plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Ola_czeka wrote:Na tym miał polegać apsórt mojej wypowiedzi, miękkie er i sfochowana Marysia, ale oczywiście nadrzędna logopeżka kraju musiała zrobić dym!!!
I tak, chodziło mi o nadrzędną, nie naczelną!!!!Beata, Fedra, Gunia lubią tę wiadomość
-
Beata wrote:hej Aisko to Ty tez z Wawy czemu ja tego nie wyłapałam?
No właśnie, czemu?
Widocznie niezbyt dokładnie nadrabiaszZa karę wszystkie moje posty musisz przeczytać
Post nr 1400 zasponsorowała mi Blondi:*
Kfjatus, Beata, Blondi22, Fedra, Ilona, Gunia lubią tę wiadomość
-
aisa wrote:No właśnie, czemu?
Widocznie niezbyt dokładnie nadrabiaszZa karę wszystkie moje posty musisz przeczytać
Post nr 1400 zasponsorowała mi Blondi:*
zaraz zaraz, ale co w takim razie tłumaczy Marysie? na tyle co sie znamy..na tyle pisania o warszawie, i wielu wspominkach ehhhWiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2013, 10:40
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
mauysia wrote:Jakiego cytowania, Beciu?
prosiłam o podpowiedź jak zacytować kilka naraz bo Tobie to pięknie wychodziOliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
hej kobity, ja was nie dogonię chyba...
w pracy robota mnie zasypuje. teraz znalazłam pare minut po kolejnym spotkaniu, ale zaraz wracam do biurka i znowu kierat i tak pewnie cały ten tydzień będzie
Ja to w ogóle preferuje kontakty face2face bo ovu i nawet fejs jakoś zbyt rzadko odwiedzam. Także sorki ze nie odpisuję ale nawet się nie loguję, a widzę na poczcie że tam jakies ruchy są.
U nas pogoda się delikatnie zjeb***. Słońca nie ma, zimno i zanosi sie na deszcze. Może nie zacznie podać zanim do domu nie wróce (oby).
Poza tym zmęczona jestem masakrycznie. Chyba za dużo się dzieje ostatnio. Dalej ciśniemy banki o ten nasz kredyt na działkę, ale jakoś do dupy to idzie
Album sobie ostatnio za 48 zeta na zdjęcia kupiłam, zdjęcia wyliczone wywołałam i się okazało przy ich wkładaniu że album ma 2 karty mniej niż podane, czyli 8 zdjęc mi w łapie zostało
Normalnie jakies fatum... I tak wszystko czego się nie dotknę ostatnio...
Przy albumie to się juz prawie poryczalam. Taka jestem maruda ostatnio przez to wszystko. Ach, niech już zacznie się okres dobrych wiadomości bo ileż można?!
A do teog powiem Wam, że ja tez chcę miec tyle czasu wolnego co Wy i móc na forum siedzieć! Ja naprawde nie wiem jak wy to robicie? Ja się staram i spinam i uda mi się ze 3 razy zajrzec w ciągu dnia, ale to przy sporym naginaniu czasoprzestrzeni
No, to ściskam i lecę do raportów
papaty!
mauysia, Beata, Shagga_80, Fedra, aisa, Ilona, Gunia lubią tę wiadomość
-
Beata wrote:wybacz skrucha ....idęprzeczytać wszystkie Twoje posty
zaraz zaraz, ale co w takim razie tłumaczy Marysie? na tyle co sie znamy..na tyle pisania o warszawie, i wielu wspominkach ehhh
Nic Jej nie tłumaczy! Za karę musi Twoje posty przeczytaćBeata, Fedra lubią tę wiadomość