X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2013, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Baby...wczoraj byłam strasznie zdołowana wieściami (nie powiem,by dziś było lepiej :( ) ale weszłam przywitać się i zaraz uciekam bo jedziemy z M na komisję do ZUSu.
    Fedra wrote:
    nie wiem czy wróce na ovu jak widac nie jestem ani wyjatkowa ani silna ale widocznie tak miało być, widocznie to był znak od Boga zeby nie iść w strone in vitro ale zeby sobie odpuścić bo widocznie nie dane nam jest zostać rodzicami...
    dziękuje wam wszystkim za wsparcie modlitwy i za dobre słowa, jesteście najlepsze na świecie dlatego życzę Wam aby wszystkie Wasze marzenia i pragnienia się spełniły :*
    Fedruś kochana...jak wczoraj otrzymaliśmy te okropne wieści to pomyślałam, to znak,że uda się, że może się udać...przecież tyle czasu opowiadałaś,że nie macie szans na naturalne poczęcie, a tu co? Udało się! Niestety nie wszystko poszło jak należy,ale przecież to zdarza się często i u par, które teoretycznie mają idealne wyniki itd..dla mnie to znak! Następnym razem będziemy cieszyć się, że zaszłaś i tym razem szczęśliwie doszłaś do końca ciąży i wierz mi,będziecie cieszyć się upragnionym maleństwem. Jestem pewna!! To nie koniec!!
    mauysia wrote:
    więc mówimy, że np. będzie trzymał ręcznik do owinięcia brata po kąpieli, podawał kremy, wyrzucał pieluszki, zabawiał, itp. Wygląda na to, że solidnie podejdzie do sprawy :-D
    Też mam taki plan, wykorzystać Starszego ile wlezie :P

Doczytałam i nieco skomentowałam :/
    A teraz żegnam się...do później.

mauysia, Beata, aisa, Fedra lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żbikowa, piszę Ci na forum, żebyś zajrzała na priva, zostawiłam Ci info, żebyś puściła mi smsa jak będziesz na fejbooku, to się zdzwonimy na skypie.

zbikowa, mauysia, aisa lubią tę wiadomość

• jeju Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idę malować ściany chyba, sprzątać i gotować obiad...

21fdf3f6662aeb0b776eba2645690831.png
  • zbikowa Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2013, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Ja też chcę mieć z kimś rozmowę o privie :(

to może mi odpisz?

Ola_czeka lubi tę wiadomość

• Beata Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2013, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak dziewczyny chodziło mi dokładnie o starania

i niestety nie chodzi mi tu o stronę medyczną :)
    a kontrasty kurde lubię inaczej bym zwariowała, choć nie wykluczone że kiedyś w wariatkowie wyląduję, przez to co mnie otacza .ale nic to forum raczej nie jest na głebokie uzewnętrznianie...

wiecie że bardzo sie z Wami zźyłam i nieraz uciekałam zeby uciec od tematu, bo tak naprawdę nie powinnam nawet myśleć marzyć? kurwa no jak jak może ktos odbierac mi marzenia?
    no nic zaraz mnie wyrzuca z forum z przekleństwa w razie co wyślijeci mi wszystki nr na priv bęe dzwonić w trudnych chwilach :P
    eh już nie wiem co miałam napisac więcej

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Ola_czeka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bunia, nie kojarzę, żeby któraś była z lubelskiego, ale trzeba by odszukać tabelę

• mauysia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zbikowa wrote:
    to może mi odpisz?
    Ale to ma być tylko rozmowa o privie, a nie na privie, więc się nie zapędźcie...

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2013, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju wrote:
    załamałam się, bo Beata nie odpisuje ;-(

ej no nie mów że mnie nire widzisz?????
    na forum napisałam Ci posta...
    nie widzisz?

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2013, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju wrote:
    oooo doczekałam się...ale mam jakieś dziwne przeczucie, że do końca to nie była tylko nasza wina...tylko mniej więcej o której?

to do mnie ten post? o co kaman?

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • jeju Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olka może to dziwnie zabrzmi ale czasem takie rozmowy tu macie...spoko, my z Beatką nie możemy się spotkać teraz i nie możemy się często tu złapać, wyszło nieporozumienie z postami skasowanymi idę i już zostaję tylko na priv, bo w domu M. robi sceny zazdrości , Olka mi tu sceny zazdrości robi, kto jeszcze, to hurtem , hurtem dawać dawać...

Macie swojego bloga a ja nie mam i co? Spotykacie się częściej a my nie! Chadzacie do kina itp. a my nie! Zostawcie nam chociaż rozmowy o priv! Zostawcie rozmowy o priv! Zostawcie rozmowy o priv!

Tak na marginesie, to wcale nie jestem z tego dumna ale nie obgaduję Was na privie, spoko...gdyby nie własne intymne sprawy, to wrzucałabym to wszystko na forum...kapiszi?

Fedra lubi tę wiadomość

• Beata Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Ja też chcę mieć z kimś rozmowę o privie :(
    pisz czekam :0

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • jeju Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2013, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o której mam zadzwonić w bardzo ważnej sprawie Beato, bo jak nie to "Wajsa" naślę i za mnie zadzwoni...chcesz?
    Wieczór dla jednych o 17-tej a dla drugich o 23-ciej się zaczyna...pytam, bo wolę nie mieć kolejnej wtopy!O której mam zadzwonić kochana?

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2013, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uciekam dziewczynki, buziaki siusiaki!

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2013, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra dziewczyny, to może zróbmy akcję i napiszmy do ovu, żeby zrobili w poczcie opcję "usuń lajki"? Jak napisze im 20 osób, to może to rozważą.

gocha04, aisa, Fedra lubią tę wiadomość

• Buniagosia Debiutantka

Wysłany: 26 czerwca 2013, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miłego dnia życzę i biorę sie za sprzątanie mieszkania .
    Mam jeszcze pytanko jest tu taka możliwość żeby nie trzeba było szukać gdzie się ostatnio pisało tylko żeby samo przekierowywało ?

BGosia
  • jeju Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olka nie podjęłaś ze mną rozmowy o privie, nie ładnie...wiem wiem, kobieta zmienna jest... hehe

Idę już dziewczynki, o kurach zapomniałam zjedzą mnie zanim wyjdę z kurnika :-) ojej!

• zbikowa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    dobra dziewczyny, to może zróbmy akcję i napiszmy do ovu, żeby zrobili w poczcie opcję "usuń lajki"? Jak napisze im 20 osób, to może to rozważą.

mi sie to podoba co napisałaś. albo żeby lajki zrobili innym kolorem, tak jak Kfjatus wczoraj sugerowała

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2013, 10:39

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2013, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju wrote:
    Olka może to dziwnie zabrzmi ale czasem takie rozmowy tu macie...spoko, my z Beatką nie możemy się spotkać teraz i nie możemy się często tu złapać, wyszło nieporozumienie z postami skasowanymi idę i już zostaję tylko na priv, bo w domu M. robi sceny zazdrości , Olka mi tu sceny zazdrości robi, kto jeszcze, to hurtem , hurtem dawać dawać...

Macie swojego bloga a ja nie mam i co? Spotykacie się częściej a my nie! Chadzacie do kina itp. a my nie! Zostawcie nam chociaż rozmowy o priv! Zostawcie rozmowy o priv! Zostawcie rozmowy o priv!

Tak na marginesie, to wcale nie jestem z tego dumna ale nie obgaduję Was na privie, spoko...gdyby nie własne intymne sprawy, to wrzucałabym to wszystko na forum...kapiszi?

I znowu wizualizacja Muzi z transparentami i znowu leję :(

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2013, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju wrote:
    Idę malować ściany chyba, sprzątać i gotować obiad...

No i poszła malować obiad i sprzątać ściany...

Fedra lubi tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2013, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Buniagosia wrote:
    Miłego dnia życzę i biorę sie za sprzątanie mieszkania .
    Mam jeszcze pytanko jest tu taka możliwość żeby nie trzeba było szukać gdzie się ostatnio pisało tylko żeby samo przekierowywało ?

Niestety nie ma takiej opcji. Musisz zapamiętać numer strony i w zmienić go w adresie strony na górze, jak następnym razem wejdziesz na forum.

‹‹ 3267 3268 3269 3270 3271 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ