plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
hej Shaguś smaczengo, tak najlepiej smakuje
a walizka jest w komplecie ztakim samym plecaczkiem wiec na początek dla chłopców wystarczy, podzielą sie jednym kompletemaisa, Shagga_80, Fedra, Ilona, Gunia lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Beata wrote:hej Shaguś smaczengo, tak najlepiej smakuje
a walizka jest w komplecie ztakim samym plecaczkiem wiec na początek dla chłopców wystarczy, podzielą sie jednym kompletemKfjatus, aisa, Shagga_80, Fedra, Ilona lubią tę wiadomość
-
Kaja wrote:Witam was powiem wam tak już progres jest bo pęcherzyki są ,ale nie ma jeszcze dominującego pęcherzyka więc w Sobotę po raz trzeci wizyta ,ale tym razem w szpitalu i o 14 mam się pojawić bo chce zobaczyć czy nie mam póżniej ovu więc nadal jestem w czarnej D...e
Słońce ale nie ma się jeszcze czym martwić ważne że pęcherzyki są i spokojnie urosną moze masz tak jak ja ja też mam późną owulację i to naprawdę niczemu nie szkodzi ważne żeby rosły w swoim tępie urosły pikne a potem ładnie pęknęłyaisa, Beata, Shagga_80, Ilona lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Aha i ostatnia sprawa...
NIE DAJCIE SIĘ ZWIEŚĆ, NIE WIDZICIE O CO JEJ CHODZI?! BOI SIĘ, ŻE JĄ DOGONICIE Z LAJKAMI!! UDOWODNIJCIE JEJ, ŻE NIE DACIE SIĘ ZASTRASZYĆ!! WALCZCIE O SWOJE PRAWO DO 8 TYSIĘCY LAJKÓW! MNIE JUZ NIC NIE POMOŻE, IDĘ NA DNO, ALE WY JESZCZE MOŻECIE SIĘ URATOWAĆ!mauysia, Blondi22, Kfjatus, aisa, Shagga_80, Fedra, Ilona lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:Aha i ostatnia sprawa...
NIE DAJCIE SIĘ ZWIEŚĆ, NIE WIDZICIE O CO JEJ CHODZI?! BOI SIĘ, ŻE JĄ DOGONICIE Z LAJKAMI!! UDOWODNIJCIE JEJ, ŻE NIE DACIE SIĘ ZASTRASZYĆ!! WALCZCIE O SWOJE PRAWO DO 8 TYSIĘCY LAJKÓW! MNIE JUZ NIC NIE POMOŻE, IDĘ NA DNO, ALE WY JESZCZE MOŻECIE SIĘ URATOWAĆ!Beata, Fedra, Ilona lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:Always.
Na tym miał polegać apsórt mojej wypowiedzi, miękkie er i sfochowana Marysia, ale oczywiście nadrzędna logopeżka kraju musiała zrobić dym!!!
I tak, chodziło mi o nadrzędną, nie naczelną!!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2013, 10:31
aisa, Fedra lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:A Mauysia jest sfochowana?
mauysia, Beata, aisa, Muska, Shagga_80, Fedra, Ilona lubią tę wiadomość
-
Kfjatus wrote:Aiska mama przez tel "wyglądała" na logiczną, więc może się dogadam
mauysia, Ola_czeka, Kfjatus, aisa, Blondi22, Fedra, Ilona lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Kfjatus wrote:jak powiedziałaś o tym miękkim "r", to mi się przypomniał kolega, który wymawiał swoje nazwisko,a potem padał fraza "ale przez długie dź" i tak za każdym razem kiedy z kimś się poznawał lub przedstawiał, nawet przez tel...i nie dochodziły do niego argumenty, że sam sobie wymyślił te długie "dź", szlak mnie czasem trafiał, bo razem mieszkalismy
Beata, aisa, Shagga_80, Fedra, Gunia lubią tę wiadomość