plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Rucia wrote:Becia według jakiejś tam teori jeżeli byłaby ciąża, to temperatura nie powinna spać poniżej 0,2 kreski nad czerwoną linią.👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
gOSIU nie chcę Cię nakrecać broń boze ale chcę żeby w końcu Ci sie udało, a moim zdaniem nadzieja jeszcze jest
Ruciu tak wiem ale teoria teorią a zaraz poszukam Wam wykresu jednej z dziewczyn i pokaże okgocha04 lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
AGA 30 wrote:No to pranie powieszone posprzątanie to mogę się brać za czytanie!!!'
Ach dzwoniłam do mechanika to znowu cenę zmienił więc i 1200 mi braknie:-(ale dziś może moja fura będzie gotowa!!!
Samochody to skarboneczka
Wczoraj byłam na zajęciach i wróciłam wieczorkiem, brat pożyczył ode mnie samochodu i mu się w drodze zepsuł, stwierdziłam, że dobrze, że nie mi, bo bym się rozwyła na środku ulicy i nie wiedziała co mam począćNo i wstawił go do naprawy, ale na to chwilę, jeszcze nie wiedzą na co autko zachorowało...aj masakra normalnie i kolejny wydatek.
-
AGA 30 wrote:No to pranie powieszone posprzątanie to mogę się brać za czytanie!!!'
Ach dzwoniłam do mechanika to znowu cenę zmienił więc i 1200 mi braknie:-(ale dziś może moja fura będzie gotowa!!!
Agi, a propos mechanika, właśnie dzwonił mój M z serwisu, powiedział, że nasz katalizator i rura wydechowa są już nadszarpnięte zębem czasu i powinny być wymienione (nawet już świeci się kontrolka na desce rozdzielczej)... Koszt - 5 500 zeta
Facio w serwisie zaproponował że poszuka u swoich źródeł używanych części z innych samochodów, cena powinna wtedy trochę zjechać... Ale tak czy inaczej, okazuje się że mój rachunek za tel to w takim razie kropla w morzuNo cóż, kiedyś te części musiały się zużyć.
Shagga_80 lubi tę wiadomość
-
Rucia wrote:ja wyrabaiałam 2 lata temu a co?
zastanawiam sie ile nam sie tam zejdzie jak pojedziemy, i czy lepiej opłacić wcześniej czy na miejscu w kasie, chcemy jechać z samego rana i obrócic na zakończenie roku które będzie o 11.00
zdąrzymy? my pojedziemy chyba do radomia choć do warszawy bliżej ale nie bardzo wiem gdzie można kiedys nasz region tylko radom a teraz podobno można wszędzie?Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualnymauysia wrote:Agi, a propos mechanika, właśnie dzwonił mój M z serwisu, powiedział, że nasz katalizator i rura wydechowa są już nadszarpnięte zębem czasu i powinny być wymienione (nawet już świeci się kontrolka na desce rozdzielczej)... Koszt - 5 500 zeta
Facio w serwisie zaproponował że poszuka u swoich źródeł używanych części z innych samochodów, cena powinna wtedy trochę zjechać... Ale tak czy inaczej, okazuje się że mój rachunek za tel to w takim razie kropla w morzuNo cóż, kiedyś te części musiały się zużyć.
O kur,,,,, 5500 a ja marudzę na 1200!!!
Ach poprostu płakać się chce !!!!Kiedyś żyłam bez auta i było mi dobrze a teraz bez auta ani rusz!!! -
nick nieaktualnyBeata wrote:zastanawiam sie ile nam sie tam zejdzie jak pojedziemy, i czy lepiej opłacić wcześniej czy na miejscu w kasie, chcemy jechać z samego rana i obrócic na zakończenie roku które będzie o 11.00
zdąrzymy? my pojedziemy chyba do radomia choć do warszawy bliżej ale nie bardzo wiem gdzie można kiedys nasz region tylko radom a teraz podobno można wszędzie?
Becia z tego co wiem, kiedyś musiałabym wyrabiać w Warszawie. Teraz wyrabiałam u siebie na miejscu w Pruszkowie. Zadzwoń i dopytaj. Tak czy siak wszystkie paszporty idą na Warszawę. Tylko jeżeli zdecydujesz jechać się na Wawę może okazać się że pojechałaś na daremno. -
nick nieaktualnyBeata wrote:o ja Cięeee dziewczyny współczuje wydatków
-
nick nieaktualny
-
jakto nadaremno że mogą tam mi nie przyjąc? u nas niestety nie przyjmuja choć kilka lat temu przyjmowali i tak ciągle zmieniają, to gdzie powinnam zadzwonić do tego biura paszportowego w wawie?Oliwka 2006
-
nick nieaktualnyDobra dziewczynki ja uciekam. Idę zbierać siły na opieprz od Pani bibliotekarki. Książki leżą od ponad roku na półce, dziś mam zamiar je zwrócić. Dodam, ze Pani bibliotekarka wygląda jak zła Osa.
Wezmę Kingę ze sobą, może przy dziecku nie będzie taka krzykliwa
AGA 30, mauysia, aisa, zbikowa lubią tę wiadomość
-
AGA 30 wrote:Muszę do pracy iść he he bo mój Wafel powiedział że jak auto będzie się psuć to sama mam za mechanika płacić hi hi!!!!A jak mu powiedziałam że szukam pracy to powiedział żeby na mechanika zarobić to powiedziął że zwariowałam!!!
heheh Aguś ale dobrze to obmyśliłas i co bez słowa dał na naprawę?Oliwka 2006
-
nick nieaktualnyBeata wrote:jakto nadaremno że mogą tam mi nie przyjąc? u nas niestety nie przyjmuja choć kilka lat temu przyjmowali i tak ciągle zmieniają, to gdzie powinnam zadzwonić do tego biura paszportowego w wawie?
jezeli masz biuro paszportowe w Radomiu, to zadzwoń najpierw do nich.Beata lubi tę wiadomość
-
Rucia wrote:Becia i z tego co mi wiadomo, paszport raczej opłaca się od razu przy wyrabianiu, nie przy odbiorze.
tak tak to wiem tylko zastanawiałam sie czy wczesniej wpłacić na konto i pojechać z potwierdzeniem złozyć wniosek czy na miejscu będzie kasaOliwka 2006
-
Rucia nie wiem czy widziałaś priv. Też poproszę książki na maila.👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
Rucia wrote:Dobra dziewczynki ja uciekam. Idę zbierać siły na opieprz od Pani bibliotekarki. Książki leżą od ponad roku na półce, dziś mam zamiar je zwrócić. Dodam, ze Pani bibliotekarka wygląda jak zła Osa.
Wezmę Kingę ze sobą, może przy dziecku nie będzie taka krzykliwa
TAK TO DOBRY POMYSŁ i brzuch wypnij na kobietę w ciązy to już wogóle nie wypadamauysia, aisa, Rucia, Effcia28 lubią tę wiadomość
Oliwka 2006