plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
hej Shaguś smaczengo, tak najlepiej smakuje

a walizka jest w komplecie ztakim samym plecaczkiem wiec na początek dla chłopców wystarczy, podzielą sie jednym kompletem
aisa, nick nieaktualny, Fedra, Ilona, Gunia lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie

-
Też to chciałam napisać - dla jednego walizka, dla drugiego plecorBeata wrote:hej Shaguś smaczengo, tak najlepiej smakuje

a walizka jest w komplecie ztakim samym plecaczkiem wiec na początek dla chłopców wystarczy, podzielą sie jednym kompletem
Kfjatus, aisa, nick nieaktualny, Fedra, Ilona lubią tę wiadomość

-
Kaja wrote:Witam was powiem wam tak już progres jest bo pęcherzyki są ,ale nie ma jeszcze dominującego pęcherzyka więc w Sobotę po raz trzeci wizyta ,ale tym razem w szpitalu i o 14 mam się pojawić bo chce zobaczyć czy nie mam póżniej ovu więc nadal jestem w czarnej D...e

Słońce ale nie ma się jeszcze czym martwić ważne że pęcherzyki są i spokojnie urosną moze masz tak jak ja ja też mam późną owulację i to naprawdę niczemu nie szkodzi ważne żeby rosły w swoim tępie urosły pikne a potem ładnie pęknęły
aisa, Beata, nick nieaktualny, Ilona lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi
-
Aha i ostatnia sprawa...
NIE DAJCIE SIĘ ZWIEŚĆ, NIE WIDZICIE O CO JEJ CHODZI?! BOI SIĘ, ŻE JĄ DOGONICIE Z LAJKAMI!! UDOWODNIJCIE JEJ, ŻE NIE DACIE SIĘ ZASTRASZYĆ!! WALCZCIE O SWOJE PRAWO DO 8 TYSIĘCY LAJKÓW! MNIE JUZ NIC NIE POMOŻE, IDĘ NA DNO, ALE WY JESZCZE MOŻECIE SIĘ URATOWAĆ!
mauysia, Blondi22, Kfjatus, aisa, nick nieaktualny, Fedra, Ilona lubią tę wiadomość
-
Ola, ale masz dziś jazdyOla_czeka wrote:Aha i ostatnia sprawa...
NIE DAJCIE SIĘ ZWIEŚĆ, NIE WIDZICIE O CO JEJ CHODZI?! BOI SIĘ, ŻE JĄ DOGONICIE Z LAJKAMI!! UDOWODNIJCIE JEJ, ŻE NIE DACIE SIĘ ZASTRASZYĆ!! WALCZCIE O SWOJE PRAWO DO 8 TYSIĘCY LAJKÓW! MNIE JUZ NIC NIE POMOŻE, IDĘ NA DNO, ALE WY JESZCZE MOŻECIE SIĘ URATOWAĆ!
Beata, Fedra, Ilona lubią tę wiadomość

-
mauysia wrote:Always.
Na tym miał polegać apsórt mojej wypowiedzi, miękkie er i sfochowana Marysia, ale oczywiście nadrzędna logopeżka kraju musiała zrobić dym!!!
I tak, chodziło mi o nadrzędną, nie naczelną!!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2013, 10:31
aisa, Fedra lubią tę wiadomość
-
jak powiedziałaś o tym miękkim "r", to mi się przypomniał kolega, który wymawiał swoje nazwisko,a potem padał fraza "ale przez długie dź" i tak za każdym razem kiedy z kimś się poznawał lub przedstawiał, nawet przez tel...i nie dochodziły do niego argumenty, że sam sobie wymyślił te długie "dź", szlak mnie czasem trafiał, bo razem mieszkalismyOla_czeka wrote:A Mauysia jest sfochowana?
mauysia, Beata, aisa, Muska, nick nieaktualny, Fedra, Ilona lubią tę wiadomość
-
jezzuu chyba skumałam teraz o co kaman już myslałam że twój tato jakś sobie przygruchałKfjatus wrote:Aiska mama przez tel "wyglądała" na logiczną, więc może się dogadam

mauysia, Ola_czeka, Kfjatus, aisa, Blondi22, Fedra, Ilona lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie

-
Teraz zżera mnie ciekawość co to musiało być za nazwisko, skoro ubzdurał sobie to długie "dź", bo nie mogę sobie wyobrazićKfjatus wrote:jak powiedziałaś o tym miękkim "r", to mi się przypomniał kolega, który wymawiał swoje nazwisko,a potem padał fraza "ale przez długie dź" i tak za każdym razem kiedy z kimś się poznawał lub przedstawiał, nawet przez tel...i nie dochodziły do niego argumenty, że sam sobie wymyślił te długie "dź", szlak mnie czasem trafiał, bo razem mieszkalismy
Beata, aisa, nick nieaktualny, Fedra, Gunia lubią tę wiadomość