plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
A mąż już wrócił?karoam wrote:mauysia- depresja to może za dużo powiedziane- po prostu jakiś taki dół spowodowany ogólnym złym samopoczuciem. Tak jak nie miałam żadnych objawów ciążowych, tak nagle wszystko naraz się pojawiło łacznie z wymiotami- i to akurat jak mój mężuś wyjechał
więc byłam ogólnie poddenerwowana, zła, rozżalona i nic mi się nie chciało. Teraz już jest normalnie, choć męczę się bardzo szybko i nie wiem ile w pracy jeszcze wytrzymam 
Pracę masz ciągle stojąco-chodzącą? jeśli tak to może rzeczywiście trzeba by zacząć zastanawiać się nad zwolnieniem lekarskim...
aisa, karoam lubią tę wiadomość

-
wITAJCIE ! melduje sie że jestem
witam wszystkie koleżanki zycząc miłego dnia i biegnę nadrobic

Effcia28, mauysia, Selena, Kfjatus, aisa, karoam, Fedra, zbikowa, Shagga_80 lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie

-
zbikowa wrote:sądząc po ilości uśmieszków w Twoim poście obstawiam dziewuszke :p
Edit:
Wyczytałam że w Egipcie rewolucje i sytuacja nieciekawa, obalają prezydenta i są zamieszki. Mam nadzieję że Karoam i jej M. są bezpieczni a nie odzywa sie bo np nie ma internetu.
mnie też przerażaja wieści z Egiptu i nawet się w chwili słabości poryczałam a jak mój sie zapytał dlaczego płacze to mu powiedziałam ze tam jest Karoam - jego mina bezcenna ale po chwili załapał ze chodzi o Dziewczyne z forum
aisa, karoam, mauysia, zbikowa, Beata, Shagga_80 lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi
-
Fedra zgadzam się w 100 %. Forum jest dla wybranych, czyli dla tych którzy do niego dołączą, są w miarę możliwości na bieżąco, udzielają się, dzielą się swoimi radościami i smutkami- czyli właściwie może być dla każdego kto chce i mu pasuje formuła tego wątku, wypracowana przez 3360 stron

mauysia, Fedra, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
mauysia- mąż wrócił i ostatnie 3 dni poprawiał mi humor

Praca niestety nadal stojąco-chodząca, w pełnym słońcu i w środku nocy- i to jest najgorsze. Zwolnień tu nie ma- tu kobiety praktycznie wogóle nie pracują
Jak nie chcę to po prostu muszę pracę "rzucić" bo chorobowego tu nie ma 
Fedra i wszystkie inne dziewczynki- NIE SŁUCHAJCIE POLSKICH WIADOMOŚCI- wszystko co tam mówią i pokazują to jedna wielka ściema. Nie ma żadnych zamieszek, rozbojów itp, są normalne, pokojowe manifestacje polityczne- nawet wczoraj jak łaziliśmy z moim po sklepach w celu zakpienia spodni, jedna się odbywała- nic negatywnego, uśmiechnięci ludzie, impreza na środku ulicy można by rzec
No ale Polska telewizja by padła jakby nie powymyślali jakiś bzdetów na zwiększenie oglądalności
Selena, Kfjatus, aisa, mauysia, Fedra, Rucia, zbikowa, Beata, Sandraa, Shagga_80, sylwia1985 lubią tę wiadomość
-
Hej Aisko :)Witam wszystkie dziewczynkiaisa wrote:Seleno Wosebko wyjdź z ukrycia

z chęcia bym wyszła
ale mam tyle pracy że masakara...tak Was tylko podczytuje żeby byc na bieżąco
Karoam super ze już jesteś i z bobaskiem wszystko ok:) Kopciuszku gratuluje synka
Miłosz ..bardzo ładne imię
mój m sie uparł na Kacperka jak będzie syn
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2013, 09:13
aisa, Fedra, Beata, Sandraa lubią tę wiadomość
-
karoam wrote:Dzień dobry
Przepraszam za długą nieobecność ale miałam naprawdę nieciekawy okres. Zresztą pisałam Wam, że nie chcę tu smęcić
Idę nadrabiać ale nie wiem czy dam radę więc jeśli któraś mogłaby mi troszkę streścić byłabym bardzo wdzięczna
Bogu dzięki jesteś
Kfjatus, Selena, aisa, karoam lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH