plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykaroam wrote:
Dziewczyny- nie dam rady nadrobić wymiękamPowiedzcie czy są jakieś fasolindy nowe?
No więc EffciaChyba szykuje Nam się Aisa
Kto jeszcze .. Blondi też fasolka ... hmmm to chyba wszystko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2013, 14:04
karoam lubi tę wiadomość
-
Rucia wrote:Miesiąc temu wrzucałam zdjęcie brzucha, więc wrzucę uaktualnienie. Koniec 18 tygodnia.
Ja też spróbuję wieczorkiem wrzucić aktualne foto (w grubej warstwie ubrania, w trosce o Wasz zmysł wzroku.).
Przepraszam, że tak Wam truję o tym moim przytyciu, ale wczoraj po przymierzeniu feralnej sukienki z Allegro w końcu zauważyłam jak sprawa wyglądaaisa, zbikowa, Fedra, Shagga_80, Beata lubią tę wiadomość
-
karoam wrote:Beatko- ja już w hotelu nie pracuje więc jedynie mogę powiedzieć że mieszkam w okolicy hotelu Empire
Shaggus- mam nadzieję, że z oczkiem szybko się poprawi
Dziewczyny- nie dam rady nadrobić wymiękamPowiedzcie czy są jakieś fasolindy nowe?
karoam, aisa, Fedra, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymauysia wrote:No ja nie mogę... Prawie półmetek, a taka drobnica... [umiarkowana zazdrość]. Pięknie!!!
Sama widzisz Mayuś jak to u Mnie wygląda. Prawie połowa, a w zasadzie nic nie widać.
EDIT: I czekam na twoją fotkę !Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2013, 14:15
Shagga_80 lubi tę wiadomość
-
Ruciu ale duuuuży brzuch, jak Ty te bikini załozysz, jak Ci sie tak wszędzie wylewa ?
Już nie mogę się doczekać na zdjęcie Heniutka Mauyś i z pewnością przesadzasz, że tak przytyłaś
Karoam pokaż brzuszko!
mauysia, aisa, Fedra, Shagga_80, Beata lubią tę wiadomość
-
Kfjatus wrote:Ruciu ale duuuuży brzuch, jak Ty te bikini załozysz, jak Ci sie tak wszędzie wylewa ?
Już nie mogę się doczekać na zdjęcie Heniutka Mauyś i z pewnością przesadzasz, że tak przytyłaś
Karoam pokaż brzuszko!- powiedział "To może chociaż będziesz jej używać jako koszuli nocnej...?". Ci faceci to nie mają wyczucia za grosz! Ale przynajmniej jakąś męską cechę charakteru mój M jednak ma...
PS) Heniutek - słiiiitWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2013, 14:32
Kfjatus, aisa, zbikowa, Fedra, Shagga_80, Beata lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mauys mój ma tak samo, wczoraj tez Go o coś zapytałam, żeby zaprzeczył, a On przyznał rację (nie pamiętam o co chodziło), powinien wiedzieć kiedy się przytakuje, a kiedy mówi, nie jesteś gruba, nic Ci się nie wylewa itp.
mauysia, aisa, Fedra, Beata lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymauysia wrote:A on - zamiast zdementować moje słowa, na co miałam cichą nadzieję
- powiedział "To może chociaż będziesz jej używać jako koszuli nocnej...?". Ci faceci to nie mają wyczucia za grosz! Ale przynajmniej jakąś męską cechę charakteru mój M jednak ma...
hahaha padłamKfjatus, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJustyśka wrote:Dziewczyny czy jest coś co można kupić bez recepty na brak śluzu? Jeśli tak to gdzie można kupić, mniej więcej za ile i jak się stosuje? Jestem strasznie sucha i chyba to stoi mi na drodze żeby zajść w ciążę.
Ew. Oeparol - czyli wiesołekShagga_80 lubi tę wiadomość
-
Justyśka wrote:Dziewczyny czy jest coś co można kupić bez recepty na brak śluzu? Jeśli tak to gdzie można kupić, mniej więcej za ile i jak się stosuje? Jestem strasznie sucha i chyba to stoi mi na drodze żeby zajść w ciążę.
1) Pić dużo wody w ciągu dnia
2) Można kupić w aptece olej z wiesiołka w kapsułkach, bierze się go codziennie do owulacji - potem już nie. Cena - nie pamiętam, sprawdź w necie.
3) Zamiast wiesiołka można pić wywar z siemienia lnianego (przypominający takie glutki), można pić też po owulacji, ale dokładnego "przepisu" Ci nie podam, bo sama nie stosowałam.Shagga_80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mauysia wrote:1) Pić dużo wody w ciągu dnia
2) Można kupić w aptece olej z wiesiołka w kapsułkach, bierze się go codziennie do owulacji - potem już nie. Cena - nie pamiętam, sprawdź w necie.
3) Zamiast wiesiołka można pić wywar z siemienia lnianego (przypominający takie glutki), można pić też po owulacji, ale dokładnego "przepisu" Ci nie podam, bo sama nie stosowałam.Chyba za długo byłam na słońcu
-
nick nieaktualny
-
O Effci i Blondi wiem, a za Aise trzymam kciuki :)Dzięki dziewczyny
A Blondi już wie czy będą bliźniaki?
Rucia- ale masz fajniusi ten brzusio
Kfjatus- specjalnie dla Ciebie
Kfjatus, mauysia, zbikowa, aisa, Fedra, Rucia, Kaja, aga83, sylwia1985, Shagga_80, Ola_czeka, Blondi22, Beata lubią tę wiadomość