plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Kfjatus wrote:A mam pytanie do "ciężaróweczek"
ile razy w ciągu ciąży ma się usg, jest to jakoś powiedziane, że minimum to ... Wiem, że czasem trzeba więcej, ale tak średnio to ile ?
jestem do 10, odpowiedzcie mi, bo sobie nie pójdęWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2013, 10:06
Kfjatus lubi tę wiadomość
-
mauysia wrote:No co ty, aż tak to rozdmuchują w polskiej TV? Szczerze powiem, że ja w ogóle telewizji nie oglądam, a o "zamieszkach" wiedziałam tylko od Was z forum
No co za oszuści w tej Tv, teraz się tylko w tym utwierdzam...
Cześć Selenko, Kacper, to bardzo ładne imię
DOKŁADNIE O to samo miałam zapytać (bo tez nie wychaczyłam nic, no ale jak mogła słyczec nie oglądając TV? no jak?)
a przeciez my mamy plan w sierpniu sie tam wybrac, maż mój nic nie mówił o zamieszkach tylko o upale, (nie bardzo mu się uśmiehca jechac tam wlasnie w sierpniu) wiec to byłby dodatkowy jego argument..
ale dobrze że Karoam wszystkie wątpliwości rozwiała
Karoam napisz mi przy jakim hotelu stacjonjesz będę szukaz oferty koło Ciebieprzyda sie jakaś bratnia dusza coś podpowiesz co gdzie można zobaczyc
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualny
-
A czy Ola jest na forum i czeka aż ją ktoś zmusi do napisania dzięęę dobry, czy Oli nie ma?
A propos zamieszek, to ja telewizora nie mam (od ładnych paru lat) więc polskiej tv tym bardziej. jakiś artykuł wczoraj znalazłam w necie i z tego co pisze Karoam też tam nieźle przesadzili. -
Beata wrote:Karoam napisz mi przy jakim hotelu stacjonjesz będę szukaz oferty koło Ciebie
przyda sie jakaś bratnia dusza coś podpowiesz co gdzie można zobaczyc
Będzie kolejne forumowe spotkanie
I to aż w Egipcie... zaczepiście
Poszłam, pa paBeata, mauysia, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:Głupio mi, że wystraszyłam Muskę tym, że chcę się z nią spotkać i biedna boi się teraz wejść na forum
A tak na serio - mam nadzieję, że jej nieobecność nie jest spowodowana tym, że przyszła @, co spowodowało dolinkę...
No i czekamy w dalszym ciągu na zameldowanie się Gosi, Żbiczka, Oli, Muzarci i innych dziewcząt, których dawno nie było, a nie przedstawiły usprawiedliwienia
PS) Przypomniało mi się, że Gosia i Żbiczek usprawiedliwiały się, więc odpuszczamy im niepisanie...
gOSIA napewno wróci jak tylko odpocznie, a Mazurcia przeciez była noca*
p.s. Selenko Kacpra tez biore pod uwagęOliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
aisa wrote:Będzie kolejne forumowe spotkanie
I to aż w Egipcie... zaczepiście
Poszłam, pa pa
jesli tylko karo wyrazi chęć
kfjatuszku z tego co sie orientuję to min. 3 ale ja miałam na każdej wizycie, ale chyba tylko ze względów emocjonalno estetycznych tzn. żeby mąz mógł sobie popatrzec , bo chodził ze mna na wizytyKfjatus, aisa, Fedra lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
no to pięknie teraz kiedy już udało mi sie nadgonic i miałabym chwilę (tylko chwilę bo o 12 na szkolenie jadę)
jak mam to rozumiec działam na Was odstraszająco <płaczę>Oliwka 2006
-
tak Mayuś chciałam sie dołączyc własnie gotuje sie woda
p.s. jeszcze biofer wiec możesz zapytac który ma wieksza przyswajalnośc, bo pamiętam że lekarz kazał zamiennie ale nie pamiętam który był lepszymauysia lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
-
dziś znów da sie lajkować po 2 razy jednego posta mi sie udało jak uparcie jak nie chciało się kliknąć
wiec zrobiłam Ruci 2for youKfjatus, Rucia, aisa, Fedra lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
-
Beata wrote:no to pięknie teraz kiedy już udało mi sie nadgonic i miałabym chwilę (tylko chwilę bo o 12 na szkolenie jadę)
jak mam to rozumiec działam na Was odstraszająco <płaczę>
Biofer też kiedyś brałam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2013, 10:46