X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2013, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczęta, kto się teraz zajmuje tabelką?

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2013, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właściwie to Shagga i Fedra. Fedra wraca jutro, a Shaggi jakoś nie widziałam, więc trudno wyczuć kto Cię wstawi :)

1221648qmrgggy559.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2013, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Baby, my niedawno wstaliśmy :P Tzn godzinę temu,ale zanim zrobiłam śniadanie, zjedliśmy to trochę zeszło..teraz szykujemy się do Szpitala,bo na środę M potrzebne jest zaświadczenie od lekarza o Jego palcu i idę coś załatwić...jak wrócę to poczytam co tam u Was..a w ogóle to jutro mam przymusową (dodatkową) wizytę u Ginki,bo w weekend zaniepokoił mnie mój śluz...oby to nie było to,co myślę.
    Życzę miłego dnia i do "zobaczenia" później..bo ja dalej w piżamie a Młody już kompletnie się ubrał, nawet w kalosze :D

PS. Moja świeczka..daje radę, uwielbiam to wieczorne czytanie na balkonie w świetle księżyca :D
    4uc3.jpg

mauysia, Kfjatus, aisa, Blondi22, Kaja lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2013, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shaggi, tylko nie strać wzroku czytając przy takim oświetleniu! A swoją drogą to wczoraj i przedwczoraj księżyc był nieziemski (he he, jakby to nie było oczywiste ;) )!
    A co Cię niepokoi?

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2013, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga widać nie oglądałaś "Domku na prerii". Wiedziałabyś jak się kończy czytanie przy świecy. A raczej lampie naftowej.

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2013, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus wrote:
    Właściwie to Shagga i Fedra. Fedra wraca jutro, a Shaggi jakoś nie widziałam, więc trudno wyczuć kto Cię wstawi :)

OK, dzięki szefowo za info!

Kfjatus lubi tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2013, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga, nim pójdziesz - czy mogłabym mieć do Ciebie tabelkową prośbę?

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2013, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kończcie te upały w PL i wracajcie na forum.

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2013, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Kończcie te upały w PL i wracajcie na forum.
    U nas już po upałach!!!No bynajmniej u mnie!!!:-)

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2013, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    U nas już po upałach!!!No bynajmniej u mnie!!!:-)

DWT

(Dobrze Wam Tak)

:D

AGA 30 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2013, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    DWT

(Dobrze Wam Tak)

:D
    ALE TO PODOBNO CHWILOWA pauza !!!A gdzie lasencje się podziewają to ja nie mam pojęcia!!!!

• mauysia Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2013, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem, ale nie mogę zdzierżyć... Oczy na zapałki... Do tego mam więcej pracy przez nieobecność kolegi :/ Ale podczytuję!

AGA 30 lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2013, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jejku gdzie te czasy co do nadrobienia 20 stron albo i więcej było i to z połowy dnia tylko!!!
    No tak coraz więcej mamy fasolinek a fasolinki żądzą swoimi mamusiami i nie mają ochoty żeby mamusie patrzały w monitor he he!!!!
    Aj fasolinki kochane rośnijcie zdrowo !!!!!!

gadgeta lubi tę wiadomość

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2013, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie gorąco, choć pewnie będzie burzowo, bo strasznie duszno. Wpadam co jakiś czas, bo trochę obowiązków mam do zrobienia. Odkurzyłam już, zmyłam podłogi, przetarłam kurze, zrobiłam galaretkę z owocami. Muszę jeszcze ogarnąć materiały na zajęcia, chociaż dziś tylko jedno dziecko, więc migiem pójdzie :)

1221648qmrgggy559.gif
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2013, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mojej koleżance w zeszłym tygodniu urodziła się córeczka :) Po ponad czterech latach małżeństwa, doczekali się swojej małej kruszyny. Cieszę się ich szczęściem, zwłaszcza, że różnie to ich życie się układało i jakoś zawsze mieli pod górkę - ona wychowywała się bez matki,ojciec ciężko chorował,jego rodzice jakoś jej nie akceptowali i robili im trudności różnego rodzaju.... A teraz czas na lepsze życie, oboje pracują, mają piękne mieszkanie, dogaduję się świetnie ze sobą, no, a teraz na uwieńczenie wspólnego szczęścia pojawiła się na świecie mała Zosia :) Lubię takie szczęśliwe zakończenia :)

Ola_czeka, mauysia, Selena, Blondi22, aisa, Shagga_80, kiti, zbikowa lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2013, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja to mam nadzieję że u każdej z nas szczęśliwe zakończenie prędzej czy pózniej się pojawi!!!
    U jednych szczęśliwym porodem i drugich ciążą!!!!Wszystko co dobre przed nami!!!:-)

Selena, aisa lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2013, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus wrote:
    Mojej koleżance w zeszłym tygodniu urodziła się córeczka :) Po ponad czterech latach małżeństwa, doczekali się swojej małej kruszyny. Cieszę się ich szczęściem, zwłaszcza, że różnie to ich życie się układało i jakoś zawsze mieli pod górkę - ona wychowywała się bez matki,ojciec ciężko chorował,jego rodzice jakoś jej nie akceptowali i robili im trudności różnego rodzaju.... A teraz czas na lepsze życie, oboje pracują, mają piękne mieszkanie, dogaduję się świetnie ze sobą, no, a teraz na uwieńczenie wspólnego szczęścia pojawiła się na świecie mała Zosia :) Lubię takie szczęśliwe zakończenia :)

Ja też, czemu wyraz dałam lubiąc Twego posta! O!

Kfjatus lubi tę wiadomość

• Ilona Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2013, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Kobitki ;D
    Ja niestety tylko na chwile. Jutro po południu wyjeżdżamy do Polski. Więc dzisiaj sprzątanie, pakowanie i powtorka z materialu, bo oczywiście w weekend nic nie zrobiłam. Jutro ostatni dzień szkoły, na 8 jeszcze zajęcia ( bez sensu i nie wiem po co) potem o 13 egzamin, a po migiem na 15 na wizytę przed wyjazdem, a potem fru do Polski do końca lipca. Także dzisiaj i jutro lekkie urwanie wentyla ;P
    Ściskam was mocno i pewnie odezwę sie na dłużej juz z Polandi. Jutro wpadne na chwile i napisze jak tam wizyta. Fredzia tez ma chyba jutro. Zerkne zobaczyć co i jak.
    Mam nadzieje, ze będziecie tęsknić za mną tak jak ja za wami ;D

AGA 30, Selena, Blondi22, aisa, mauysia, Kaja, Kfjatus, zbikowa lubią tę wiadomość

Moje skarby Wiki i Marcel :)
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2013, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilona, a w jakich okolicach spędzasz w Polsce urlop?

(ciągle jak tu jestem zapala mi się lampka "spotkanko", też tak macie?)

Ilona lubi tę wiadomość

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2013, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moj synek dostal dzis teczki z rysunkai swoimi i pracami z calego roku przedszkolnego do domu ;)

Ilona, aisa lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
‹‹ 3235 3236 3237 3238 3239 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ