plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Kfjatus wrote:Ola coś ty narobiła!!
Teraz zamiast pisać o cyklach, facetach, dzieciach,pracach, zwierzętach....- każda tylko daj lajka, bo mi do iluś brakuje
Nie podoba mi się trend, który zapoczątkowałaś
I to nawet bez ""!
Kfjatus, Blondi22, Effcia28, Beata, aisa, Ilona lubią tę wiadomość
-
Effcia28 wrote:strasznie mnie mdli i odwiedzam często łazienkę tzn oglądam z bliska muszlę (jak jest umyta ) mój organizm stanowczo odmawia jedzenia i kawy stwierdził że też już mi pić nie wolno
a tak po za tym wszystko ok
KOCHANA ale na puente to się uśmiechnęłam że po z tym wszytko ok
p.s. dobrze że muszla porządnie umytaaisa, mauysia, Fedra lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
było u mnie moje kochane dziecię i kazało wyłaczyć forum, mówić mamo przeciez jesteś w pracy heheh zrobiłam jak kazała
Fedra lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Ola_czeka wrote:No a ja czekam aż się wypłata zaksięguje i kupuję walizki-pingwinki.
Sorry Małysz, ale to dzięki Tobie lotniska, dworce i porty zapełnia się wkrótce tymi walizkami. Za tydzień z hakiem przylatuje do UK bratowa mojego męża z dwójką dzieci, będą mieli jak znalazł na podróż (wysyłkę zrobię do ich domu).
PS. "Bratowa mojego męża" brzmi stanowczo zbyt oficjalnie jak na naszą zażyłość. "Szwagierka" też, choć nią nie jest. "Siostra" znowu przesada. Jak ją nazywać?
a co do walizek Mayusia chciała miec oryginalne żeby na lotnisku nie musieć szukać, amy tu jej taki afrontBlondi22, Ola_czeka, aisa, Fedra lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
-
Zbiczku to super kochana napewno dacie rade! od kiedy zaczynasz? zdradzisz coś wiecej w końcu co to za praca (czy to tylko ja nie w temacie?)
zbikowa, zbikowa lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
-
Kfjatus wrote:Ola coś ty narobiła!!
Teraz zamiast pisać o cyklach, facetach, dzieciach,pracach, zwierzętach....- każda tylko daj lajka, bo mi do iluś brakuje
Nie podoba mi się trend, który zapoczątkowałaśaisa lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
-
mauysia wrote:Witamy świeżo zaetatowanego Żbika!
No to w końcu będę mogła zacząć planować nasz tegoroczny wyjazd do WawkiAch już widzę to nasze spotkanko - jeszcze Rucia, Gosia (któraś jeszcze z Warszawy??)... Będzie się działo
zbikowa, Effcia28, aisa lubią tę wiadomość
Oliwka 2006