X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2013, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczęta, kto się teraz zajmuje tabelką?

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2013, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właściwie to Shagga i Fedra. Fedra wraca jutro, a Shaggi jakoś nie widziałam, więc trudno wyczuć kto Cię wstawi :)

1221648qmrgggy559.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2013, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Baby, my niedawno wstaliśmy :P Tzn godzinę temu,ale zanim zrobiłam śniadanie, zjedliśmy to trochę zeszło..teraz szykujemy się do Szpitala,bo na środę M potrzebne jest zaświadczenie od lekarza o Jego palcu i idę coś załatwić...jak wrócę to poczytam co tam u Was..a w ogóle to jutro mam przymusową (dodatkową) wizytę u Ginki,bo w weekend zaniepokoił mnie mój śluz...oby to nie było to,co myślę.
    Życzę miłego dnia i do "zobaczenia" później..bo ja dalej w piżamie a Młody już kompletnie się ubrał, nawet w kalosze :D

PS. Moja świeczka..daje radę, uwielbiam to wieczorne czytanie na balkonie w świetle księżyca :D
    4uc3.jpg

mauysia, Kfjatus, aisa, Blondi22, Kaja lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2013, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shaggi, tylko nie strać wzroku czytając przy takim oświetleniu! A swoją drogą to wczoraj i przedwczoraj księżyc był nieziemski (he he, jakby to nie było oczywiste ;) )!
    A co Cię niepokoi?

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2013, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga widać nie oglądałaś "Domku na prerii". Wiedziałabyś jak się kończy czytanie przy świecy. A raczej lampie naftowej.

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2013, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus wrote:
    Właściwie to Shagga i Fedra. Fedra wraca jutro, a Shaggi jakoś nie widziałam, więc trudno wyczuć kto Cię wstawi :)

OK, dzięki szefowo za info!

Kfjatus lubi tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2013, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga, nim pójdziesz - czy mogłabym mieć do Ciebie tabelkową prośbę?

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2013, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kończcie te upały w PL i wracajcie na forum.

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2013, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Kończcie te upały w PL i wracajcie na forum.
    U nas już po upałach!!!No bynajmniej u mnie!!!:-)

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2013, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    U nas już po upałach!!!No bynajmniej u mnie!!!:-)

DWT

(Dobrze Wam Tak)

:D

AGA 30 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2013, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    DWT

(Dobrze Wam Tak)

:D
    ALE TO PODOBNO CHWILOWA pauza !!!A gdzie lasencje się podziewają to ja nie mam pojęcia!!!!

• mauysia Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2013, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem, ale nie mogę zdzierżyć... Oczy na zapałki... Do tego mam więcej pracy przez nieobecność kolegi :/ Ale podczytuję!

AGA 30 lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2013, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jejku gdzie te czasy co do nadrobienia 20 stron albo i więcej było i to z połowy dnia tylko!!!
    No tak coraz więcej mamy fasolinek a fasolinki żądzą swoimi mamusiami i nie mają ochoty żeby mamusie patrzały w monitor he he!!!!
    Aj fasolinki kochane rośnijcie zdrowo !!!!!!

gadgeta lubi tę wiadomość

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2013, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie gorąco, choć pewnie będzie burzowo, bo strasznie duszno. Wpadam co jakiś czas, bo trochę obowiązków mam do zrobienia. Odkurzyłam już, zmyłam podłogi, przetarłam kurze, zrobiłam galaretkę z owocami. Muszę jeszcze ogarnąć materiały na zajęcia, chociaż dziś tylko jedno dziecko, więc migiem pójdzie :)

1221648qmrgggy559.gif
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2013, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mojej koleżance w zeszłym tygodniu urodziła się córeczka :) Po ponad czterech latach małżeństwa, doczekali się swojej małej kruszyny. Cieszę się ich szczęściem, zwłaszcza, że różnie to ich życie się układało i jakoś zawsze mieli pod górkę - ona wychowywała się bez matki,ojciec ciężko chorował,jego rodzice jakoś jej nie akceptowali i robili im trudności różnego rodzaju.... A teraz czas na lepsze życie, oboje pracują, mają piękne mieszkanie, dogaduję się świetnie ze sobą, no, a teraz na uwieńczenie wspólnego szczęścia pojawiła się na świecie mała Zosia :) Lubię takie szczęśliwe zakończenia :)

Ola_czeka, mauysia, Selena, Blondi22, aisa, Shagga_80, kiti, zbikowa lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2013, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja to mam nadzieję że u każdej z nas szczęśliwe zakończenie prędzej czy pózniej się pojawi!!!
    U jednych szczęśliwym porodem i drugich ciążą!!!!Wszystko co dobre przed nami!!!:-)

Selena, aisa lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2013, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus wrote:
    Mojej koleżance w zeszłym tygodniu urodziła się córeczka :) Po ponad czterech latach małżeństwa, doczekali się swojej małej kruszyny. Cieszę się ich szczęściem, zwłaszcza, że różnie to ich życie się układało i jakoś zawsze mieli pod górkę - ona wychowywała się bez matki,ojciec ciężko chorował,jego rodzice jakoś jej nie akceptowali i robili im trudności różnego rodzaju.... A teraz czas na lepsze życie, oboje pracują, mają piękne mieszkanie, dogaduję się świetnie ze sobą, no, a teraz na uwieńczenie wspólnego szczęścia pojawiła się na świecie mała Zosia :) Lubię takie szczęśliwe zakończenia :)

Ja też, czemu wyraz dałam lubiąc Twego posta! O!

Kfjatus lubi tę wiadomość

• Ilona Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2013, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Kobitki ;D
    Ja niestety tylko na chwile. Jutro po południu wyjeżdżamy do Polski. Więc dzisiaj sprzątanie, pakowanie i powtorka z materialu, bo oczywiście w weekend nic nie zrobiłam. Jutro ostatni dzień szkoły, na 8 jeszcze zajęcia ( bez sensu i nie wiem po co) potem o 13 egzamin, a po migiem na 15 na wizytę przed wyjazdem, a potem fru do Polski do końca lipca. Także dzisiaj i jutro lekkie urwanie wentyla ;P
    Ściskam was mocno i pewnie odezwę sie na dłużej juz z Polandi. Jutro wpadne na chwile i napisze jak tam wizyta. Fredzia tez ma chyba jutro. Zerkne zobaczyć co i jak.
    Mam nadzieje, ze będziecie tęsknić za mną tak jak ja za wami ;D

AGA 30, Selena, Blondi22, aisa, mauysia, Kaja, Kfjatus, zbikowa lubią tę wiadomość

Moje skarby Wiki i Marcel :)
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2013, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilona, a w jakich okolicach spędzasz w Polsce urlop?

(ciągle jak tu jestem zapala mi się lampka "spotkanko", też tak macie?)

Ilona lubi tę wiadomość

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2013, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moj synek dostal dzis teczki z rysunkai swoimi i pracami z calego roku przedszkolnego do domu ;)

Ilona, aisa lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
‹‹ 3235 3236 3237 3238 3239 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ