plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej Baby
Wpadłam na chwilę, bo M jest w domu i właśnie czekamy jak zrobi nam śniadanko
Przejrzałam co tam skrobiecie, na te walizki może kiedy i ja się zdecyduję...gorzej,że musiałabym od razu dwie kupić dla obu chłopców
Pośmiałam się z żebractwa Oli...pozazdrościłam dziewczynkom spotkania pod Syrenką, pozazdrościłam Zbikowej nowego jobu (moim zdaniem baaaaaaaaaaardzo dobra decyzja, gratuluję!), obejrzałam wykres Guni i zaraz uciekamzbikowa, Ola_czeka, Blondi22, Blondi22, aisa, Beata, mauysia, Fedra, Gunia lubią tę wiadomość
-
Dobra, odchodzę z forum. Małysz odebrała mi jedyną rzecz, która sprawiała mi radość i dobrze szła - żebrolactwo.
Bawcie się super beze mnie.
Aha i jest wakat dla osoby, która lubi goslinga i daje łyka piwa nad maltą.zbikowa, Blondi22, Beata, aisa, Shagga_80, Fedra, Ilona lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:A o co wonty do mnie, czy ktoś obwiniał Elvisa, że miał tylu naśladowców?! Krytykujcie Shakin' Stevensa, nie króla!!
Olu to nie wiedziałaś że domagając sie sławy i pnąc się na szczyt trzeba liczyć się z krytykąOla_czeka, Blondi22, Fedra, Ilona lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Ola_czeka wrote:Dobra, odchodzę z forum. Małysz odebrała mi jedyną rzecz, która sprawiała mi radość i dobrze szła - żebrolactwo.
Bawcie się super beze mnie.
Aha i jest wakat dla osoby, która lubi goslinga i daje łyka piwa nad maltą.
(przypuszczam, że takich słów spodziewała się Ola)Blondi22, Beata, zbikowa, aisa, mauysia, Shagga_80, Fedra, Ilona lubią tę wiadomość
-
Kfjatus wrote:nikt nam Cibie nie zastąpi!!!!!!!!! nie odchodź!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(przypuszczam, że takich słów spodziewała się Ola)
to ja powtórzę....
żeby połechtac jej ego
OLA nie Odchodź!!!Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
zbikowa wrote:z komputrami
nuuuuda pani
mówiłam żeś hakeros dałaś mi 2 lajki w jednymaisa, Blondi22, Fedra, Ilona lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
-
Kfjatus wrote:nikt nam Cibie nie zastąpi!!!!!!!!! nie odchodź!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(przypuszczam, że takich słów spodziewała się Ola)
Nie tylko nie polubię tego posta, ale odebrałabym mu ze dwa lajki.
PRZYTULANKO.Shagga_80, Fedra, Ilona lubią tę wiadomość
-
Blondi22 wrote:ja zaraz chyba znikam bo maly juz sie budzi i bedzie chcial sniadanko ale bede podczytywac was
już się budzi? Chyba dopiero, to południe zaraz
Dobrze masz, że tak długo śpi, trochę czasu dla siebie wyskrobieszBlondi22 lubi tę wiadomość
-
Effcia28 wrote:Twoje dziecię jest z Tobą w pracy?
Effcia28, Kfjatus, mauysia, aisa, Blondi22, Fedra, Ilona lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
-
Kfjatus, powodzenia na spotkaniu z nową mamą
Kajuś, nie denerwuj się. U Ciebie ovulka jest po prostu później i tyle. W sobotę będzie ładne pęcherzysko, zobaczysz
Poza tym lepiej, że działasz, leczysz i wiesz, w którym punkcie trzeba działać i co leczyć. Będzie git!
Beciu, super, że dziś czujesz się lepiej
Mauysiu, ale z Ciebie grubasekŻyczę by 20-ego nie padało
Mała, udanego urlopu! No i żeby w końcu zaczęło wszystko iść tak jak powinno!I jeszcze pozytywnej decyzji w sprawie refundacji!!
Sylwia, powodzenia na wizycie. Będziemy czekać na wieści
Blondi, fajnie, że lepiej się czujesz
Żbiksson, jeszcze raz gratuluje pracyMoże jak już będziesz po przenosinach do Wawy to się zorganizuje większe spotkanie bo z Wawy i okolic już nas trochę jest
Co do związku na odległość, to mój mieszkał 2 lata w SE a ja kończyłam studia i pracowałam w Wawie. Widzieliśmy się raz na jakiś czas i dało radę. Ty też już to znasz z doświadczenia więc spoko, dobrze będzie
Ja też z Wawy, ale nie za często w stolicy bywam, ale mogę podesłać moją siostrę
Ola Prezydentowa jest jedyna w swoim rodzaju, zapoczątkowuje nowe trendy i wszystko Jej wolno!To mówiłam ja, Miss... zapomniałam czego
zbikowa, Kfjatus, mauysia, Ola_czeka, Beata, Blondi22, Shagga_80, Fedra, Ilona, Gunia lubią tę wiadomość
-
zbikowa wrote:Ej jak Ola odejdzie to ja w spadku chce jej lajki sesesesese
spadam!
Bez kitu, nawet chciałam przerwać czytanie bo byłam pewna, ze po złowach "to ja" nastepuje "razem z nią"
Wszyscy mnie sprzedaliście za garść sympatii od tej wiecznie naburmuszonej, sfochowanej Marysi przez miękkie er.zbikowa, mauysia, Shagga_80, Fedra, Ilona, Gunia lubią tę wiadomość