X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2013, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sagga jakbys mogła sie nią jeszcze chwile pożądzić to byłabym wdzięczna bo chyba nie mam na razie na nią siły :*

Shagga_80 lubi tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2013, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra lalki uciekam :)
    miłego dnia wszystkim życzę :)

Fedra lubi tę wiadomość

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2013, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak koczku wiem ogólnie się staram ale własnie o to chodzi że jak złapie doła z jakiegoś powodu i wtedy jest kilka czynników stresogennych to już jest mega wybuch, na codzień staram sie wszystko brac na lajt i dlatego czasem sie uzbiera, a do tego wiecie jak dochodzi stres przy staraniu, a potem jak sie jeszcze okazuje że cvałkiem nie można to już masakra człowiek czuje sie nie spełniony

zaraz coś dopiszę

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2013, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pa Effciu!

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2013, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BYE Efciu

miałam klienta

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2013, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja wiem z eto sie zbiera zbiera i w koncu trzeba wybuchnąc ale ja wtedy sprzątam i cicho pod nosem płacze i po 30 min jetsem rozładowana
    Beata wrote:
    tak koczku wiem ogólnie się staram ale własnie o to chodzi że jak złapie doła z jakiegoś powodu i wtedy jest kilka czynników stresogennych to już jest mega wybuch, na codzień staram sie wszystko brac na lajt i dlatego czasem sie uzbiera, a do tego wiecie jak dochodzi stres przy staraniu, a potem jak sie jeszcze okazuje że cvałkiem nie można to już masakra człowiek czuje sie nie spełniony

zaraz coś dopiszę

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2013, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki.

Ja na sekundę. Niezawodna @ przyszła jak co miesiąc od 3 lat i już nic nie uchroni mnie przed HSG :) Mój plan na najbliższe tygodnie: przebrnąć przez @, przebrnąć przez HSG a potem wakacje - nieodwołalne :)
    Wczoraj mieliśmy kolejny etap w Ośrodku Adopcyjnym i choć myślałam, że to ja jestem motorem napędowym adopcji - to na wypowiedzi Wojtka pani psycholog reagowała słowami: "Proszę! Kandydat idealny!". Takiego mam męża. O!

Buziaki.

a-koczek, mauysia, plemniczka, zbikowa, Selena, aisa, Beata, Rucia, Fedra, Shagga_80, Kfjatus, aga83, Gunia, kiti, gadgeta, Blondi22 lubią tę wiadomość

• plemniczka Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2013, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej. Feddrus miło Cie widziec kochana...
    Beciu Ciebie tez witam szczegolnie bo dawno Cie nie widzialam.
    Witam tez wszystkie inne babeczki i nową kolezanke.

Sorki ze znowu marudze ale juz trace sily i wiare. Wczoraj juz nie bylo plamien a dzisiaj od rana znowu :( Jestem zdezorientowana, niepewna, załamana. Tak trudno o optymizm w mojej sytuacji. Ach nie wytrzymam do czwartku :(

mauysia, Beata, Fedra lubią tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2013, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Hej dziewczynki.

Ja na sekundę. Niezawodna @ przyszła jak co miesiąc od 3 lat i już nic nie uchroni mnie przed HSG :) Mój plan na najbliższe tygodnie: przebrnąć przez @, przebrnąć przez HSG a potem wakacje - nieodwołalne :)
    Wczoraj mieliśmy kolejny etap w Ośrodku Adopcyjnym i choć myślałam, że to ja jestem motorem napędowym adopcji - to na wypowiedzi Wojtka pani psycholog reagowała słowami: "Proszę! Kandydat idealny!". Takiego mam męża. O!

Buziaki.
    Hejo :)

To daj znać na kiedy ustalisz HSG.
    What do you mean mówiąc "wakacje - nieodwołalne"? Wakacje w sensie urlop czy wakacje od innych rzeczy?
    Raz jeszcze powiem: więcej lizusostwa! A kiedy kolejna wizyta kontrolna z ośrodka?

PS) Ale pytaniowo-roszczeniowy ten mój post... Pardą! ;D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2013, 10:42

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2013, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plemniczka wrote:

Sorki ze znowu marudze ale juz trace sily i wiare. Wczoraj juz nie bylo plamien a dzisiaj od rana znowu :( Jestem zdezorientowana, niepewna, załamana. Tak trudno o optymizm w mojej sytuacji. Ach nie wytrzymam do czwartku :(
    Plemniczko, wiem, że Ci ciężko, ale nie ma innej opcji - musisz wytrwać. I my Ci w tym pomożemy :)

aisa, Fedra, Shagga_80 lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2013, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ok jestem wiec kończę temat
    pamietasz koczku jak jeszcze nie wiem może ze 3 tygodnie temu był temat o tym jak reagujemy na inne małe dzieci i kobiety w ciąży?

pamiętasz co Ci wtedy napisałam? ze kompletnie nic takiego nie odczuwam, ale chyba jednak zaczynam

półtora tygodnia temu urodził sie synek mojemu bratu, potem dowiedziałam sie że moja siostra cioteczna jest 3 raz w ciazy

i pomimo ze kocham te dzieciaki są boskie i cudne to w domu ogarnia mnie płacz że czemu inni mają a ja jednak nie mogę miec więcej?

wczoraj byliśmy u babci na 80 i kolejna ciocia podsumowała ze już tylko my z rodziny zostaliśmy z jednym dzieckiem tez zrobiło mi się smutno

wiecie co już nawet nie pogniewałabym się za bliźniaki :P
    choć wiem że powinnam docenić to co mam, moją 3osobową rodzinkę moją najkochańczą i ambitna córcię ale ja własnie dla niej cały czas pragnę rodzeństwa, ona mnie pociesza i nadal wierzy i mówi że jesZcze będziemy mieli

zbikowa, aisa, Fedra lubią tę wiadomość

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2013, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a-koczek wrote:
    ja wiem z eto sie zbiera zbiera i w koncu trzeba wybuchnąc ale ja wtedy sprzątam i cicho pod nosem płacze i po 30 min jetsem rozładowana

tak kochana masz rację tylko tak jak napisałaś Ty masz trochę czasu odpoczynku od meza i zdąrzysz za nim zatesknić i sie nie złościć o byle pierdołę, a ja mam go na okrągło przy sobie, wiec jak jest mi ciżeko to muszę to rozładować właśnie na nim

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2013, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Betako ja osttnio z tego powodu tez płaczę po kątach mój m tego nierozumie że gdy pyta sie swojej siostry: jak kolejna wizyta u lekarza albo jak się czuje czy czuje ruchy itp to jakby noż w plecy mi wbijał a najgorsze jest to gdy teściowa do mojej córki mówi bedizesz miała siostrzyczke i braciszka u kasi to krew mnie zalewa ale wtedy wychodze z tego towearzystwa i juz
    Beata wrote:
    ok jestem wiec kończę temat
    pamietasz koczku jak jeszcze nie wiem może ze 3 tygodnie temu był temat o tym jak reagujemy na inne małe dzieci i kobiety w ciąży?

pamiętasz co Ci wtedy napisałam? ze kompletnie nic takiego nie odczuwam, ale chyba jednak zaczynam

półtora tygodnia temu urodził sie synek mojemu bratu, potem dowiedziałam sie że moja siostra cioteczna jest 3 raz w ciazy

i pomimo ze kocham te dzieciaki są boskie i cudne to w domu ogarnia mnie płacz że czemu inni mają a ja jednak nie mogę miec więcej?

wczoraj byliśmy u babci na 80 i kolejna ciocia podsumowała ze już tylko my z rodziny zostaliśmy z jednym dzieckiem tez zrobiło mi się smutno

wiecie co już nawet nie pogniewałabym się za bliźniaki :P
    choć wiem że powinnam docenić to co mam, moją 3osobową rodzinkę moją najkochańczą i ambitna córcię ale ja własnie dla niej cały czas pragnę rodzeństwa, ona mnie pociesza i nadal wierzy i mówi że jesZcze będziemy mieli

zpbnej28qs8fkan8.png

• mauysia Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2013, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A-koczku, Beciu, no to macie nad czym pracować, dziewczyny, bo osoby ciężarne nie znikną z Waszego otoczenia. A Twój mąż A-koczku pyta o to siostrę, bo się troszczy o nią i cieszy się jej szczęściem.
    Mam nadzieję, że uda się Wam pokonać to przekonanie, że (jak brzmi jeden z tematów na "ogólnych" na naszym forum) "prześladują Was ciężarne".
    Ale sądzę, że zamykanie oczu, gdy mija się na ulicy kobietę w ciąży, albo wychodzenie z pokoju, jak ktoś o ciąży rozmawia, to jest raczej średnie rozwiązanie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2013, 10:57

Fedra, Shagga_80, Gunia, kiti lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2013, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oLU cieszę sie że tak fajnie prZebiegła wizyta,mam nadzijeę ze wszystko pójdzie jak należy

p.s. ale nie odpowiedziałas na moje już raz zadane pytanie własciwie w czym jest problem u Ciebie to już pewne w 100% że nie miożecie miec własnych czy nie chcecie już tracic sił na to?
    tak czy siak życzę z całego serducha zebyście stali sie rodzicami :*

Plemniczko kochana trzymaj sie my pomożemy Ci przetrwać, tu naprawdę jest ogromne wsparcie i można odreagowac :*

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2013, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    osttnio powiedziłam mojemu że jezeli teraz sie nieuda to koniec stran ze nawet odpuszczam sobie sex na jakis czas bo jest to ponad moje siły wiec nawet moj stara sie aby w moim towrzystwie unikany był temat ciązy bo jego rodzina niewie ze my sie staramy ale on jakos sprytnie zmienia zawsze temat

zpbnej28qs8fkan8.png

• Beata Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2013, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    A-koczku, Beciu, no to macie nad czym pracować, dziewczyny, bo osoby ciężarne nie znikną z Waszego otoczenia. A Twój mąż A-koczku pyta o to siostrę, bo się troszczy o nią i cieszy się jej szczęściem.
    Mam nadzieję, że uda się Wam pokonać to przekonanie, że (jak brzmi jeden z tematów na "ogólnych" na naszym forum) "prześladują Was ciężarne".
    Ale sądzę, że zamykanie oczu, gdy mija się na ulicy kobietę w ciąży, albo wychodzenie z pokoju, jak ktoś o ciąży rozmawia, to jest raczej średnie rozwiązanie.
    Mayuś nie u mnie nie jest tak źle ja sama podchodzę do cieżarnych i mi absolutni enie przeszjkadzają ja nadal ciesze się szczęściem innych, xle zrozumiałas moją wypowiedź, tylko boli mnie to ze każdy wytyka że inni mają po 2-3 dzieci a my sie opierdzielamy, a nie mają pojęcia że ja o niczym innym nie marze i to nie jest mój świadomy egoistyczny wybór!

takze luz naprawdę w tej kwestii ja nadal sie rozczulam nad dziećmi i podziwiam kobiety ciężarne

mauysia lubi tę wiadomość

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2013, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a pozatym ja już powoli zaczynam wmawiać i przyzwyczajać sie że drugiego dizecka niebede miała zeby za kilka dni niebyło mega rozczarowania

zpbnej28qs8fkan8.png

• Fedra Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2013, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plemniczka wrote:

ja jak sie pytałam o brązowe plamienia to lekarz mi powiedział "niestety musi to Pani nerwowo przeżyć"... do tego pomógł mi neopersen...

Plemniś a przypomnij mi dostajesz jakiegoś dupka czy lutka?

Shagga_80 lubi tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2013, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    beatko to twoja córcia juz do pierwszej klasy idzie ? czy juz drugiej? bo to dzis to niewiadomo w jakim wieku w której klasie się jest

zpbnej28qs8fkan8.png

‹‹ 3330 3331 3332 3333 3334 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

MUUVO Quick SE 2 – dlaczego jest idealny na pierwszy wózek dla dziecka?

Zastanawiasz się, który wózek sprawdzi się najlepiej już od pierwszych spacerów z maluchem? MUUVO Quick SE 2 to wyjątkowa propozycja, która łączy w sobie elegancki design z praktycznymi funkcjami docenianymi i przez dzieci, i rodziców. Warto zwrócić uwagę na innowacyjne rozwiązania, takie jak regulowana budka, wentylowane oparcie i wygoda składania. Sprawdź, co sprawia, że Quick SE 2 może stać się idealnym wyborem na start.

CZYTAJ WIĘCEJ