plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Effcia28 wrote:a nie wolno kawy pić?ja się go nie pytałam czy mogę czy nie ,nic takiego nie mówił więc pewnie mogę
niewiem ile w tym prawdy ale podobno kawa jest szkodliwa w I trymestrze..mój gin kazał mi jej unikać..a że nie bardzo miałam na nią ochote i przestała mi smakować to nie mam z tym problemu i odstawiłam
-
żartowałam ale zapytaj na następnej wizycie tylko wiem , że na 100% kawa wypłukuje magnez a potrzebujesz go chyba teraz, prawda Effciu?
Kawy nie piję od marca 2009 roku- żyję i magnezu mam pod dostatkiem...a różnie to bywało...Effcia28, aisa, aisa, Fedra lubią tę wiadomość
-
jeju wrote:żartowałam ale zapytaj na następnej wizycie tylko wiem , że na 100% kawa wypłukuje magnez a potrzebujesz go chyba teraz, prawda Effciu?
Kawy nie piję od marca 2009 roku- żyję i magnezu mam pod dostatkiem...a różnie to bywało... -
możesz mieszać inkę rozpuszczalną z kawą rozpuszczalną na początek...będzie łatwiej odstawić...ja to wszystko od razu w diabły rzucam, bo wiem, że jak się pieszczę i stopniowo, to nic nie wychodzi w moim przypadku....odpoczywaj, odpoczywaj...
E-koczku zadałaś pytanie i zniknęłaś- nieładnie.Fedra lubi tę wiadomość
-
Dzien dobry dziewczyny jestem podekscytowana bo to moj pierwszy dzien z clo- ciekawe jak sie bede po nim czula....niestety uciekam znowu do pracy ale wieczorem was nadrobie jak cos naskrobiecie.... Ide na sniadanie i na kawusie ....
mauysia, Effcia28, Rucia, aisa, Fedra, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzien dobry !!!
Effciu - z jednej strony dobrze, ze dostałaś plamień, bo dzięki temu bierzesz dupkaLeż nic się nie martw na zapas
WYpoczywaj.
Muzi - piękniusio wyglądasz
Reszcie dziewoj przesyłam buziaka :*
Ja dzisiaj miałam dziwny incydent w nocy. Złapał mnie ostry kłujący ból w macicy, M. szybko dał mi nospę zwinęłam się w kłębek i po jakimś czasie przeszło. Ale spanie w miarę prostej pozycji miałam z głowy.Przecież ja się wykończe nerwowo.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2013, 08:50
mauysia, Effcia28, aisa, Fedra, Blondi22, Blondi22, Blondi22, zbikowa lubią tę wiadomość
-
Moim zdaniem nie można odstawić tak drastycznie wszystkiego. Myślę, że warto zmniejszać ilość wypitych kaw, czy robić sobie słabsze, albo w mniejszym kubeczku czy filiżance, chodzi o to, że organizm jest przyzwyczajony bardzo do naszego tryby życia i nie można mu spłatać figla odstawiając zaraz kofeinę, skoro on mam na nią ochotę
Znam wiele osób, które w ciąży piły kawowe słabeusze, by choć poczuć ten posmak, by rozkoszować się zapachem, dla tych kobiet to był jak rytuał, a dzieci urodziły się zdrowe, śliczne, szczęśliweEffcia28, mauysia, Rucia, aisa, Fedra, zbikowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny