plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Gratuluje syna Kopciuszku! Teraz niech się sprawdzi sen, że będziesz rodziła tylko godzinę i będzie super
Karoam, dobrze, że jesteś bo domysłów już było dużo.. To teraz pisz co u CiebieCzujesz się już lepiej?
kopciuszek126, karoam, Fedra lubią tę wiadomość
-
kopciuszek126 wrote:Mauysiu, Szymon też mi sie podoba i myslę,zeby mial tak na drugie imie ale czy pasuje Miłosz Szymon ??? Dwa "SZ"...Bo Cypruś ma na drugie Maciej.
kopciuszek126, Kfjatus, aisa, zbikowa, Beata lubią tę wiadomość
-
Henio
Był kiedyś na Polsacie taki głupi serial (nie pamiętam tytułu) Często padało takie zdanie " HENIUŚ SWOJE WIE", strasznie mi to utkwiło w głowie i kojarzy mi się z uparciuchem i takim, który obstawia na swoim, bez względu czy mam rację czy niekopciuszek126, mauysia, aisa, Fedra, zbikowa lubią tę wiadomość
-
Kfjatus wrote:Henio
Był kiedyś na Polsacie taki głupi serial (nie pamiętam tytułu) Często padało takie zdanie " HENIUŚ SWOJE WIE", strasznie mi to utkwiło w głowie i kojarzy mi się z uparciuchem i takim, który obstawia na swoim, bez względu czy mam rację czy niekopciuszek126, Kfjatus, aisa, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
mauysia, kfjatus, kopciuszku- u mnie wszystko wporządku, po prostu miałam jakąś mini depresję i odcięłam sie od większości "forów" bywałam na fb ale tam nie mam z Wami kontaktu więc nie miałam jak dać znaku życia. Z dzidzią ok, byliśmy u gina 30.06. rozwija się prawidłowo, nadal jest bardzo ruchliwe, płci jeszcze nie wiadomo, tylko coś z wagą się nie zgadza bo USG pokazywało 121gram co chyba jest niemożliwe
albo ja coś źle podpatrzyłam a doktorka nie spytałam bo bąbel zaczął robić fikołki i zapomniałam
Brzuchol mi rośnie coraz szybciej ale wczoraj udało mi się zakupić 2 pary spodni na szerokiej gumie więc na trochę będą
mauysia, Kfjatus, kopciuszek126, Selena, aisa, Fedra, zbikowa, Rucia, Beata, AGA 30, Shagga_80, kiti, aga83 lubią tę wiadomość
-
Kfjatus wrote:pierwszą chcę córkę
albo bliźniaki najlepiej
A tak poważnie, to oby się wreeeeszcie pojawiło
Wiesz Kfjatuszku, chcieć to nie zawsze oznacza móc...ja też chciałam córkei nic z tego...Ale jak tak bardzo chcesz mieć córke, no to zycze w takim razie ślicznej córci
.
Ja bedę mieć trzecia córkehahahahahahaha Tak ja powiedziaalm do mężą, a potem pani dr do mnie,ze 3 będzie córka!!!!Kto wie?Moze? Czas pokaże-tylko ciekawe czy nasze forum będzie jeszcze istniało do tej pory??
Dobra uciekam bo na prawdę czas mnie goni. Piszcie, a ja Was po południu podczytam....Fedra, zbikowa lubią tę wiadomość
-
karoam wrote:mauysia, kfjatus, kopciuszku- u mnie wszystko wporządku, po prostu miałam jakąś mini depresję i odcięłam sie od większości "forów" bywałam na fb ale tam nie mam z Wami kontaktu więc nie miałam jak dać znaku życia. Z dzidzią ok, byliśmy u gina 30.06. rozwija się prawidłowo, nadal jest bardzo ruchliwe, płci jeszcze nie wiadomo, tylko coś z wagą się nie zgadza bo USG pokazywało 121gram co chyba jest niemożliwe
albo ja coś źle podpatrzyłam a doktorka nie spytałam bo bąbel zaczął robić fikołki i zapomniałam
Brzuchol mi rośnie coraz szybciej ale wczoraj udało mi się zakupić 2 pary spodni na szerokiej gumie więc na trochę będą
Fajnie skulony maluszek
Karoamku, ale czemu depresja?? Mam nadzieję, że już lepiej! A jak nie, to spróbujemy Cię jakoś pocieszyć! Tylko proszę o więcej danych...karoam lubi tę wiadomość
-
mauysia wrote:Tak patrzę, że prawie dobijasz do moich statystyk. Ja zaszłam w 10 cyklu w ogóle, a 5 na Ovu
Mam nadzieję, że w końcu obwieszczę Wam wspaniałą nowinę, a nie będę tylko oglądać zdjęć Waszych dzieci z chrztu, komunii, kolejnych urodzin, studniówek, a ja będę stara i wciąż będę się staraćmauysia, Selena, aisa, Fedra, zbikowa, Beata lubią tę wiadomość
-
mauysia- depresja to może za dużo powiedziane- po prostu jakiś taki dół spowodowany ogólnym złym samopoczuciem. Tak jak nie miałam żadnych objawów ciążowych, tak nagle wszystko naraz się pojawiło łacznie z wymiotami- i to akurat jak mój mężuś wyjechał
więc byłam ogólnie poddenerwowana, zła, rozżalona i nic mi się nie chciało. Teraz już jest normalnie, choć męczę się bardzo szybko i nie wiem ile w pracy jeszcze wytrzymam
-
kopciuszek126 wrote:Wiesz Kfjatuszku, chcieć to nie zawsze oznacza móc...ja też chciałam córke
i nic z tego...Ale jak tak bardzo chcesz mieć córke, no
Wiesz przecież, że to tylko sie mówi, co by się chciało,a i tak z każdej opcji człowiek byłby zadowolony, byle zdrowe. Ale też każdy ma swoje jakieś pragnienia, marzenia i to też jest fajneDla mnie chcieć, nie oznacza móc, bo bardzo chcę dzieciątko, a go nie mam...ale ciągle wierzę, że się uda
A Tobie życzę żeby była trzecia córkaaisa, Fedra lubią tę wiadomość
-
dzastina2005 wrote:Poczekam z tym testem nie będę świrować zresztą mi też się wydaje to apsurdalne kolezanka mnie nakręciła że jej siostra tak miała i wszystko przez to.
Gunia a tak szczerze to mi się wydaje że dziewczyny to zrobiły takie forum tylko dla wybranych i intresuje ich tylko ich krąg a nie reszta i z tąd to tak wyglada jak wygląda... Bez urazy
bez urazy ale według mnie ten wątek nie jest dla wybranych każdy moze w nim pisac ale nie kazdy daje radę nadazyć z tym co piszemy....
ja z racji że "dochodze do siebie jeszcze" udzielam się ile mogę w ramach moich obecnych sił... na większość pytań odpowiadam (chyba ze temat został wyczerpany to sobie odpuszczam) ale czytam wszystkie posty odkąd tu jestem nawet jak mnie nie było przez tydzień to wszystkie posty nadrobiłam...
a że inni czasem tu wparują bez "dzień dobry" czy "pocałuj mnie w du.." to się nie dziwię że czasami są nie zauważani...Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2013, 09:20
Selena, Effcia28, mauysia, Kfjatus, aisa, Rucia, zbikowa, Beata, Shagga_80 lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi