹‹ 3233 3234 3235 3236 3237 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ