X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2013, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Sylwia, co tam u Ciebie? :)

1221648qmrgggy559.gif
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2013, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesć Sylwia jak tam Clo na dziś zaliczone czy pozniej ???bo jak mi się zdaje ,że razem zaczełyśmy ten cykl co ???

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2013, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra kobietki jesli tak cicho to znikam bo rano trzeba wstać do pracy !!!!

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2013, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny Clo zaczynam od jutra od 5-9 dnia cyklu .Moj sie juz pytal kiedy bedziemy wreszcie serduchowac hihihihi dobre !!!!!!!!! ma wolne ma powera- gorzej ze mna !!!!!!!!!!
    w weekend wybieramy sie nad jezioro Chancza ,,odpoczac ,,

i dobranoc wszystkim....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2013, 22:11

aisa, Shagga_80, Fedra lubią tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • karoam Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2013, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia- ależ masz fajny brzusio :)

Dziewczęta- będziemy mieli nowego prezydenta- Egipcjanie po raz kolejny obalili rządy ;) Na czele Państwa stanie chwilowo przewodniczący sądu najwyższego. Konstytucja zawieszona, będą nowe wybory parlamentarne i prezydenckie...ciekawe jakiego oszołoma teraz wybiorą...co za różnica- za rok znowu go obalą :D

Egypt rules :D

aisa, Shagga_80, Selena, mauysia, Rucia, Fedra, Beata lubią tę wiadomość

1usaej28ly44zrzp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2013, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mauysia piękny brzuszek :) a jak duży to nie ważne, najważniejsze, że maluszkowi jest dobrze :)

Plemniczka, ja słyszałam, że to dobrze jak się trochę wymiotuje w ciąży :) Wiadomo,że trzeba uważać żeby się nie odwodnić, ale że raz na jakiś czas można :)

Kurczę, wakacje się zaczęły, a ja robotą zawalona po uszy jestem.

mauysia, Fedra lubią tę wiadomość

• aisa Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2013, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć wieczorową porą :)

Mauysiu, piękny brzusio :) Czy duży to się nie znam, ale jak taki urósł to pewnie w sam raz ;)

Plemniczko, nie stresuj się bo maleństwu zaszkodzisz. Na pewno wszystko będzie ok :)

Karoam, przebojowo w Egipcie jest ;)

Dobranoc wszystkim :*

karoam, mauysia, Fedra lubią tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2013, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzę, ze dla wszystkich męczący dzień był.

Spokojnej nocy i energii o poranku życzę.
    Dobranoc :*

aisa, Fedra lubią tę wiadomość

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2013, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czekam na liścik od Shaggi, ma napisać co robiła, co u Kubusia .... a potem się pożegnam dopiero :-)

Fedra lubi tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2013, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga szła i nie doszła... ehh te ciężarne :-P
    Zamykam spać. Dobrej nocy wszystkim :-*

Shagga_80, Fedra lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2013, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    część pewnie już nikogo nie ma:( byłam dziś u gina bo zauważyłam plamienia brązowe :( dostałam duphaston 3x1 a potem 2x1.Jest pęcherzyk 10 minimetrowy ale na tą chwilę to wszystko co wiem ,mam leżeć ,leżeć i jeszcze raz leżeć:/ to tyle co wiem

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2013, 23:04

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2013, 23:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus wrote:
    Czekam na liścik od Shaggi, ma napisać co robiła, co u Kubusia .... a potem się pożegnam dopiero :-)
    Kochana, my od południa u mojej Mamy...Kuba bawił się ze swoimi kuzynkami i kuzynem, jest w siódmym niebie...az padł wcześnie a przd chwilą (mimo,że latam z klapką po pokoju) strasznie pogryzły Go komary :(

Rucia, Karoam - fajne te Wasze brzuszki....zresztą Mauysiu Twojemu też nic nie brakuje, jak dla mnie wszystkie słodko wyglądacie :)

Dobranoc, pchły na noc :P

karoam, aisa, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2013, 23:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia28 wrote:
    część pewnie już nikogo nie ma:( byłam dziś u gina bo zauważyłam plamienia brązowe :( dostałam duphaston 3x1 a potem 2x1.Jest pęcherzyk 10 minimetrowy ale na tą chwilę to wszystko co wiem ,mam leżeć ,leżeć i jeszcze raz leżeć:/ to tyle co wiem
    Zmykaj do łóżka i leż,leż, leż!!!
    Będzie dobrze :)

aisa, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2013, 00:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry wieczor kobietki:*
    Karoam jak dobrze ze sie odezwalas bo bardzo sie o Ciebie martwilysmy...

Kwiatuszku nasz slub jest we wrzesniu a dokladnie to 21- w stopce mam chyba suwaczek. Wg nfz w ciazy robi sie standardowo 3-4 razy usg o ile oczywiscie nie trzeba z roznych wzgledow robic go czesciej:)

Mauys-tak oczywiscie ze wystarczyla jedna wizyta w poradni rodzinnej hihi - pani chyba stwierdzila ze nie ma co ciezarnej meczyc tresciami doskonale jej znanymi...
    Szymus ladne imie ale Henio rownie slodkie:* moj ukochany dziadzius byl Henio i mam sentyment do tego imienia;) fotke na Twoje zyczenie postaram sie pstryknac jutro lub pojutrze i wstawie wam tutaj cobyscie mogly zobaczyc moje brzuszysko w 36 tc... uczciwie pisze ze duze a waga ciagle nie tego...:( ostatnio nawet schudlam... i jak na razie mam 1,5 kg na plusie od poczatku ciazy- wynik porazajacy... no ale Kuba jakims cudem jednak rosnie wiec chyba nie jest zle...

Kopciuszku gratuluje synusia- chlopaki gora;)

Buziaczki dla wszystkich spijcie slodko dziewczynki:*

karoam, aisa, mauysia, Fedra, Blondi22, Beata lubią tę wiadomość

• jeju Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2013, 00:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej GADGETKO, czyżby to już stawało się tradycją? buzi buzi....

gadgeta lubi tę wiadomość

21fdf3f6662aeb0b776eba2645690831.png
  • jeju Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2013, 00:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karoam dobrze, że wróciłaś i nas uspokoiłaś....martwiłyśmy się...

Effciu mocno trzymam kciuuuuuuki, bo wiem jak to u Ciebie jest....będzie dobrze, odpoczywaj...

Plemniczko za chwilkę 12 tygodni magiczne przekroczysz...również za Ciebie trzymam kciuki...

Fedrunia dobrze, że tu wracasz i mogę Cię poczytać...

Zrobiłam sobie w końcu farbowanko na jasny miodowy blond ;-) Za miesiąc jeszcze jaśniej sobie zrobię...i tak doznałam szoku...ale nie są rude...i całe szczęście...
    Sylwia niech clo podziała i rosną pęcherzyki! Myślę o Tobie codziennie;-)
    Mauysiu a ja przeglądając ciuchy w biga znajduję mnóstwo ciuszków dla kobietek w ciąży....chyba zacznę zbierać zamówienia ;-)
    Kopciuszku gratuluję synka...

Wreszcie się odważyłam...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2013, 01:02

karoam, aisa, mauysia, Rucia, sylwia1985, Fedra, Beata lubią tę wiadomość

21fdf3f6662aeb0b776eba2645690831.png
  • zbikowa Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2013, 03:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry! (czy o tej porze to jeszcze Noc Dobra?) kopnal mnie w tylek zaszczyt przywitania sie z Wami jako pierwsza dzis ( zapewne pierwszy i ostatni raz bo takie pory dla mnie to czysta rzez) nie liczac tego razu gdy siedzialysmy z Ola do piatej i obmyslalysmy plan jak przejac kontrole nad swiatem. Wiec witam sie, klaniam nisko zycze milego dnia i buziam w czolka wszystkie babeczki. (Effcie i Plemniczke dwa razy)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2013, 03:47

Kfjatus, aisa, mauysia, Rucia, Ola_czeka, plemniczka, Fedra, Gunia, gadgeta lubią tę wiadomość

• karoam Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2013, 06:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)

aisa, mauysia, Rucia, Fedra lubią tę wiadomość

1usaej28ly44zrzp.png
  • Selena Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2013, 07:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki :) ja tylko na chwile :) bo dziś znowu mnóstwo pracy mam..Karoam i Mauys :) piękne brzuszki :) u mnie dziś kolega w pracy stwierdził ze mi zaczyna być widać brzuszek ;) w sumie to juz też to zauważyłam :) ale myślałam że to może wzdącia jeszcze..ale nie czuje żeby był wzdęty..zresztą u mojej siostry też bardzo szybko brzuszek wyskoczył ;) to i może u mnie tak jest :)
    Plemniczko kochana bardzo bardzo mocn trzymam kciuki za Ciebie dzisiaj :) nie stresuj się kochana :) napewno wszystko będzie dobrze :)

aisa, mauysia, Rucia, plemniczka, Fedra, Blondi22 lubią tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • aisa Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2013, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)

Effciu, leż i się nie przemęczaj. Na pewno wszystko będzie ok :)

Muzi, strasznie późno zaglądasz. Fajnie, że kolor się udał :)

Żbiku, udanego pobytu w Pl :)

A ja na urlopie i spać nie mogę. Upalnie w Wawie, domowiniczki kręcą się po mieszkaniu i ze spania nici. Spróbuje jeszcze się zdrzemnąć, do potem :)

Selena, Rucia, Fedra, zbikowa lubią tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
‹‹ 3347 3348 3349 3350 3351 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ