plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
dziewczyny Clo zaczynam od jutra od 5-9 dnia cyklu .Moj sie juz pytal kiedy bedziemy wreszcie serduchowac hihihihi dobre !!!!!!!!! ma wolne ma powera- gorzej ze mna !!!!!!!!!!
w weekend wybieramy sie nad jezioro Chancza ,,odpoczac ,,
i dobranoc wszystkim....Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2013, 22:11
aisa, Shagga_80, Fedra lubią tę wiadomość
-
mauysia- ależ masz fajny brzusio
Dziewczęta- będziemy mieli nowego prezydenta- Egipcjanie po raz kolejny obalili rządyNa czele Państwa stanie chwilowo przewodniczący sądu najwyższego. Konstytucja zawieszona, będą nowe wybory parlamentarne i prezydenckie...ciekawe jakiego oszołoma teraz wybiorą...co za różnica- za rok znowu go obalą
Egypt rulesaisa, Shagga_80, Selena, mauysia, Rucia, Fedra, Beata lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMauysia piękny brzuszek
a jak duży to nie ważne, najważniejsze, że maluszkowi jest dobrze
Plemniczka, ja słyszałam, że to dobrze jak się trochę wymiotuje w ciążyWiadomo,że trzeba uważać żeby się nie odwodnić, ale że raz na jakiś czas można
Kurczę, wakacje się zaczęły, a ja robotą zawalona po uszy jestem.mauysia, Fedra lubią tę wiadomość
-
Cześć wieczorową porą
Mauysiu, piękny brzusioCzy duży to się nie znam, ale jak taki urósł to pewnie w sam raz
Plemniczko, nie stresuj się bo maleństwu zaszkodzisz. Na pewno wszystko będzie ok
Karoam, przebojowo w Egipcie jest
Dobranoc wszystkim :*karoam, mauysia, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
część pewnie już nikogo nie ma:( byłam dziś u gina bo zauważyłam plamienia brązowe
dostałam duphaston 3x1 a potem 2x1.Jest pęcherzyk 10 minimetrowy ale na tą chwilę to wszystko co wiem ,mam leżeć ,leżeć i jeszcze raz leżeć
to tyle co wiem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2013, 23:04
-
nick nieaktualnyKfjatus wrote:Czekam na liścik od Shaggi, ma napisać co robiła, co u Kubusia .... a potem się pożegnam dopiero
Rucia, Karoam - fajne te Wasze brzuszki....zresztą Mauysiu Twojemu też nic nie brakuje, jak dla mnie wszystkie słodko wyglądacie
Dobranoc, pchły na nockaroam, aisa, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEffcia28 wrote:część pewnie już nikogo nie ma:( byłam dziś u gina bo zauważyłam plamienia brązowe
dostałam duphaston 3x1 a potem 2x1.Jest pęcherzyk 10 minimetrowy ale na tą chwilę to wszystko co wiem ,mam leżeć ,leżeć i jeszcze raz leżeć
to tyle co wiem
Będzie dobrzeaisa, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDobry wieczor kobietki:*
Karoam jak dobrze ze sie odezwalas bo bardzo sie o Ciebie martwilysmy...
Kwiatuszku nasz slub jest we wrzesniu a dokladnie to 21- w stopce mam chyba suwaczek. Wg nfz w ciazy robi sie standardowo 3-4 razy usg o ile oczywiscie nie trzeba z roznych wzgledow robic go czesciej:)
Mauys-tak oczywiscie ze wystarczyla jedna wizyta w poradni rodzinnej hihi - pani chyba stwierdzila ze nie ma co ciezarnej meczyc tresciami doskonale jej znanymi...
Szymus ladne imie ale Henio rownie slodkie:* moj ukochany dziadzius byl Henio i mam sentyment do tego imienia;) fotke na Twoje zyczenie postaram sie pstryknac jutro lub pojutrze i wstawie wam tutaj cobyscie mogly zobaczyc moje brzuszysko w 36 tc... uczciwie pisze ze duze a waga ciagle nie tego...ostatnio nawet schudlam... i jak na razie mam 1,5 kg na plusie od poczatku ciazy- wynik porazajacy... no ale Kuba jakims cudem jednak rosnie wiec chyba nie jest zle...
Kopciuszku gratuluje synusia- chlopaki gora;)
Buziaczki dla wszystkich spijcie slodko dziewczynki:*karoam, aisa, mauysia, Fedra, Blondi22, Beata lubią tę wiadomość
-
Karoam dobrze, że wróciłaś i nas uspokoiłaś....martwiłyśmy się...
Effciu mocno trzymam kciuuuuuuki, bo wiem jak to u Ciebie jest....będzie dobrze, odpoczywaj...
Plemniczko za chwilkę 12 tygodni magiczne przekroczysz...również za Ciebie trzymam kciuki...
Fedrunia dobrze, że tu wracasz i mogę Cię poczytać...
Zrobiłam sobie w końcu farbowanko na jasny miodowy blondZa miesiąc jeszcze jaśniej sobie zrobię...i tak doznałam szoku...ale nie są rude...i całe szczęście...
Sylwia niech clo podziała i rosną pęcherzyki! Myślę o Tobie codziennie;-)
Mauysiu a ja przeglądając ciuchy w biga znajduję mnóstwo ciuszków dla kobietek w ciąży....chyba zacznę zbierać zamówienia
Kopciuszku gratuluję synka...
Wreszcie się odważyłam...Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2013, 01:02
karoam, aisa, mauysia, Rucia, sylwia1985, Fedra, Beata lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry! (czy o tej porze to jeszcze Noc Dobra?) kopnal mnie w tylek zaszczyt przywitania sie z Wami jako pierwsza dzis ( zapewne pierwszy i ostatni raz bo takie pory dla mnie to czysta rzez) nie liczac tego razu gdy siedzialysmy z Ola do piatej i obmyslalysmy plan jak przejac kontrole nad swiatem. Wiec witam sie, klaniam nisko zycze milego dnia i buziam w czolka wszystkie babeczki. (Effcie i Plemniczke dwa razy)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2013, 03:47
Kfjatus, aisa, mauysia, Rucia, Ola_czeka, plemniczka, Fedra, Gunia, gadgeta lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczynki
ja tylko na chwile
bo dziś znowu mnóstwo pracy mam..Karoam i Mauys
piękne brzuszki
u mnie dziś kolega w pracy stwierdził ze mi zaczyna być widać brzuszek
w sumie to juz też to zauważyłam
ale myślałam że to może wzdącia jeszcze..ale nie czuje żeby był wzdęty..zresztą u mojej siostry też bardzo szybko brzuszek wyskoczył
to i może u mnie tak jest
Plemniczko kochana bardzo bardzo mocn trzymam kciuki za Ciebie dzisiajnie stresuj się kochana
napewno wszystko będzie dobrze
aisa, mauysia, Rucia, plemniczka, Fedra, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Effciu, leż i się nie przemęczaj. Na pewno wszystko będzie ok
Muzi, strasznie późno zaglądasz. Fajnie, że kolor się udał
Żbiku, udanego pobytu w Pl
A ja na urlopie i spać nie mogę. Upalnie w Wawie, domowiniczki kręcą się po mieszkaniu i ze spania nici. Spróbuje jeszcze się zdrzemnąć, do potemSelena, Rucia, Fedra, zbikowa lubią tę wiadomość