plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAGA 30 wrote:I skończyłam czytać dziewczynki Greya!!!!
I z takiego zimnego drania normalny facet może się zrobić!!
Miłego wieczorku życzę!!!!a dziś to już przy obiedzie czytałam i jak chłopaki się bawili,bo tak koniecznie chciałam ją skończyć..tak więc dziś bez czytania na balkonie w nocy
...pierwszy raz tyle opisów seksu znalazłam w książce
..zjedliśmy obiado-kolację i budyń na deser a teraz czekamy aż woda się zagotuje do kąpania, bo od piątku mamy dość kiepskie warunki - remontują u nas sieć ciepłej wody (jak co rok latem) i nie mamy ciepłej wody w kranie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2013, 18:52
-
nick nieaktualnyShagga_80 wrote:Ja też niedawno skończyłam moją książkę - "Świat u stóp" i baaaaaaardzo mi się podobała, udało się przebrnąć przez prawie 600str przez te parę dni, na tyle ile Młody pozwolił, czytaj jak spał
a dziś to już przy obiedzie czytałam i jak chłopaki się bawili,bo tak koniecznie chciałam ją skończyć..tak więc dziś bez czytania na balkonie w nocy
...pierwszy raz tyle opisów seksu znalazłam w książce
..zjedliśmy obiado-kolację i budyń na deser a teraz czekamy aż woda się zagotuje do kąpania, bo od piątku mamy dość kiepskie warunki - remontują u nas sieć ciepłej wody (jak co rok latem) i nie mamy ciepłej wody w kranie.
ja trzy części przeczytałam w 5 dni gdyby nie weekend to bym dawno była gotowa z czytaniem!!!Ale mi to nikt nie przeszkadza pierwszy tom czytałam jeden dzień id rana do wieczora he eh!!!
-
nick nieaktualnyAGA 30 wrote:No to za wesoło nie macie bez tej wody!!!AGA_30 wrote:ja trzy części przeczytałam w 5 dni gdyby nie weekend to bym dawno była gotowa z czytaniem!!!Ale mi to nikt nie przeszkadza pierwszy tom czytałam jeden dzień id rana do wieczora he eh!!!
Nie dość,że milutki chłodek (nie to co w mieszkaniu dusznym) to jeszcze cisza, spokój, księżyc na wyciągnięcie ręki
Niech no przejrzę moją małą biblioteczkę, może jeszcze czegoś nie czytałamAlbo znów odnowię kontakty ze Światem książki
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMi została jeszcze jedna ksiązka na kompie!!!Bo ja w sumie nie czytam książek !!!Ale widocznie się starzeję że zaczęłam czytać!!!
Moja jedyna książka to KATARYNKA w podstawówce !!!
No może jakieś 2 romansidła przeczytałam za nastolatki i to wszystko aż to dziś he eh!! -
Muska wrote:Czołem babolki!
Was nadrobić to masakra normalnie
Tak sobie patrze na nasza tabelkę i faktycznie mnóstwo fasoleka poza tym to za niedługo porody będą!
Ale jaja. Normalnie przestałam kontrolować upływ czasu. A tu tak sobie miesiąc za miesiącem przeleciał...
U mnie w sumie ciemna dupa. Drugi tydzień leczę się antybiotykami na te zapalenie uszu i coś nie chce przejśćŁeb mi pęka i jutro znowu do kontroli idę. Znowu w kolejnym cyklu coś mi staje na przeszkodzie do same wiecie czego. Dalej nie zrobiłam badań hormonów bo w poprzednim cyku wyjechaliśmy do Francji a teraz antybiotyki biore i mogło mi się rozlegulować. Zaczynam sie bać że mi terminy skierowań miną zanim je porobię
Jak nie urok to sraczka. Podsumowując.
EEE, no i tak. Ponarzekałam i od razu lepiej
Widzę że Aga do gry wróciłaPowodzenia!!!
A ciężaróweczki jak się czują, hmm?
Muśka mój syn dostał takie krople na zapalenie ucha nazywają się OTINUM może warto by sobie to zakupić tylko nie wiem czy nie są one na receptę ale są super -
nick nieaktualny
-
Kochane jeśli muśa bierze antybiotyk i lekarz nie przepisał kropli otinum nie wolno ich stosować, szczególnie gdy jest po perforacji błony bębenkowej...otinum na lekki stan wirusowy bez wysięku...działa świetnie ale w innym przypadku gdy mógłby polecieć dalej może stanowić zagrożenie dla innych organów ucha...
Effcia ma rację, krople świetne ale chyba nie w tak ostrym przypadku...zdrowiej kochana!
Chciałam Was nadrobić ale się nie uda...dobrej nocki...papapaaisa lubi tę wiadomość
-
zbikowa wrote:dzięki dzięki
jak się uda to czeka mnie w życiu spora rewolucja, ale dowiecie się o szczegółach jak do tego dojdzieKfjatus, Shagga_80, zbikowa, Beata, aisa lubią tę wiadomość
-
Trzecia
Cześć Kaju i Kfjatus.
U mnie tez leje - po prostu masakra... Akurat pechowo dziś musiałam dać samochód mężowi, bo pali nam się kontrolka silnika, więc chce jechać z autem do serwisu. No i co - jestem cała mokra, z kurtki to mi kapie ciurkiem, chodzę boso i ponapychałam sobie papieru do butów... Po prostu ekstraKfjatus, Beata, aisa lubią tę wiadomość
-
Komunikat od Plemniczki:
"Czesc dziewczyny. Niestety w piatek rano trafilam do szpitala z krwawieniem.. to juz nie bylo plamienie. Jeszcze tu leze, mam nadzieje ze w srode mnie wypisz a, jak bedzie ok, poki co na szczescie dziecko ma sie dobrze, uroslo, serce bije... szukają przyczyn... tak wam pisze jakbyscie sie zastanawialy czemu mnie nie ma. Nadrobie jak wroce do domu. Serdecznie gratuluje she slicznej coreczki!"
Jesteśmy z Tobą myślami Plemni! Czekamy na Twoje wyjście ze szpitala.
PS) Dziś o 19.15 USG ma Fedra, więc też będziemy siedzieć jak na szpileczkach. Fedri! :* :* :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2013, 07:59
Shagga_80, gocha04, Beata, aisa, Blondi22, plemniczka lubią tę wiadomość
-
A w ogóle to nie wiem, czy pamiętacie, ale She martwiła się, że Majeczka będzie miała wadę płucek (tak sugerowało USG prenatalne). Okazuje się, że nie ma żadnych zmian i wszystko jest w porządku! Bardzo się cieszę
!!!
Selena, Kfjatus, Shagga_80, gocha04, zbikowa, Beata, aisa, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
Selena wrote:Witam i ja dziewczynki
u mnie piękne słoneczko i oby tak zostało
ale za to spać mi sie chce masakrycznie..i moje wena do pracy jest dziś bliska zera...
Selena, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:Komunikat od Plemniczki:
"Czesc dziewczyny. Niestety w piatek rano trafilam do szpitala z krwawieniem.. to juz nie bylo plamienie. Jeszcze tu leze, mam nadzieje ze w srode mnie wypisz a, jak bedzie ok, poki co na szczescie dziecko ma sie dobrze, uroslo, serce bije... szukają przyczyn... tak wam pisze jakbyscie sie zastanawialy czemu mnie nie ma. Nadrobie jak wroce do domu. Serdecznie gratuluje she slicznej coreczki!"
Jesteśmy z Tobą myślami Plemni! Czekamy na Twoje wyjście ze szpitala.
PS) Dziś o 19.15 USG ma Fedra, więc też będziemy siedzieć jak na szpileczkach. Fedri! :* :* :*za Plemnisie zeby szybciutko wyszła ze szpitala i żeby juz mogła spokojnie cieszyć sie ciążą
i za Fedre
zeby dziś ujrzała bijące serduszko
codziennie sie o to modle
więc musi tak być
mauysia, zbikowa, Beata, aisa lubią tę wiadomość