plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
karoam wrote:Fedra i wszystkie inne dziewczynki- NIE SŁUCHAJCIE POLSKICH WIADOMOŚCI- wszystko co tam mówią i pokazują to jedna wielka ściema. Nie ma żadnych zamieszek, rozbojów itp, są normalne, pokojowe manifestacje polityczne
No co ty, aż tak to rozdmuchują w polskiej TV? Szczerze powiem, że ja w ogóle telewizji nie oglądam, a o "zamieszkach" wiedziałam tylko od Was z forumNo co za oszuści w tej Tv, teraz się tylko w tym utwierdzam...
Cześć Selenko, Kacper, to bardzo ładne imięaisa, Kfjatus, Selena, karoam, zbikowa lubią tę wiadomość
-
No i moge się przywitać w Wami
Dzień Dobry
pojawienie się Karoam i wieści ze wszystko jest dobrze poprawiły mi humor dziękuje
no i fakt kilka Dziewczyn coś znikło nagle bez słowa mam nadzieję ze to tylko chwilowe zniknięcie spowodowane piękną pogodą, wypoczynkiem czy też imprezami :*mauysia, aisa, Kfjatus, karoam, zbikowa, Beata, Shagga_80, gadgeta lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedra wrote:no i fakt kilka Dziewczyn coś znikło nagle bez słowa mam nadzieję ze to tylko chwilowe zniknięcie spowodowane piękną pogodą, wypoczynkiem czy też imprezami :*
Głupio mi, że wystraszyłam Muskę tym, że chcę się z nią spotkać i biedna boi się teraz wejść na forum
A tak na serio - mam nadzieję, że jej nieobecność nie jest spowodowana tym, że przyszła @, co spowodowało dolinkę...
No i czekamy w dalszym ciągu na zameldowanie się Gosi, Żbiczka, Oli, Muzarci i innych dziewcząt, których dawno nie było, a nie przedstawiły usprawiedliwienia
PS) Przypomniało mi się, że Gosia i Żbiczek usprawiedliwiały się, więc odpuszczamy im niepisanie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2013, 09:30
aisa, Fedra, zbikowa, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Mauysiu Dziewczyny dostały świadectwa więc myślą, że w wakacje im wszystko wolno. A nie wolno! Na forum trzeba się meldować, opowiadać, odpowiadać, a jak nie to usprawiedliwienie od jednego z rodziców
mauysia, Selena, aisa, Fedra, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A mam pytanie do "ciężaróweczek"
ile razy w ciągu ciąży ma się usg, jest to jakoś powiedziane, że minimum to ... Wiem, że czasem trzeba więcej, ale tak średnio to ile ?
jestem do 10, odpowiedzcie mi, bo sobie nie pójdęWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2013, 09:56
-
OJEJ a wydawało sie tak niewiele, ale jednak treściwe to co wszystko napisałyście i sie zaglębiam
do tego przeszkadzaja mi klienci
mam nadzieję że nie zapomne o czym chciałam napisac
a więc tak Gadgetko my to faktycznie ostatnio nie miałayśmy okazji sie tu spotkać, uśmiałam sie z Twojej opowieści, kochana teraz to już przetrwasz zostało tak nie wiele trzymaj sie kochana
Kopciuszku gratuluję zdrowego synka, pierworodny napewno bardziej sie ucieszy z braciszka, imię też ładne wybraliście i ciesze się że wszystko ok i mały zdrowo rośnie :*
Ruciu masz stetoskop? kurde wyobrażam sobie jak to fajnie uczucie tak posłuchac małej wiercipiętki
p.s. świetna sukienka którą wstawiłas chyba zakupię
Mayuś co Ty opowiadasz jestes ładna zgrabna i do tego w ciązy same zalety :*
Aisko trzymam mocnooo kciuki nie komentujac, nie nakręcając zatestowałabym dopiero koło piątku
Karoam dobrze że wróciłaś bo wszystkie sie zamartwiałayśmy o Ciebie, ale cieszę sie że jest już ok i ze wracasz do siebie emocjonalnie do formy no i do nas
Kfjatuszku zapomniałam co chciałam napisac do Ciebie, wiec Cię przywitam serdecznie i poczekam na rozwój wydarzeń nie prosząc o wykres, ale kciuki i tak stale trzymam
Jejuuuu wracaj bo znowu sie tu mijamy
to chyba na tą chwilę wszystko co pamiętam idę nadrabiac dalej
a i jeszcze jedno do Kopciuczka oczywiście zycze Ci aby sen sie spełnił do końca i poród trwał tak strasznie krótko
(p.s. ale pamietasz ja już Ci opowiadałam tez przy okazji porodów, tez miałam sen że urodziłam na toalecie podczas siusiu-ale mój poród był pamiętacie...nie będę tutaj przypominała)
mauysia, Kfjatus, aisa, Fedra, zbikowa, Shagga_80, Rucia, gadgeta lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Kamień z serca, serio Kobieto, martwiłyśmy sie o Ciebie. mam nadzieję że zły nastrój szybko minie.
Kopciuszku super że będzie chłopiec
Mauysz Alicja Bachleda Curuś też ma Henryka ;p
a ja lece dopiero jutro nad ranem, ale i tak będę musiała wyjść z domu koło 2.00 w nocy żeby dotelepać sie na lotnisko (koszmarne odległości)
Edit:
ech, ta moja słoma z butów... Dzięęęę Dooobry!Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2013, 09:59
mauysia, Fedra, aisa, Beata lubią tę wiadomość