plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Rucia wrote:I pytam ja się Was ... gdzie wy mieszkacie?
Szkoda, że mazowsze nie ma swojej gwary
Ruciu możemy cos wymyśleć na potrzeby własne i puścimy fame :0Rucia lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Ola_czeka wrote:Ej Beata ale co zlewam? odpisałam na smsa przecież
kurde to Ty??? stracha mi napędziłaś bałam sie że dałas mi nr jakiegos alfonsa który mnie namierzy i bedzie nękał znając moje imię
hheehee uffff trzy wdechy i już luuuuzzz
AGA 30, zbikowa, Kfjatus, aisa, Fedra lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Beata wrote:kurde to Ty??? stracha mi napędziłaś bałam sie że dałas mi nr jakiegos alfonsa który mnie namierzy i bedzie nękał znając moje imię
hheehee uffff trzy wdechy i już luuuuzzz
Ehehehehhehehehehehheheheh
Trochę opacznie zrozumiałaś, że pytam Cię w pierwszym smsie o wymiary i upodobania...
Dla Małysza i innych "kumatych inaczej" - wcale o to nie zapytałam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2013, 12:03
Beata, Fedra lubią tę wiadomość
-
Och ladies! Wróciłam do rzeczywistości...szybko poszło z tym wszystkim w domu...Za trzy tygodnie mój m. ma urodziny, które? Nie pamiętam już...nieistotne, muszę mu jakąś niespodzianę wymyślić...
Gumowe zabawki odpadają, już wyrósł ze ślinienia się na widok psa pluto i innych kaczuszek do kąpieli...koszulkę z napisem powyżej 50 i dalej sexi też ma...juk boom cyk nie wiem co...może Wy macie jakieś fajne pomysły?
AGA 30, Beata, Rucia, Fedra lubią tę wiadomość