plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczynki!
Olu- witaj po urlopie
Beciu- miło Cię widzieć :*
Plemnisiu- trzymam mocno kciuki!
Wosebko- dobrze, że już lepiej się czujesz!
Przyznam, że po łebkach czytałam i jeśli coś ominęłam przepraszam.
Właśnie dzwoniłam do gina, bo zaczynam się niepokoić
Od wczoraj koszmarnie się czuje, kompletne osłabienie, zawroty głowy, i ten kłujący ból po lewej stronie przy chodzeniu czy staniu
No i od nocy z niedzieli na poniedziałek miałam 4 krwotoki z nosa
kurczę naprawdę czuję się koszmarnie i nie mam siły się zwlec z łóżka. Gin przyjmuje od 18 więc może się dziś wybiorę...
mauysia, Beata, plemniczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKochana, wiele razy widziałam,że ovu samo kończyło wykresy, zwróciłaś uwagę ile razy pytałam Kaję, Gosię i inne Babeczki,czemu mają zakończony wykres? Myślę,że to nic nie znaczy! Szczególnie,że ciążowe wykresy chyba z automatu są kończone, ja swojego nie kończyłam nigdy a od dawna jest zakończony.Rucia wrote:Fredzia zakończyła wykres...
-
nick nieaktualnySłusznie, wybierz się do Gina...pewnie powie,że wszystko dobrze ale chociaż uspokoisz siękaroam wrote:Właśnie dzwoniłam do gina, bo zaczynam się niepokoić
Od wczoraj koszmarnie się czuje, kompletne osłabienie, zawroty głowy, i ten kłujący ból po lewej stronie przy chodzeniu czy staniu
No i od nocy z niedzieli na poniedziałek miałam 4 krwotoki z nosa
kurczę naprawdę czuję się koszmarnie i nie mam siły się zwlec z łóżka. Gin przyjmuje od 18 więc może się dziś wybiorę...
My właśnie szykujemy się do sklepu, póki nie pada
karoam, aisa lubią tę wiadomość
-
NO WIEC u mnie jak wiecie mąz poleżal tydzień w szpitalu potem tydzień zwolnienia, dopiero od wczoraj wrócł do pracy, dostał leki i teraz je zdrowo więc narazie czuje sie o wiele lepiej a na 3.07 ma umówiona kolonoskopię i dopiero wtedy będzie wiadomo co dalej
narazie stwierdził że kategorycznie musimy odłożyć starania dopóki on nie wyzdrowieje, ja mam niestety inne zdanie na ten temat ale milczę..Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie

-
nick nieaktualnyHej wszystkim
jestem tu nowa i tak zauwazylam, ze ten watek jest chyba najbardziej oblegany niz pozostale to przyszlam i tu sie przywitac.
Staram sie co prawda od niedawna (2 msc) o Dzidziusia z Ovi to dopiero 3 dzien i to po owulce juz chyba nawet, takze czekam tydzien i zobaczymy czy cos z tego bedzie, jak nie to zaczne konkretne dzialania z ovi od poczatku cyklu
i pewnie z testami owul. bo nigdy ich nie uzywalam.
Kobietki a mam pytanie mianowicie wyliczylam sobie,ze w tym msc owu powinnam miec 20-go tak +/-. 18-go strasznie mnie wszystko bolalo (bol jajnikow szczegolnie) czy mozliwe,ze tego dnia byla owul? I czy ktoras tak miala, ze w ten dzien jak kochala sie z mezem/partnerem to tez bolalo wszystko w srodku??? :o -
Cześć Karoam, popieram Shaggę, idź do gina dla spokoju sumienia. A te dolegliwości wydają mi się spowodowane tymi strasznymi egipskimi upałami - mam nadzieję, że to tylko to, i że lekarz da Ci jakieś rady, jak przetrwać ten gorący czas.
Shagga_80, karoam, aisa lubią tę wiadomość

-
Cześć insomnia,
a w jaki sposób obliczyłaś datę owulacji? Widzę, że nie masz na wykresie właściwie żadnych obserwacji...
No i zasada jest generalnie taka, że nie da się wskazać dnia owulacji w "warunkach domowych" - jest to w stanie wskazać jedynie monitoring USG cyklu (i to nie na 100%).
insoomnia lubi tę wiadomość

-
wITAJ Karoam
tak wybierz sie koniecznie do gina napewno nie zaszkodzi, może cos da na wzmocnienie trzymam kciuki
karoam, aisa lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie

-
nick nieaktualnyWitam Insoomnia
Niestety nie powiem Ci jak to jest z bólem około owulacyjnym,bo ja nigdy u siebie niczego takiego nie zaobserwowałam...trzymam kciuki za ten cykl, a jeśli jednak nie uda się,to popieram - od nowego cyklu zintensyfikuj obserwacje a z resztą dziewczyny doradzą Ci co robić itd 
Karoam,też uważam, podobnie jak Mauysia ,że doskwierają Ci dolegliwości związane z niezbyt przyjaznymi warunkami pogodowymi w Egipcie...kiedyś była tu dyskusja na ten temat i wiesz,ja myślę,że kobiety miejscowe są tak jakby przez naturę przystosowane do życia w takich warunkach a tym samym do przechodzenia ciąży w wysokiej temperaturze, a Ty wiadomo nie od zawsze tam mieszkałaś...tak czy owak jestem pewna,że konsultacja z Ginem to dobry pomysł
A tymczasem odmeldowuję się, bo Młody już w kaloszach, i nawet w bezrękawniku (a ja dla odmiany w staniku jeszcze
).
Beata, insoomnia, karoam, aisa, zbikowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymauysia jestem na ovu dopiero od niedawna,dlatego moj wykres jest ubogi
a zauwazylam,ze miewam bole wlasnie podobne do tych menstruacyjnych tuz przed @,czyli bole owulacyjne.Dlugo nie trwaja,jakies 2-3 dni w polowie cyklu,dlatego tak mysle,ze mogla to byc owu. Tylko nie wiem dlaczego tak mnie to wszystko bolalo podczas stosunku co sie nigdy nie zdarzalo.
Shagga_80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyI jestem laseczki od lekarza już!!!Ale się ze mnie śmiała ale bić powiedział mnie nie będzie!!!Ciśnienie 160/95 miałam skierowanie wypisał na badania też mi wypisał to jutro pojadę oddać trochę krwi a we wtorek do kardiologa!!!
leje wieje na dworze poprostu typowa pogoda do narzekania !!!
-
nick nieaktualnyJa tak z innej beczki.
Dla wielbicielek Greya polecam serię 3 części ( premiera trzeciej w lipcu ) Sylvi Day.
1. "Dotyk Crossa"
2. "Płomień Crossa"
3. "Wyznanie Crossa"
Jakby któraś chciała pdf. na meila to mogę podesłać pierwsze dwie części
Lub zamieszczę na fejsie
aisa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa ja ja chce [email protected] dziękuję pięknie!!!Rucia wrote:Ja tak z innej beczki.
Dla wielbicielek Greya polecam serię 3 części ( premiera trzeciej w lipcu ) Sylvi Day.
1. "Dotyk Crossa"
2. "Płomień Crossa"
3. "Wyznanie Crossa"
Jakby któraś chciała pdf. na meila to mogę podesłać pierwsze dwie części
Lub zamieszczę na fejsie
-
nick nieaktualny
-
Shagga_80 wrote:No nie dość,że deszczowo to jeszcze chłodno

Uciekam teraz!
a u mnie robi się baardzo słonecznie ale dla mnie to źle bo wciagnełam dziś dłyugie spodnie i Oliwce tez takie naszykowałam, mam nadzieję że dużego upału nie będzie, ja juz sie… chłodzę klimąOliwka 2006