plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
jeju wrote:WSZYSTKIM DZIEWCZYNKOM MIŁEGO DNIA! M. chce zaszaleć i kupić mi kieckę...ale ja się nie zgadzam, bo on wyda kolejne 3 stówki na coś co założę jeno raz...
Dziewczyny lajkować jak się zgadzacie ze mną, że nie ma sensu kupować kolejnej sukienki za taką kasę na jedno wyjście...papapa
Jeju skoro chce kupić to Ty nie powinnas sie opieraćBeata lubi tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
Ilona wrote:Kaja ja tez mam taka nadzieje
Hej Selenko, to fajnie jak dzisiaj ostatni dzień w pracy, długi weekend będzie.
Dzisiaj masz wizytę, daj znać koniecznie. Ja tez sie umowilam do gina, na badania prenatalne idę w poniedziałek.chociaż czeka mna jutro i na usg
ale dziś mi chyba wkońcu gin karte ciąży założy
Ilona, mauysia, a-koczek, Beata, Fedra, Libra, aisa lubią tę wiadomość
-
Ilona wrote:Kaja ja tez mam taka nadzieje
Hej Selenko, to fajnie jak dzisiaj ostatni dzień w pracy, długi weekend będzie.
Dzisiaj masz wizytę, daj znać koniecznie. Ja tez sie umowilam do gina, na badania prenatalne idę w poniedziałek.chociaż czeka mna jutro i na usg
ale dziś mi chyba wkońcu gin karte ciąży założy
Beata, Libra lubią tę wiadomość
-
jeju wrote:WSZYSTKIM DZIEWCZYNKOM MIŁEGO DNIA! M. chce zaszaleć i kupić mi kieckę...ale ja się nie zgadzam, bo on wyda kolejne 3 stówki na coś co założę jeno raz...
Dziewczyny lajkować jak się zgadzacie ze mną, że nie ma sensu kupować kolejnej sukienki za taką kasę na jedno wyjście...papapabo sie w pełni z Tobą zgadzam
mnie tez by było szkoda kaski...na kiecke na jeden raz..ja to nawet w tej samej sukience poszłam na wesele siostry i brata
i w nosie mam jak to komuś przeszkadzało
a tak to mi teraz w szafie wisi tylko jedna...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2013, 07:42
Fedra, Libra, aisa lubią tę wiadomość
-
Widzę, że dziś ruch
Dzień dobry!
U mnie jakoś pochmurno...ale nie wiem, czy ciepło, bo jeszcze nie sprawdzałam
Muszę nagrać kilka bajek na głośnik, a miedzy czasie posiedzę i wypiję z Wami kawkę
Muzi może czasem warto sobie pozwolić na nową kieckę, co Ci zależyA nie musisz wybierać za 3 stówki, wybierz za 2 i dobierz sobie bluzkę, buty lub spodnie
Kolejny raz pochwalę Librę i Kubulka - super fotkaA buty, choć może niezbyt wygodne i tak mi się spodobały
Selenko to fajnie, że od jutra urlop
Wszystkim sypmatycznego czwartku życzę.
mauysia, Ilona, Beata, Fedra, Libra, aisa lubią tę wiadomość
-
dzastina2005 wrote:Cześć dziewczynki jak myślicie była owulka czy ten cykl już mogę spisać na straty?
Kfjatus, Ilona, Beata, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
Witam wszystkie i o zdrowie pytam
Libruś, Shagga - to super, że spotkanie się udało, choć nie wierzę, że mogło być inaczej! Scenariusz spotkania jak dla mnie idealny: najpierw plener, potem domóweczka (albo odwrotnie) - to lubię!!! Nie wytrzymałabym x godzin siedząc w knajpie przy kawie mrożonej
Ola - widziałam, Co Wczoraj Się Stało... Szczerze mówiąc, mam pewną co do tego teorię, ale... co tam, cieszmy się tą chwilą, jest piękna
Wosebko - pewnie siedzisz już jak na szpilkach przed dzisiejszym USG! I my teżMusimy jakoś wytrzymać do tej 17/18
Słuchajcie, jest spore prawdopodobieństwo, że w sobotę będzie słonecznie, więc dzięki za trzymanie kciuków! Jeśli prognoza się nie zmieni, to urodziny L będą na działeczce. JupiSelena, Kfjatus, Ilona, Beata, Shagga_80, Rucia, Fedra, Libra, aisa lubią tę wiadomość
-
Aaa, jeszcze jedno, wczoraj przyjechała do mnie TA SUKIENKA, więc nie omieszkam się w niej obfotografować i podzielić się z Wami fotami, ale to pewnie dopiero w weekend.
Powiem Wam, że baaardzo mi się podoba i wygląda/układa się dokładnie tak jak na zdjęciach katalogowych. Nie jest z rozciągliwego i cienkiego materiału, a pod spodem ma taką haleczkę, więc ukrywa wszystkie niedoskonałości figuryFakt, że nadal modlę się, żeby 27 lipca nie było upału
Selena, Kfjatus, Ilona, Beata, Shagga_80, Fedra, Libra, aisa lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:Witam wszystkie i o zdrowie pytam
Libruś, Shagga - to super, że spotkanie się udało, choć nie wierzę, że mogło być inaczej! Scenariusz spotkania jak dla mnie idealny: najpierw plener, potem domóweczka (albo odwrotnie) - to lubię!!! Nie wytrzymałabym x godzin siedząc w knajpie przy kawie mrożonej
Ola - widziałam, Co Wczoraj Się Stało... Szczerze mówiąc, mam pewną co do tego teorię, ale... co tam, cieszmy się tą chwilą, jest piękna
Wosebko - pewnie siedzisz już jak na szpilkach przed dzisiejszym USG! I my teżMusimy jakoś wytrzymać do tej 17/18
Słuchajcie, jest spore prawdopodobieństwo, że w sobotę będzie słonecznie, więc dzięki za trzymanie kciuków! Jeśli prognoza się nie zmieni, to urodziny L będą na działeczce. Jupidzis tylko wizyta
i badanie na fotelu
jutro usg
ale już sie doczekac nie moge
No i super ze pogoda Wam dopiszeto gdzie ta działka i o której zbiórka
cioć forumowych
mauysia, Ilona, Beata, Shagga_80, Fedra lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:Aaa, jeszcze jedno, wczoraj przyjechała do mnie TA SUKIENKA, więc nie omieszkam się w niej obfotografować i podzielić się z Wami fotami, ale to pewnie dopiero w weekend.
Powiem Wam, że baaardzo mi się podoba i wygląda/układa się dokładnie tak jak na zdjęciach katalogowych. Nie jest z rozciągliwego i cienkiego materiału, a pod spodem ma taką haleczkę, więc ukrywa wszystkie niedoskonałości figuryFakt, że nadal modlę się, żeby 27 lipca nie było upału
czekamy na foteczki
Ilona, aisa lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:Aaa, jeszcze jedno, wczoraj przyjechała do mnie TA SUKIENKA, więc nie omieszkam się w niej obfotografować i podzielić się z Wami fotami, ale to pewnie dopiero w weekend.
To super, że jesteś zadowolona i o to chodziCzekam na fotki
Shagga nie kazała Ci mówić, że będzie Ci w niej ciepło, więc z pewnością będzie akuracikplemniczka, Beata, Shagga_80, Fedra, Libra, aisa lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:Może i nie mam dzieci, jestem na obczyźnie, pracuję po 11 godzin dziennie i nie jem słodyczy, ale nie narzekam na mój los. Mam tylko jedno malusieńskie marzenie, które tak łatwo spełnić...
Chciałabym dostać honorowego lajka od Ovufrienda...
...
...
...Selena, Kfjatus, Ilona, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
czesc
alez ja wam zazdroszcze tych spotkań! wszystkie sie ze soba spotykacie, wasze drogi sie krzyzują, a ja?
Ja tez jestem calkiem fajna... tak na żywo
MI wychodzą z chinskich kalendarzy dziewczynki, wiec na chlopca nie mam juz co liczyc
Muzi a nie daloby sie kupic tak sukienki nie po 300 zl, ale np. za 100 zl? albo i mniej? ja taką kupuje
No i chcąc nie chcąc musialam umowic sie do gina na poniedzialek, bo mi sie leki konczą, a moj gin prywatny jest na urlopie, wiec musze śmignąć gdzies indziej, ale nie ma tego zlego... dwa razy w krótkim czasie zobaczę moją dziewczynkeWiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2013, 09:04
Selena, Ilona, Beata, Shagga_80, Fedra, Libra, aisa lubią tę wiadomość