plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
zbikowa wrote:Shagga uracz swoje oko torebką rumianku. tylko tyle mi na myśl przychodzi, tylko oczywiście najpierw ją wystudź ;p
A właśnie, zapomniałam. Dobrze, że Żbikuś zawsze na stanowiskuTeż tak robiłam okłady. Okrągłe waciki namaczałam w herbacie rumiankowej, wyciskałam i taki okład kilka minut na oku trzymałam. Dawno nie stosowałam, ale kiedyś działało
zbikowa, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzień dobry
Aiso - Na widok twojego wykresu oczy zrobiły mi się jak pięciozłotówkiOby tak dalej
Shaggi - idź koniecznie kup coś na oko. Po co masz się męczyć?
U mojej ginki brzuch również był miękki, ale mówiłam jej, że bywa tak twardy, że boje się wtedy go dotknąć. W zasadzie aż zatyka mnie z bólu. Mam nadzieję, że nospa z magnezem pomogą.
Mayuś - bardzo dobrze, że wracasz. Jakoś smutno bez Ciebie
Miłego dnia wszystkim
Dziś mam w planach wybrać się do hurtowni wózków, którą o dziwo mam pod nosem. Wczoraj M. pojeździł na rowerze i pojechał ją sprawdzić. Mówi, że wielka hala, ceny hurtowe - sprzedaż detaliczna, więc wezmę Kindziora i jedziemy testować wózeczki
mauysia, zbikowa, aisa, Fedra lubią tę wiadomość
-
Hej laseczki ja tez za wami tęsknie
ale potrzebuje trochę dystansu no i zajęłam się czytaniem 3 części książki o Greyu
więc do reszty mnie pochłonęła. Postaram się częściej do was zaglądać, ale choć mnie tu nie ma to i tak o was myślę
mauysia, zbikowa, aisa, Fedra, Shagga_80 lubią tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
Dzień dobry!
Ruciu cieszę się, że wszystko dobrze. Wybierzcie z Kingą jakiś ekstra wózek dla Małej
Spero witaj
Fedra cieszy mnie Twoja obecnośćWpis w pamiętniku to dobry pomysł, to pewnego rodzaju oczyszczenie, łza się kręci jak się czyta... Wiesz, byłam w niedzielę w Kościele na Mszy, modliłam się z Ciebie, byś miała siłę, byś się nie poddała, by w końcu stał się cud i wiesz łzy mi popłynęły po policzkach... tak bardzo bym chciała żeby właśnie d Ciebie uśmiechnęło się w życiu wielkie szczęście :*
Mała dużo siły Ci życzę i żeby wszytko ułożyło się po Twojej myśli
Aisko byłaś już w PL u gina?
Shagga na bolące oko bardzo dobre są okłady z zielonej herbaty, polecam
Mauyś dobrze, że wracasz do świata forumowo- żywych, bez Cibie to nie to samo forum
U mnie Mąż wczoraj i dziś na urlopie i coś nam majstruje na budowie. A ja a to zakupy, a to pranie, prasowanie, sprzątanie - troszkę już mnie to wkurza, ale mam nadzieję, że uda mi się od września pójść do pracy...Rucia, mauysia, aisa, Fedra, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry dziewczyneczki, nadaję już zza pracowego biurka...
Dzień rozpoczęłam tradycyjnie wszamaniem porcji lodów...
A teraz nadrabianko:
Aga 30 - ja też muzycznie wolę starsze klimaty. Te nowe kawałki jakoś w ogóle nie zapadają mi w pamięć. Może i mają fajny bit, głowa sama macha, jak słyszę niektóre, ale po dwóch miesiącach w ogóle o nich nie pamiętam. A w naszej płytotece "ulubionych" same zespoły/wykonawcy, które/którzy dziś są już dinozaurami...
Plemniczko - nie wiedziałam, że jesteś wegetarianką! I dopiero teraz o tym wie lekarz?
Fedruś - jesteś dla mnie wielka. Możemy się od Ciebie uczyć.
Spero - witaj w naszej ekipie. Fajny nick - "mam nadzieję"
Gadgetko - to co - termin kontroli na 15.07 aktualny? Jest prawdopodobieństwo że juz wtedy Malunio ujrzy światło dzienne?
Kopciuszku - o której dziś wizyta? Daj znać co ciekawego powiedział lekarz (bo na pewno będą to same pozytywne wiadomości).
Karoam, nadal apelujemy o choć słóweczko na forum!
Aisko, Muska, A-koczku - trzymam mocno kciuki!!! (trzymam też za laseczki niefigurujące w tabelce - Olę i Liberkę).
To co - zaczynamy odliczanie do weekendu?Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2013, 08:18
Rucia, Beata, zbikowa, aisa, Fedra, Shagga_80, AGA 30, gadgeta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hej kobietki. ja włąsnie oddelegowąłam swojego m na 3 tygodnie do szpitala na rehabilitacje. W koncu mój rytm dnia może wróci do normalności. pewnie sie zdziwicie ale moj m jest kierowcą wiec przyzwyczaiłam sie do bycia praktycznie samej a tu 3 tygodnei non stop z nim pod jednym dachem ufff ale jakos przezyłam. a teraz wolna chata i w koncu odpoczne
takze miłego dnia wszytstkim życzęRucia, Beata, zbikowa, aisa, Fedra, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
a-koczek wrote:hej kobietki. ja włąsnie oddelegowąłam swojego m na 3 tygodnie do szpitala na rehabilitacje. W koncu mój rytm dnia może wróci do normalności. pewnie sie zdziwicie ale moj m jest kierowcą wiec przyzwyczaiłam sie do bycia praktycznie samej a tu 3 tygodnei non stop z nim pod jednym dachem ufff ale jakos przezyłam. a teraz wolna chata i w koncu odpoczne
takze miłego dnia wszytstkim życzęaisa, Fedra, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Kfjatus wrote:Naprawdę zastanawiam się co z Karoam, bo gdy planowała wyjazd to raczej pisała... Kiedyś podawała nika to swojego bloga, może Któraś z Was go czyta i widziała Ją ostatnio? Ja miałam nawet zakładkę zrobioną, ale potem jakoś się usnęło....
Shagga_80 lubi tę wiadomość