plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Kfjatus wrote:Aisko a co u Ciebie? Bo o wszystkich napisałaś,a o Tobie info brak

U mnie po staremu, dlatego nic o mnie nie było. Weekend spokojnie minął, we wtorek wieczorem płyne do Pl więc ogarniam ciuchy, pranie, żarełko dla M bo On na razie zostaje. No i w sumie tyle..
mauysia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWiecie co wczoraj byłam mojego braciszka zawieść do bratowej i spotkałam koleżankę z piaskownicy !!!Młodsza ode mnie o 3 lata ma już 5 dzieci jedno wyskrobała przyszła z najmłodszym półrocznym dzieckiem na rękach trochę pogadać i się mnie pyta kiedy to sobie zrobie dziecko!!!
Jak na nią spojrzałam cuchła alkoholem chwiała się na nogach z tym dzieciątkiem że żal było patrzeć!!!
Dziecko zasmarkane brudne poprostu szok!!
Odpowiedziałam jej że przyjdzie czas na mnie !!!
Ze w porównaniu do niej będę rozsądną może już nie młodą matką ale w końcu będę !!!Spojrzała na mnie zachichotała głupio i poszła chwiejnym krokiem do domu!!!
Ciekawe ile ona dzieci się jeszcze dorobi!!!
-
Aguś..jakbym czytała o mojej bratowej...ona póki co ma jedno dziecko..ale ile już ich przepiłaAGA 30 wrote:Wiecie co wczoraj byłam mojego braciszka zawieść do bratowej i spotkałam koleżankę z piaskownicy !!!Młodsza ode mnie o 3 lata ma już 5 dzieci jedno wyskrobała przyszła z najmłodszym półrocznym dzieckiem na rękach trochę pogadać i się mnie pyta kiedy to sobie zrobie dziecko!!!
Jak na nią spojrzałam cuchła alkoholem chwiała się na nogach z tym dzieciątkiem że żal było patrzeć!!!
Dziecko zasmarkane brudne poprostu szok!!
Odpowiedziałam jej że przyjdzie czas na mnie !!!
Ze w porównaniu do niej będę rozsądną może już nie młodą matką ale w końcu będę !!!Spojrzała na mnie zachichotała głupio i poszła chwiejnym krokiem do domu!!!
Ciekawe ile ona dzieci się jeszcze dorobi!!!
to pewnie ona sama nie wie:( szkoda tylko mojego brata i tego Kubusia..
-
nick nieaktualnySelena wrote:Aguś..jakbym czytała o mojej bratowej...ona póki co ma jedno dziecko..ale ile już ich przepiła
to pewnie ona sama nie wie:( szkoda tylko mojego brata i tego Kubusia..
No i gdzie ta sprawiedliwość!!!!
No widocznie takie kobiety bardziej zasługują na dzieci niż my!!!!
Ale doczekamy się wszystkie puki nadzieja jest to warto się starać!!
-
Aga nienawidzę takich sytuacji, gdy uświadamiam sobie, jacy ludzie są nieodpowiedzialni, bezmyślni, gdy nie potrafią uszanować tego co mają. Dziecko jest CUDEM, szkoda, że niektórzy nie potrafią tego zrozumieć i docenić
AGA 30, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAno nie potrafią docenic!!!Kfjatus wrote:Aga nienawidzę takich sytuacji, gdy uświadamiam sobie, jacy ludzie są nieodpowiedzialni, bezmyślni, gdy nie potrafią uszanować tego co mają. Dziecko jest CUDEM, szkoda, że niektórzy nie potrafią tego zrozumieć i docenić

Ta znajoma zachodziła w ciążę za każdym razem jak jej luby z więzienia wychodził!!!Zaciążyła a on znowu do kicia poszedł!!!N teraz może rok na wolności jest ciekawe jak dlugo!!! -
DokładnieAGA 30 wrote:No i gdzie ta sprawiedliwość!!!!

No widocznie takie kobiety bardziej zasługują na dzieci niż my!!!!
Ale doczekamy się wszystkie puki nadzieja jest to warto się starać!!
i tego sie trzymajmy
teraz Aga bedziesz miała meeega owu
ze od razu bliźniaki
albo i trojaczki machniesz 
a takim kobietom jeszcze los odpłaci..kwestia czasu...
AGA 30, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo z trojaczkami to już kochana nie przesadzaj!!!Selena wrote:Dokładnie
i tego sie trzymajmy
teraz Aga bedziesz miała meeega owu
ze od razu bliźniaki
albo i trojaczki machniesz 
a takim kobietom jeszcze los odpłaci..kwestia czasu...
Chociaż jedno niech wyskoczy!!!
Selena lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU nas w rodzinie nie było blizniąt u mojego Wafla też nie było !!!Więc raczej nie ma szans ale cuda się zdarzają więc nigdy nic nie wiadomo!!!Selena wrote:No to tego Ci życze :)niech będzie chociaz jedno :)a masz jakies predyspozycje do ciąż bliźniaczych ?
u mnie moja mam jest od bliźniaków 
Selena, aisa lubią tę wiadomość
-
No racjaAGA 30 wrote:U nas w rodzinie nie było blizniąt u mojego Wafla też nie było !!!Więc raczej nie ma szans ale cuda się zdarzają więc nigdy nic nie wiadomo!!!

to wszystko zależy od kobiecej natury
ile jajeczek wyprodukuje w danym cyklu
a im kobieta starsza szansa na ciąże mnogą wzrasta..my z m ostatnio ogladamy na TLC program "Cud narodzin " i było o koniecie co miała trojaczki
dwoje dzieci już ma
a teraz piatka
a ona juz kolejne planowała
choc juz młoda nie jest..a te dzieci urodziły sie w 30 tc bo jedno maleństwo słabo rosło...
-
nick nieaktualnySelena wrote:No racja
to wszystko zależy od kobiecej natury
ile jajeczek wyprodukuje w danym cyklu
a im kobieta starsza szansa na ciąże mnogą wzrasta..my z m ostatnio ogladamy na TLC program "Cud narodzin " i było o koniecie co miała trojaczki
dwoje dzieci już ma
a teraz piatka
a ona juz kolejne planowała
choc juz młoda nie jest..a te dzieci urodziły sie w 30 tc bo jedno maleństwo słabo rosło...
JA jak narazie nastawiam się na jedno a jak wyjdzie wiecej to będzie się kochało podwójnie !!!
Selena, aisa lubią tę wiadomość
-
hej, chyba i ja dziś nie mam weny do pisania jakaś zmęczona jestem. Weekend trwał w sumie 1,5 dnia i nic ciekawego się nie wydarzyło.👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
nick nieaktualnyTo co sobie ten weekend tak skróciłaś !!!!!gocha04 wrote:hej, chyba i ja dziś nie mam weny do pisania jakaś zmęczona jestem. Weekend trwał w sumie 1,5 dnia i nic ciekawego się nie wydarzyło.
Może to pogoda tak na ciebie wpływa bo u mnie deszczowo i barowo!!!
Ale troche ochłodzenia po takich upałach dobrze zrobi!!
-
w sobotę w pracy byłam i dlatego taki krótki. A pogoda faktycznie pokręcona.AGA 30 wrote:To co sobie ten weekend tak skróciłaś !!!!!
Może to pogoda tak na ciebie wpływa bo u mnie deszczowo i barowo!!!
Ale trochę ochłodzenia po takich upałach dobrze zrobi!!
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
No to po łebkach nadrobiłam.
Effcia przede wszystkim wielkie gratulacje dla Ciebie. Strasznie się cieszę, wycierpiałaś się w grudniu, potem bolesne badania, które dzielnie znosiłaś - to musiało zaowocować. Buziaki kochana!
Plemniczko - cieszę się, że wszystko u Ciebie ok i te 3 centymetry takie ruchliwe:)
She - mało się znamy, nie mniej serdecznie gratuluję, że Maja już na zewnątrz
Dziękuję Wam wszystkim za życzenia. Jesteście boskie!
mauysia lubi tę wiadomość