plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
hej kobietki ja na chwile tylko aby was pozdrowić
i życzyć wszystkim wszystkiego dobrego:
tym co maja za niedługo rodzic życzę spokojnego, szczęśliwego porodu
tym co jeszcze muszą poczekać na rozwiązanie to niech maluszki zdrowo rosną w brzuszkach:)
a te co się starają to życzę szybkiego zafasolkowania
a te dziewczęta co przezywają smutne chwile pamiętajcie że jestem z wami całym serduszkiem i przytulam mocno
tymi słowami się żegnamto mówiłam ja mała
kopciuszek126, Rucia, Kaja, Shagga_80, aisa, Sandraa, zbikowa, gadgeta, Gunia, Selena, Kfjatus, mauysia, Fedra, Blondi22 lubią tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
nick nieaktualnykopciuszek126 wrote:Ruciuś nawet nie wiesz jak bardzo sie cieszę,że wszystko gra
Kochana ja też mam te napiecia i jestem grubsza od ciebie 2 razy
Więc skoro Ty odczuwasz te napięcia to wyobraź sobie jak mnie to musi boleć. Może wspomnij o tym na jutrzejszej wizycie. I nie martw się Kopciuszku będzie dobrze. Dostaniesz pewnie skierowanie na USG połówkoweJa już mam wyznaczony termin 17 lipca
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hej Rucia u mnie bez zmian
jesteśmy po wizycie u lekarki i teraz zostaje nam czekać 4 tygodnie na rozpatrzenie czy przyznają na refundacje na IVF czy nie. To tyle u mnie.
Shagga_80, aisa, Kaja, Beata, Fedra lubią tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymala29_ wrote:hej Rucia u mnie bez zmian
jesteśmy po wizycie u lekarki i teraz zostaje nam czekać 4 tygodnie na rozpatrzenie czy przyznają na refundacje na IVF czy nie. To tyle u mnie.
To trzymam mocno kciuki żeby się wszystko szczęśliwie udało !aisa, zbikowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziękuję Wam bardzo i zostanę z przyjemnością
ZbikowaDaleko mi będzie żeby Ciebie nadgonić, skoro jesteś najmłodszą stażem w pisaniu, to teraz muszę się postarać
Co do lekarza to zapytam jeszcze czy o dr. Piertusie ktoś słyszał, my u niego wylądowaliśmy, wrażenie nawet ludzkie sprawiał. Ochrzanił mojego trochę, ale powiedział że wszystko będzie dobrze i że się uda - z taką pewnością, że strach nie wierzyćWięc wierzę.
aisa, zbikowa, Kaja, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej Babeczki...ja dziś miałam zwariowany dzień. Wstaliśmy (jak pisałam wcześniej) późno i zaraz po śniadaniu (w samo południe) pojechaliśmy do szkoły M po druk podania dla Niego...nie poddaję się, wyedukuję Go
Potem poszliśmy zapłacić za mieszkanko i po drodze kupiłam parę rzeczy (wg mojego M zbędnych,ale nie dla mnieJak nowa wtyczka do maszynki do mięsa- wiecie ile razy Kuba jej używa
czy wieszaczek do łazienki na Jego ręczniczek
), od właścielki mieszkania dostałam prezent - ręcznie robioną bransoletkę (zupełnie nie w moim stylu,ale co tam, darowanemu koniowi...wiecie
), potem jeszcze do carefoura na zakupy )jak zwykle za duże...a w domu okazało się,że kupiłam złe numery prenumerowanych książeczek dla Młodego,więc z powrotem wróciłam do Carefoura
Po powrocie do domu była prawie 16 więc zajełam się robienie obiadu - podgrzewaniem rosołu wczorajszego i robieniem risotto na dziś...które dopiero wieczorem zjedliśmy...i tak zleciał dzień, przed chwilą siadłam do kompa,poczytać co u Was...
Ruciu,jak czytałam o Twoich objawach,to uznałam,że bardzo podobnie u mnie się zaczęło, z tym,że akurat zawsze gdy szłam do Ginki to macica mi się uspakajała i nigdy Ginka nie zaobserwowała skurczu, na USg genetycznym (gdy ja sama nie czułam skurczu) lekarz genetyk zaobserwował skurcz..a i kiedyś też miałam,że nie czułam ruchów Młodego akurat w dniu,gdy jechałam na USG "połówkowe" więc cieszyłam się,że sprawdzę to przy okazji...moja Ginka jak wspomniałam wyżej nigdy nie zauważyła twardego brzucha więc czasem myślę,że myśli,że z czymś to mylę...choć wierzy na słowo i nawet ostatnio myślała,żeby dać mi Fenerol.
Fedruś, kochana ściskam mocno (oczywiście i ja poryczałam się na lekturze Twojego pamiętnika z dzisiejszego dnia)...i pamiętam o Tobie w modlitwie wciąż.
Mała, proszę wróć do nas....tęsknimyNo i oczywiście trzymamy kciuki za powodzenie refundacji.
Kopciuszku, ja mam przeczucie,że będziesz miała podobnie jak ja , drugiego smyka
I tyle, teraz uciekam do kąpania...zajrzę może póxniej, choć ostatnio coś net mi szwankuje
A w ogóle to mam obolałe oko - wczoraj na festynie wsadziłam oko w daszek Młodego i dziś mam nieźle czerwone oko...znacie domowe sposoby na złagodzenie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2013, 21:45
zbikowa, kopciuszek126, aisa, Rucia, mala29_, Beata, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySpero wrote:Dziękuję Wam bardzo i zostanę z przyjemnością
ZbikowaDaleko mi będzie żeby Ciebie nadgonić, skoro jesteś najmłodszą stażem w pisaniu, to teraz muszę się postarać
Co do lekarza to zapytam jeszcze czy o dr. Piertusie ktoś słyszał, my u niego wylądowaliśmy, wrażenie nawet ludzkie sprawiał. Ochrzanił mojego trochę, ale powiedział że wszystko będzie dobrze i że się uda - z taką pewnością, że strach nie wierzyćWięc wierzę.
Wiedziałam,że o czymś zapomnęSpero witaj w naszych skromnych progach
I odmeldowuję sięSpero lubi tę wiadomość
-
Rucia wrote:Dzisiaj w ogóle jest jakiś dziwny dzień. Forum zamarło, ale może jutro się ruszy
Do Waszych postów nawiążę też jutro, bo teraz jadę autem i znowu trzęsie jak jeden wuj... Miłego wieczoru!
zbikowa, aisa, Shagga_80, gadgeta, Rucia, Beata, Fedra lubią tę wiadomość
-
Shaguś, ale ja też mam takie przeczucie i coraz więcej osób mi to mówii przed chwilą koleżanka na Fb mi to napisała bo widział dziś mnie i mój brzuchol
a ja jej odpisalam,ze najwyzej bedę mieć dwóch małych łobuzów i trzeciego starego łobuza
a ja będę sama bo Królowa jest tylko jedna!!!!
a najważniejsze,ze nam sie udało wreszcie no i zdrówko dzidzi najważniejsze! A najwyzej za 3 lata fundniemy sobie jeszcze córkę
dobranoc Kochane
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2013, 21:55
zbikowa, Shagga_80, Rucia, Selena, Beata, Fedra lubią tę wiadomość
-
Mala, trzymam kciuki za refundację!
Shagga, pracowity dzień za Tobą, odpocznij
Mauysiu, szczęśliwej podróży
Witaj Spero
Ja już w łóżku, idę spać bo jutro rano pobudka.
Dobranoc dziewczętazbikowa, Spero, Shagga_80, mala29_, Beata, Fedra lubią tę wiadomość