X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2013, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selena wrote:
    Hej kochanae :) wróciłam od gina :) zbadał mnie i dziś nie ma śladu plamienia ale wracam do luteiny tak jak było 2 razy dziennie po 2 tabletki :)
    Selenko ekstra że wszystko ok jest!!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2013, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I skończyłam czytać dziewczynki Greya!!!!
    I z takiego zimnego drania normalny facet może się zrobić!!
    Miłego wieczorku życzę!!!!

gocha04, Beata, aisa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2013, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    I skończyłam czytać dziewczynki Greya!!!!
    I z takiego zimnego drania normalny facet może się zrobić!!
    Miłego wieczorku życzę!!!!
    Ja też niedawno skończyłam moją książkę - "Świat u stóp" i baaaaaaardzo mi się podobała, udało się przebrnąć przez prawie 600str przez te parę dni, na tyle ile Młody pozwolił, czytaj jak spał :/ a dziś to już przy obiedzie czytałam i jak chłopaki się bawili,bo tak koniecznie chciałam ją skończyć..tak więc dziś bez czytania na balkonie w nocy :)...pierwszy raz tyle opisów seksu znalazłam w książce :)..zjedliśmy obiado-kolację i budyń na deser a teraz czekamy aż woda się zagotuje do kąpania, bo od piątku mamy dość kiepskie warunki - remontują u nas sieć ciepłej wody (jak co rok latem) i nie mamy ciepłej wody w kranie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2013, 18:52

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2013, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Ja też niedawno skończyłam moją książkę - "Świat u stóp" i baaaaaaardzo mi się podobała, udało się przebrnąć przez prawie 600str przez te parę dni, na tyle ile Młody pozwolił, czytaj jak spał :/ a dziś to już przy obiedzie czytałam i jak chłopaki się bawili,bo tak koniecznie chciałam ją skończyć..tak więc dziś bez czytania na balkonie w nocy :)...pierwszy raz tyle opisów seksu znalazłam w książce :)..zjedliśmy obiado-kolację i budyń na deser a teraz czekamy aż woda się zagotuje do kąpania, bo od piątku mamy dość kiepskie warunki - remontują u nas sieć ciepłej wody (jak co rok latem) i nie mamy ciepłej wody w kranie.
    No to za wesoło nie macie bez tej wody!!!
    ja trzy części przeczytałam w 5 dni gdyby nie weekend to bym dawno była gotowa z czytaniem!!!Ale mi to nikt nie przeszkadza pierwszy tom czytałam jeden dzień id rana do wieczora he eh!!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2013, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    No to za wesoło nie macie bez tej wody!!!
    Da się przeżyć...3 duże garnki na gaz i działamy :P
    AGA_30 wrote:
    ja trzy części przeczytałam w 5 dni gdyby nie weekend to bym dawno była gotowa z czytaniem!!!Ale mi to nikt nie przeszkadza pierwszy tom czytałam jeden dzień id rana do wieczora he eh!!!
    Mnie niestety Kuba nie pozwalał za długo czytać, więc przy Nim najczęściej nie udawało się w ogóle....raz czy dwa zabrałam na spacer ale też nie dawałam rady, bo wciąż byłam Mu do czegoś potrzebna...najlepiej było na balkonie w nocy :D Nie dość,że milutki chłodek (nie to co w mieszkaniu dusznym) to jeszcze cisza, spokój, księżyc na wyciągnięcie ręki :)

Niech no przejrzę moją małą biblioteczkę, może jeszcze czegoś nie czytałam :) Albo znów odnowię kontakty ze Światem książki :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2013, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teraz uciekam na łóżeczko do chłopaków...cała nasza trójka czysta i pachnąca...mimo pewnych niedogodności :)
    Dobranoc...

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2013, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi została jeszcze jedna ksiązka na kompie!!!Bo ja w sumie nie czytam książek !!!Ale widocznie się starzeję że zaczęłam czytać!!!
    Moja jedyna książka to KATARYNKA w podstawówce !!!:-)
    No może jakieś 2 romansidła przeczytałam za nastolatki i to wszystko aż to dziś he eh!!

• Effcia28 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2013, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muska wrote:
    Czołem babolki!
    Was nadrobić to masakra normalnie ;)
    Tak sobie patrze na nasza tabelkę i faktycznie mnóstwo fasolek :D a poza tym to za niedługo porody będą!
    Ale jaja. Normalnie przestałam kontrolować upływ czasu. A tu tak sobie miesiąc za miesiącem przeleciał...
    U mnie w sumie ciemna dupa. Drugi tydzień leczę się antybiotykami na te zapalenie uszu i coś nie chce przejść :( Łeb mi pęka i jutro znowu do kontroli idę. Znowu w kolejnym cyklu coś mi staje na przeszkodzie do same wiecie czego. Dalej nie zrobiłam badań hormonów bo w poprzednim cyku wyjechaliśmy do Francji a teraz antybiotyki biore i mogło mi się rozlegulować. Zaczynam sie bać że mi terminy skierowań miną zanim je porobię :/
    Jak nie urok to sraczka. Podsumowując.
    EEE, no i tak. Ponarzekałam i od razu lepiej ;)
    Widzę że Aga do gry wróciła :) Powodzenia!!!
    A ciężaróweczki jak się czują, hmm?

Muśka mój syn dostał takie krople na zapalenie ucha nazywają się OTINUM może warto by sobie to zakupić tylko nie wiem czy nie są one na receptę ale są super

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2013, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I ja też zmykam!!
    Dobranocki!!!:-)

• jeju Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2013, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane jeśli muśa bierze antybiotyk i lekarz nie przepisał kropli otinum nie wolno ich stosować, szczególnie gdy jest po perforacji błony bębenkowej...otinum na lekki stan wirusowy bez wysięku...działa świetnie ale w innym przypadku gdy mógłby polecieć dalej może stanowić zagrożenie dla innych organów ucha...

Effcia ma rację, krople świetne ale chyba nie w tak ostrym przypadku...zdrowiej kochana!

Chciałam Was nadrobić ale się nie uda...dobrej nocki...papapa

aisa lubi tę wiadomość

21fdf3f6662aeb0b776eba2645690831.png
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2013, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muzi słońce jesteś jeszcze?

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2013, 07:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry ojej jestem pierwsza życzę miłego dnia

mauysia, Beata, aisa lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2013, 07:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam :)
    To ja będę druga :) Pogoda fatalna,deszcz leje potwornie, a ja muszę na zakupy jechać :/
    Życzę przyjemnego dnia mimo deszczu za oknem.

1221648qmrgggy559.gif
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2013, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zbikowa wrote:
    dzięki dzięki :)
    jak się uda to czeka mnie w życiu spora rewolucja, ale dowiecie się o szczegółach jak do tego dojdzie ;)
    Oo Żbikowa, nie wiedziałam że nasze sierpniowe spotkanie ma odegrać w Twoim życiu AŻ TAKĄ rolę!!! Schlebia mi to :)

Kfjatus, Shagga_80, zbikowa, Beata, aisa lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2013, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzecia ;) Cześć Kaju i Kfjatus.

U mnie tez leje - po prostu masakra... Akurat pechowo dziś musiałam dać samochód mężowi, bo pali nam się kontrolka silnika, więc chce jechać z autem do serwisu. No i co - jestem cała mokra, z kurtki to mi kapie ciurkiem, chodzę boso i ponapychałam sobie papieru do butów... Po prostu ekstra :/

Kfjatus, Beata, aisa lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Selena Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2013, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam i ja dziewczynki :) u mnie piękne słoneczko i oby tak zostało :) ale za to spać mi sie chce masakrycznie..i moje wena do pracy jest dziś bliska zera...

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2013, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Komunikat od Plemniczki:

"Czesc dziewczyny. Niestety w piatek rano trafilam do szpitala z krwawieniem.. to juz nie bylo plamienie. Jeszcze tu leze, mam nadzieje ze w srode mnie wypisz a, jak bedzie ok, poki co na szczescie dziecko ma sie dobrze, uroslo, serce bije... szukają przyczyn... tak wam pisze jakbyscie sie zastanawialy czemu mnie nie ma. Nadrobie jak wroce do domu. Serdecznie gratuluje she slicznej coreczki!"

Jesteśmy z Tobą myślami Plemni! Czekamy na Twoje wyjście ze szpitala.

PS) Dziś o 19.15 USG ma Fedra, więc też będziemy siedzieć jak na szpileczkach. Fedri! :* :* :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2013, 07:59

Shagga_80, gocha04, Beata, aisa, Blondi22, plemniczka lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2013, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A w ogóle to nie wiem, czy pamiętacie, ale She martwiła się, że Majeczka będzie miała wadę płucek (tak sugerowało USG prenatalne). Okazuje się, że nie ma żadnych zmian i wszystko jest w porządku! Bardzo się cieszę :) :) :) !!!

Selena, Kfjatus, Shagga_80, gocha04, zbikowa, Beata, aisa, Blondi22 lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2013, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selena wrote:
    Witam i ja dziewczynki :) u mnie piękne słoneczko i oby tak zostało :) ale za to spać mi sie chce masakrycznie..i moje wena do pracy jest dziś bliska zera...
    To może dziś ta "zmuła" dotarła z Wielkopolski w Twoje rewiry, bo ja dokładnie tak czułam się wczoraj... Dziś się trochę solidniej wyspałam, może będzie lepiej. Chyba jest lepiej, co widać po moim forumowym słowotoku :D

Selena, Kfjatus lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Selena Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2013, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Komunikat od Plemniczki:

"Czesc dziewczyny. Niestety w piatek rano trafilam do szpitala z krwawieniem.. to juz nie bylo plamienie. Jeszcze tu leze, mam nadzieje ze w srode mnie wypisz a, jak bedzie ok, poki co na szczescie dziecko ma sie dobrze, uroslo, serce bije... szukają przyczyn... tak wam pisze jakbyscie sie zastanawialy czemu mnie nie ma. Nadrobie jak wroce do domu. Serdecznie gratuluje she slicznej coreczki!"

Jesteśmy z Tobą myślami Plemni! Czekamy na Twoje wyjście ze szpitala.

PS) Dziś o 19.15 USG ma Fedra, więc też będziemy siedzieć jak na szpileczkach. Fedri! :* :* :*
    No to trzymamy mocno kciuki :) za Plemnisie zeby szybciutko wyszła ze szpitala i żeby juz mogła spokojnie cieszyć sie ciążą :) i za Fedre :) zeby dziś ujrzała bijące serduszko :) codziennie sie o to modle :) więc musi tak być :)

mauysia, zbikowa, Beata, aisa lubią tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
‹‹ 3239 3240 3241 3242 3243 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Męska płodność – kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problemy z zajściem w ciążę dotyczą coraz większej liczby par na całym świecie, także w Polsce. Styl życia, stres, zanieczyszczenie środowiska, opóźnianie decyzji o rodzicielstwie – wszystko to wpływa na pogarszające się parametry płodności, również u mężczyzn. W niemal połowie przypadków trudności z płodnością wynikają z czynników męskich. Mimo to temat męskiej płodności wciąż jest marginalizowany, a badanie nasienia – niepotrzebnie kojarzone z czymś wstydliwym. Tymczasem seminogram, czyli analiza nasienia, to podstawowe i bardzo ważne narzędzie diagnostyczne. Sprawdź, kiedy warto je wykonać i co może powiedzieć o Twojej płodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ