plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
kopciuszek126 wrote:hej Laski!
jestem, zyję, ale jestem padnięta i jutro rano postaram się wszystko opisac. Napisze tylko tyle,że dzidzia zdrow, rośnie jak na drozdzach i znam juz płeć. Możecie obstawiać zkłady
.....
dobranockopciuszek126 lubi tę wiadomość
-
Gadgetko, no pewnie brzuszek masz już pokaźny - prosimy o fotkę zanim jego zawartość wyjdzie na jaw
A z tą poradnią rodzinną to rzeczywiscie niezła sprawaAle rozumiem, że pani prowadząca zaliczyła Wam wszystkie zajęcia od razu? Widząc Twoje obkucie w temacie?
Żbiku, to co - jutro (dziś) wyjazd do PL? Napisz jeszcze, kiedy na 100% wyjaśni się sprawa z Twoją pracą, bo taka niepewność mnie zabija
Uściski dla pozostałych wieczornie udzielających się laseczek! Idę w końcu spać, bo - jak to mówi mój M - ile moszna...
Pa!aisa, Fedra, zbikowa, Shagga_80, gadgeta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć dziewoje
Gadgetko - dlatego my z M. zaliczyliśmy weekendowe nauki przedślubne z godzinnym wykładem Pani z poradni. Nie dałabym rady słuchać jej przez 3 spotkania
Kopciuszku - też obstawiam, że chłopiec, gdyby była córcia pewnie od razu byś się Nam pochwaliła, że nosisz pod serduszkiem swoją wymarzoną dziewczynkęNie dałabyś rady wytrzymać z nowiną
Plemniczko - też mi się wydaje, że taka twoja uroda z tymi plamieniami. Na twoim miejscu z cieżkim sercem po prostu chyba bym do nich przywykła. Jeszcze półtora tygodnia i skończysz I trymestr!
Żbiku - ja wiem na 100000 % że będę waliła gafy, i zamiast LUBIĘ TO z przyzwyczajenia naciskać będę ZGŁOŚ
Dziś jadę z Kindziochą na zakupy, ona ma całą szafę ciuchów a ja nic! Ledwo dorobiłam się ostatnio nowej kiecki. Wyjazd tuż tuż a nawet nie mam czego wlożyć do walizyNo i muszę się wziać za prasowanie. Będę miała z głowy
Aaaaa wczoraj leżałam na plecach oglądałam tv i nagle moja dzidziocha wypięła się chyba tyłkiem, zrobił mi się wielki guz na brzuchu, i tak zaczęła kopać i się wiercić, że cały brzuch mi falował! Jaka ona jest żywotnaOd razu stetoskop w rękę i słuchałam tych jej fikołków
mauysia, aisa, Selena, kopciuszek126, Fedra, Beata, Beata, zbikowa, Shagga_80, kiti, gadgeta lubią tę wiadomość
-
Hej Ruciu, najranniejszy ptaszku
Jeśli chodzi o ciuchy ciążowe, to wczoraj przyszła do mnie sukienka, którą kupiłam na Allegro (http://allegro.pl/sukienka-ciazowa-kopertowa-klass-i3347112741.html) ale kurde okazało się, że już jestem za spora, żeby nosić takie fatałaszki... Kiecka jest dość cienka i obcisła, więc każdą fałdkę widać, nawet te wałeczki wylewające się z gatek (że tak to obrazowo nazwę), więc niestety chyba przemianuję ją na wykwintną koszulę nocną... Szkoda, no ale w końcu sama wiedziałam, jak wygląda teraz moja figura.
Muszę zrobić nowe polowanieWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2013, 07:44
Rucia, Selena, Fedra, zbikowa lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry! Śniadanie zjedzone, więc chyba zaraz czas na kawę
Gadgeto a kiedy ślub? Zaraz po narodzinach Maluszka?
Ruciu fajnie, ze Kruszynka taka energiczna, robi to specjalnie, żebyś się nie martwiła, że się nie rusza w brzuszku
Kopcuszku czekamy na relacje i informacje, więc wstawaj już i opowiadaj!
Żbikuś dziś do PL? Tak?
Guniu ktoś musi być na posterunku Kochana
A tak serio to jest gorąco, więc kto może z pewnością spędza ten czas na dworze, plaży, w basenie
Aisko dzięki za kibicowanie mojemu tajnemu wykresowi
Jeju zapraszamy częściej i więcej!
Aisko Twój wykres jest przecudnej urody, nie nakręcam tylko stwierdzam. Może pobyt w Polsce dobrze Ci zrobił,a fasolka pomyślała, że zagnieździ się na Polskiej ziemi to może rodzice szybciej tu wrócą
mauysia, aisa, Rucia, Selena, kopciuszek126, Fedra, Beata, zbikowa, gadgeta lubią tę wiadomość
-
Cześć wszystkim
Też obstawiam chłopaka u Kopciuszka. Choć ilość uśmiechów mogłaby wskazywać na dziewczynkęAle uśmiechy pewnie były dlatego, że dzidzia jest zdrowa. Fajnie, że wszystko jest ok
Gadgetko, nie zazdroszczę papierologii przedślubnej. Za to mina babki w poradni musiała być zabawna jak zobaczyła brzusio
Też czytałam o tych zamieszkach w Egipcie. Miejmy nadzieję, że w okolicy Karoam jest ok. Ona raczej w tym turystycznym rejonie więc powinno być lepiej. Trzeba czekać na jakiś znak od Niej.
Dziś dobiję do 1200 lajkahehhee
Miłego dniamauysia, Selena, Kfjatus, kopciuszek126, Fedra, Beata, zbikowa, gadgeta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMayuś ja ostatnio kupiłam w H&M sukienkę chyba za 40 zł luźna, jaknajbardziej nadaje się na ciążową. Jak znajdę ją w necie to wkleję fote.
Ranny ptaszek bo M. wychodzi przed 7 do pracy, a że zdążę się już w tym czasie rozbudzić to siadam do kompa zamiast isć do łóżkaaisa lubi tę wiadomość
-
aisa wrote:Cześć wszystkim
Też obstawiam chłopaka u Kopciuszka. Choć ilość uśmiechów mogłaby wskazywać na dziewczynkęAle uśmiechy pewnie były dlatego, że dzidzia jest zdrowa. Fajnie, że wszystko jest ok
He he, widzę, że każda z nas rozumuje podobnieŻe jeśli u Kopciuszka byłaby dziewczynka, nie postrzymałaby się z taką informacją, a jeśli by się powstrzymała, to i emotikonkowe uśmiechy byłyby szersze, przynajmniej
Ale może się mylimy! Kopciuszku, zdradź nam w końcu tajemnicęRucia, aisa, Selena, Kfjatus, kopciuszek126, Fedra, zbikowa lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:He he, widzę, że każda z nas rozumuje podobnie
Że jeśli u Kopciuszka byłaby dziewczynka, nie postrzymałaby się z taką informacją, a jeśli by się powstrzymała, to i emotikonkowe uśmiechy byłyby szersze, przynajmniej
Ale może się mylimy! Kopciuszku, zdradź nam w końcu tajemnicę
W poście napisała też "dzidzia zdrow". Może to tylko literówka a może podpowiedź, że zdrów jest On a nie Ona. Ale to się okaże jak Kopciuszek nadciągnieSelena, Kfjatus, kopciuszek126, Fedra, Beata, zbikowa lubią tę wiadomość
-
Kfjatus wrote:Dzień dobry! Śniadanie zjedzone, więc chyba zaraz czas na kawę
Gadgeto a kiedy ślub? Zaraz po narodzinach Maluszka?
Ruciu fajnie, ze Kruszynka taka energiczna, robi to specjalnie, żebyś się nie martwiła, że się nie rusza w brzuszku
Kopcuszku czekamy na relacje i informacje, więc wstawaj już i opowiadaj!
Żbikuś dziś do PL? Tak?
Guniu ktoś musi być na posterunku Kochana
A tak serio to jest gorąco, więc kto może z pewnością spędza ten czas na dworze, plaży, w basenie
Aisko dzięki za kibicowanie mojemu tajnemu wykresowi
Jeju zapraszamy częściej i więcej!
Aisko Twój wykres jest przecudnej urody, nie nakręcam tylko stwierdzam. Może pobyt w Polsce dobrze Ci zrobił,a fasolka pomyślała, że zagnieździ się na Polskiej ziemi to może rodzice szybciej tu wrócą
Czy mi się wydaje czy próbujesz odebrać mi tytuł Miss? i strzelasz takie ładne podsumowujące posty
A tak poważnie to POKAŻ WYKRESO 8 go znów ukryjesz, tylko my tu obecne lukniemy
nikt się nie dowie
Rucia, Kfjatus, mauysia, Fedra, zbikowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMayus to ta kiecka
http://www.hm.com/pl/product/99904?article=99904-A
Kolory od A do Z, różne różniaste. Luźna ( ja mam XS i według mnie jest strasznie duża ), no i przy moich 164 cm wzrostu sięga mi do kolana ( u Pani na zdjęciu ledwo zakrywa tyłek ).mauysia, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
aisa wrote:Czy mi się wydaje czy próbujesz odebrać mi tytuł Miss? i strzelasz takie ładne podsumowujące posty
A tak poważnie to POKAŻ WYKRESO 8 go znów ukryjesz, tylko my tu obecne lukniemy
nikt się nie dowie
Nie pokażę
Powiem Ci tylko, że mamy dziś bardzo podobne temperatury ciałaRóżnią się o 0,01
Ale ja jestem we wcześniejszej fazie cyklu
aisa, zbikowa lubią tę wiadomość
-
Rucia wrote:Ja pierdziele Aisa !!! Zrób test ! Ciocia Rucia Ci mówi, ze dzidziucha tam siedzi w środku u Ciebie
aisa, Kfjatus, Effcia28, Fedra, Rucia, Beata, zbikowa, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Rucia wrote:Ja pierdziele Aisa !!! Zrób test ! Ciocia Rucia Ci mówi, ze dzidziucha tam siedzi w środku u Ciebie
<zakrywa uszy dłońmi> iiii lalalaaa lala la la... nic nie słyszę... la la la la
Poczekam jeszcze troszkę. Dziś dopiero 11 dzień fl. Mam czasJeśli temp nie spadnie to może w sobotę zatestuje, a najchętniej poczekam do poniedziałku
mauysia, Selena, Kfjatus, Fedra, Rucia, Beata, zbikowa, Shagga_80, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
Kfjatus wrote:Nie pokażę
Powiem Ci tylko, że mamy dziś bardzo podobne temperatury ciałaRóżnią się o 0,01
Ale ja jestem we wcześniejszej fazie cyklu
A Ty niedobra
A który u Ciebie dzień?
Albo dobra, nie pytam więcej bo zaraz Ciebie będziemy nakręcaćTrzymam kciuki za tajny wykres
I misję zakończoną sukcesem
Fedra lubi tę wiadomość