plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczynki!
Olu- witaj po urlopie
Beciu- miło Cię widzieć :*
Plemnisiu- trzymam mocno kciuki!
Wosebko- dobrze, że już lepiej się czujesz!
Przyznam, że po łebkach czytałam i jeśli coś ominęłam przepraszam.
Właśnie dzwoniłam do gina, bo zaczynam się niepokoićOd wczoraj koszmarnie się czuje, kompletne osłabienie, zawroty głowy, i ten kłujący ból po lewej stronie przy chodzeniu czy staniu
No i od nocy z niedzieli na poniedziałek miałam 4 krwotoki z nosa
kurczę naprawdę czuję się koszmarnie i nie mam siły się zwlec z łóżka. Gin przyjmuje od 18 więc może się dziś wybiorę...
mauysia, Beata, plemniczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRucia wrote:Fredzia zakończyła wykres...
-
nick nieaktualnykaroam wrote:Właśnie dzwoniłam do gina, bo zaczynam się niepokoić
Od wczoraj koszmarnie się czuje, kompletne osłabienie, zawroty głowy, i ten kłujący ból po lewej stronie przy chodzeniu czy staniu
No i od nocy z niedzieli na poniedziałek miałam 4 krwotoki z nosa
kurczę naprawdę czuję się koszmarnie i nie mam siły się zwlec z łóżka. Gin przyjmuje od 18 więc może się dziś wybiorę...
My właśnie szykujemy się do sklepu, póki nie padakaroam, aisa lubią tę wiadomość
-
NO WIEC u mnie jak wiecie mąz poleżal tydzień w szpitalu potem tydzień zwolnienia, dopiero od wczoraj wrócł do pracy, dostał leki i teraz je zdrowo więc narazie czuje sie o wiele lepiej a na 3.07 ma umówiona kolonoskopię i dopiero wtedy będzie wiadomo co dalej
narazie stwierdził że kategorycznie musimy odłożyć starania dopóki on nie wyzdrowieje, ja mam niestety inne zdanie na ten temat ale milczę..Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualnyHej wszystkim
jestem tu nowa i tak zauwazylam, ze ten watek jest chyba najbardziej oblegany niz pozostale to przyszlam i tu sie przywitac.
Staram sie co prawda od niedawna (2 msc) o Dzidziusia z Ovi to dopiero 3 dzien i to po owulce juz chyba nawet, takze czekam tydzien i zobaczymy czy cos z tego bedzie, jak nie to zaczne konkretne dzialania z ovi od poczatku cyklui pewnie z testami owul. bo nigdy ich nie uzywalam.
Kobietki a mam pytanie mianowicie wyliczylam sobie,ze w tym msc owu powinnam miec 20-go tak +/-. 18-go strasznie mnie wszystko bolalo (bol jajnikow szczegolnie) czy mozliwe,ze tego dnia byla owul? I czy ktoras tak miala, ze w ten dzien jak kochala sie z mezem/partnerem to tez bolalo wszystko w srodku??? :o -
Cześć Karoam, popieram Shaggę, idź do gina dla spokoju sumienia. A te dolegliwości wydają mi się spowodowane tymi strasznymi egipskimi upałami - mam nadzieję, że to tylko to, i że lekarz da Ci jakieś rady, jak przetrwać ten gorący czas.
Shagga_80, karoam, aisa lubią tę wiadomość
-
Cześć insomnia,
a w jaki sposób obliczyłaś datę owulacji? Widzę, że nie masz na wykresie właściwie żadnych obserwacji...
No i zasada jest generalnie taka, że nie da się wskazać dnia owulacji w "warunkach domowych" - jest to w stanie wskazać jedynie monitoring USG cyklu (i to nie na 100%).insoomnia lubi tę wiadomość
-
wITAJ Karoam
tak wybierz sie koniecznie do gina napewno nie zaszkodzi, może cos da na wzmocnienie trzymam kciukikaroam, aisa lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualnyWitam Insoomnia
Niestety nie powiem Ci jak to jest z bólem około owulacyjnym,bo ja nigdy u siebie niczego takiego nie zaobserwowałam...trzymam kciuki za ten cykl, a jeśli jednak nie uda się,to popieram - od nowego cyklu zintensyfikuj obserwacje a z resztą dziewczyny doradzą Ci co robić itd
Karoam,też uważam, podobnie jak Mauysia ,że doskwierają Ci dolegliwości związane z niezbyt przyjaznymi warunkami pogodowymi w Egipcie...kiedyś była tu dyskusja na ten temat i wiesz,ja myślę,że kobiety miejscowe są tak jakby przez naturę przystosowane do życia w takich warunkach a tym samym do przechodzenia ciąży w wysokiej temperaturze, a Ty wiadomo nie od zawsze tam mieszkałaś...tak czy owak jestem pewna,że konsultacja z Ginem to dobry pomysł
A tymczasem odmeldowuję się, bo Młody już w kaloszach, i nawet w bezrękawniku (a ja dla odmiany w staniku jeszcze).
Beata, insoomnia, karoam, aisa, zbikowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymauysia jestem na ovu dopiero od niedawna,dlatego moj wykres jest ubogi
a zauwazylam,ze miewam bole wlasnie podobne do tych menstruacyjnych tuz przed @,czyli bole owulacyjne.Dlugo nie trwaja,jakies 2-3 dni w polowie cyklu,dlatego tak mysle,ze mogla to byc owu. Tylko nie wiem dlaczego tak mnie to wszystko bolalo podczas stosunku co sie nigdy nie zdarzalo.
Shagga_80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyI jestem laseczki od lekarza już!!!Ale się ze mnie śmiała ale bić powiedział mnie nie będzie!!!Ciśnienie 160/95 miałam skierowanie wypisał na badania też mi wypisał to jutro pojadę oddać trochę krwi a we wtorek do kardiologa!!!
leje wieje na dworze poprostu typowa pogoda do narzekania !!! -
nick nieaktualnyJa tak z innej beczki.
Dla wielbicielek Greya polecam serię 3 części ( premiera trzeciej w lipcu ) Sylvi Day.
1. "Dotyk Crossa"
2. "Płomień Crossa"
3. "Wyznanie Crossa"
Jakby któraś chciała pdf. na meila to mogę podesłać pierwsze dwie części
Lub zamieszczę na fejsieaisa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRucia wrote:Ja tak z innej beczki.
Dla wielbicielek Greya polecam serię 3 części ( premiera trzeciej w lipcu ) Sylvi Day.
1. "Dotyk Crossa"
2. "Płomień Crossa"
3. "Wyznanie Crossa"
Jakby któraś chciała pdf. na meila to mogę podesłać pierwsze dwie części
Lub zamieszczę na fejsie -
nick nieaktualny
-
Shagga_80 wrote:No nie dość,że deszczowo to jeszcze chłodno
Uciekam teraz!
a u mnie robi się baardzo słonecznie ale dla mnie to źle bo wciagnełam dziś dłyugie spodnie i Oliwce tez takie naszykowałam, mam nadzieję że dużego upału nie będzie, ja juz sie… chłodzę klimąOliwka 2006