plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
mauysia wrote:A w ogóle to nie wiem, czy pamiętacie, ale She martwiła się, że Majeczka będzie miała wadę płucek (tak sugerowało USG prenatalne). Okazuje się, że nie ma żadnych zmian i wszystko jest w porządku! Bardzo się cieszę
!!!
widziałam na fb
i też bardzo sie cieszę ze wszystko ok z Mają
a wogóle to ona taka śliczniutka
nawet mój m nie mógł sie napatrzeć na fotke
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2013, 08:05
-
mauysia wrote:To może dziś ta "zmuła" dotarła z Wielkopolski w Twoje rewiry, bo ja dokładnie tak czułam się wczoraj... Dziś się trochę solidniej wyspałam, może będzie lepiej. Chyba jest lepiej, co widać po moim forumowym słowotoku
-
nick nieaktualnyHej:)
Młody jeszcze śpi, a mnie pęcherz oczywiście nie dał pospać,więc korzystając z chwili zaglądam, a nuż są jakieś wieści...
U nas całą noc lało, teraz to nawet nie wiem,chyba przestało już,ale nas dziś też czeka trochę spacerów, bo M ostatnio późno jest w domu,więc zakupy na mojej głowie...a jeszcze po 16 muszę jechać sama z Młodym do Ginki,M ma podjechać tam po gabinet i odebrać Młodego i zająć się w tym czasie,gdy ja będę na wizycie. Trzymajcie kciuki i za mniemauysia, gocha04, sylwia1985, Rucia, zbikowa, Beata, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Shagga_80 wrote:Kurcze,widzicie to? Gosi wykres zaznaczony w tabelce wykresów jako zakończony,ale ja nie widzę na wykresie,by tak było...jak myślicie znów ovu pomieszało?
Shagga_80, Selena, Beata, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Shagga_80 wrote:Gosia!!!!!!!! Widzę,że jesteś, jak tam sprawy?
I znów zaczeło kapać.👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPogoda Nas nie rozpieszcza widzę
ok. 5:30 przeszła u Nas niezła burza. Teraz jest spokój.
Zmartwiłam się strasznie Plemniczką. Mam nadzieję, że nic poważnego się nie dzieje. Biedna nie może spokojnie cieszyć się ciążą.
Za to bardzo ucieszyła mnie wiadomość o małej MajeczceJaki to los bywa zaskakujący
Effcia28, Beata, aisa, plemniczka lubią tę wiadomość
-
Na szczęście z wiadomości Plemniczki wynika, że sprawa jest opanowana. Ale być może będzie musiała przez jakiś czas leżeć i maksymalnie wypoczywać, skoro te plamienia nawracają... Grunt, żeby dzieciaczek był zdrowy!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2013, 08:57
Rucia, Selena, Beata, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Rucia wrote:Pogoda Nas nie rozpieszcza widzę
ok. 5:30 przeszła u Nas niezła burza. Teraz jest spokój.
Zmartwiłam się strasznie Plemniczką. Mam nadzieję, że nic poważnego się nie dzieje. Biedna nie może spokojnie cieszyć się ciążą.
Za to bardzo ucieszyła mnie wiadomość o małej MajeczceJaki to los bywa zaskakujący
u nas w nocy też była niezła burza ...a ja myślałam ze mi się to śniło
he he...ale jak wstałam i zobaczyłam kałuże za oknem..to stwierdziłam że to jednak nie był sen