X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Beata Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2013, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a co sie dzieje Kochana co Ci jest?

Ola_czeka lubi tę wiadomość

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • jeju Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2013, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Effciu...czy mój sms wczoraj do Ciebie nie dotarł? Nie było to nic ważnego ale już myślałam, że się na mnie obraziłaś....

Zwiał mi autobus i przyjdzie mi się tłuc małą trzęsidupą!!!!wrrr....

Beata gratuluję mobilizacji w sprawie lajków Olki....może trzeba by Tobie do 2500 docisnąć, dziewczynki mobilizejszyn...i Effci, bo ładnie prosiła ;-)

Beata, aisa, Fedra lubią tę wiadomość

21fdf3f6662aeb0b776eba2645690831.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2013, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia28 wrote:
    weszłam tylko na chwilkę bo żle się czuję :/

nadrobiłam co napisałyście :)
    i pewnie za chwilę będę musiała uciekać :(

objawy ciazowe sie nasilaja Effcia? ja sie szykuje ale w miedzy czasie podczytuje :)

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2013, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    strasznie mnie mdli i odwiedzam często łazienkę tzn oglądam z bliska muszlę (jak jest umyta ) mój organizm stanowczo odmawia jedzenia i kawy stwierdził że też już mi pić nie wolno :( a tak po za tym wszystko ok :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2013, 09:35

Beata, aisa, Shagga_80, Fedra, Ilona lubią tę wiadomość

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2013, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    objawy ciazowe sie nasilaja Effcia? ja sie szykuje ale w miedzy czasie podczytuje :)
    dokładnie :) czekam na relację wieczorem :*

Fedra lubi tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2013, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia28 wrote:
    strasznie mnie mdli i odwiedzam często łazienkę tzn oglądam z bliska muszlę (jak jest umyta ) mój organizm stanowczo omawia jedzenia i kawy stwierdził że też już mi pić nie wolno :( a tak po za tym wszystko ok :)

Tobie jednej współczujemy, bo Ty nie błagałaś o objawy :D

Effcia28, Kfjatus, Beata, Shagga_80, aisa, Fedra lubią tę wiadomość

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2013, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kopciuszek126 wrote:
    Nie nadrobię Was, bo duzo żeście nasmarowały wczoraj ....

Blondi, czy kupiłaś już tą sukieneczkę czy jeszcze czekasz??? Bo ja czekam na męża żeby powiedział,który kolorek mu sie podoba ;)? A juz 2 noce i dziś 2 dzien nie ma go w domu-bo śpi na budowie.

Ja mam problem z rozmiarem-bo piersiach 40 by mi wystarczyło, pod piersiami 42 a w biodrach 44. I nie wiem co zamówić?Boję sie,ze jak zamówię mniejszą to sukienka może wcale nie być taka rozkloszowana i zeby sie nie opinała na biodrach... A Ty jaki rozmiar bierzesz???

Miłego dnia dziołchy ;)
    to ja mam tak samo 42 w buiscie bylo by idealne teraz a w biodrach i tali 44 wiec wezme 46 tak P mi doadził i biore niebieska . ja poczekam aż bedzie nastepna aukcja i wtedy zamówie jeszcze poczekam jak urosne ;) bo narazie tylko piersi mi rosna .

Beata, Fedra, Ilona lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2013, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju wrote:
    Hej Effciu...czy mój sms wczoraj do Ciebie nie dotarł? Nie było to nic ważnego ale już myślałam, że się na mnie obraziłaś....

Zwiał mi autobus i przyjdzie mi się tłuc małą trzęsidupą!!!!wrrr....

Beata gratuluję mobilizacji w sprawie lajków Olki....może trzeba by Tobie do 2500 docisnąć, dziewczynki mobilizejszyn...i Effci, bo ładnie prosiła ;-)
    nie niczego nie dostałam :(

Beata lubi tę wiadomość

• Effcia28 Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2013, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Tobie jednej współczujemy, bo Ty nie błagałaś o objawy :D
    ahh Dziękuję :)

Ola_czeka, Beata, aisa, Fedra lubią tę wiadomość

• Beata Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2013, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez sie martwie o Efcię jakas smutna ostatnio, ja myslałam ż ena mnie się obraziła :(

Muzi :*
    no wąlśnie ja chcę chociaz 2500 masz rację!!! strajkuję hehhe

Ola_czeka, Effcia28, Kfjatus, Blondi22, aisa, Fedra, jeju, Ilona lubią tę wiadomość

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2013, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No a ja czekam aż się wypłata zaksięguje i kupuję walizki-pingwinki.

Sorry Małysz, ale to dzięki Tobie lotniska, dworce i porty zapełnia się wkrótce tymi walizkami. Za tydzień z hakiem przylatuje do UK bratowa mojego męża z dwójką dzieci, będą mieli jak znalazł na podróż (wysyłkę zrobię do ich domu).

PS. "Bratowa mojego męża" brzmi stanowczo zbyt oficjalnie jak na naszą zażyłość. "Szwagierka" też, choć nią nie jest. "Siostra" znowu przesada. Jak ją nazywać?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2013, 09:40

mauysia, Kfjatus, Beata, Shagga_80, aisa, Fedra, Gunia lubią tę wiadomość

• Effcia28 Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2013, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja na nikogo się nie obraziłam :)coś się ostatnio dzieję z orange bo wczoraj miałam włączony telefon a próbował się do mnie dodzwonić kurier 3 razy i mężu im mówiło że mam wyłączony telefon a ja normalnie miałam zasięg.

Ostatnio wysłałam Beacie sms-a i nie dotarł do niej ,teraz Muzi piszę że wysłała mi sms-a i tez niczego nie otrzymałam:(

skandal :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2013, 09:44

Beata, aisa, Fedra lubią tę wiadomość

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2013, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    Kiti ciesz sie kochana tymi chwilami i ale w miedzy czasie zaglądaj

Blondi zdrówka, co Ty wczesniej nic nie narzekałaś Muzi zaraz bY Ci receptę* rozpisała :)

Mayuś uważaj żebyś sie nie przemęczyła, mam nadzieję ze szef ma świadomość że nie możesz robić za czterech?

Ola dziękujemy za wieści

Żbiku gratulejszyn!!!!

Ilonka bardzo dziękuję za zaproszenie :)

Sylwia ucz się wszystkiego na co masz ochote, samorealizacja i spełnienie jest w zyciu najważniejsze

Kaju nie stresuj się kochana bo nie urosną, wiesz że w niektórych przypadkach (czyt. naszych) to trwa o wileele dłużej ale to wcale nie oznacza że nie urosną wysarczajaco duże do soboty, trzymam za nie kciuki :*

to chyba tyle chciałam wam napisać :)
    dzieki Beti ;* dzis juz duzo lepeiej ;) gardło nie boli a katar sie konczy i moglam w koncu normalnie sie wyspac

Beata, Fedra, Ilona lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
  • zbikowa Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2013, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny i Ty Olu - Miss informowania i żebrolajkowania :*

Dziękuje za gratki i trzymanie kciuków, dostałam ofertę pracy, przenoszę się do Wawy, M. zostaje w Londynie.zaczynam w przyszłym miesiącu. to plan na jakiś czas, potem będziemy myśleli co dalej. Ja potrzebuje doświadczenia w pracy, a nowa firma jest duza i znana. Zanim podniesiesie sie lament że jak to że na odległość, powiem wam że wiemy co robimy (już kiedyś byliśmy w związku na odległość, oczywiście wychodziło raz lepiej raz gorzej) ale to sprawa ważna dla mnie i wole być w daleko i budować swoją przyszłość, niż w londynie chociaż z Pięknym, ale łapać doły, że nie mam pracy. mam nadzieje że to wyjaśniłam. oczywiście temat robienia dzieci nieco zejdzie na boczny tor, ale mam nadzieję będziemy się widywać przyzwoicie często, by nie poszedł w odstawkę zupełnie. Co jeszcze.... pies będzie ze mną (już raz jechałam z nią przez pół europy, podróż masakra, niedługo czeka nas to samo)
    to tyle laski, czytam was w miare na bieżąco, ale nie mam teraz jak sie odnieść po kolei do wszystkich. buziam Was i do potem :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2013, 09:54

Effcia28, Kfjatus, mauysia, Blondi22, Ola_czeka, Beata, Shagga_80, aisa, Fedra, Ilona, Gunia lubią tę wiadomość

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2013, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    ja tez sie martwie o Efcię jakas smutna ostatnio, ja myslałam ż ena mnie się obraziła :(

Muzi :*
    no wąlśnie ja chcę chociaz 2500 masz rację!!! strajkuję hehhe
    to ja chce chociarz 1500 hehe;D

Kfjatus, Beata, aisa, Fedra, Ilona lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2013, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żbiku, a może będzie jedno spotkanie po ogromnej tęsknocie i pyk bobo :P
    A mieszkać będziesz z rodzinką, czy macie swoje lokum w PL z Pięknym?

Beata, Shagga_80, aisa, Fedra, Ilona lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • zbikowa Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2013, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem z północy, tak więc wawa dla mnie to kosmos. będę wynajmować mieszkanie z koleżanką z pokoju z akademika :) . mam tyle spraw do ogarnięcia, że chyba muszę sobie zrobić arkusz, bo się pogubię!

Shagga_80, aisa, Fedra, Ilona, Gunia lubią tę wiadomość

• Effcia28 Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2013, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    widzisz Ola co narobiłaś teraz wszystkie żebrają :)

mauysia, Ola_czeka, Blondi22, Beata, aisa, Fedra, Ilona lubią tę wiadomość

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2013, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi22 wrote:
    to ja chce chociarz 1500 hehe;D
    Ola coś ty narobiła!!
    Teraz zamiast pisać o cyklach, facetach, dzieciach,pracach, zwierzętach....- każda tylko daj lajka, bo mi do iluś brakuje :P
    Nie podoba mi się trend, który zapoczątkowałaś :P

Ola_czeka, zbikowa, Blondi22, Blondi22, Effcia28, Beata, aisa, Fedra, Ilona, Gunia lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2013, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witamy świeżo zaetatowanego Żbika!
    No to w końcu będę mogła zacząć planować nasz tegoroczny wyjazd do Wawki :) Ach już widzę to nasze spotkanko - jeszcze Rucia, Gosia (któraś jeszcze z Warszawy??)... Będzie się działo :)

zbikowa, aisa, Fedra, Ilona, Gunia lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
‹‹ 3422 3423 3424 3425 3426 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ