SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2013, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karoam wrote:

Dziewczyny- nie dam rady nadrobić wymiękam ;) Powiedzcie czy są jakieś fasolindy nowe?

No więc Effcia :) Chyba szykuje Nam się Aisa :D Kto jeszcze .. Blondi też fasolka ... hmmm to chyba wszystko :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2013, 14:04

karoam lubi tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2013, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Miesiąc temu wrzucałam zdjęcie brzucha, więc wrzucę uaktualnienie. Koniec 18 tygodnia.
    No ja nie mogę... Prawie półmetek, a taka drobnica... [umiarkowana zazdrość]. Pięknie!!!

Ja też spróbuję wieczorkiem wrzucić aktualne foto (w grubej warstwie ubrania, w trosce o Wasz zmysł wzroku.).

Przepraszam, że tak Wam truję o tym moim przytyciu, ale wczoraj po przymierzeniu feralnej sukienki z Allegro w końcu zauważyłam jak sprawa wygląda ;D

aisa, zbikowa, Fedra, Shagga_80, Beata lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2013, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karoam wrote:
    Beatko- ja już w hotelu nie pracuje więc jedynie mogę powiedzieć że mieszkam w okolicy hotelu Empire :)
    Shaggus- mam nadzieję, że z oczkiem szybko się poprawi :)

Dziewczyny- nie dam rady nadrobić wymiękam ;) Powiedzcie czy są jakieś fasolindy nowe?
    Karo, ostatnio zafasolkowała Effcia, nie wiem, czy jeszcze wtedy byłaś. Jutro o 16:00 ma wizytę kontrolną, z której mam nadzieję, że zda nam szczegółową relację :)

karoam, aisa, Fedra, Shagga_80 lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2013, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    No ja nie mogę... Prawie półmetek, a taka drobnica... [umiarkowana zazdrość]. Pięknie!!!

Sama widzisz Mayuś jak to u Mnie wygląda. Prawie połowa, a w zasadzie nic nie widać.

EDIT: I czekam na twoją fotkę ! :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2013, 14:15

Shagga_80 lubi tę wiadomość

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2013, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruciu ale duuuuży brzuch, jak Ty te bikini załozysz, jak Ci sie tak wszędzie wylewa ? :P
    Już nie mogę się doczekać na zdjęcie Heniutka Mauyś i z pewnością przesadzasz, że tak przytyłaś :)
    Karoam pokaż brzuszko! :)

mauysia, aisa, Fedra, Shagga_80, Beata lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2013, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus wrote:
    Ruciu ale duuuuży brzuch, jak Ty te bikini załozysz, jak Ci sie tak wszędzie wylewa ? :P
    Już nie mogę się doczekać na zdjęcie Heniutka Mauyś i z pewnością przesadzasz, że tak przytyłaś :)
    Karoam pokaż brzuszko! :)
    Przecież same wiecie jak to jest, że jak się człowiek odpowiednio ubierze, to ukryje to i owo. Ale ta wczorajsza kieca otworzyła mi klapki na oczach - każda fałdka była jak na tacy. Przymierzyłam, poszłam ze smutną miną do mojego M mówiąc "Nie no, ja nie mogę tak chodzić po ulicy, przecież tłuszcz mi się wylewa...". A on - zamiast zdementować moje słowa, na co miałam cichą nadzieję ;) - powiedział "To może chociaż będziesz jej używać jako koszuli nocnej...?". Ci faceci to nie mają wyczucia za grosz! Ale przynajmniej jakąś męską cechę charakteru mój M jednak ma... ;)

PS) Heniutek - słiiiit :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2013, 14:32

Kfjatus, aisa, zbikowa, Fedra, Shagga_80, Beata lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2013, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy jest coś co można kupić bez recepty na brak śluzu? Jeśli tak to gdzie można kupić, mniej więcej za ile i jak się stosuje? Jestem strasznie sucha i chyba to stoi mi na drodze żeby zajść w ciążę.

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2013, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mauys mój ma tak samo, wczoraj tez Go o coś zapytałam, żeby zaprzeczył, a On przyznał rację (nie pamiętam o co chodziło), powinien wiedzieć kiedy się przytakuje, a kiedy mówi, nie jesteś gruba, nic Ci się nie wylewa itp. :P

mauysia, aisa, Fedra, Beata lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2013, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyśka na brak śluzu siemię lniane- można pić przez cały cykl lub tabletki wiesiołka -tylko do owulacji :)

1221648qmrgggy559.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2013, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    A on - zamiast zdementować moje słowa, na co miałam cichą nadzieję ;) - powiedział "To może chociaż będziesz jej używać jako koszuli nocnej...?". Ci faceci to nie mają wyczucia za grosz! Ale przynajmniej jakąś męską cechę charakteru mój M jednak ma... ;)

hahaha padłam :D

Kfjatus, Shagga_80 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2013, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyśka wrote:
    Dziewczyny czy jest coś co można kupić bez recepty na brak śluzu? Jeśli tak to gdzie można kupić, mniej więcej za ile i jak się stosuje? Jestem strasznie sucha i chyba to stoi mi na drodze żeby zajść w ciążę.

Ew. Oeparol - czyli wiesołek

• mauysia Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2013, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyśka wrote:

1) Pić dużo wody w ciągu dnia
    2) Można kupić w aptece olej z wiesiołka w kapsułkach, bierze się go codziennie do owulacji - potem już nie. Cena - nie pamiętam, sprawdź w necie.
    3) Zamiast wiesiołka można pić wywar z siemienia lnianego (przypominający takie glutki), można pić też po owulacji, ale dokładnego "przepisu" Ci nie podam, bo sama nie stosowałam.

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2013, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki wielkie :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2013, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus wrote:

Nie wiem Kjatus. Chyba będę w bluzce siedziała :P

Kfjatus, aisa, Fedra, Beata lubią tę wiadomość

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2013, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    1) Pić dużo wody w ciągu dnia
    2) Można kupić w aptece olej z wiesiołka w kapsułkach, bierze się go codziennie do owulacji - potem już nie. Cena - nie pamiętam, sprawdź w necie.
    3) Zamiast wiesiołka można pić wywar z siemienia lnianego (przypominający takie glutki), można pić też po owulacji, ale dokładnego "przepisu" Ci nie podam, bo sama nie stosowałam.
    "przelatując" wzrokiem punkt trzeci wyłapałam: na gluty przepisu nie podam :D Chyba za długo byłam na słońcu ;)

1221648qmrgggy559.gif
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2013, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rutka co tak cytujesz ten mój post? Pewnie chciałaś go zgłosić do OvuGuru,ale Ci się ręka obemknęła :P

Spoko nie jesteś aż tak gruba :P :D

Ooooo i już usunęła :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2013, 14:49

1221648qmrgggy559.gif
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2013, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus wrote:
    Rutka co tak cytujesz ten mój post? Pewnie chciałaś go zgłosić do OvuGuru,ale Ci się ręka obemknęła :P

Spoko nie jesteś aż tak gruba :P :D

Ooooo i już usunęła :P
    Nosz cholipka i nie załapałam się... ;)

Kfjatus lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2013, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idzie Effcia i Aiska! :)
    Co tam U Was?

aisa lubi tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2013, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus wrote:
    Justyśka na brak śluzu siemię lniane- można pić przez cały cykl lub tabletki wiesiołka -tylko do owulacji :)

A jak się robi taki wywar z siemienia? Czy wystarczy go pić raz dziennie?

Kfjatus lubi tę wiadomość

• karoam Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2013, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O Effci i Blondi wiem, a za Aise trzymam kciuki :)Dzięki dziewczyny :)
    A Blondi już wie czy będą bliźniaki?
    Rucia- ale masz fajniusi ten brzusio :D
    Kfjatus- specjalnie dla Ciebie ;)

piy7.jpg

Kfjatus, mauysia, zbikowa, aisa, Fedra, Rucia, Kaja, aga83, sylwia1985, Shagga_80, Ola_czeka, Blondi22, Beata lubią tę wiadomość

1usaej28ly44zrzp.png
‹‹ 3343 3344 3345 3346 3347 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ