plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej Baby...wczoraj byłam strasznie zdołowana wieściami (nie powiem,by dziś było lepiej
) ale weszłam przywitać się i zaraz uciekam bo jedziemy z M na komisję do ZUSu.
Fedra wrote:nie wiem czy wróce na ovu jak widac nie jestem ani wyjatkowa ani silna ale widocznie tak miało być, widocznie to był znak od Boga zeby nie iść w strone in vitro ale zeby sobie odpuścić bo widocznie nie dane nam jest zostać rodzicami...
dziękuje wam wszystkim za wsparcie modlitwy i za dobre słowa, jesteście najlepsze na świecie dlatego życzę Wam aby wszystkie Wasze marzenia i pragnienia się spełniły :*
mauysia wrote:więc mówimy, że np. będzie trzymał ręcznik do owinięcia brata po kąpieli, podawał kremy, wyrzucał pieluszki, zabawiał, itp. Wygląda na to, że solidnie podejdzie do sprawy
Doczytałam i nieco skomentowałam
A teraz żegnam się...do później.mauysia, Beata, aisa, Fedra lubią tę wiadomość
-
tak dziewczyny chodziło mi dokładnie o starania
i niestety nie chodzi mi tu o stronę medyczną
a kontrasty kurde lubię inaczej bym zwariowała, choć nie wykluczone że kiedyś w wariatkowie wyląduję, przez to co mnie otacza .ale nic to forum raczej nie jest na głebokie uzewnętrznianie...
wiecie że bardzo sie z Wami zźyłam i nieraz uciekałam zeby uciec od tematu, bo tak naprawdę nie powinnam nawet myśleć marzyć? kurwa no jak jak może ktos odbierac mi marzenia?
no nic zaraz mnie wyrzuca z forum z przekleństwa w razie co wyślijeci mi wszystki nr na priv bęe dzwonić w trudnych chwilach
eh już nie wiem co miałam napisac więcejOliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
jeju wrote:załamałam się, bo Beata nie odpisuje ;-(
ej no nie mów że mnie nire widzisz?????
na forum napisałam Ci posta...
nie widzisz?Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
jeju wrote:oooo doczekałam się...ale mam jakieś dziwne przeczucie, że do końca to nie była tylko nasza wina...tylko mniej więcej o której?
to do mnie ten post? o co kaman?Oliwka 2006
-
Olka może to dziwnie zabrzmi ale czasem takie rozmowy tu macie...spoko, my z Beatką nie możemy się spotkać teraz i nie możemy się często tu złapać, wyszło nieporozumienie z postami skasowanymi idę i już zostaję tylko na priv, bo w domu M. robi sceny zazdrości , Olka mi tu sceny zazdrości robi, kto jeszcze, to hurtem , hurtem dawać dawać...
Macie swojego bloga a ja nie mam i co? Spotykacie się częściej a my nie! Chadzacie do kina itp. a my nie! Zostawcie nam chociaż rozmowy o priv! Zostawcie rozmowy o priv! Zostawcie rozmowy o priv!
Tak na marginesie, to wcale nie jestem z tego dumna ale nie obgaduję Was na privie, spoko...gdyby nie własne intymne sprawy, to wrzucałabym to wszystko na forum...kapiszi?Fedra lubi tę wiadomość
-
o której mam zadzwonić w bardzo ważnej sprawie Beato, bo jak nie to "Wajsa" naślę i za mnie zadzwoni...chcesz?
Wieczór dla jednych o 17-tej a dla drugich o 23-ciej się zaczyna...pytam, bo wolę nie mieć kolejnej wtopy!O której mam zadzwonić kochana? -
nick nieaktualny
-
Ola_czeka wrote:dobra dziewczyny, to może zróbmy akcję i napiszmy do ovu, żeby zrobili w poczcie opcję "usuń lajki"? Jak napisze im 20 osób, to może to rozważą.
mi sie to podoba co napisałaś. albo żeby lajki zrobili innym kolorem, tak jak Kfjatus wczoraj sugerowałaWiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2013, 10:39
-
jeju wrote:Olka może to dziwnie zabrzmi ale czasem takie rozmowy tu macie...spoko, my z Beatką nie możemy się spotkać teraz i nie możemy się często tu złapać, wyszło nieporozumienie z postami skasowanymi idę i już zostaję tylko na priv, bo w domu M. robi sceny zazdrości , Olka mi tu sceny zazdrości robi, kto jeszcze, to hurtem , hurtem dawać dawać...
Macie swojego bloga a ja nie mam i co? Spotykacie się częściej a my nie! Chadzacie do kina itp. a my nie! Zostawcie nam chociaż rozmowy o priv! Zostawcie rozmowy o priv! Zostawcie rozmowy o priv!
Tak na marginesie, to wcale nie jestem z tego dumna ale nie obgaduję Was na privie, spoko...gdyby nie własne intymne sprawy, to wrzucałabym to wszystko na forum...kapiszi?
I znowu wizualizacja Muzi z transparentami i znowu leję -
Buniagosia wrote:Miłego dnia życzę i biorę sie za sprzątanie mieszkania .
Mam jeszcze pytanko jest tu taka możliwość żeby nie trzeba było szukać gdzie się ostatnio pisało tylko żeby samo przekierowywało ?
Niestety nie ma takiej opcji. Musisz zapamiętać numer strony i w zmienić go w adresie strony na górze, jak następnym razem wejdziesz na forum.