plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej Baby, my niedawno wstaliśmy
Tzn godzinę temu,ale zanim zrobiłam śniadanie, zjedliśmy to trochę zeszło..teraz szykujemy się do Szpitala,bo na środę M potrzebne jest zaświadczenie od lekarza o Jego palcu i idę coś załatwić...jak wrócę to poczytam co tam u Was..a w ogóle to jutro mam przymusową (dodatkową) wizytę u Ginki,bo w weekend zaniepokoił mnie mój śluz...oby to nie było to,co myślę.
Życzę miłego dnia i do "zobaczenia" później..bo ja dalej w piżamie a Młody już kompletnie się ubrał, nawet w kalosze
PS. Moja świeczka..daje radę, uwielbiam to wieczorne czytanie na balkonie w świetle księżyca
mauysia, Kfjatus, aisa, Blondi22, Kaja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJejku gdzie te czasy co do nadrobienia 20 stron albo i więcej było i to z połowy dnia tylko!!!
No tak coraz więcej mamy fasolinek a fasolinki żądzą swoimi mamusiami i nie mają ochoty żeby mamusie patrzały w monitor he he!!!!
Aj fasolinki kochane rośnijcie zdrowo !!!!!!
gadgeta lubi tę wiadomość
-
U mnie gorąco, choć pewnie będzie burzowo, bo strasznie duszno. Wpadam co jakiś czas, bo trochę obowiązków mam do zrobienia. Odkurzyłam już, zmyłam podłogi, przetarłam kurze, zrobiłam galaretkę z owocami. Muszę jeszcze ogarnąć materiały na zajęcia, chociaż dziś tylko jedno dziecko, więc migiem pójdzie
-
Mojej koleżance w zeszłym tygodniu urodziła się córeczka
Po ponad czterech latach małżeństwa, doczekali się swojej małej kruszyny. Cieszę się ich szczęściem, zwłaszcza, że różnie to ich życie się układało i jakoś zawsze mieli pod górkę - ona wychowywała się bez matki,ojciec ciężko chorował,jego rodzice jakoś jej nie akceptowali i robili im trudności różnego rodzaju.... A teraz czas na lepsze życie, oboje pracują, mają piękne mieszkanie, dogaduję się świetnie ze sobą, no, a teraz na uwieńczenie wspólnego szczęścia pojawiła się na świecie mała Zosia
Lubię takie szczęśliwe zakończenia
Ola_czeka, mauysia, Selena, Blondi22, aisa, Shagga_80, kiti, zbikowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kfjatus wrote:Mojej koleżance w zeszłym tygodniu urodziła się córeczka
Po ponad czterech latach małżeństwa, doczekali się swojej małej kruszyny. Cieszę się ich szczęściem, zwłaszcza, że różnie to ich życie się układało i jakoś zawsze mieli pod górkę - ona wychowywała się bez matki,ojciec ciężko chorował,jego rodzice jakoś jej nie akceptowali i robili im trudności różnego rodzaju.... A teraz czas na lepsze życie, oboje pracują, mają piękne mieszkanie, dogaduję się świetnie ze sobą, no, a teraz na uwieńczenie wspólnego szczęścia pojawiła się na świecie mała Zosia
Lubię takie szczęśliwe zakończenia
Ja też, czemu wyraz dałam lubiąc Twego posta! O!Kfjatus lubi tę wiadomość
-
Hej Kobitki
Ja niestety tylko na chwile. Jutro po południu wyjeżdżamy do Polski. Więc dzisiaj sprzątanie, pakowanie i powtorka z materialu, bo oczywiście w weekend nic nie zrobiłam. Jutro ostatni dzień szkoły, na 8 jeszcze zajęcia ( bez sensu i nie wiem po co) potem o 13 egzamin, a po migiem na 15 na wizytę przed wyjazdem, a potem fru do Polski do końca lipca. Także dzisiaj i jutro lekkie urwanie wentyla ;P
Ściskam was mocno i pewnie odezwę sie na dłużej juz z Polandi. Jutro wpadne na chwile i napisze jak tam wizyta. Fredzia tez ma chyba jutro. Zerkne zobaczyć co i jak.
Mam nadzieje, ze będziecie tęsknić za mną tak jak ja za wamiAGA 30, Selena, Blondi22, aisa, mauysia, Kaja, Kfjatus, zbikowa lubią tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel