X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2013, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może to ovu nawala ?u mnie też pokazywało że zakończony a on nadal trwał tak samo u Natusi było
    zmykam wejdę póżniej :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2013, 10:50

Shagga_80 lubi tę wiadomość

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2013, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też dziewczynki uciekam, bo internet mi muli i szału można dostać.

• karoam Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2013, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczynki!
    Olu- witaj po urlopie
    Beciu- miło Cię widzieć :*
    Plemnisiu- trzymam mocno kciuki!
    Wosebko- dobrze, że już lepiej się czujesz!

Przyznam, że po łebkach czytałam i jeśli coś ominęłam przepraszam.
    Właśnie dzwoniłam do gina, bo zaczynam się niepokoić :/ Od wczoraj koszmarnie się czuje, kompletne osłabienie, zawroty głowy, i ten kłujący ból po lewej stronie przy chodzeniu czy staniu :/ No i od nocy z niedzieli na poniedziałek miałam 4 krwotoki z nosa :/ kurczę naprawdę czuję się koszmarnie i nie mam siły się zwlec z łóżka. Gin przyjmuje od 18 więc może się dziś wybiorę...

mauysia, Beata, plemniczka lubią tę wiadomość

1usaej28ly44zrzp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2013, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Fredzia zakończyła wykres...
    Kochana, wiele razy widziałam,że ovu samo kończyło wykresy, zwróciłaś uwagę ile razy pytałam Kaję, Gosię i inne Babeczki,czemu mają zakończony wykres? Myślę,że to nic nie znaczy! Szczególnie,że ciążowe wykresy chyba z automatu są kończone, ja swojego nie kończyłam nigdy a od dawna jest zakończony.

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2013, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karoam wrote:
    Właśnie dzwoniłam do gina, bo zaczynam się niepokoić :/ Od wczoraj koszmarnie się czuje, kompletne osłabienie, zawroty głowy, i ten kłujący ból po lewej stronie przy chodzeniu czy staniu :/ No i od nocy z niedzieli na poniedziałek miałam 4 krwotoki z nosa :/ kurczę naprawdę czuję się koszmarnie i nie mam siły się zwlec z łóżka. Gin przyjmuje od 18 więc może się dziś wybiorę...
    Słusznie, wybierz się do Gina...pewnie powie,że wszystko dobrze ale chociaż uspokoisz się :)
    My właśnie szykujemy się do sklepu, póki nie pada :/

karoam, aisa lubią tę wiadomość

• Beata Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2013, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NO WIEC u mnie jak wiecie mąz poleżal tydzień w szpitalu potem tydzień zwolnienia, dopiero od wczoraj wrócł do pracy, dostał leki i teraz je zdrowo więc narazie czuje sie o wiele lepiej a na 3.07 ma umówiona kolonoskopię i dopiero wtedy będzie wiadomo co dalej

narazie stwierdził że kategorycznie musimy odłożyć starania dopóki on nie wyzdrowieje, ja mam niestety inne zdanie na ten temat ale milczę..

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2013, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej wszystkim :) jestem tu nowa i tak zauwazylam, ze ten watek jest chyba najbardziej oblegany niz pozostale to przyszlam i tu sie przywitac.
    Staram sie co prawda od niedawna (2 msc) o Dzidziusia z Ovi to dopiero 3 dzien i to po owulce juz chyba nawet, takze czekam tydzien i zobaczymy czy cos z tego bedzie, jak nie to zaczne konkretne dzialania z ovi od poczatku cyklu :) i pewnie z testami owul. bo nigdy ich nie uzywalam.
    Kobietki a mam pytanie mianowicie wyliczylam sobie,ze w tym msc owu powinnam miec 20-go tak +/-. 18-go strasznie mnie wszystko bolalo (bol jajnikow szczegolnie) czy mozliwe,ze tego dnia byla owul? I czy ktoras tak miala, ze w ten dzien jak kochala sie z mezem/partnerem to tez bolalo wszystko w srodku??? :o

• mauysia Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2013, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Karoam, popieram Shaggę, idź do gina dla spokoju sumienia. A te dolegliwości wydają mi się spowodowane tymi strasznymi egipskimi upałami - mam nadzieję, że to tylko to, i że lekarz da Ci jakieś rady, jak przetrwać ten gorący czas.

Shagga_80, karoam, aisa lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2013, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć insomnia,

a w jaki sposób obliczyłaś datę owulacji? Widzę, że nie masz na wykresie właściwie żadnych obserwacji...
    No i zasada jest generalnie taka, że nie da się wskazać dnia owulacji w "warunkach domowych" - jest to w stanie wskazać jedynie monitoring USG cyklu (i to nie na 100%).

insoomnia lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2013, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wITAJ Karoam
    tak wybierz sie koniecznie do gina napewno nie zaszkodzi, może cos da na wzmocnienie trzymam kciuki

karoam, aisa lubią tę wiadomość

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2013, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    insoomina witaj
    ja tez czasem miewam bóle szyjki ale nie koniecznie jest to związane z samą ovulacją

insoomnia lubi tę wiadomość

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2013, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Insoomnia :) Niestety nie powiem Ci jak to jest z bólem około owulacyjnym,bo ja nigdy u siebie niczego takiego nie zaobserwowałam...trzymam kciuki za ten cykl, a jeśli jednak nie uda się,to popieram - od nowego cyklu zintensyfikuj obserwacje a z resztą dziewczyny doradzą Ci co robić itd :D

Karoam,też uważam, podobnie jak Mauysia ,że doskwierają Ci dolegliwości związane z niezbyt przyjaznymi warunkami pogodowymi w Egipcie...kiedyś była tu dyskusja na ten temat i wiesz,ja myślę,że kobiety miejscowe są tak jakby przez naturę przystosowane do życia w takich warunkach a tym samym do przechodzenia ciąży w wysokiej temperaturze, a Ty wiadomo nie od zawsze tam mieszkałaś...tak czy owak jestem pewna,że konsultacja z Ginem to dobry pomysł :)

A tymczasem odmeldowuję się, bo Młody już w kaloszach, i nawet w bezrękawniku (a ja dla odmiany w staniku jeszcze :P ).

Beata, insoomnia, karoam, aisa, zbikowa lubią tę wiadomość

• Beata Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2013, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szaguś czy to znaczy że deszczowa pogoda u Was?
    u mnie zrobiło sie strasznie duszno i parno ledo mog®ę oddychac

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2013, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    Szaguś czy to znaczy że deszczowa pogoda u Was?
    u mnie zrobiło sie strasznie duszno i parno ledo mog®ę oddychac
    No nie dość,że deszczowo to jeszcze chłodno :(
    Uciekam teraz!

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2013, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia jestem na ovu dopiero od niedawna,dlatego moj wykres jest ubogi ;) a zauwazylam,ze miewam bole wlasnie podobne do tych menstruacyjnych tuz przed @,czyli bole owulacyjne.Dlugo nie trwaja,jakies 2-3 dni w polowie cyklu,dlatego tak mysle,ze mogla to byc owu. Tylko nie wiem dlaczego tak mnie to wszystko bolalo podczas stosunku co sie nigdy nie zdarzalo.

Shagga_80 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2013, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I jestem laseczki od lekarza już!!!Ale się ze mnie śmiała ale bić powiedział mnie nie będzie!!!Ciśnienie 160/95 miałam skierowanie wypisał na badania też mi wypisał to jutro pojadę oddać trochę krwi a we wtorek do kardiologa!!!
    leje wieje na dworze poprostu typowa pogoda do narzekania !!!:-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2013, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tak z innej beczki.

Dla wielbicielek Greya polecam serię 3 części ( premiera trzeciej w lipcu ) Sylvi Day.
    1. "Dotyk Crossa"
    2. "Płomień Crossa"
    3. "Wyznanie Crossa"

Jakby któraś chciała pdf. na meila to mogę podesłać pierwsze dwie części :)

Lub zamieszczę na fejsie :)

aisa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2013, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Ja tak z innej beczki.

Dla wielbicielek Greya polecam serię 3 części ( premiera trzeciej w lipcu ) Sylvi Day.
    1. "Dotyk Crossa"
    2. "Płomień Crossa"
    3. "Wyznanie Crossa"

Jakby któraś chciała pdf. na meila to mogę podesłać pierwsze dwie części :)

Lub zamieszczę na fejsie :)
    Ja ja ja chce [email protected] dziękuję pięknie!!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2013, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga już wysyłam
    :)Trzecia też leci :) jest i ebook

AGA 30 lubi tę wiadomość

• Beata Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2013, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    No nie dość,że deszczowo to jeszcze chłodno :(
    Uciekam teraz!

a u mnie robi się baardzo słonecznie ale dla mnie to źle bo wciagnełam dziś dłyugie spodnie i Oliwce tez takie naszykowałam, mam nadzieję że dużego upału nie będzie, ja juz sie… chłodzę klimą

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
‹‹ 3245 3246 3247 3248 3249 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ