plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
a no wlasnie Mayuś ja myslałam że to Ty taki nadgorliwy pracoholik i ani myślisz iśc na zwolnienie, ale skoro chcesz i masz takie dolegliwości to już niech Ci da
musi bo jak nie to sie z nim policzymymauysia lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Effcia28 wrote:napisałam Ci ze mam ale on mi nie przepisał nic tylko kazał przyjść za tydzień w czwartek.On mi kiedyś powiedział że ja tego leku nie muszę mieć bo ja jestem zdrowa ! Głupek jeden i tyle
kochana ale do czwartu wystarczy czy nie? ile Ci braknie?
jakby co to mogę ci wykupićOliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Rucia wrote:Effcia jakiś kulawy ten twój lekarz. Przypomnij mi czy ty po HSG zdecydowałaś się zmienić lekrza czy zostałaś w końcu przy swoim?
Nie powinien cię tak lekcewarzyć, w końcu jesteś po przejściach. Może trzeba było na Niego naciskać o duphaston i acard. -
Beata wrote:a no wlasnie Mayuś ja myslałam że to Ty taki nadgorliwy pracoholik i ani myślisz iśc na zwolnienie, ale skoro chcesz i masz takie dolegliwości to już niech Ci da
musi bo jak nie to sie z nim policzymyBeata, aisa lubią tę wiadomość
-
Effcia28 wrote:Shaguś spoko też uważam że mnie zlał :)ja zadzwonie po 14 do innego
Effcia28, aisa lubią tę wiadomość
-
to zastanów się jesli byś chciała brac po 2 to slużę pomocą
ale może skoro nie kazał brac to wystarczy narazie po jednej?
ale na kolejnej wizycie mocno go przyciśnij i przypomnij mu jego deklaracje i obietniceEffcia28, aisa lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
-
nick nieaktualnyEffcia28 wrote:Shaguś spoko też uważam że mnie zlał :)ja zadzwonie po 14 do innego
Effcia28, zbikowa lubią tę wiadomość
-
przejrzałam tabelkę i niestety stwierdzam ze smutkiem ze nikt więcej nie przybył a wrecz odwrotnie wiele naszych dziewczyn sie wypisało
coś smutek mnie ogarnia ze co nam to już sie nie uda?
no coz musimy działać!Oliwka 2006
-
nick nieaktualny
-
Effcia28 wrote:A Ty Beciu skąd masz dostęp do Duphastonu?
kto mial przeczytac to przeczytałWiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2013, 10:26
Shagga_80 lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
-
nick nieaktualny
-
Beata wrote:przejrzałam tabelkę i niestety stwierdzam ze smutkiem ze nikt więcej nie przybył a wrecz odwrotnie wiele naszych dziewczyn sie wypisało
coś smutek mnie ogarnia ze co nam to już sie nie uda?
no coz musimy działać!
Beciu, wypisały się, bo albo czekają je jakieś zabiegi (np. HSG Oli), albo po prostu wkurza je już prowadzenie wykresu
-
nick nieaktualny