plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
insoomnia wrote:mauysia jestem na ovu dopiero od niedawna,dlatego moj wykres jest ubogi
a zauwazylam,ze miewam bole wlasnie podobne do tych menstruacyjnych tuz przed @,czyli bole owulacyjne.Dlugo nie trwaja,jakies 2-3 dni w polowie cyklu,dlatego tak mysle,ze mogla to byc owu. Tylko nie wiem dlaczego tak mnie to wszystko bolalo podczas stosunku co sie nigdy nie zdarzalo.
jednorazowym objawem ja bym się nie przejmowała tzn nie brała go za zaden wyznacznik poobserwuj chociaż ze 2 cykle to będziesz miała jako taki obraz choć tez niekoniecznie, ja obserwuję sie od pażdxiernika/listopada
a i tak nie mam pewności i czasem zadziwiają mnie pewne objawy
ale jedno jest podobne tak jak wspomniałaś u mnie równie zobjawy około wvulacyjne są podobne do tych przed @insoomnia, Shagga_80 lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
ale się rozpisałyście. Brzuch mnie nasuwa równo z głową i jeszcze zwaliło się w pracy fuul roboty. W nocy strasznie mi się spało i non stop się budziłam, bo grzmiało, bo głowa bolała, bo duszno itd. W końcu stwierdziłam, że zrobię ten test, bo nigdy @ od plamienia mi się nie zaczynał, ale nadzieje prysły.
Plemniczko jesteś dzielna trzymamy kciuki, żeby tym razem wszystko poszło dobrze.
Effciu jakiś nienormalny ten gin. Mówi jedno robi drugie. Wykombinuj sobie tego dupka i bierz go cały czas. Musi być dobrze.Effcia28, plemniczka lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
nick nieaktualny
-
AGA 30 wrote:I jestem laseczki od lekarza już!!!Ale się ze mnie śmiała ale bić powiedział mnie nie będzie!!!Ciśnienie 160/95 miałam skierowanie wypisał na badania też mi wypisał to jutro pojadę oddać trochę krwi a we wtorek do kardiologa!!!
leje wieje na dworze poprostu typowa pogoda do narzekania !!!
KOCHANA a z takim ciśnieniem bedziesz krew oddawała?Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Witam z kawą
Jak dziś mam mniej czasu to Wy stukacie jak szalone
Ruciu ja chcę książki: [email protected]
Karoam ja tak jak dziewczyny pomyślałam, że może jednak źle się czujesz przez te upały, ale wizyta u gina nie zaszkodzi, warto porozmawiać z kimś kompetentnym, gdy pojawiają się problemy.
Fedra ciągle myślę o Tobie i mocno 3mam kciuki.
Effcia z pewnością za wcześnie ta wizyta, za tydzień będą dobre wieści :*
Ruciu super, że czujesz ruchy Poleczki
Shagga nowe słowa to duży sukces dla młodego dżentelmena, będzie mógł się na luzie przywitać w piaskownicy.
Witaj Insoomnia
Beciu fajnie, że jesteś.
Muska walcz z tymi uszkami swoimi, żeby dobrze je wyleczyć, bo mogą być poważne komplikacje...
Beata, Muska, aisa, insoomnia, Shagga_80, zbikowa, Effcia28 lubią tę wiadomość
-
Beata wrote:a u mnie robi się baardzo słonecznie ale dla mnie to źle bo wciagnełam dziś dłyugie spodnie i Oliwce tez takie naszykowałam, mam nadzieję że dużego upału nie będzie, ja juz sie… chłodzę klimą
klima chodzi
ale rano nie bardzo było..i tez mam długie spodnie..ale chyba z nimi sie będe musiala pożegnac..ledwo sie dopiełam....a to moje ulubione...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Rucia wrote:Ja tak z innej beczki.
Dla wielbicielek Greya polecam serię 3 części ( premiera trzeciej w lipcu ) Sylvi Day.
1. "Dotyk Crossa"
2. "Płomień Crossa"
3. "Wyznanie Crossa"
Jakby któraś chciała pdf. na meila to mogę podesłać pierwsze dwie części
Lub zamieszczę na fejsie
czytałaś już? tylko czy na ebooku dobrze sie czyta?Oliwka 2006
-
gocha04 wrote:ale się rozpisałyście. Brzuch mnie nasuwa równo z głową i jeszcze zwaliło się w pracy fuul roboty. W nocy strasznie mi się spało i non stop się budziłam, bo grzmiało, bo głowa bolała, bo duszno itd. W końcu stwierdziłam, że zrobię ten test, bo nigdy @ od plamienia mi się nie zaczynał, ale nadzieje prysły.
Plemniczko jesteś dzielna trzymamy kciuki, żeby tym razem wszystko poszło dobrze.
Effciu jakiś nienormalny ten gin. Mówi jedno robi drugie. Wykombinuj sobie tego dupka i bierz go cały czas. Musi być dobrze.
Gosiu już Ci napisałam pod wykresem, po przeanalizowaniu wszystkich Twoich ja nie porzegnałabym sie z nafdzieją a wrecz przeciwnie mi on daje nadzieje, bo tak jak wspomniałas nigdy nie miałaś plamienia i po drugie nigdy nie miałaś 14fl wieć ja czekam do jutra z nadzieją że sie nie rozwinieOliwka 2006
-
nick nieaktualnyBecia zaczęłam czytać pierwszą część, ale przeczytałam może 2-3 strony. Według opini i recenzji ksiazka jest bardzo podobna do Greya
Ja czytam ksiazki na tablecie, więc ebook mi nie przeszkadza. Chociaż dzisiaj mam zamiar isć się przeprosić z biblioteką
Beata, aisa lubią tę wiadomość
-
Witaj Kfjatuś
Wosebko teraz modne plisowane luźne spódnice w gumkę wieć będziesz musiala sie przerzucić
Szaguś zmienisz mi date w tabelce na 15.07 plisssKfjatus, aisa lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
-
nick nieaktualny
-
Rucia wrote:Becia zaczęłam czytać pierwszą część, ale przeczytałam może 2-3 strony. Według opini i recenzji ksiazka jest bardzo podobna do Greya
Ja czytam ksiazki na tablecie, więc ebook mi nie przeszkadza. Chociaż dzisiaj mam zamiar isć się przeprosić z biblioteką
to że jest podobna mnie akurat zachęca , tyle że ja nie mam tableta wiec na kompie chyba ciezko byłoby mi czytacale jakby co to poprosze Ciebie
a w bibliotekach pewnie jeszcze ich nie ma...Oliwka 2006
-
Beti odpisałam pod moim wykresem, że niedługo zobaczę czy się kręci @ na dobre czy nie.
Dziwne to plamienie wczorajsze było i nie powiem, bo w szoku strasznym byłam jak wyjęłam tampon. Ale brzuch mnie boli dosyć mocno i test -.
Podejrzewam, że to przez stres mi się tak porobiło, bo wczoraj miałam ważną sprawę do załatwienia i myślałam, że mi serce wyskoczy przez gardło.👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
nick nieaktualnyBeata wrote:Gosiu już Ci napisałam pod wykresem, po przeanalizowaniu wszystkich Twoich ja nie porzegnałabym sie z nafdzieją a wrecz przeciwnie mi on daje nadzieje, bo tak jak wspomniałas nigdy nie miałaś plamienia i po drugie nigdy nie miałaś 14fl wieć ja czekam do jutra z nadzieją że sie nie rozwinie
Becia według jakiejś tam teori jeżeli byłaby ciąża, to temperatura nie powinna spać poniżej 0,2 kreski nad czerwoną linią. -
nick nieaktualny