plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Rucia wrote:Ach zapomniałam się Wam pochwalić
Od soboty moja dzieciucha kopieWidzę, że u Ciebie też wcześnie
Nareszcie dziecię będzie mogło się wyżyć na mamie, a tata i siostra będą mogli namacalnie przekonać się o istnieniu malucha !
Rucia, jeju, aisa lubią tę wiadomość
-
Hej Dzieweczki
Plemniczko, całe szczęście, że wszystko ok
Shagga, bede trzymać kciuki, wszystko będzie dobrze :*
Ja Was bede podczytywać na tel dzisiaj, na ovu mam drugą zmianę i będę popołudniu
Małysz ide sie z Tobą umawiać na prifffffie
Trzymam też kciuki za Fredzie i jej maleństwo.
coś jeszcze?
aaaa
U MNIE PIĘKNE SŁOŃCE. szok i niedowierzanie.
miłego dniamauysia, Rucia, Beata, Kfjatus, aisa, plemniczka lubią tę wiadomość
-
wITAJCIE
miałam zajrzeć wieczorem ale Mayusia mnie wywołała :*
podczytam ze 3 stronki żeby cokolwiek wiedziećmauysia, Rucia, zbikowa lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Cześć Żbiczku
Aż nie mogę zazdrościć, bo w tym UK u Was zawsze taka padakowa pogoda, że zasługujecie na słoneczko
Cześć Beciu, jak mi miło, że udało mi się zmusić Cię do wizyty u nasNapisz w skrócie co u Ciebie! Jak w domu, jak zdrówko?
zbikowa, Beata, aisa lubią tę wiadomość
-
cześć kobietki
wczoraj byłam u lekarza (ja wiem że za wcześnie ale mój lekarz się uparł że mam przyjść no bo po dwóch poronieniach itd )więc byłam na 15.45 i jak dotąd byłam spokojna o tą ciąże tak teraz nie jestem.
Zrobił mi Usg i stwierdził że tam nic nie ma nawet pęcherzyka:( zaczęłam się martwić,no bo ja w takiej chwili mam pustkę w głowie jak to zwykle bywa choć on twierdzi że tak może być? -
nick nieaktualnymauysia wrote:Super
Widzę, że u Ciebie też wcześnie
Nareszcie dziecię będzie mogło się wyżyć na mamie, a tata i siostra będą mogli namacalnie przekonać się o istnieniu malucha !
Dziś zrobiłyśmy sobie wagary, napisałam do M. smsa, że nie idziemy do szkoły, switował to jednym zdaniem.
3 leniwe babyzbikowa, Muska, mauysia, Beata, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość
-
Cześć kochane!
Dzięki Effcie i Jeju za rady, ale ja krople na początku tez brałam. Potem po tygodniu się okazało ze mi osiadły na błonie bębenkowej i przez to gorzej słyszałam. Wtedy lekarz kazał mi już tam nic nie pchać do tych uszuWczoraj wieczorem wzięłam ostatnią dawkę antybiotyku i jutro mam kontrolę. Czuję się ogólnie jakby jakieś przeziębienie mnie brało. Zaczynam smarkać i znowu jest do dupy.
Ale co tam, jakoś przejdzie.
Rucia gratuluję pierwszych ruchów dzidziusia!! A powiedz czy już wiesz co będzie?
Trochę podczytałam, ale obawiam się że jeszcze przez jakiś czas będę zadawać pytania z kosmosu
A propo książek (bo to ostatnio jakiś gorący temat) to ja też przeczytałam wszystkie części Greya. O ile ta pierwsza jakieś wrażenie zrobiła, tzn nieco zszokowała (a czytałam ją wtedy na wakacjach na wyjeździe), bo to takie trochę perwersyjne romansidło na gorąco, to przez druga część nie mogła szybko przebrnąć, trzecia znowu jak pierwsza. Ale ogólnie to bez polotu. Sceny totalnie nierealne. Ona na niego patrzy i od razu prawie dochodzi?! W ogóle wystarczy ją posmyrać i od razu orgazm... No szkoda gadać. Zgadzam się z krytykami że sceny jak wyjęte z fantazji starych kur domowych, bo niestety z rzeczywistością to niewiele ma wspólnego. Przeczytać można dla relaksu, ale wniosków z tego nie wyciągajcie bo lekko nagięte będą.
Teraz zakupiłam sobie książkę "Dowód". Słyszałam i czytałam, ze jest dobra. Polecam. Jak się wczytam to powiem co sama sadzę.
Dobra, kończę, bo zajmę całą stronę tym wpisem...
Pozdrawiam z deszczowego na maksa Wrocławia.
mauysia, zbikowa, Shagga_80, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość
-
Effcia28 wrote:cześć kobietki
wczoraj byłam u lekarza (ja wiem że za wcześnie ale mój lekarz się uparł że mam przyjść no bo po dwóch poronieniach itd )więc byłam na 15.45 i jak dotąd byłam spokojna o tą ciąże tak teraz nie jestem.
Zrobił mi Usg i stwierdził że tam nic nie ma nawet pęcherzyka:( zaczęłam się martwić,no bo ja w takiej chwili mam pustkę w głowie jak to zwykle bywa choć on twierdzi że tak może być?
ale przecież Ty dopiero co skończyłaś 4 tydzień! Zrobiłam krótki rajd przez internet i piszą, że pęcherzyk może być widoczny dopiero od 5, 6 tygodnia, a w wyjątkowych przypadkach nawet trochę później. Umów się na za tydzień, dwa, na pewno wtedy już będzie widać fasolinę
Ale rozumiem Twoje obawy, po Twoich przejściach to oczywiste, że się martwisz... trzymaj się!Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2013, 09:38
zbikowa, Shagga_80, Beata, Effcia28, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEffcia28 wrote:Zrobił mi Usg i stwierdził że tam nic nie ma nawet pęcherzyka:( zaczęłam się martwić,no bo ja w takiej chwili mam pustkę w głowie jak to zwykle bywa choć on twierdzi że tak może być?
Gosiu, jak dzisiejsza tempka? Mierzyłaś?
Beatko,witajCO u Was, jak Mąż? Jak tam staranka?
Beata, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej laseczki!!!!!
Effcia poczekaj jeszcze z nerwami z tydzień lub dwa napewno za jakiś czas zobaczysz swoją fasolinkę!!!!
Ależ pogoda po psie u mnie!!!
Ja za godzinę do lekarza jadę po skierowanie do kardiologa!!!
W końcu po 25 połączeniach jasne hrabiny w rejestracji raczyły odebrać tel myślałam że je rozniosę rano jak dzwoniłam!!!mauysia, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mauysia wrote:Effciu,
ale przecież Ty dopiero co skończyłaś 4 tydzień! Zrobiłam krótki rajd przez internet i piszą, że pęcherzyk może być widoczny dopiero od 5, 6 tygodnia, a w wyjątkowych przypadkach nawet trochę później. Umów się na za tydzień, dwa, na pewno wtedy już będzie widać fasolinę
Ale rozumiem Twoje obawy, po Twoich przejściach to oczywiste, że się martwisz... trzymaj się!
DOKŁADNIE TO SAMO CHCIAKLAM NAPISAC WIĘC PODCZEPIAM SIE POD mAYUSIĘSelena, Shagga_80, zbikowa, Effcia28, Kfjatus lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualny
-
Rucia wrote:Muska
prawdopodobnie szykuje się druga dziewczyna
Twój mąż jeszcze nie pomyślał o ucieczce?hihi Na pewno kocha całym sercem ten swój babiniec
Mój mi powiedział, że jak będą same baby w domu to on ucieka na księżycbuahahahahahaa. No, ja za to mam nadzieję, że będzie chociaż jedna kruszynka w sukience.
Jeszcze raz gratuluję kochana!!! Jakieś imię już Ci po głowie chodzi?Shagga_80, aisa lubią tę wiadomość
-
Effcia28 wrote:cześć kobietki
Zrobił mi Usg i stwierdził że tam nic nie ma nawet pęcherzyka:( zaczęłam się martwić,no bo ja w takiej chwili mam pustkę w głowie jak to zwykle bywa choć on twierdzi że tak może być?napewno jest za wczesnie...spokojnie
na następnej wizycie
napewno będzie już wszystko widać
dla uspokojenia mogę powiedzieć że ja też od razu do gina poszłam po odnotowaniu plusika
i on nawet mi nie proponował usg bo wiadomo było że i tak nic nie zobaczymy..dopiero potem wyliczał mi kiedy mam przyjsc żeby juz serduszko było
Effcia28, aisa lubią tę wiadomość