plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Beciu może właśnie w tym jest problem ze nie masz chwili sam na sam ze sobą może tu coś trzeba by było zrobić może to by Ci pomogło w opanowaniu Twoich wybuchów
he he he chodziło mi o to ze ja lubie ludzi takimi jakich ich poznałam, przyzwyczajam się do ich rytmu życia co ułatwia mi funkcjonowanie z nimi
dlatego jak dla mnie nie musisz się zmieniać bo lubie Cię taką jaka jesteś...
jeśli się chcesz zmienić to pamiętaj nigdy nie rób tego dla kogoś tylko dla siebie bo w chwili kiedy Ty będziesz zadowolona z siebie i bedziesz tak na prawdę kochać każdy skrawego swego ciała i psychiki to życie bedzie prostsze :*
matko ale mi się zebrało na dziwne wywodyzbikowa, Effcia28, aisa, Beata lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
zbikowa wrote:nie brakuje, jestem zapisana
OK, zwracam honorI wklejam tę tabelkę oraz zachęcam nieobecne na niej laseczki do dopisania się (tabelka z 19 kwietnia).
Kiti..............................- 6 stycznia 1988
zbikowa ......................... - 21 stycznia 1987
Beata.............................- 17 lutego 1984
Dodi..............................- 13 marca 1984
Aisa .............................- 22 marca 1985
sylwia1985........................- 12 kwietnia 1985
Bella Rosa........................- 19 kwietnia 1988
muzarcia..........................- 30 kwietnia 1982
Paulina1986....................- 1 maja 1986
Effcia28..........................- 20 maja 1984
Kfjatus.......................... - 22 maj 1987
Natusia...........................- 25 maja 1985
Woseba............................- 27 maja 1988
mauysia...........................- 1 czerwca 1981
AGA30.............................- 7 czerwca 1982
plemniczka........................- 14 czerwca 1984
Muska..............................-16 czerwca 1982
anna_w............................- 20 czerwca 1982
Ola_czeka.........................- 20 czerwca 1941
Fedra..............................- 9 lipca 1984
Dora..............................- 11 lipca 1982
Rucia.............................- 12 lipca 1986
kopciuszek126.....................- 24 lipca 1983
gocha-04..........................- 5 sierpnia 1985
mala26_...........................- 9 sierpnia 1983
Ilona............................ - 18 sierpnia 1983
Blondi22...........................- 9 września 1990
zosia-ktosia......................- 20 września 1983
Malvinka..........................- 12 października 1987
Libra.............................- 22 października 1982
Gadgeta...........................- 24 października 1980
Shagga_80...........................-3 listopada 1980
Amicizia...........................- 7 listopada 1986
Kaja...............................- 24 listopada
Fedra, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
Effcia28 wrote:Dobrze Dziękuję
bolą mnie piersi i dość często boli mnie brzuch przeważnie jak długo posiedzę np przed kompem lub tv więc staram się leżeć jak najwięcej.Choć zauważam że tak jakby ból zaczyna się zmniejszać
Z tym że nie wiem czy to dobrze czy też żle wróży :/W czwartek się dowiem czegoś nowego od gina i mam nadzieję że zapiszę mi jakąś luteinę lub duphaston bo na razie biorę to co mam w domu ale zapasów wielkich nie mam
Może i mi nie potrzebne ale ja bym się pewniej czuła gdybym miała w "dziennym jadłospisie "dupka czy lutka
własnie teraz wiem co mi umknęło...
ten Twój lekarz to jakiś palant - sorki za słownictwo... ale jak On może tak nie przepisać Ci lutka czy dupka jak wie jaką miałaś sytuację to już dla świętego spokoju własnego powinien Ci zapisać...
a nie mozesz iśc do innego lekarza bo w moim odczuciu ten Cię srednio poważnie traktuje a ja bym chciała zeby u Ciebie było wszystko w pożądku...
kurcze jakby mi zostało coś z dupka czy lutka to bym Ci wysłała ale niestety mój lekarz przepisywał mi tak opakowania zeby mi starczało od wizyty do wizyty sknera jedna17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
mauysia wrote:Beciu, właśnie mnie olśniło. Już wiem w jaki sposób udało mi się ograniczyć denerwowanie się i wybuchowość. Byłam w chórze! I tam można było sobie nieźle powrzeszczeć bezkarnie! I mówię to całkiem poważnie, wszelkie złe emocje wyrzucałam z siebie drąc się na próbach i koncertach.
Więc zapisz się do chóru, choćby scholi kościelnej
hehe Mayuś dzięki tylko gorzej jak wpadnę w trans podczas tego spiewu i zaczne uwalniac złe emocje ...ale sobie to wyobraziłammauysia lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
zbikowa wrote:nie brakuje, jestem zapisana
a powód jest taki że "pewnie rzeczy" chciałam na zapas zrobić zanim pojade, a jego libido poszło spać razem z nim.
hehe Zbiczku i to jego wynagrodzenie ?
ale miłezbikowa lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
bolą mnie piersi i dość często boli mnie brzuch przeważnie jak długo posiedzę np przed kompem lub tv więc staram się leżeć jak najwięcej.Choć zauważam że tak jakby ból zaczyna się zmniejszać
Z tym że nie wiem czy to dobrze czy też żle wróży :/W czwartek się dowiem czegoś nowego od gina i mam nadzieję że zapiszę mi jakąś luteinę lub duphaston bo na razie biorę to co mam w domu ale zapasów wielkich nie mam
Może i mi nie potrzebne ale ja bym się pewniej czuła gdybym miała w "dziennym jadłospisie "dupka czy lutka
normalne ze boli bardzeij w pozycji siedzącej bo wtedy ugniatasz brzuch jakby nie było
mnie tez ajwygodniej było w pozycji pół lerzacej tak żeby brzucha nic nie ugniatało
dobrze ze bolą piersi to dobry znak
pamiętaj zeby dużo odpoczywać zniwelować ogniska stresogenne jakby to powiedziała moja koleżnaka jeśli wkurza Cię chłop to go wywal do innego pokojubo za drzwi to troche szkoda
Effcia28, Beata lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Oliwka 2006
-
zbikowa wrote:według tego co jest w tabelce powiem wam, że Olka na prawde dobrze sie trzyma jak na swoje lata!!!!
a kto to Paulina1986 i Malvinka?
widze ze i w tej tabelce przydał by się mały pożądekzbikowa lubi tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
zbikowa wrote:według tego co jest w tabelce powiem wam, że Olka na prawde dobrze sie trzyma jak na swoje lata!!!!
a kto to Paulina1986 i Malvinka?
Paulina1986 - staraczka na etapie "luzowania"
Malvinka - brzemienna, ze sto lat nie było jej na forum.zbikowa, aisa lubią tę wiadomość
-
Fedra wrote:własnie teraz wiem co mi umknęło...
ten Twój lekarz to jakiś palant - sorki za słownictwo... ale jak On może tak nie przepisać Ci lutka czy dupka jak wie jaką miałaś sytuację to już dla świętego spokoju własnego powinien Ci zapisać...
a nie mozesz iśc do innego lekarza bo w moim odczuciu ten Cię srednio poważnie traktuje a ja bym chciała zeby u Ciebie było wszystko w pożądku...
kurcze jakby mi zostało coś z dupka czy lutka to bym Ci wysłała ale niestety mój lekarz przepisywał mi tak opakowania zeby mi starczało od wizyty do wizyty sknera jedna
jestem umówiona z innym ginem na 25 lipca z tym,że chyba pójdę wcześniej do niego prywatnie . Z jednej strony wiem że powinnam zaprzestać chodzić do niego ale on przyjmuje w szpitalu a u nas jest tak że jak się nie ma lekarza ze szpitala to traktują Cię jak zło konieczne i tak trochę jestem rozdarta bo najchętniej bym chodziła do dwóch ale to też tak trochę lipa .Nie wiem już nic nawet nie mam przeczuć czy będzie dobrze czy tez skończy się jak zawsze.Dobra dość już o mnie -
Fedra wrote:Beciu może właśnie w tym jest problem ze nie masz chwili sam na sam ze sobą może tu coś trzeba by było zrobić może to by Ci pomogło w opanowaniu Twoich wybuchów
he he he chodziło mi o to ze ja lubie ludzi takimi jakich ich poznałam, przyzwyczajam się do ich rytmu życia co ułatwia mi funkcjonowanie z nimi
dlatego jak dla mnie nie musisz się zmieniać bo lubie Cię taką jaka jesteś...
jeśli się chcesz zmienić to pamiętaj nigdy nie rób tego dla kogoś tylko dla siebie bo w chwili kiedy Ty będziesz zadowolona z siebie i bedziesz tak na prawdę kochać każdy skrawego swego ciała i psychiki to życie bedzie prostsze :*
matko ale mi się zebrało na dziwne wywody
tak oczywiście to jest właśnie problem, ale zaraz zaraz mam nadzieję że nie zrozumiałyscie mnie źle, tu nie chodzi o to że ja nagle wrzeszczę bez powodu bo tak ..., tylko np. krzyczę bo woda za długo leci, bo okrychy spadłu na podłoge itp. i w danym momencie mam wrażenie że to wszystko na złosc mi? ehh wiem że sama nie jestem idealna i nieraz smiecę, jak mąz posprzata i mówię to nic ogarnie sie za chwile, ale gdy ja posprzątam to nieraz krew mnie zalewa wiem że niepotrzebnie ale cóż...
p.s. cieszę sie że mnie taką lubisz :*
....hmmm na Was nie krzyczę...Fedra lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
-
nick nieaktualnyHej Babeczki
Witamy Beatko ponownie, jak miło,że znów jesteś
Fedra, kochana,wybacz,że porządziłam się tabelką...Sylwia prosiła o uaktualnienie, mam to zrobić czy jako,że Ty jesteś to sama się zajmiesz?
Mauys,zazdraszczam tych lodówKurcze ja już nie mam szans na lody przed śniadaniem, ale chyba po śniadaniu pójdziemy
Zbikowa, Tobie jeszcze bardziej zazdroszczę lodów a przede wszystkim niespodzianki
Mnie wczoraj wieczorem nastraszyła siostra,żebym koniecznie leciała do szpitala z tym okiem i potem spać nie mogłam...jak pewnie widziałyście musiałam jeszcze odnieść się do jednego absurdalnego postu na innym wątku...a do Szpitala oczywiście nie poszłamBa, my jeszcze nie zwlekliśmy się dobrze z łózka
zbikowa, mauysia, aisa, Beata, Fedra, Rucia, sylwia1985 lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:Żbiczek pewnie wolałby m-owe libido, a nie ten jego ekwiwalent. W sumie to marne wynagrodzenie, ale docenić wysiłek trzeba...
dokładnie to samo pomyslałam , ale jak doceni jego wysiłek to wzrośnie jego libido pamiętajzbikowa, mauysia, aisa lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
-
hej Beatko ja kiedys byłam strasznie ale to strasznie wybuchowa a teraz oaza spokoju. dokonałam to dzieki mojemu bratu zajeło mi to kilka lat ale się udało. ot taki prosty sposób jak masz krzyknąć wyjdz z pomieszczenia odwróc sie i cicho policz do dziesięciu. wierz mi banalny sposób ale po latach daje efekty
mauysia, zbikowa, Beata, aisa lubią tę wiadomość