X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2013, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karoam wrote:
    Fedra i wszystkie inne dziewczynki- NIE SŁUCHAJCIE POLSKICH WIADOMOŚCI- wszystko co tam mówią i pokazują to jedna wielka ściema. Nie ma żadnych zamieszek, rozbojów itp, są normalne, pokojowe manifestacje polityczne

No co ty, aż tak to rozdmuchują w polskiej TV? Szczerze powiem, że ja w ogóle telewizji nie oglądam, a o "zamieszkach" wiedziałam tylko od Was z forum :) No co za oszuści w tej Tv, teraz się tylko w tym utwierdzam...

Cześć Selenko, Kacper, to bardzo ładne imię :)

aisa, Kfjatus, Selena, karoam, zbikowa lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • aisa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia28 wrote:
    czy ktoś wie co się z Gosią dzieję ?dlaczego jej nie ma?

Gosia chyba się relaksuje. Zaczęła nowy cykl, wypisała się z tabelki. Chyba musi złapać drugi oddech..

zbikowa, Effcia28 lubią tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • Fedra Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i moge się przywitać w Wami :)

Dzień Dobry :D

pojawienie się Karoam i wieści ze wszystko jest dobrze poprawiły mi humor dziękuje :)

no i fakt kilka Dziewczyn coś znikło nagle bez słowa mam nadzieję ze to tylko chwilowe zniknięcie spowodowane piękną pogodą, wypoczynkiem czy też imprezami :*

mauysia, aisa, Kfjatus, karoam, zbikowa, Beata, Shagga_80, gadgeta lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2013, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze jestem dziś ciągle głodna...( nie uważam, że to objaw ciąży - nie zwariowałam :D ). Tylko znów muszę sobie coś skonstruować do zjedzenia ;)

aisa, Fedra, Shagga_80 lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2013, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    no i fakt kilka Dziewczyn coś znikło nagle bez słowa mam nadzieję ze to tylko chwilowe zniknięcie spowodowane piękną pogodą, wypoczynkiem czy też imprezami :*

Głupio mi, że wystraszyłam Muskę tym, że chcę się z nią spotkać i biedna boi się teraz wejść na forum ;) ;) ;)

A tak na serio - mam nadzieję, że jej nieobecność nie jest spowodowana tym, że przyszła @, co spowodowało dolinkę...

No i czekamy w dalszym ciągu na zameldowanie się Gosi, Żbiczka, Oli, Muzarci i innych dziewcząt, których dawno nie było, a nie przedstawiły usprawiedliwienia ;)

PS) Przypomniało mi się, że Gosia i Żbiczek usprawiedliwiały się, więc odpuszczamy im niepisanie...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2013, 09:30

aisa, Fedra, zbikowa, Shagga_80 lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2013, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra, kawkę mam, mogę przystępować do pracy. Oczywiście z Ovu w tle... :)

Fedra lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2013, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mauysiu Dziewczyny dostały świadectwa więc myślą, że w wakacje im wszystko wolno. A nie wolno! Na forum trzeba się meldować, opowiadać, odpowiadać, a jak nie to usprawiedliwienie od jednego z rodziców :P

mauysia, Selena, aisa, Fedra, Shagga_80 lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • zbikowa Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2013, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus wrote:
    A czy Karoam nie komentowała bloga Oli & Żbika w powiązaniu z facebookiem?

Nie mogę znaleźć, ale zdaje mi się, że było imię, nazwisko i fotka....

tak, wysłałam jej wiadomość w piątek na fb, ale nie odpisała.

karoam lubi tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2013, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O, Żbiczeiro się pojawiło, jaka siurpryza :)

aisa, zbikowa lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • karoam Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2013, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Och Zbiku, normalnie dopiero teraz sprawdziłam w spamie i faktycznie mam wiadomość od Ciebie, przepraszam, że nie odpisałam- dodaje Cię do znajomych i pozostawiam kwestie przyjęcia do rozważenia :)

zbikowa lubi tę wiadomość

1usaej28ly44zrzp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2013, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tylko na chwilkę :)

Kopciuszku za równe 2 tygodnie okaże się kto tam mi siedzi pod serduchem. Chociaż ja instynktownie wiem, że to druga dziewucha :) Moja mała Polesława :)

karoam, mauysia, aisa, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2013, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaoram dobrze że dałaś znak życia :) Odzywaj się częściej :)

karoam lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2013, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I tym akcentem żegnam się, i spadam na zakupy :) Pa

• karoam Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2013, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Ruciu :)

1usaej28ly44zrzp.png
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2013, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mam pytanie do "ciężaróweczek" :P ile razy w ciągu ciąży ma się usg, jest to jakoś powiedziane, że minimum to ... Wiem, że czasem trzeba więcej, ale tak średnio to ile ? :D

jestem do 10, odpowiedzcie mi, bo sobie nie pójdę :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2013, 09:56

1221648qmrgggy559.gif
  • Beata Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2013, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    OJEJ a wydawało sie tak niewiele, ale jednak treściwe to co wszystko napisałyście i sie zaglębiam :) do tego przeszkadzaja mi klienci :(

mam nadzieję że nie zapomne o czym chciałam napisac

a więc tak Gadgetko my to faktycznie ostatnio nie miałayśmy okazji sie tu spotkać, uśmiałam sie z Twojej opowieści, kochana teraz to już przetrwasz zostało tak nie wiele trzymaj sie kochana

Kopciuszku gratuluję zdrowego synka, pierworodny napewno bardziej sie ucieszy z braciszka, imię też ładne wybraliście i ciesze się że wszystko ok i mały zdrowo rośnie :*

Ruciu masz stetoskop? kurde wyobrażam sobie jak to fajnie uczucie tak posłuchac małej wiercipiętki
    p.s. świetna sukienka którą wstawiłas chyba zakupię :P

Mayuś co Ty opowiadasz jestes ładna zgrabna i do tego w ciązy same zalety :*

Aisko trzymam mocnooo kciuki nie komentujac, nie nakręcając zatestowałabym dopiero koło piątku :)

Karoam dobrze że wróciłaś bo wszystkie sie zamartwiałayśmy o Ciebie, ale cieszę sie że jest już ok i ze wracasz do siebie emocjonalnie do formy no i do nas :)

Kfjatuszku zapomniałam co chciałam napisac do Ciebie, wiec Cię przywitam serdecznie i poczekam na rozwój wydarzeń nie prosząc o wykres, ale kciuki i tak stale trzymam

Jejuuuu wracaj bo znowu sie tu mijamy

to chyba na tą chwilę wszystko co pamiętam idę nadrabiac dalej
    a i jeszcze jedno do Kopciuczka oczywiście zycze Ci aby sen sie spełnił do końca i poród trwał tak strasznie krótko
    (p.s. ale pamietasz ja już Ci opowiadałam tez przy okazji porodów, tez miałam sen że urodziłam na toalecie podczas siusiu-ale mój poród był pamiętacie...nie będę tutaj przypominała)

mauysia, Kfjatus, aisa, Fedra, zbikowa, Shagga_80, Rucia, gadgeta lubią tę wiadomość

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • zbikowa Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2013, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamień z serca, serio Kobieto, martwiłyśmy sie o Ciebie. mam nadzieję że zły nastrój szybko minie.

Kopciuszku super że będzie chłopiec :)

Mauysz Alicja Bachleda Curuś też ma Henryka ;p

a ja lece dopiero jutro nad ranem, ale i tak będę musiała wyjść z domu koło 2.00 w nocy żeby dotelepać sie na lotnisko (koszmarne odległości)

Edit:
    ech, ta moja słoma z butów... Dzięęęę Dooobry!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2013, 09:59

mauysia, Fedra, aisa, Beata lubią tę wiadomość

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2013, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żbiku już chciałam zgłosić nadużycie, że się ine przywitałaś, ale masz szczęście poprawiłaś :P

zbikowa, aisa lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2013, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zmykam natenczas...

1221648qmrgggy559.gif
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2013, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zbikowa wrote:
    Mauysz Alicja Bachleda Curuś też ma Henryka ;p

Alicja Sralicja... Colin Farrell ma Henryka!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2013, 10:04

zbikowa, Fedra, Beata, Kfjatus lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
‹‹ 3340 3341 3342 3343 3344 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Kiedy ginekolog może zaproponować pessaroterapię i jak przebiega wdrożenie?

Obniżenie macicy, nietrzymanie moczu, ryzyko przedwczesnego porodu – to tylko niektóre z problemów, z którymi zmaga się wiele kobiet. Dla tych, które chcą uniknąć operacji, a jednocześnie poprawić jakość życia, rozwiązaniem może być pessaroterapia. Dowiedz się więcej, czym jest ta metoda i komu jest polecana. 

CZYTAJ WIĘCEJ