plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Effcia28 wrote:część pewnie już nikogo nie ma:( byłam dziś u gina bo zauważyłam plamienia brązowe
dostałam duphaston 3x1 a potem 2x1.Jest pęcherzyk 10 minimetrowy ale na tą chwilę to wszystko co wiem ,mam leżeć ,leżeć i jeszcze raz leżeć
to tyle co wiem
to leż i odpoczywaj a napewno wszystko będzie dobrze
Fedra lubi tę wiadomość
-
Czy się udał, to trudno powiedzieć....jestem na zamówienie z rana! Aisko buzi buzi....tylko na kilka chwil....młody dziś na basen znowu jedzie a ja spokojnie działam w temacie "kliningu"... Fakt, coś ostatnio nie mogę spać i kładę się ok.3-ciej, tylko, że budzę się około 6-tej i jestem wyspana...tak jak dzisiaj...rano na fizykoterapię z młodym, później go odwożę do psiapsióły...sama nie wiem czy wolę gdy mi pomaga, czy gdy go nie ma...chyba gdy jestem sama więcej działam...
Fedra lubi tę wiadomość
-
a teraz opuszczam szacowne grono forumowiczek, bo gdybym tego nie uczyniła, nie zrobiłabym nic w realu...a tak uporam się z wszystkim i za dwa tygodnie usiądę może z lapkiem w ogrodzie i oddam się konwersacjom tu na ovu....ale nie obiecuję...
mauysia, aisa, Fedra lubią tę wiadomość
-
Cześć dzieweczki, widzę, że sporo nas z rana
Effciu - dobrze, że poszłaś wczoraj do gina. Relaksuj się, bierz leki, a wszystko będzie OK!
Gadgetko - mój dziadek też miał na imię HenrykAle nie myśleliśmy o tym imieniu aż do ostatniej soboty.
Muzarciu - prosimy o fotkę blond fryzurki!
Guniu - osłuchałam się trochę z tym kawałkiem, który zalinkowałaś i już bardziej mi się podobaCodziennie rano jak przychodzę do pracy odsłuchuję sobie kawałki z listy przebojów Radia Merkury Poznań (http://www.radiomerkury.pl/lista-przebojow/pierwsza-dziesiatka/1209/0.html), a tam ten kawałek jest na samej górze
A piosenka Kasi Rościńskiej, na którą onegdaj głosowałyście, gdy była w poczekalni, tez się mocno trzyma (15 miejsce, a już sporo tygodni jest na liście! Parę razy była nr 1, potem parę razy w pierwszej piątce, a teraz w drugiej dziesiątce
)
aisa, Fedra lubią tę wiadomość
-
jeju wrote:Czy się udał, to trudno powiedzieć....jestem na zamówienie z rana! Aisko buzi buzi....tylko na kilka chwil....młody dziś na basen znowu jedzie a ja spokojnie działam w temacie "kliningu"... Fakt, coś ostatnio nie mogę spać i kładę się ok.3-ciej, tylko, że budzę się około 6-tej i jestem wyspana...tak jak dzisiaj...rano na fizykoterapię z młodym, później go odwożę do psiapsióły...sama nie wiem czy wolę gdy mi pomaga, czy gdy go nie ma...chyba gdy jestem sama więcej działam...
Cześć Muzi
Na pewno się udał bo rudy nie wyszedł
O mamuńciu, mało śpisz, ale że potem jesteś wyspana to podziwiam. Czyli dziś przed Tobą sporo pracy.. Powodzenia -
A w ogóle to śniło mi się, że byłam na koncercie Depeche Mode, z samego przodu, i było baaardzo fajnie... Szkoda, że z takim brzucholcem nie mogę się na niego wybrać w realu (jest 25.07). Ale wracają do PL w lutym, może wtedy się uda
aisa, Fedra, zbikowa lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry!
Żbiku czekamy z transparentem w Polsce: "OVU SPOŁECZNOŚĆ WITA NA POLSKIEJ ZIEMI"
Effciu leż, odpoczywaj, dbaj o siebie jak najbardziej możesz. Jesteśmy z Tobą Kochana :*
Aisko śpij, jeszcze wcześnie
Muzi-Jeju ja również proszę o foto z nową fryzurą
Gadgeto faktycznie masz suwaczek z datą ślubu, ale on się chowa i trzeba przewinąć w dół, dlatego nie zauważyłam
Wszystkim miłego dnia życzę
Ja za godzinę wychodzę, bo lecę na zajęcia.
mauysia, aisa, Fedra, gadgeta, zbikowa lubią tę wiadomość
-
hej dziewczyny ciężarne i oczekujące u mnie dzis ostry spadek temp wiec tylko czekac az sie zjawi. no i oczywiscie stoje przed wielkim dylematem bawic sie w to dalej czy juz dac sobie spokój. niewiem w niedziele musze chyba przeprowadzic powazna rozmowę z moim m co robimy dalej.
a pozatym mauys piękny brzusiomauysia lubi tę wiadomość
-
Prorokini aiska;-) nie jest źle ale....zawsze jest jakieś ale....
Mauysiu to faktycznie robocza koszulka i zmoczyłam ją totalnie przy zmywaniu naczyń...taki ciuch do sprzątania...oku mauysi nie umknie żaden szczegół...ot diablica a nie ja
PS: nie zwróciłam uwagi na brak odzienia hehe
A co do spojrzenia znad okularów Mauysiu to dla wyszczuplenia twarzy....nie ku pokuszeniu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2013, 08:30
aisa, Fedra lubią tę wiadomość
-
tylko granica była własnie do tego cyklu
a wiesz jak to kobieta tak strasznie ciezko jest odpuscic w tych sprawachmauysia wrote:Cześć A-koczku,
Może ustal sobie jakąś granicę, np. że staracie się do... nie wiem... 15 cyklu (bo teraz był 11, tak?). Z jednej strony jeszcze dacie sobie szansę, a z drugiej postawicie jakąś kreskę.