plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
karoam wrote:O Effci i Blondi wiem, a za Aise trzymam kciuki :)Dzięki dziewczyny
A Blondi już wie czy będą bliźniaki?
Rucia- ale masz fajniusi ten brzusio
Kfjatus- specjalnie dla Ciebie
EDIT: U Blondi rośnie jedna fasolkaWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2013, 15:01
Kfjatus, karoam, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Cześć
Shagga, dobrze, że jednak nie zrezygnowałaś rano z wizyty u okulisty!
Ruciu, malusi Twój brzuszek, ale ładny
Fajnie, że zakupy udane
Mauysiu, czekamy na zdjęcie Twojego brzusia
No i Karoamowego teżEDIT: "Brzuszysko" pojawiło się w trakcie pisania posta.
Śliczny i malusi jest Twój brzusio
A ja trochę połaziłam. Zrealizowałam receptę. Ciucha żadnego nie kupiłamOdebrałam wyniki badań.
Morfologia super
Żelazo jeszcze lepsze (sprawdzam bo moja bliźniakowata ma ciągle niskie)
Progesteron badałam 24 dc, wg ovu to 9 dpo.
Wyszło 18,31 ng/ml (f.lut 1,7 - 27)Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2013, 15:06
mauysia, Kfjatus, Fedra, Rucia, kiti, Shagga_80, Beata lubią tę wiadomość
-
Dobra, możecie pisać dalej.
Rucia, Karoam piękne brzuszki
Effcia sie dorobiła suwaczka, ładny.
Ja i pies idziemy precz na spacer.
buzi i do później.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2013, 15:12
Effcia28, Fedra, aisa, Kfjatus, Beata lubią tę wiadomość
-
Co do siemienia- każdy zna inny przepis
jedni radzą zagotować, inni że w żadnym wypadku bo traci wszystkie cenne właściwości...ja zalewałam ciepła wodą przegotowaną, zostawiałam na noc, a rano całość- gluty z ziarenkami wcinałam z jogurtem
Beata lubi tę wiadomość
-
aisa wrote:Cześć
Shagga, dobrze, że jednak nie zrezygnowałaś rano z wizyty u okulisty!
Ruciu, malusi Twój brzuszek, ale ładny
Fajnie, że zakupy udane
Mauysiu, czekamy na zdjęcie Twojego brzusia
No i Karoamowego teżEDIT: "Brzuszysko" pojawiło się w trakcie pisania posta.
Śliczny i malusi jest Twój brzusio
A ja trochę połaziłam. Zrealizowałam receptę. Ciucha żadnego nie kupiłamOdebrałam wyniki badań.
Morfologia super
Żelazo jeszcze lepsze (sprawdzam bo moja bliźniakowata ma ciągle niskie)
Progesteron badałam 24 dc, wg ovu to 9 dpo.
Wyszło 18,31 ng/ml (f.lut 1,7 - 27)
ja tylko napisze że taki miałam progesteron w cyklu w którym się dowiedziałam o ciąży... tyle z mojej stronyEffcia28, Kfjatus, aisa, Rucia, Blondi22 lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Ruciu i Karoam ładne malusie brzuszki musze pwiedzieć to z lekką zazdrością w ciaży wygladacie lepiej niż ja bez ehh czas przejść na diete odstawić słodycze i zacząć się ruszać trzeba zrzucić jakieś 10 kg to będe wygladac jak człowiek
karoam, Shagga_80 lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Kfjatus wrote:Powiem Wam, że ostatnio stałam się sałatożercą, robię sobie sporą miseczkę sałaty, z pomidorem,szczypiorem czasem z kukurydzą lub fasolą, trochę doprawiam do smaku i zjadam zamiast chipsów
Fedra lubi tę wiadomość
-
Kfjatus wrote:Powiem Wam, że ostatnio stałam się sałatożercą, robię sobie sporą miseczkę sałaty, z pomidorem,szczypiorem czasem z kukurydzą lub fasolą, trochę doprawiam do smaku i zjadam zamiast chipsów
no ja mialam fazę na mizerie z ogórków tzn. kroiłam zielonego ogórka albo dwa lekko przyprawiałam zalewałam kubkiem jogurtu naturalnego (czasami dosypywałam ziarna słonecznika) i jadłam ale niestety jakoś potem znowu byłam głodna i jadłam tabliczkę czekolady ale teraz sobie obiecałam ze od przyszłego tygodnia biorę się za siebie w tym tygodniu robie sobie jeszcze dyspenze więc pewnie jeszcze przybiore jakieś 2 kgmauysia, Kfjatus, aisa, Shagga_80, Beata lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Kfjatus wrote:Ojejcu najbardziej na świecie dziś lubię wiadomość Fedry
Ale ja nie nakręcam, nie oceniam, nic nie mówię do Aiski
Trzeba było pisać o tym progesteronie?!?!?Kfjatus, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
Kfjatus wrote:Ojejcu najbardziej na świecie dziś lubię wiadomość Fedry
Ale ja nie nakręcam, nie oceniam, nic nie mówię do Aiski
dlatego ja też więcej w tej sprawie nic nie pisałam ale pamiętam ze jak napisałam wynik z progesteronu to mi któraś z Dziewczyn właśnie coś podobnego powiedziało i się sprawdziłoKfjatus, aisa lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Pochwalić taką dietęKfjatus lubi tę wiadomość