plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyShagga_80 wrote:Heeeeeeeeej Baby
Na początek muszę zawieść te, które czekały na fotki z dzisiejszego dnia...kurcze było tak miło,że nie zawracałyśmy sobie głowy fotografowaniem...i tak przez cały dzień zrobiłam 3 (słownie TRZY!) fotki, z czego na jednej uwieczniony jest Kuba na dmuchanej zjeżdżalni.
Wrzucam więc dwie pierwsze
tu był Kubuś z ciocią Librą
Libra, mam nadzieję,że nie oprotestujesz fotek...jeśli tak,to zaraz usunę
Zrobiliśmy masę kilometrów, starałam się pokazać nasze okropne miasto od jak najmniej okropnej stronyi wróciliśmy do nas na kolację
Niestety czas w miłym towarzystwie straaaaaaaaaasznie szybko leci
Tak szybko,że Kuba zapomniał pokazać Cioci rowerek (co było warunkiem,żeby chciał wrócić do domu!) i przypomniało Mu się to dopiero gdy zobaczył rowerek po tym,jak odprowadziliśmy Ciocię na parkingNo i ryk był taki,że szok...kąpać się już nie chciał i w ogóle nie przestawał płakać...aż położył się i zasnął
I tyle
o zdjęcia się nie gniewam... ja z tych niefotogenicznych... poza tym pikna nie jestem, to cóż oczekiwać... tylko jutro je usuń, bo nie chcę by ktoś mnie tu namierzył
nowe buty mnie objechały... 4 bąble - 4 grzechy - tak mi mówili, gdy szłam kiedyś z pielgrzymka do Częstochowy... oj, jestem niegrzeczna ^^
a czas szybko zleciał... 4h... kiedy, no niech mi ktoś powie kiedy, bo ja mam wrażenie, że najdłużej to trwała mi podróż...
Shagga w ciąży wygląda pięknie:D no i Kubolek - sama słodycz:) Kubuś, buziaki od cioci:*:*:*Shagga_80, Ilona, Selena, Kfjatus, mauysia, a-koczek, Beata, Rucia, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzbikowa wrote:Nie wiem jak to zrobicie, ale na 10 000 strone ma być biba że hej! na której będziemy wszyszystkie, bo chce Was poznać osobiście.
powiedziałam.
dobranoc.
Swoją drogą Libra, nikt Ci nie mówil, że jak będziesz siedziała na betonie to wilka dostaniesz?!Shagga_80, Kaja, Ilona, Selena, Kfjatus, a-koczek, Beata, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLibra wrote:ja o fotkach w ogóle zapomniałam:D nastopnym razem trzeba już na samym początku się ustawić i sfotografować, bo inaczej przepadło:)
o zdjęcia się nie gniewam... ja z tych niefotogenicznych... poza tym pikna nie jestem, to cóż oczekiwać... tylko jutro je usuń, bo nie chcę by ktoś mnie tu namierzył
Po prostu ze mnie taki marny fotograf
Libra wrote:nowe buty mnie objechały... 4 bąble - 4 grzechy - tak mi mówili, gdy szłam kiedyś z pielgrzymka do Częstochowy... oj, jestem niegrzeczna ^^
a czas szybko zleciał... 4h... kiedy, no niech mi ktoś powie kiedy, bo ja mam wrażenie, że najdłużej to trwała mi podróż...Libra wrote:Shagga w ciąży wygląda pięknie:D no i Kubolek - sama słodycz:) Kubuś, buziaki od cioci:*:*:*Libra, Kaja, Ilona, Beata, Fedra lubią tę wiadomość
-
KOchane żuciła by któraś oczkiem czu u mnie owulka już była czy nie? proszę2015 córcia
Obecnie 3 lata starań
Wyniki nasienia w normie.
01.03.2021 sono hsg ( jajowody drożne, nie uwidoczniono żadnych cech zmiennych)
Progesteron:
7 dpo 5,91
9 dpo 8,49
13 dpo 12,7 duphaston 3x1, luteina 100 dopochwowa 2x1
Beta HCG
22.03.2021 - 53,6 🥰
24.03.2021 - 97,0
26.03.2021 - 270,0 🙀( już mam nie sprawdzać)
06.04.2021 - 17920 😍
13.04.2021 mamy ♥️
20.05.2021 🎂 prenatalne
15.07.2021 II prenatalne mamy 350g
18.08.2021 960g
30.09.2021 III badanie prenatalne 1860g
02.11.2021 2800g
08.11.2021 3400g
16.11.2021 przyjęcie na odział CC.
17.11.2021 Anielka ♥️
3100g, 55cm szczęścia 😍 -
dżastina cierpliwości. który to Twój cykl z pełną obserwacją? O jak tu zawsze się mawia, dowodem na przebycie owulacji jest ciąża...musisz się cofnąć do wpisów o tym, bo dziewczyny często tu pytają o to...pozdrawiam i życzę cierpliwości, dużo cierpliwości jeszcze...
Ilona, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
Kaja ale masz zjeżdżalnię...cosik czuję, że to clo uczyniło...ale czekam na skok...bo wykres fajny jest...nie śledziłam w 100% ostatnich zdarzeń u Was więc jakbym strzeliła gafę, poprawiać...buzi buzi...Widziałam już dzisiejszą temperaturę...i w końcu do góry!!!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2013, 07:19
Beata, Fedra, Libra, aisa lubią tę wiadomość
-
jeju wrote:Kaja ale masz zjeżdżalnię...cosik czuję, że to clo uczyniło...ale czekam na skok...bo wykres fajny jest...nie śledziłam w 100% ostatnich zdarzeń u Was więc jakbym strzeliła gafę, poprawiać...buzi buzi...Widziałam już dzisiejszą temperaturę...i w końcu do góry!!!!!
kochana ja tam się nie znam zarobiona jestemzgłupiałam
-
DŻASTINA
Przed czasem domniemanej owulacji powinno na wykresie się wyznaczać sześć niższych temp. skok przynajmniej o 0,2 albo 0,3 względem temp. najwyższej z tych tempek przed skokiem ale warunek, że temp. musi się utrzymywać na tym poziomie wyższych temp do spadku przed okresowego...poza tym śluz i szyjka w odpowiedniej konsystencji i konfiguracji...wejdź w wyszukiwarkę na ovu z lewej strony i wyszukaj "ciekawe przydatne linki" tam znajdziesz ciekawe rzeczy, chyba Ami wrzuciła coś o metodzie Roeztera...poszukaj po prostu, my tak samo szukałyśmy ale powstał właśnie taki temat, by się odnosić do pewnych spraw ponownie...Ilona, Selena, Kfjatus, Beata, Fedra, Libra lubią tę wiadomość
-
Kaja ja tez mam taka nadzieje
Hej Selenko, to fajnie jak dzisiaj ostatni dzień w pracy, długi weekend będzie.
Dzisiaj masz wizytę, daj znać koniecznie. Ja tez sie umowilam do gina, na badania prenatalne idę w poniedziałek.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2013, 07:32
Selena, Beata, Kaja, aisa lubią tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
Shagga, Libra
Nie wiem czy się nie będę powtarzać ale fajnie, że się potraficie oderwać od swoich obowiązków i spotkać na małe pogaduchy...wiem jak krótkie mogą być 4 godziny, no nie Aguś?Ilona, Selena, Kfjatus, Beata, Shagga_80, Fedra, Libra, aisa lubią tę wiadomość
-
WSZYSTKIM DZIEWCZYNKOM MIŁEGO DNIA! M. chce zaszaleć i kupić mi kieckę...ale ja się nie zgadzam, bo on wyda kolejne 3 stówki na coś co założę jeno raz...
Dziewczyny lajkować jak się zgadzacie ze mną, że nie ma sensu kupować kolejnej sukienki za taką kasę na jedno wyjście...papapaSelena, mauysia, plemniczka, Beata, Fedra, Libra, aisa lubią tę wiadomość