plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymauysia wrote:Grunt, że zdążyłaś je zjeść i miałaś przynajmniej chwilę przyjemności!
Ach taki żarcik może nie na miejscu...
No właśnie Mayuś śniadanie to chyba najmilsza część poranka biorąc pod uwagę, że wcina się świeżutkie buły.
Tym akcentem uciekam, ponieważ mój złom odmawia współpracy, zacina się co chwilę, chyba na dniach trzeba mu zrobić reset.
Jadę oglądać wózki. Jak coś mi wpadnie w oko, to później przylezę się podzielić wrażeniami.Fedra lubi tę wiadomość
-
no ja tez mam nadzieję że sie zbytnio nie wymęczysz bo już upały do nas wracają wiec wystarczająco dadzą sie w kośc...
a problemy chodziło mi u innych , w sensie czy wszystko ok?Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Beata wrote:a nic wstyd mi za to jaka jestem, że nie potrafię radzić sobie z własnymi emocjami, chcialabym być opanowaną oazą spokoju
ale niestety tupię nogami i krzyczę jak coś nie jest tak jak ja bym chciała
i takie tam pierdoły, ogarnął mnie jakiś bezsens ale pewnie niebawem przejdzie, tylko wstyd mi przed Wami, ze tak uciekam potem wracam i nawet nie wiem do czego sie odnieść bo przeciez nie dam rady nadrobić, wiec tym bardziej popadam w rozpacz że Was olałam, że może tu nie pasuje że może wogóle nie powinnam sie do nikogo odzywac...
oj Beciu Beciu kazdego dopada czasem taki stan utrapienia duszy ze żyga wszystkim, ale nie przejmuj się ja Ci wybaczam nie nadrobienie forum a i dziwne by było dla mnie gdys tak nie znikałachyba się do tego przyzwyczaiłam bo najwazniejsze ze do Nas wracasz :*
jeśli źle Ci na duszy to może idz na spacer do lasu lub na łąkę ale sama i tam się wykrzycz to naprawdę pomaga i nie przejmuj się ze zające i kuropatwy pouciekają
przesyłam ci tone słoneczka odemnie na lepszy humorek :*Beata, Shagga_80, Selena, Gunia lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
a propos śniadań to dopadło mnie dziś zdziwko jak otworzyłam lodówkę bo oprócz kartki z napisem "Żbiś" czekały na mnie truskawki ze śmietaną i wiórkami kokosowymi. czyli w kwestii śniadań jesteśmy z M 1:365
co nie zmienia faktu że bardzo to miłe byłoaisa, Fedra, mauysia, Beata, Shagga_80, Selena, Rucia, Kfjatus, Gunia lubią tę wiadomość
-
Spero wrote:Ja się witam szybciutko i pięknego dnia życzę. Po poludniu będę nadrabiać zaległości
jadę zobaczyć mojego nowego kuzyna (4 syn u wujka) cieszę się, ale zobaczymy jak będzie. Miłego dnia.
Mauysia :* widzę że lacina nie obca. Już chyba mocno zapomniany język.
Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
No i ja się moge kulturalnie przywitać
wiec Witam się z Wami :*
dzisiaj na nogach w sumie od 8 ale pobudke jak ostatnim czasem zaliczyłam o 5.30, dzień zapowiada się piękny słońce od rana grzeje po oknach więc można zrobić pranie pościelowe i może w końcu uda mi się umyć te zasyfiałe okna
Effciu Słońce Ty moje jak tam w ogóle samopoczucie jak tam brzuszek z niecierpliwością czekam na Twoją wizytęzbikowa, mauysia, aisa, Beata, Effcia28, Rucia lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Effcia28 wrote:Fedruś a jak tam u Libry wiadomo Ci czy coś jest na rzeczy?
jeśli chodzi o Librę na chwile obecną była strasznie zmęczona poprzednim tygodniem pracy miała wypocząć w weekend i mam nadzieję ze to uczyniła w sferze innych tematów umówiłysmy się ze nie poruszamy tego wątku czyli nie nakręcamy się pytaniami
ale jak coś będzie na rzeczy to mam nadzieję ze będzie mi dane Wam to ogłosićaisa, Beata, Effcia28, Shagga_80, Rucia, Kfjatus lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
zbikowa wrote:a propos śniadań to dopadło mnie dziś zdziwko jak otworzyłam lodówkę bo oprócz kartki z napisem "Żbiś" czekały na mnie truskawki ze śmietaną i wiórkami kokosowymi. czyli w kwestii śniadań jesteśmy z M 1:365
co nie zmienia faktu że bardzo to miłe było
A z jakiej to okazji?
A właśnie - kiedy koleżanka ma w ogóle urodziny, bo chyba w tabelce urodzinowej Cię brakuje...aisa, zbikowa, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Fedruś dzięki kochana rozbawiłaś mnie tym ze jestes przyzwyczajona do moich ucieczek :*
czyli co mogę sie nie zmieniac? nie no żarcik :*
oj tak przydałoby sie iśc wykrzyczes samemu, musze sobie coś takiego zorganizowac
właśnie to chyba jest moim głownym problemem że ja nie mam gdzie i jak odreagować bo nigdy nigdzie nie jestem sama
ale w tym miejscu jeszcze raz Wam wszystkim dziękuję za dzisiejsze słowa
baaardzo wiele dla mnie znacza
więc dzięki
Fedruś, Mayuś, Effcia, Kfjatuś, Ruciu, Żbiku, Aisko :*
p.s. mamy nowa koleżankę?
Witaj SperoFedra, zbikowa, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Fedra wrote:jeśli chodzi o Librę na chwile obecną była strasznie zmęczona poprzednim tygodniem pracy miała wypocząć w weekend i mam nadzieję ze to uczyniła w sferze innych tematów umówiłysmy się ze nie poruszamy tego wątku czyli nie nakręcamy się pytaniami
ale jak coś będzie na rzeczy to mam nadzieję ze będzie mi dane Wam to ogłosićFedra, zbikowa, aisa, Beata, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Beata wrote:właśnie to chyba jest moim głownym problemem że ja nie mam gdzie i jak odreagować bo nigdy nigdzie nie jestem sama
Beciu, właśnie mnie olśniło. Już wiem w jaki sposób udało mi się ograniczyć denerwowanie się i wybuchowość. Byłam w chórze! I tam można było sobie nieźle powrzeszczeć bezkarnie! I mówię to całkiem poważnie, wszelkie złe emocje wyrzucałam z siebie drąc się na próbach i koncertach.
Więc zapisz się do chóru, choćby scholi kościelnej
Fedra, Beata, aisa, Shagga_80, Rucia lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:Ale słiiiit
A z jakiej to okazji?
A właśnie - kiedy koleżanka ma w ogóle urodziny, bo chyba w tabelce urodzinowej Cię brakuje...
nie brakuje, jestem zapisana
a powód jest taki że "pewnie rzeczy" chciałam na zapas zrobić zanim pojade, a jego libido poszło spać razem z nim.Fedra, mauysia, aisa, Beata, Shagga_80, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:Ja z kolei skupiam się na szukaniu fotelika samochodowego 15-36 kg. Ale drogie toto wszystko
No, przekopałam Allegro, czas do pracy...
HMMM rozumiem że dla Leosia? już sie przestraszyłam że zamierzasz urodzić takiego wielkoludka :pmauysia, Rucia lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
-
Dobrze Dziękuję
bolą mnie piersi i dość często boli mnie brzuch przeważnie jak długo posiedzę np przed kompem lub tv więc staram się leżeć jak najwięcej.Choć zauważam że tak jakby ból zaczyna się zmniejszać
Z tym że nie wiem czy to dobrze czy też żle wróży :/W czwartek się dowiem czegoś nowego od gina i mam nadzieję że zapiszę mi jakąś luteinę lub duphaston bo na razie biorę to co mam w domu ale zapasów wielkich nie mam
Może i mi nie potrzebne ale ja bym się pewniej czuła gdybym miała w "dziennym jadłospisie "dupka czy lutka
mauysia, Beata lubią tę wiadomość