plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Idę dziewczynki, bo już zmarzłam, kury mua nie zjadły, ale jajka dwa zdziobane...trudno...muszę ogarnąć dom, bo już się powoli Rozynkowa ups. Rzoenkowa mogłaby przyczepić...papapa i tak od 8-mej wychodzę do "reallajfu"
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2013, 10:49
-
nick nieaktualnyA ja sobie podczytuję was troszku !!!I podczytuję również książkę!!!!
A co do priv to ja też piszę od dłuższego czasu z Jadzią!!!Ona nie udziela się tu w ogóle!!!Sama do mnie napisała i tak zostało że na priv piszemy!!!
U mnie za oknem raz pada raz sika raz leje!!!Brrrrrr ta pogoda!! -
3288 papapa namaluję obiad, dietetycznie będzie!
Lejemy na zmianę hehe wyglądam już tej @ a tu echo...nawet nie wiem, który to już dzień...idę luknąć...jakby jutro ostatni 44 dzień i pojutrze 45 dzień cyklu i pierwszy nowego...powinna przyjść @ według ostatniego wykresu ale marne szan-se! Będziemy wywoływać, mdli mnie od kilku dni, dziś kłuje szyjka...piersi, sutki swędzą (prysznic codziennie żeby nie było) pewnie już progesteron daje znak, że chce już spaść... sorry za barwny opis na koniec ale nie byłabym sobą przecież hehe
zbikowa, Beata, aisa, Fedra lubią tę wiadomość
-
Kfjatus wrote:Gocha lepiej się już czujesz?
Ola_czeka wrote:Nie znałam Cię od tej strony Gocha - Ty nasza romantyczko!
Muzi wariacie, pojechałaś po bandzie z postem, ale przeczytałam.
Rucia niezła gadka Kingi do brzucha hahaha.
Mauyś świetny jest twój Leoś. W ogóle wszystkie dzieciaki są świetne. Teraz szłam do pracy i taki mały Ignaś biegnie i się śmieje, więc uśmiecham się do niego, a on zatrzymuje się i mówi z bananem na ustach "ja biegnę" i radochy po pachy.
Jak nie wiele trzeba do szczęścia.Kfjatus, Ola_czeka, mauysia, jeju, zbikowa, Beata, aisa, Fedra lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
gocha04 wrote:jeszcze z wielu mnie nie znasz.
Muzi wariacie, pojechałaś po bandzie z postem, ale przeczytałam.
Rucia niezła gadka Kingi do brzucha hahaha.
Mauyś świetny jest twój Leoś. W ogóle wszystkie dzieciaki są świetne. Teraz szłam do pracy i taki mały Ignaś biegnie i się śmieje, więc uśmiecham się do niego, a on zatrzymuje się i mówi z bananem na ustach "ja biegnę" i radochy po pachy.
Jak nie wiele trzeba do szczęścia.
Spróbujmy:
"Ja siedzę przed kompem"
"Ja drukuję i układam w kupki"
"Ja opisuję kupki i zakreślam nazwiska"
Nie, nie działa, banana brak.mauysia, Kfjatus, jeju, zbikowa, aisa, Fedra lubią tę wiadomość
-
jeju wrote:o której mam zadzwonić w bardzo ważnej sprawie Beato, bo jak nie to "Wajsa" naślę i za mnie zadzwoni...chcesz?
Wieczór dla jednych o 17-tej a dla drugich o 23-ciej się zaczyna...pytam, bo wolę nie mieć kolejnej wtopy!O której mam zadzwonić kochana?
kochana moze być 18
Wajsa dobrze kumam te wkrety radiowe?Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Ola_czeka wrote:Ej no żarty żartami, a Ty od razu tak bardzo piszesz mnie z małej litery, że bardziej nie można
Wybacz OluWiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2013, 11:24
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny