plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiecie co ja wymiękam (mam nadzieje że to słowo nie ma jakiegos dziwacznego znaczenia )
nie mam siły walczyć o coś na co nie mam wpływu, tak naprwdę chce mi sie wyc do ksiezyca
idę siku zaraz wracamOliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
<ryczy>nie widze nic od Beci <ryczy niemiłosiernie> <na kolanach prosi o wybaczenie> nigdy nie kasowałam postów hurtem ale tyle było zaznaczyłam i ovu zamiast te właściwe to mi lajki zostawił...nie mam pewności czyja to wina, więc wezmę to na siebie...
Beata lubi tę wiadomość
-
Beata wrote:Wiecie co ja wymiękam (mam nadzieje że to słowo nie ma jakiegos dziwacznego znaczenia )
nie mam siły walczyć o coś na co nie mam wpływu, tak naprwdę chce mi sie wyc do ksiezyca
idę siku zaraz wracam -
Beata wrote:Wiecie co ja wymiękam (mam nadzieje że to słowo nie ma jakiegos dziwacznego znaczenia )
idę siku zaraz wracam
Po pierwsze kontrast między przed ostatnim a ostatnim zdaniem rozłożył mnie na łopatki.
Po drugie wiem co czujesz, też mam taki okres wkurwu na niesprawiedliwość życiową i wiem, że nie pozostaje nam nic, tylko to przetrwać aż znowu znajdziemy nadziejęBeata lubi tę wiadomość
-
OŻESZ tY Muzi zabij mnie!!!!!
już miałam Ci sie tu madrzyc że co to za problem że ja sobie radzę w ten sposób że odznaczam najpierw wszystkie jako przeczytane a potem ważne konwersacje zaznaczam jako nieprzeczytane i usuwam wszystkie przeczytane czyli lajki
i wyobraż sobie ze zostawiłam 2 wiadomości z całą pewnością otwieram i chce kopiowac to co Ci pisałam patrZe a to nie ten od Ciebie mi się skasował i od Gosi zostały mi dwie inne konwersacje o których juz dawno zapomniałam kurdeeee!!!!!
ale nic Muzi jak masz czas wieczorem to call meOliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie