plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej Baby!
My dziś jesteśmy rannymi ptaszkami, ja wstałam o 7 a Młodego obudziłam o 7:30 i wpół śpiącego posadziłam na nocniku i ubrałam i poszliśmy do Szpitala do tego okulisty, na miejscu okazało się,że tylko jedna osoba przede mną jest....no więc weszłam po 2 godzinach! Jezuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!
No i okazało się,że mam ranę na oku, uraz śluzówki, rogówka na szczęście OK. Pani mi przebadała na wszelkie sposoby oczy, opierd.iła że tyle zwlekała, wyraziła zdziwienie jak mogłam czapką się tak załatwić (ciekawe,co sobie myślała , że co naprawdę zrobiłam),dostałam krople i maśc i za 4-5 dni powinno przejść, a jak nie to za tydzień ponownie przyjść! Jeżu!, żeby przeszło, przecież ja urodze w tej poczekalni...a Młody jak się wynudził
Myślałam,że wrócimy szybko i zdążymy na autobus o 10 do mojej Mamy..zdążylibyśmy, gdyby nie fakt,że musieliśmy zjeść śniadanko....tak czy inaczej jedziemy za godzinę,więc do jutro będę niedostępna...chyba,że wejdę na Mamy kompie na forum...ale wiecie,jakie mam "warunki" u Mamy...więc nie obiecuję
Karoam, strasznie się cieszę,że wszystko w porządku u Was.
Kopciuszku, a co ja obstawiałam? Chyba córkę,tak?Gratuluję synusia...CHŁOPAKI GÓRĄ
No nic więcej nie pamiętam co miałam skomentować,bo czytałam po łebkach jednocześnie jedząc i karmiąc Kubę.mauysia, Kfjatus, aisa, Fedra, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
hej Shaggi,
dobrze, że wizyta za Tobą, że dostałaś leki (bo dostałaś coś na tę ranę, tak?), choć rzeczywiście trudno uwierzyć, że to wszystko przez daszek od czapeczki!
Nie wyobrażam sobie jak Kubuś wytrzymał tak długo w poczekalni. Ja już po 15 minutach czekania byłabym tak wkurzona, że bym rozniosła całe pomieszczenie. Jedna osoba, a tak długo??? Aż się wkurzyłam trochę zdalnie, gdy o tym przeczytałamWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2013, 10:55
Shagga_80, Kfjatus, aisa, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymauysia wrote:hej Shaggi,
dobrze, że wizyta za Tobą, że dostałaś leki (bo dostałaś coś na tę ranę, tak?), choć rzeczywiście trudno uwierzyć, że to wszystko przez daszek od czapeczki!
Nie wyobrażam sobie jak Kubuś wytrzymał tak długo w poczekalni. Ja już po 15 minutach czekania byłabym tak wkurzona, że bym rozniosła całe pomieszczenie. Jedna osoba, a tak długo??? Aż się wkurzyłam trochę zdalnie, gdy o tym przeczytałam
Ja byłam w sumie krótko i zaraz pędem szłam do domu,dobrze że pierwszy raz od niepamiętnych czasów zabrałam się wózkiem,bo inaczej czuję jak Młody by szedł...zaraz byłby zmęczony -
mAYUŚ wytarłam oczy
hej Szaggi podziwial młodego za cierpliwośc, i offcors też ochrzan za Twoje zwlekania przeciez oko to nie przelewki
ale mam nadzieję że teraz juz szybko przejdzieOliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualnyBeata wrote:mAYUŚ wytarłam oczy
hej Szaggi podziwial młodego za cierpliwośc, i offcors też ochrzan za Twoje zwlekania przeciez oko to nie przelewki
ale mam nadzieję że teraz juz szybko przejdzie
A powiem Wam,że wczoraj żałowałam,że zapisałam się do tego okulisty...przecież nic mi nie jest myślałam
A dziś ustawiłam budzik na 7 i poszłam do lusterka zobaczyć,czy mi nie przeszło...no i nawet odszukałam na necie nr do rejestracji i miałam odwoływać wizytę
Ostatecznie poszłam :p
No nic....teraz życzę miłego dnia i do jutramauysia, aisa, zbikowa, Fedra lubią tę wiadomość
-
A NO WIDZISZ i teraz byś tak zostawiła ale z czasem mogłoby to wyjśc
ale dobrze ż eostatecznie się zdecydowałaś
Miłego dnia :*Shagga_80 lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Wróciłam na zieloną herbatę
Byłam na podwórku ten czas, ale upał taki, że już nie wyrabiałam, zrobię potem drugie podejście do koszenia trawy
Trochę się opaliłam, z czego bardzo się cieszę, będę wreszcie wyglądać tak bardziej letnio i nie będzie głupio założyć krótkich spodenek do mega białych nóg
Beatko dziękuję za odpowiedź, chyba jako jedyna przejęłaś się moim pytaniem i udzieliłaś odpowiedzi
Shagga dobrze, ze Pani doktor zajęła się Twoim oczątkiem, bo mogłoby być nieciekawie.
Aguś dobra z Ciebie siostra, jak nie obiadek dla brata, to wypada na basen - dobrze ma z Tobą chłopak!
aisa, Fedra, AGA 30, Shagga_80, Beata lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKopciuszku tak w ogóle to bardzo bardzo się cieszę, że dzidzia zdrowa !
To najważniejsze
Becia faktycznie super uczucie słuchać przez stetoskop dzieciucha w brzuchuRobię to w zasadzie codziennie
Sukienka fajna, taka zwiewna, bardzo fajnie wygląda
Shagguś mój M. kiedyś załatwił sobie oko, coś tam piłował, i opiłek wpadł mu do oka, bardzo go bolało, pojechałam z Nim do szpitala na ostry dyżur, oczywiście kolejka jak 150, każda osoba spędzała min. godzinę w gabinecie więc odpuściliśmy, poszedł następnego dnia do Medicoveru do okulistki i okazało się, że wypłukałam mu ten opiłek, ale zdążyło mu oko zajść rdzą, więc niestety miał niemiły zabieg dłubania igłą w oku. Gdyby to zlekceważył, to w błyskawicznym tempie psułby mu się wzrok.
My już po zakupach. Szału nie ma ale coś tam zawsze kupiłam.Chciałam kupić takie różowe body z napisem Córunia Mamuni, ale jeszcze się powstrzymałam
Ostatkiem sił ale jednak
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2013, 13:10
mauysia, aisa, Fedra, Shagga_80, Beata lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKfjatu takich podstawowych USG zalicza się:
USG przed 10. tc żeby sprawdzić czy jest zarodek
USG genetyczne między 11. a 14. tc
USG połówkowe między 18. a 22 tc
USG wzrostowe ok 30. tc
Jeżeli lekarz ma w swoim gabinecie sprzęt to może robić chyba przy każdej wizycie.Ja nie mam takiego luksusu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2013, 13:28
Kfjatus, Shagga_80, Beata lubią tę wiadomość
-
Rucia wrote:Kopciuszku tak w ogóle to bardzo bardzo się cieszę, że dzidzia zdrowa !
To najważniejsze
Becia faktycznie super uczucie słuchać przez stetoskop dzieciucha w brzuchuRobię to w zasadzie codziennie
Sukienka fajna, taka zwiewna, bardzo fajnie wygląda
Shagguś mój M. kiedyś załatwił sobie oko, coś tam piłował, i opiłek wpadł mu do oka, bardzo go bolało, pojechałam z Nim do szpitala na ostry dyżur, oczywiście kolejka jak 150, każda osoba spędzała min. godzinę w gabinecie więc odpuściliśmy, poszedł następnego dnia do Medicoveru do okulistki i okazało się, że wypłukałam mu ten opiłek, ale zdążyło mu oko zajść rdzą, więc niestety miał niemiły zabieg dłubania igłą w oku. Gdyby to zlekceważył, to w błyskawicznym tempie psułby mu się wzrok.
My już po zakupach. Szału nie ma ale coś tam zawsze kupiłam.Chciałam kupić takie różowe body z napisem Córunia Mamuni, ale jeszcze się powstrzymałam
Ostatkiem sił ale jednak
A ten Twój mąż to co chwilę coś - jak mu nos nie gnije, to mu oko rdzewieje... Przerąbane ma facet!Shagga_80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymauysia wrote:Co jeszcze kupiłaś Ruciu, pochwal się
A ten Twój mąż to co chwilę coś - jak mu nos nie gnije, to mu oko rdzewieje... Przerąbane ma facet!
No właśnie Mayuś normalny człowiek choruje na grypę, a jemu wiecznie coś jest innego. Nawet w pracy się z Niego śmieją
Kupiłam sobie 2 bluzki, bikini, piżamkę i to wszystko. Dlatego mówię, że szału nie maJutro M. jedzie się obkupić, więc może na co nie co uda mi się go naciągnać
mauysia, Kfjatus, aisa, zbikowa, Fedra, Shagga_80, Beata lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Beatko- ja już w hotelu nie pracuje więc jedynie mogę powiedzieć że mieszkam w okolicy hotelu Empire
Shaggus- mam nadzieję, że z oczkiem szybko się poprawi
Dziewczyny- nie dam rady nadrobić wymiękamPowiedzcie czy są jakieś fasolindy nowe?
Shagga_80, Beata lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny