X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2013, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus wrote:
    A mam pytanie do "ciężaróweczek" :P ile razy w ciągu ciąży ma się usg, jest to jakoś powiedziane, że minimum to ... Wiem, że czasem trzeba więcej, ale tak średnio to ile ? :D

jestem do 10, odpowiedzcie mi, bo sobie nie pójdę :P
    Ale my nie chcemy, żebyś sobie poszła! Ja tam specjalnie nie odpowiadam...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2013, 10:06

Kfjatus lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2013, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    No co ty, aż tak to rozdmuchują w polskiej TV? Szczerze powiem, że ja w ogóle telewizji nie oglądam, a o "zamieszkach" wiedziałam tylko od Was z forum :) No co za oszuści w tej Tv, teraz się tylko w tym utwierdzam...

Cześć Selenko, Kacper, to bardzo ładne imię :)

DOKŁADNIE O to samo miałam zapytać (bo tez nie wychaczyłam nic, no ale jak mogła słyczec nie oglądając TV? no jak?)
    a przeciez my mamy plan w sierpniu sie tam wybrac, maż mój nic nie mówił o zamieszkach tylko o upale, (nie bardzo mu się uśmiehca jechac tam wlasnie w sierpniu) wiec to byłby dodatkowy jego argument..

ale dobrze że Karoam wszystkie wątpliwości rozwiała
    Karoam napisz mi przy jakim hotelu stacjonjesz będę szukaz oferty koło Ciebie :) przyda sie jakaś bratnia dusza coś podpowiesz co gdzie można zobaczyc

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2013, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień doberek!!!
    Wpadłam życzyć wam miłego dnia!!!
    Pogoda cudna wiec biore się za to co mam zrobić i jedziemy na basen z bratem!!!!

A więc udanego dnia!!!Pa pa pa!!":-)

mauysia, aisa, Fedra, zbikowa, Beata, Sandraa, Rucia lubią tę wiadomość

• aisa Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2013, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie żebym papugowała Kfjatuszka, ale też uciekam. Idę w miacho ;) czyli do apteki wykupić receptę. Pokręcę się po sklepach, może coś fajnego kupię.
    Do potem babeczki :)

Fedra, zbikowa, Kfjatus lubią tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • zbikowa Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2013, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A czy Ola jest na forum i czeka aż ją ktoś zmusi do napisania dzięęę dobry, czy Oli nie ma?

A propos zamieszek, to ja telewizora nie mam (od ładnych paru lat) więc polskiej tv tym bardziej. jakiś artykuł wczoraj znalazłam w necie i z tego co pisze Karoam też tam nieźle przesadzili.

• aisa Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2013, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    Karoam napisz mi przy jakim hotelu stacjonjesz będę szukaz oferty koło Ciebie :) przyda sie jakaś bratnia dusza coś podpowiesz co gdzie można zobaczyc

Będzie kolejne forumowe spotkanie ;)
    I to aż w Egipcie... zaczepiście ;D

Poszłam, pa pa

Beata, mauysia, Kfjatus lubią tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2013, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Głupio mi, że wystraszyłam Muskę tym, że chcę się z nią spotkać i biedna boi się teraz wejść na forum ;) ;) ;)

A tak na serio - mam nadzieję, że jej nieobecność nie jest spowodowana tym, że przyszła @, co spowodowało dolinkę...

No i czekamy w dalszym ciągu na zameldowanie się Gosi, Żbiczka, Oli, Muzarci i innych dziewcząt, których dawno nie było, a nie przedstawiły usprawiedliwienia ;)

PS) Przypomniało mi się, że Gosia i Żbiczek usprawiedliwiały się, więc odpuszczamy im niepisanie...

gOSIA napewno wróci jak tylko odpocznie, a Mazurcia przeciez była noca*

p.s. Selenko Kacpra tez biore pod uwagę :)

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2013, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aisa wrote:
    Będzie kolejne forumowe spotkanie ;)
    I to aż w Egipcie... zaczepiście ;D

Poszłam, pa pa

jesli tylko karo wyrazi chęć :)

kfjatuszku z tego co sie orientuję to min. 3 ale ja miałam na każdej wizycie, ale chyba tylko ze względów emocjonalno estetycznych tzn. żeby mąz mógł sobie popatrzec , bo chodził ze mna na wizyty

Kfjatus, aisa, Fedra lubią tę wiadomość

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2013, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zbikowa wrote:
    A czy Ola jest na forum i czeka aż ją ktoś zmusi do napisania dzięęę dobry, czy Oli nie ma?
    No ja już ją nawołuję od wczoraj, bez efektu...

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2013, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mayuś wypiłaś już tą kawe?

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2013, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jeszcze jedno pytanko mam!!!Dobre żelazo w tabletkach jakie polecacie żeby kupić!!!:-)

• Beata Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2013, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś hemofer ma chyba bardzo dobrą dawkę

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2013, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    Aguś hemofer ma chyba bardzo dobrą dawkę
    Dzięki kochana!!!No to dzis kupię sobie bo mi kardio kazał brać!!!
    A więc miłego dnia!!!:-)

• mauysia Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2013, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    A jeszcze jedno pytanko mam!!!Dobre żelazo w tabletkach jakie polecacie żeby kupić!!!:-)
    Agi, mi gin zapisał Tardyferon Fol (dodatkowo z kwasem foliowym, na receptę), bo "widział, że było dobre..."

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2013, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    Mayuś wypiłaś już tą kawe?
    Jeszcze sączę, a czemu - dołączasz się Beciu? :)

Beata lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2013, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Agi, mi gin zapisał Tardyferon Fol (dodatkowo z kwasem foliowym, na receptę), bo "widział, że było dobre..."
    No narazie do gina nie idę więc kupię w aptece to co bez recepty można dostać!!!
    A potem się zobaczy!!

• Beata Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2013, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to pięknie teraz kiedy już udało mi sie nadgonic i miałabym chwilę (tylko chwilę bo o 12 na szkolenie jadę)

jak mam to rozumiec działam na Was odstraszająco <płaczę>

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2013, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak Mayuś chciałam sie dołączyc własnie gotuje sie woda :)

p.s. jeszcze biofer wiec możesz zapytac który ma wieksza przyswajalnośc, bo pamiętam że lekarz kazał zamiennie ale nie pamiętam który był lepszy

mauysia lubi tę wiadomość

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2013, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziś znów da sie lajkować po 2 razy jednego posta mi sie udało jak uparcie jak nie chciało się kliknąć
    wiec zrobiłam Ruci 2for you

Kfjatus, Rucia, aisa, Fedra lubią tę wiadomość

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2013, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    no to pięknie teraz kiedy już udało mi sie nadgonic i miałabym chwilę (tylko chwilę bo o 12 na szkolenie jadę)

jak mam to rozumiec działam na Was odstraszająco <płaczę>
    Beciu nie maż się! :)

Biofer też kiedyś brałam.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2013, 10:46

1kk082c3vuoqvmjs.png
‹‹ 3341 3342 3343 3344 3345 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

MUUVO Quick SE 2 – dlaczego jest idealny na pierwszy wózek dla dziecka?

Zastanawiasz się, który wózek sprawdzi się najlepiej już od pierwszych spacerów z maluchem? MUUVO Quick SE 2 to wyjątkowa propozycja, która łączy w sobie elegancki design z praktycznymi funkcjami docenianymi i przez dzieci, i rodziców. Warto zwrócić uwagę na innowacyjne rozwiązania, takie jak regulowana budka, wentylowane oparcie i wygoda składania. Sprawdź, co sprawia, że Quick SE 2 może stać się idealnym wyborem na start.

CZYTAJ WIĘCEJ