X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2013, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ach zapomniałam się Wam pochwalić :D

Od soboty moja dzieciucha kopie :D

mauysia, Selena, Muska, zbikowa, Beata, jeju, Kfjatus, aisa, Blondi22, kopciuszek126, plemniczka lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2013, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Ach zapomniałam się Wam pochwalić :D

Od soboty moja dzieciucha kopie :D
    Super :) Widzę, że u Ciebie też wcześnie :) Nareszcie dziecię będzie mogło się wyżyć na mamie, a tata i siostra będą mogli namacalnie przekonać się o istnieniu malucha !

Rucia, jeju, aisa lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • zbikowa Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2013, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dzieweczki :)

Plemniczko, całe szczęście, że wszystko ok :)

Shagga, bede trzymać kciuki, wszystko będzie dobrze :*

Ja Was bede podczytywać na tel dzisiaj, na ovu mam drugą zmianę i będę popołudniu :)

Małysz ide sie z Tobą umawiać na prifffffie

Trzymam też kciuki za Fredzie i jej maleństwo.

coś jeszcze?
    aaaa

U MNIE PIĘKNE SŁOŃCE. szok i niedowierzanie.
    miłego dnia

mauysia, Rucia, Beata, Kfjatus, aisa, plemniczka lubią tę wiadomość

• Beata Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2013, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wITAJCIE

miałam zajrzeć wieczorem ale Mayusia mnie wywołała :*

podczytam ze 3 stronki żeby cokolwiek wiedzieć

mauysia, Rucia, zbikowa lubią tę wiadomość

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2013, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Żbiczku :) Aż nie mogę zazdrościć, bo w tym UK u Was zawsze taka padakowa pogoda, że zasługujecie na słoneczko :)

Cześć Beciu, jak mi miło, że udało mi się zmusić Cię do wizyty u nas :D Napisz w skrócie co u Ciebie! Jak w domu, jak zdrówko?

zbikowa, Beata, aisa lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2013, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć kobietki :)
    wczoraj byłam u lekarza (ja wiem że za wcześnie ale mój lekarz się uparł że mam przyjść no bo po dwóch poronieniach itd )więc byłam na 15.45 i jak dotąd byłam spokojna o tą ciąże tak teraz nie jestem.

Zrobił mi Usg i stwierdził że tam nic nie ma nawet pęcherzyka:( zaczęłam się martwić,no bo ja w takiej chwili mam pustkę w głowie jak to zwykle bywa choć on twierdzi że tak może być?

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2013, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Super :) Widzę, że u Ciebie też wcześnie :) Nareszcie dziecię będzie mogło się wyżyć na mamie, a tata i siostra będą mogli namacalnie przekonać się o istnieniu malucha !

Dziś zrobiłyśmy sobie wagary, napisałam do M. smsa, że nie idziemy do szkoły, switował to jednym zdaniem.

3 leniwe baby :-)

zbikowa, Muska, mauysia, Beata, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość

• Muska Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2013, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć kochane!
    Dzięki Effcie i Jeju za rady, ale ja krople na początku tez brałam. Potem po tygodniu się okazało ze mi osiadły na błonie bębenkowej i przez to gorzej słyszałam. Wtedy lekarz kazał mi już tam nic nie pchać do tych uszu ;) Wczoraj wieczorem wzięłam ostatnią dawkę antybiotyku i jutro mam kontrolę. Czuję się ogólnie jakby jakieś przeziębienie mnie brało. Zaczynam smarkać i znowu jest do dupy.
    Ale co tam, jakoś przejdzie.
    Rucia gratuluję pierwszych ruchów dzidziusia!! A powiedz czy już wiesz co będzie?
    Trochę podczytałam, ale obawiam się że jeszcze przez jakiś czas będę zadawać pytania z kosmosu ;)
    A propo książek (bo to ostatnio jakiś gorący temat) to ja też przeczytałam wszystkie części Greya. O ile ta pierwsza jakieś wrażenie zrobiła, tzn nieco zszokowała (a czytałam ją wtedy na wakacjach na wyjeździe), bo to takie trochę perwersyjne romansidło na gorąco, to przez druga część nie mogła szybko przebrnąć, trzecia znowu jak pierwsza. Ale ogólnie to bez polotu. Sceny totalnie nierealne. Ona na niego patrzy i od razu prawie dochodzi?! W ogóle wystarczy ją posmyrać i od razu orgazm... No szkoda gadać. Zgadzam się z krytykami że sceny jak wyjęte z fantazji starych kur domowych, bo niestety z rzeczywistością to niewiele ma wspólnego. Przeczytać można dla relaksu, ale wniosków z tego nie wyciągajcie bo lekko nagięte będą.
    Teraz zakupiłam sobie książkę "Dowód". Słyszałam i czytałam, ze jest dobra. Polecam. Jak się wczytam to powiem co sama sadzę.
    Dobra, kończę, bo zajmę całą stronę tym wpisem...
    Pozdrawiam z deszczowego na maksa Wrocławia.
    :)

mauysia, zbikowa, Shagga_80, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • mauysia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia28 wrote:
    wczoraj byłam u lekarza (ja wiem że za wcześnie ale mój lekarz się uparł że mam przyjść no bo po dwóch poronieniach itd )więc byłam na 15.45 i jak dotąd byłam spokojna o tą ciąże tak teraz nie jestem.

Zrobił mi Usg i stwierdził że tam nic nie ma nawet pęcherzyka:( zaczęłam się martwić,no bo ja w takiej chwili mam pustkę w głowie jak to zwykle bywa choć on twierdzi że tak może być?
    Effciu,

ale przecież Ty dopiero co skończyłaś 4 tydzień! Zrobiłam krótki rajd przez internet i piszą, że pęcherzyk może być widoczny dopiero od 5, 6 tygodnia, a w wyjątkowych przypadkach nawet trochę później. Umów się na za tydzień, dwa, na pewno wtedy już będzie widać fasolinę :)
    Ale rozumiem Twoje obawy, po Twoich przejściach to oczywiste, że się martwisz... trzymaj się!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2013, 09:38

zbikowa, Shagga_80, Beata, Effcia28, aisa lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effciu kurczę a to nie ciut za wcześnie na stwierdzenia że tam nic nie ma?Warto może troszkę poczekać? Kolejny lekarz który chyba lubi za wcześnie krakać.

zbikowa, Shagga_80, aisa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2013, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia28 wrote:
    Effciu, jestem pewna,że to dlatego,że jest jeszcze wcześnie i to normalne,że nic jeszcze nie widać, mam nadzieję,że w podobnym tonie wypowiadał się Twój Gin, czy może On twierdzi że zaraz po terminie @ powinno już być coś widać? Mnie nie wydaje się!...postaraj się nie denerwować jeszcze...wszystkie tu będziemy trzymać kciuki za Was i jestem pewna,że będzie dobrze.

Gosiu, jak dzisiejsza tempka? Mierzyłaś?

Beatko,witaj :) CO u Was, jak Mąż? Jak tam staranka?

Beata, aisa lubią tę wiadomość

• Effcia28 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a zapomniałam dodać że kolejną wizytę mam na czwartek 04.07

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej laseczki!!!!!
    Effcia poczekaj jeszcze z nerwami z tydzień lub dwa napewno za jakiś czas zobaczysz swoją fasolinkę!!!!

Ależ pogoda po psie u mnie!!!
    Ja za godzinę do lekarza jadę po skierowanie do kardiologa!!!
    W końcu po 25 połączeniach jasne hrabiny w rejestracji raczyły odebrać tel myślałam że je rozniosę rano jak dzwoniłam!!!

mauysia, aisa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2013, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muska :-) prawdopodobnie szykuje się druga dziewczyna :-)

Muska lubi tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2013, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia28 wrote:
    Aaa, no to za półtora tygodnia na pewno wszystko będzie już widać :)

Selena, Shagga_80, aisa lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2013, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia28 wrote:

No i to jest termin odpowiedni do sprawdzania co tam się święci :-) nie denerwuj się na zapas.

Selena, Muska, Shagga_80, aisa lubią tę wiadomość

• Beata Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2013, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Effciu,

ale przecież Ty dopiero co skończyłaś 4 tydzień! Zrobiłam krótki rajd przez internet i piszą, że pęcherzyk może być widoczny dopiero od 5, 6 tygodnia, a w wyjątkowych przypadkach nawet trochę później. Umów się na za tydzień, dwa, na pewno wtedy już będzie widać fasolinę :)
    Ale rozumiem Twoje obawy, po Twoich przejściach to oczywiste, że się martwisz... trzymaj się!

DOKŁADNIE TO SAMO CHCIAKLAM NAPISAC WIĘC PODCZEPIAM SIE POD mAYUSIĘ

Selena, Shagga_80, zbikowa, Effcia28, Kfjatus lubią tę wiadomość

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2013, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beciu jak miło cię widzieć :-). Pisz sprawozdanie, co u Ciebie !

• Muska Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2013, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Muska :-) prawdopodobnie szykuje się druga dziewczyna :-)
    Bomba!!!!!!
    Twój mąż jeszcze nie pomyślał o ucieczce? ;) hihi Na pewno kocha całym sercem ten swój babiniec :D
    Mój mi powiedział, że jak będą same baby w domu to on ucieka na księżyc ;) buahahahahahaa. No, ja za to mam nadzieję, że będzie chociaż jedna kruszynka w sukience.
    Jeszcze raz gratuluję kochana!!! Jakieś imię już Ci po głowie chodzi?

Shagga_80, aisa lubią tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • Selena Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2013, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia28 wrote:

Effciu kochana podzielam zdanie dziewczyn :) napewno jest za wczesnie...spokojnie :) na następnej wizycie :) napewno będzie już wszystko widać :) dla uspokojenia mogę powiedzieć że ja też od razu do gina poszłam po odnotowaniu plusika :) i on nawet mi nie proponował usg bo wiadomo było że i tak nic nie zobaczymy..dopiero potem wyliczał mi kiedy mam przyjsc żeby juz serduszko było :)

Effcia28, aisa lubią tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
‹‹ 3241 3242 3243 3244 3245 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ