plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
gocha04 wrote:U mnie weekendowa sielanka była, a teraz jakieś badziewie przypałętało się do moich dróg moczowych i od dziś szprycuję się prochami i wit C, żeby zabić dziada.
To tyle u mnie. Do poczytania. Trzymajta się.
furaginum - nie brać aż przestanie, bo przestanie zaraz, tylko tak 7 dni, dużo żurawiny, cytrusów, wygrzewać dupke a najlepiej do doktóra. to mówiłam ja, żbik - pęcherzowy potwór.
btw. udanych wakacji od starań, ale wpadaj zdawać relacje co u Ciebie. i powodzenia z pęcherzem
Edit: wróć. furaginum jest na receptę. urofuraginum bez.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2013, 16:53
gocha04, aisa, Shagga_80, Fedra, Beata lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zbiku dlaczego urofuraginum nie brać? Byłam w aptece i właśnie to dostałam + wit c. A żurawinę,cytrusy i sok z czarnej porzeczki też sobie zaaplikuję. Dzięki za info.
Fedra lubi tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
gocha04 wrote:Zbiku dlaczego urofuraginum nie brać? Byłam w aptece i właśnie to dostałam + wit c. A żurawinę,cytrusy i sok z czarnej porzeczki też sobie zaaplikuję. Dzięki za info.
gocha04, Fedra, Gunia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzbikowa wrote:szczęsciara
Żbiku kiedyś wystarczyło, że posiedziałam na ławce w kościele podczas mszy i miałam tydzień z głowy. Brałam proszki bez recepty, i robiłam sobie nasiadówki. Zero efektu. I tak raz na miesiac dwa zawsze zapalenie się przyplątało. Dopóki koleżanka nie dała mi właśnie furaginum. Jak ręką odjął.
Moja bratowa też często narzeka na pęcherz, ale jej lekarz zlecił jakiś antybiotyk. Od furaginum dostała wysypki. -
Rucia wrote:Żbiku kiedyś wystarczyło, że posiedziałam na ławce w kościele podczas mszy i miałam tydzień z głowy. Brałam proszki bez recepty, i robiłam sobie nasiadówki. Zero efektu. I tak raz na miesiac dwa zawsze zapalenie się przyplątało. Dopóki koleżanka nie dała mi właśnie furaginum. Jak ręką odjął.
Moja bratowa też często narzeka na pęcherz, ale jej lekarz zlecił jakiś antybiotyk. Od furaginum dostała wysypki.
dla mnie furaginum i antybiotyki są tylko doraźne. moje zapalenie pecherza wraca średnio 3 razy w roku. w marcu miałam ostatnio. dbam o siebie ale i tak wraca skubane. -
Witam wieczorową porą
oto moja obiecana fota, ze mną zakutaną w w miarę luźne ciuchy
Dziś już pewnie nie wejdę, bo usypiam dziś Dziuba, a wiadomo, że to zawsze się kończy moim zaśnięciem wraz z (albo i przed) nim
Do juterka zatem!Kfjatus, Rucia, zbikowa, sylwia1985, Kaja, Gunia, Spero, aisa, Sandraa, Shagga_80, Effcia28, jeju, Selena, Ola_czeka, Fedra, Blondi22, Beata lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymauysia wrote:Witam wieczorową porą
oto moja obiecana fota, ze mną zakutaną w w miarę luźne ciuchy
Luźne ciuchy powiadaszKfjatus ma rację, ze chyba dorodny chłop się szykuje
Z Leosławem też miałaś taki brzuchol?
Nie żeby mi się nie podobał, jest śliczny
Taki okrąglutki, powiedziałabym, że bardziej nawet na dziewuchę niż chłopaka
Ja też się juz żegnam. Moja pora snu się zbliża
mauysia, Kfjatus, aisa, Fedra lubią tę wiadomość
-
Kfjatus, tak to Olsztyn, ogród teściów.
Ruciu - gołym okiem widzę, że teraz - w szóstym miesiącu - mam taki brzuchol, jaki w pierwszej ciąży miałam w ósmym miesiącu. Na tym zdjęciu i tak jest mały, bo zdjęcie było zrobione rano - pod koniec dnia dochodzą jeszcze ciążowe wzdęcia i dopiero jest jazda
PS) No dobra, tylko dół luźnyWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2013, 21:02
Kfjatus, Shagga_80, Fedra, Beata lubią tę wiadomość
-
czesc. karoam ciesze sie ze sie odnalazlas.
Ruciu, karoam, mauysiu piekne brzucholki macie!
A ja wczoraj o 23.20 pierwszy raz w tej ciązy zwymiotowalam, heh mam nadzieje ze to dobra oznaka, chociaz dzisiaj juz calkiem dobrze sie czuje.
Juz prawie biegunki dostalam dzisiaj ze zdenerwowania przed jutrem.
mauysia, karoam, aisa, Shagga_80, Selena, Fedra, Beata lubią tę wiadomość
-
plemniczka wrote:czesc. karoam ciesze sie ze sie odnalazlas.
Ruciu, karoam, mauysiu piekne brzucholki macie!
A ja wczoraj o 23.20 pierwszy raz w tej ciązy zwymiotowalam, heh mam nadzieje ze to dobra oznaka, chociaz dzisiaj juz calkiem dobrze sie czuje.
Juz prawie biegunki dostalam dzisiaj ze zdenerwowania przed jutrem.
Na wizycie będzie OK, zobaczysz! 3maj sięaisa, Shagga_80, Fedra lubią tę wiadomość
-
Witam was wszystkie- ja wrocilam przed chwila z pracy - wakacje sa wiec kazda sie upieksza...
karoam fajnie ze wrocilas
ale macie piekne brzucholki dziewczyny
aisa trzymam kciuki za zielone
mauysia ,,zakutaną ,, hihihihi u nas ,,zakutac znaczy ,, poserduchowac hihihihi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2013, 21:12
Gunia, aisa, mauysia, Shagga_80, Fedra, Beata lubią tę wiadomość
-
Mauysiu ten Twój brzuch jest świetny. Myślę, że lekarz nie będzie się zastanawiał czy już dać Ci zwolnienie czy nie, tylko jak wejdziesz to zaraz je dostaniesz
Rucia, śpiochu!
Plemniczko sa pierwsze takie "namacalne" oznaki ciąży
A na wizycie będzie wszystko dobrze, zobaczyszmauysia, aisa, Fedra, Beata lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:Kfjatus, dzięki Tobie się osłuchuję z Heniuńkiem (w skrócie Niuńkiem
) i kto wie, może przyczynisz się do wyboru przez nas tego imienia
Ale jeszcze musimy zrobić z M oficjalne wybory.
Fedra lubi tę wiadomość