X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2013, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej kobietki ja na chwile tylko aby was pozdrowić :) i życzyć wszystkim wszystkiego dobrego:
    tym co maja za niedługo rodzic życzę spokojnego, szczęśliwego porodu :)
    tym co jeszcze muszą poczekać na rozwiązanie to niech maluszki zdrowo rosną w brzuszkach:)
    a te co się starają to życzę szybkiego zafasolkowania :)
    a te dziewczęta co przezywają smutne chwile pamiętajcie że jestem z wami całym serduszkiem i przytulam mocno :)

tymi słowami się żegnam :) to mówiłam ja mała :)

kopciuszek126, Rucia, Kaja, Shagga_80, aisa, Sandraa, zbikowa, gadgeta, Gunia, Selena, Kfjatus, mauysia, Fedra, Blondi22 lubią tę wiadomość

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2013, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kopciuszek126 wrote:
    Ruciuś nawet nie wiesz jak bardzo sie cieszę,że wszystko gra :) Kochana ja też mam te napiecia i jestem grubsza od ciebie 2 razy ;)

Więc skoro Ty odczuwasz te napięcia to wyobraź sobie jak mnie to musi boleć. Może wspomnij o tym na jutrzejszej wizycie. I nie martw się Kopciuszku będzie dobrze. Dostaniesz pewnie skierowanie na USG połówkowe :) Ja już mam wyznaczony termin 17 lipca :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2013, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    hej kobietki ja na chwile tylko aby was pozdrowić :) i życzyć wszystkim wszystkiego dobrego:)

tymi słowami się żegnam :) to mówiłam ja mała :)

Halo halo ! :) A Pani dokąd?
    Mów Malutka co u Ciebie !

Shagga_80 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2013, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie Aga miałaś tą wizytę?

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2013, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Shaggusia :P

Shagga_80 lubi tę wiadomość

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2013, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej Rucia u mnie bez zmian :( jesteśmy po wizycie u lekarki i teraz zostaje nam czekać 4 tygodnie na rozpatrzenie czy przyznają na refundacje na IVF czy nie. To tyle u mnie.

Shagga_80, aisa, Kaja, Beata, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2013, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Właśnie Aga miałaś tą wizytę?
    Pojechałam i klamkę pocalowałam tylko !!!
    Kartka na drzwiach wisiała że dzisiaj gabinet nieczynny!!!:-(

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2013, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    hej Rucia u mnie bez zmian :( jesteśmy po wizycie u lekarki i teraz zostaje nam czekać 4 tygodnie na rozpatrzenie czy przyznają na refundacje na IVF czy nie. To tyle u mnie.

To trzymam mocno kciuki żeby się wszystko szczęśliwie udało ! :)

aisa, zbikowa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2013, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Pojechałam i klamkę pocalowałam tylko !!!
    Kartka na drzwiach wisiała że dzisiaj gabinet nieczynny!!!:-(

To dlatego nie odbierali telefonu ...

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2013, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    Napewno sie uda Mała trzymam kciuki!!!

aisa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2013, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    To dlatego nie odbierali telefonu ...
    No widocznie !!!Nic pojadę za tydzień w poniedziałek!!! Moze mi usg zrobi to będzie wiadomo czy owulka była czy nie!!!

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2013, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra kobietki zmykam życzę miłej nocki :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2013, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też zmykam bo rano do Opola do kardiologa jadę!!!
    Miłej nocki laseczki!!!!:-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2013, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję Wam bardzo i zostanę z przyjemnością :)
    Zbikowa :D Daleko mi będzie żeby Ciebie nadgonić, skoro jesteś najmłodszą stażem w pisaniu, to teraz muszę się postarać :D

Co do lekarza to zapytam jeszcze czy o dr. Piertusie ktoś słyszał, my u niego wylądowaliśmy, wrażenie nawet ludzkie sprawiał. Ochrzanił mojego trochę, ale powiedział że wszystko będzie dobrze i że się uda - z taką pewnością, że strach nie wierzyć :) Więc wierzę.

aisa, zbikowa, Kaja, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2013, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Babeczki...ja dziś miałam zwariowany dzień. Wstaliśmy (jak pisałam wcześniej) późno i zaraz po śniadaniu (w samo południe) pojechaliśmy do szkoły M po druk podania dla Niego...nie poddaję się, wyedukuję Go :P
    Potem poszliśmy zapłacić za mieszkanko i po drodze kupiłam parę rzeczy (wg mojego M zbędnych,ale nie dla mnie :P Jak nowa wtyczka do maszynki do mięsa- wiecie ile razy Kuba jej używa :P czy wieszaczek do łazienki na Jego ręczniczek :) ), od właścielki mieszkania dostałam prezent - ręcznie robioną bransoletkę (zupełnie nie w moim stylu,ale co tam, darowanemu koniowi...wiecie ;) ), potem jeszcze do carefoura na zakupy )jak zwykle za duże...a w domu okazało się,że kupiłam złe numery prenumerowanych książeczek dla Młodego,więc z powrotem wróciłam do Carefoura :/ Po powrocie do domu była prawie 16 więc zajełam się robienie obiadu - podgrzewaniem rosołu wczorajszego i robieniem risotto na dziś...które dopiero wieczorem zjedliśmy...i tak zleciał dzień, przed chwilą siadłam do kompa,poczytać co u Was...

Ruciu,jak czytałam o Twoich objawach,to uznałam,że bardzo podobnie u mnie się zaczęło, z tym,że akurat zawsze gdy szłam do Ginki to macica mi się uspakajała i nigdy Ginka nie zaobserwowała skurczu, na USg genetycznym (gdy ja sama nie czułam skurczu) lekarz genetyk zaobserwował skurcz..a i kiedyś też miałam,że nie czułam ruchów Młodego akurat w dniu,gdy jechałam na USG "połówkowe" więc cieszyłam się,że sprawdzę to przy okazji...moja Ginka jak wspomniałam wyżej nigdy nie zauważyła twardego brzucha więc czasem myślę,że myśli,że z czymś to mylę...choć wierzy na słowo i nawet ostatnio myślała,żeby dać mi Fenerol.

Fedruś, kochana ściskam mocno (oczywiście i ja poryczałam się na lekturze Twojego pamiętnika z dzisiejszego dnia)...i pamiętam o Tobie w modlitwie wciąż.

Mała, proszę wróć do nas....tęsknimy :( No i oczywiście trzymamy kciuki za powodzenie refundacji.

Kopciuszku, ja mam przeczucie,że będziesz miała podobnie jak ja , drugiego smyka :P

I tyle, teraz uciekam do kąpania...zajrzę może póxniej, choć ostatnio coś net mi szwankuje :/

A w ogóle to mam obolałe oko - wczoraj na festynie wsadziłam oko w daszek Młodego i dziś mam nieźle czerwone oko...znacie domowe sposoby na złagodzenie?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2013, 21:45

zbikowa, kopciuszek126, aisa, Rucia, mala29_, Beata, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2013, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spero wrote:
    Dziękuję Wam bardzo i zostanę z przyjemnością :)
    Zbikowa :D Daleko mi będzie żeby Ciebie nadgonić, skoro jesteś najmłodszą stażem w pisaniu, to teraz muszę się postarać :D

Co do lekarza to zapytam jeszcze czy o dr. Piertusie ktoś słyszał, my u niego wylądowaliśmy, wrażenie nawet ludzkie sprawiał. Ochrzanił mojego trochę, ale powiedział że wszystko będzie dobrze i że się uda - z taką pewnością, że strach nie wierzyć :) Więc wierzę.

Wiedziałam,że o czymś zapomnę :) Spero witaj w naszych skromnych progach :)
    I odmeldowuję się :)

Spero lubi tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2013, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Dzisiaj w ogóle jest jakiś dziwny dzień. Forum zamarło, ale może jutro się ruszy :)
    Spoko Rucix, ja jutro wracam na forumowy pełen etat i znów będę Wam spamowac bzdurami ;) Do Waszych postów nawiążę też jutro, bo teraz jadę autem i znowu trzęsie jak jeden wuj... Miłego wieczoru!

zbikowa, aisa, Shagga_80, gadgeta, Rucia, Beata, Fedra lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • zbikowa Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2013, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga uracz swoje oko torebką rumianku. tylko tyle mi na myśl przychodzi, tylko oczywiście najpierw ją wystudź ;p

Mała ja także trzymam kciuki!

aisa, Shagga_80, Rucia, mala29_, Kfjatus, Beata, Fedra lubią tę wiadomość

• kopciuszek126 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2013, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś

Shaguś, ale ja też mam takie przeczucie i coraz więcej osób mi to mówi ;) i przed chwilą koleżanka na Fb mi to napisała bo widział dziś mnie i mój brzuchol :) a ja jej odpisalam,ze najwyzej bedę mieć dwóch małych łobuzów i trzeciego starego łobuza ;) a ja będę sama bo Królowa jest tylko jedna!!!!
    a najważniejsze,ze nam sie udało wreszcie no i zdrówko dzidzi najważniejsze! A najwyzej za 3 lata fundniemy sobie jeszcze córkę :)
    dobranoc Kochane :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2013, 21:55

zbikowa, Shagga_80, Rucia, Selena, Beata, Fedra lubią tę wiadomość

1usasg1812jvvfe2.png

bhywanlihyvyaglb.png
  • aisa Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2013, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala, trzymam kciuki za refundację!

Shagga, pracowity dzień za Tobą, odpocznij

Mauysiu, szczęśliwej podróży

Witaj Spero

Ja już w łóżku, idę spać bo jutro rano pobudka.
    Dobranoc dziewczęta :)

zbikowa, Spero, Shagga_80, mala29_, Beata, Fedra lubią tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
‹‹ 3324 3325 3326 3327 3328 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ