plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Szaguś cieszę sie razem z tobą postepami Kubusia
a propo Ty teraz zarządzasz tabelką? moze powinnam zaktualizowac...aisa lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Beata wrote:Mayuś ale nawet Gosi nie widziałam w tabelce
no bo libra to dawno sie wypisała ale wiem że prowadzi dla siebie -
nick nieaktualnyBeata wrote:Mayuś ale nawet Gosi nie widziałam w tabelce
no bo libra to dawno sie wypisała ale wiem że prowadzi dla siebie
A właśnie Beciu,jak twoje staranka? Coś Ty tam pod wykresem pisała?Effcia28 lubi tę wiadomość
-
Shagga_80 wrote:Głupia!
poważnie mówię nie to że jakos specjalnie starczo bęę wyglądac ale jak moja Oliwka będzie miała ze 14 lat to moga nas o to podejrzewac hehhezbikowa lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Shagga_80 wrote:Gosia wczoraj zgłasza prośbę o wykasowanie, a jako,że rządzę się za Fedrę to przystałam do Jej prośby! Ale pocieszam się myślą,ze u Niej wciąż nic nie wyjaśniło się i kto wie,może zaraz wróci,że jednak jest w parze z Effcią
A właśnie Beciu,jak twoje staranka? Coś Ty tam pod wykresem pisała?Shagga_80, gocha04, mauysia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBeata wrote:Szaguś cieszę sie razem z tobą postepami Kubusia
No mógłby się wreszcie rozgadać!!
Beata wrote:a propo Ty teraz zarządzasz tabelką? moze powinnam zaktualizowac...Beata lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dziewczyny zauważyłyście wszystkie posty nam sie podublowały
Szaguś ja tez sie za nią modlę i stale o niej myslałam pomimo ż emnie tu nie było
Ruciu a u mnie to co wiele mniej będzie moze 9 jak sie uda phiiiOliwka 2006
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dobra dziewczynki będę zmykać bo jak siedzę to podbrzusze mnie trochę boli a że mam zalecone niby odoczywać na leżąco :)będę pomału musiała uciekać
Słówko do Fedrusi trzymam kciuki i czekam na wieści od Ciebie słońce
Beciu to jesteśmy w kontakcieBeata, aisa lubią tę wiadomość