plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Kfjatus wrote:Powiem Wam, że ostatnio stałam się sałatożercą, robię sobie sporą miseczkę sałaty, z pomidorem,szczypiorem czasem z kukurydzą lub fasolą, trochę doprawiam do smaku i zjadam zamiast chipsów
A mój (i męża) ulubiony dodatek do obiadu: "podarta" sałata masłowa z kubeczkiem śmietany 18%, pokrojonym szczypiorkiem, solą i pieprzem... Mniam...Kfjatus, Fedra lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:Aiska, nie daj się, zachowaj zimną krew.
Trzeba było pisać o tym progesteronie?!?!?
Kobieta nieświadoma była wynikami się podzieliła ale ze My nie nakręcamy tylko grzecznie czekamy to mam nadzieję ze zostanie proroctwo potwierdzone w niedalekiej przyszłości...
weście mnie stad wywalcie...17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
mauysia wrote:Aiska, nie daj się, zachowaj zimną krew.
Trzeba było pisać o tym progesteronie?!?!?
HehePodpuścić Was chciałam
Serio to całkiem ok ten mój wynik.
Fedruś, pamiętałam, że u Ciebie taki był. Luknęłam też, żerobiłaś 6 dpo. U mnie 3 dni później, ale robiłam go po to żeby luknąć czy progesteron w ogóle "działa" u mnie czy nie. Więc co by nie było... czy ciąża czy nie to i tak jestem zadowolona, że "działa"
A testu i tak wcześniej nie zrobię
mauysia, Fedra, Rucia, zbikowa, Beata lubią tę wiadomość
-
Fedra wrote:dlatego ja też więcej w tej sprawie nic nie pisałam ale pamiętam ze jak napisałam wynik z progesteronu to mi któraś z Dziewczyn właśnie coś podobnego powiedziało i się sprawdziło
Jak się u mnie sprawdzi to się nie pogniewam
U Ciebie Plemniczka przepowiedziała ciąże po wynikachFedra, plemniczka lubią tę wiadomość
-
aisa wrote:Jeśli temp będzie tak uprzejma i utrzyma się na pożądanym poziomie to w sobotę, wtedy będzie 14dpo
o matko ja ostatnio taka niecierpliwa jestem ale mam nadzieję że cierpliwość będzie wynagrodzona
a miesiąc przed tym cyklem robiłam też progesteron bodaj 9dpo i było 16 więc jak widac Twój jest wysoko i tak trzymać a jak się potwierdzi proroctwo to jak będziesz bete robić to zrób sobie progesteron jeszcze raz żeby sprawdzić cyz ładnie przyrasta - odemnie to tyle w tym temacie i ja się juz nie odezwę do soboty of kors w tym temacieEffcia28, aisa, Kfjatus, Shagga_80, Beata lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Ja też znikam. Domowniczki nadciągają z pracy. Trzeba obiad podgrzać.
Dzięki Fedruś za radęJeśli będę robić bete to zrobię też progesteron.
Kfjatuś, moja siostra nie ma jeszcze dzieci.
Uciekam, postaram się zajrzeć wieczorempa pa
Kfjatus, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyI ja się witam pięknym popołudniem
Widziałam wczoraj małego. Śliczny chłpaczek, taki wesoły, grzeczny, ciekawy wszystkiego i oczywiście mega przystojniak. Pierwszy raz mnie widział, wujek od razu mi go na ręce wcisnął, ale nawet nie zapłakał. Pozastanawiał się chwilę czy aby na pewno mu to pasuje i już się uśmiechał.
Dla takich uśmiechów warto żyć.
Szkoda, że na tak krótko przyjechali (bo za granicą mieszkają), ale będę miała powód żeby brzdąca częściej widywać, bo razem z M będziemy chrzestnymi.
Nie wiem czy to dobrze, że para - moja mama jakieś tam przesądy wymyślała, ale co ma być to będzie.
aisa, Fedra lubią tę wiadomość
-
cześć dziewczyny, wpadam tylko na chwilę powiedzieć, że próbuje robić sobie wakacje od myśli starankowych i nawet mi to wychodzi (nie mierzę temp, szyjki, śluzu, itp), tylko dziś już musiałam nadrobić co żeście naskrobały i poczytać co u Was. Notatek nie robiłam, odnosić się nie będę do tematów historycznych.
Fedra buziaki, dzielna jesteś.
Rucia, Karoam nasze modelki.Też muszę popracować nad swoim bebzonem nieciążowym, bo jak jestem najedzona to na stówę mam taki jak Wy w ciąży, albo i większy.
Effcia wysęp tego dupka/lutka od lekarza będziesz spokojniejsza, a ja trzymam kciuki.
Za Aisę, Kfjatka i A-koczka też trzymam kciuki i będę podglądać.
U mnie weekendowa sielanka była, a teraz jakieś badziewie przypałętało się do moich dróg moczowych i od dziś szprycuję się prochami i wit C, żeby zabić dziada.
To tyle u mnie. Do poczytania. Trzymajta się.kiti, Rucia, mauysia, Kfjatus, aisa, Shagga_80, Effcia28, gadgeta, Fedra, Blondi22, Beata lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧