X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • kopciuszek126 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2013, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pa aisko :)

i Witaj Spero ;)

Spero, aisa lubią tę wiadomość

1usasg1812jvvfe2.png

bhywanlihyvyaglb.png
  • aisa Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2013, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zbikowa wrote:
    Shagga uracz swoje oko torebką rumianku. tylko tyle mi na myśl przychodzi, tylko oczywiście najpierw ją wystudź ;p

A właśnie, zapomniałam. Dobrze, że Żbikuś zawsze na stanowisku :) Też tak robiłam okłady. Okrągłe waciki namaczałam w herbacie rumiankowej, wyciskałam i taki okład kilka minut na oku trzymałam. Dawno nie stosowałam, ale kiedyś działało ;)

zbikowa, Shagga_80 lubią tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2013, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :) Shagga ja stosowałam Starazolin, bo moje oczy w ogóle są kiepskie :)
    ale po domowemu to jak nic rumianek ewentualnie szałwia, bo też łagodzi stany zapalne.

Shagga_80 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2013, 23:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jutro musze wybrać się do apteki...bo coś mi chyba gorzej :/

• Kaja Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2013, 23:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc wszystkim Spero miło poznać pap :-):-):-):-)

aisa lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2013, 07:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)

Aiso - Na widok twojego wykresu oczy zrobiły mi się jak pięciozłotówki :D Oby tak dalej :D

Shaggi - idź koniecznie kup coś na oko. Po co masz się męczyć?
    U mojej ginki brzuch również był miękki, ale mówiłam jej, że bywa tak twardy, że boje się wtedy go dotknąć. W zasadzie aż zatyka mnie z bólu. Mam nadzieję, że nospa z magnezem pomogą.

Mayuś - bardzo dobrze, że wracasz. Jakoś smutno bez Ciebie :P

Miłego dnia wszystkim :)

Dziś mam w planach wybrać się do hurtowni wózków, którą o dziwo mam pod nosem. Wczoraj M. pojeździł na rowerze i pojechał ją sprawdzić. Mówi, że wielka hala, ceny hurtowe - sprzedaż detaliczna, więc wezmę Kindziora i jedziemy testować wózeczki :)

mauysia, zbikowa, aisa, Fedra lubią tę wiadomość

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2013, 07:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej laseczki ja tez za wami tęsknie :( ale potrzebuje trochę dystansu no i zajęłam się czytaniem 3 części książki o Greyu :) więc do reszty mnie pochłonęła. Postaram się częściej do was zaglądać, ale choć mnie tu nie ma to i tak o was myślę :)

mauysia, zbikowa, aisa, Fedra, Shagga_80 lubią tę wiadomość

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2013, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry!
    Ruciu cieszę się, że wszystko dobrze. Wybierzcie z Kingą jakiś ekstra wózek dla Małej :)
    Spero witaj :)
    Fedra cieszy mnie Twoja obecność :) Wpis w pamiętniku to dobry pomysł, to pewnego rodzaju oczyszczenie, łza się kręci jak się czyta... Wiesz, byłam w niedzielę w Kościele na Mszy, modliłam się z Ciebie, byś miała siłę, byś się nie poddała, by w końcu stał się cud i wiesz łzy mi popłynęły po policzkach... tak bardzo bym chciała żeby właśnie d Ciebie uśmiechnęło się w życiu wielkie szczęście :*
    Mała dużo siły Ci życzę i żeby wszytko ułożyło się po Twojej myśli :)
    Aisko byłaś już w PL u gina?
    Shagga na bolące oko bardzo dobre są okłady z zielonej herbaty, polecam :)
    Mauyś dobrze, że wracasz do świata forumowo- żywych, bez Cibie to nie to samo forum :)
    U mnie Mąż wczoraj i dziś na urlopie i coś nam majstruje na budowie. A ja a to zakupy, a to pranie, prasowanie, sprzątanie - troszkę już mnie to wkurza, ale mam nadzieję, że uda mi się od września pójść do pracy...

Rucia, mauysia, aisa, Fedra, Shagga_80 lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2013, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzien dobry wszystkim.Shagusia dopisz prosze nastepna @ 30.07

milego dzionka wam zycze u mnie zaswiecilo sloneczko Yupi a ja musze zbierac sie do pracy..

mauysia, aisa, Shagga_80 lubią tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2013, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć dziewczęta :)

nie nadrabiam Was bo nawet nie wiem od kiedy mnie nie było :( może któraś mi napiszę co się działo ostatnio ?
    pozdrawiam :*

mauysia, Rucia, Beata, zbikowa, aisa, Fedra lubią tę wiadomość

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2013, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry dziewczyneczki, nadaję już zza pracowego biurka...
    Dzień rozpoczęłam tradycyjnie wszamaniem porcji lodów...

A teraz nadrabianko:

Aga 30 - ja też muzycznie wolę starsze klimaty. Te nowe kawałki jakoś w ogóle nie zapadają mi w pamięć. Może i mają fajny bit, głowa sama macha, jak słyszę niektóre, ale po dwóch miesiącach w ogóle o nich nie pamiętam. A w naszej płytotece "ulubionych" same zespoły/wykonawcy, które/którzy dziś są już dinozaurami...

Plemniczko - nie wiedziałam, że jesteś wegetarianką! I dopiero teraz o tym wie lekarz?

Fedruś - jesteś dla mnie wielka. Możemy się od Ciebie uczyć.

Spero - witaj w naszej ekipie. Fajny nick - "mam nadzieję" :)

Gadgetko - to co - termin kontroli na 15.07 aktualny? Jest prawdopodobieństwo że juz wtedy Malunio ujrzy światło dzienne?

Kopciuszku - o której dziś wizyta? Daj znać co ciekawego powiedział lekarz (bo na pewno będą to same pozytywne wiadomości).

Karoam, nadal apelujemy o choć słóweczko na forum!

Aisko, Muska, A-koczku - trzymam mocno kciuki!!! (trzymam też za laseczki niefigurujące w tabelce - Olę i Liberkę :) ).

To co - zaczynamy odliczanie do weekendu? :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2013, 08:18

Rucia, Beata, zbikowa, aisa, Fedra, Shagga_80, AGA 30, gadgeta lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2013, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O jesteś Effciu - trochę się martwiłyśmy czemu się długo nie odzywasz, ale domyślam się, że wszystko ok? :)

Effcia28, aisa lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2013, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    popsuł mi się komputer i nie miałam dostępu do neta :(

zbikowa lubi tę wiadomość

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2013, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mayuś Kopciuszek ma wizytę na 18:30 :)

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2013, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Naprawdę zastanawiam się co z Karoam, bo gdy planowała wyjazd to raczej pisała... Kiedyś podawała nika to swojego bloga, może Któraś z Was go czyta i widziała Ją ostatnio? Ja miałam nawet zakładkę zrobioną, ale potem jakoś się usnęło....

1221648qmrgggy559.gif
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2013, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej kobietki. ja włąsnie oddelegowąłam swojego m na 3 tygodnie do szpitala na rehabilitacje. W koncu mój rytm dnia może wróci do normalności. pewnie sie zdziwicie ale moj m jest kierowcą wiec przyzwyczaiłam sie do bycia praktycznie samej a tu 3 tygodnei non stop z nim pod jednym dachem ufff ale jakos przezyłam. a teraz wolna chata i w koncu odpoczne
    takze miłego dnia wszytstkim życzę

Rucia, Beata, zbikowa, aisa, Fedra, Shagga_80 lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2013, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia28 wrote:
    popsuł mi się komputer i nie miałam dostępu do neta :(
    Jesteś rozgrzeszona, już chciałam dać Ci naganę słowną, za brak kontaktu, ale skoro jesteś cała i zdrowa, to Ci odpuszczę :D

Effcia28, Beata, zbikowa, aisa, Fedra lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2013, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Mayuś Kopciuszek ma wizytę na 18:30 :)
    Fęk ju :)

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2013, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a-koczek wrote:
    hej kobietki. ja włąsnie oddelegowąłam swojego m na 3 tygodnie do szpitala na rehabilitacje. W koncu mój rytm dnia może wróci do normalności. pewnie sie zdziwicie ale moj m jest kierowcą wiec przyzwyczaiłam sie do bycia praktycznie samej a tu 3 tygodnei non stop z nim pod jednym dachem ufff ale jakos przezyłam. a teraz wolna chata i w koncu odpoczne
    takze miłego dnia wszytstkim życzę
    Ja się nie dziwię, mojego Męża też często nie ma. Czasem jak mam urlop to muszę się przyzwyczajać do Jego ciągłej obecności, a jak potem znów zaczyna pracę to ciężko mi się z nim rozstać... :)

aisa, Fedra, Shagga_80 lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2013, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus wrote:
    Naprawdę zastanawiam się co z Karoam, bo gdy planowała wyjazd to raczej pisała... Kiedyś podawała nika to swojego bloga, może Któraś z Was go czyta i widziała Ją ostatnio? Ja miałam nawet zakładkę zrobioną, ale potem jakoś się usnęło....
    Już parę dni temu dokopałam się do jej bloga, ale tam ostatni wpis bodajże ze stycznia, więc stamtąd niczego się nie dowiemy...

Shagga_80 lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
‹‹ 3325 3326 3327 3328 3329 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ