X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Ilona Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2013, 07:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju wrote:
    WSZYSTKIM DZIEWCZYNKOM MIŁEGO DNIA! M. chce zaszaleć i kupić mi kieckę...ale ja się nie zgadzam, bo on wyda kolejne 3 stówki na coś co założę jeno raz...

Dziewczyny lajkować jak się zgadzacie ze mną, że nie ma sensu kupować kolejnej sukienki za taką kasę na jedno wyjście...papapa

Jeju skoro chce kupić to Ty nie powinnas sie opierać ;D

Beata lubi tę wiadomość

Moje skarby Wiki i Marcel :)
  • Selena Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2013, 07:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilona wrote:
    Kaja ja tez mam taka nadzieje ;D

Hej Selenko, to fajnie jak dzisiaj ostatni dzień w pracy, długi weekend będzie.
    Dzisiaj masz wizytę, daj znać koniecznie. Ja tez sie umowilam do gina, na badania prenatalne idę w poniedziałek.
    No napewno dam znać :) chociaż czeka mna jutro i na usg ;) ale dziś mi chyba wkońcu gin karte ciąży założy :)

Ilona, mauysia, a-koczek, Beata, Fedra, Libra, aisa lubią tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • Selena Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2013, 07:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilona wrote:
    Kaja ja tez mam taka nadzieje ;D

Hej Selenko, to fajnie jak dzisiaj ostatni dzień w pracy, długi weekend będzie.
    Dzisiaj masz wizytę, daj znać koniecznie. Ja tez sie umowilam do gina, na badania prenatalne idę w poniedziałek.
    No napewno dam znać :) chociaż czeka mna jutro i na usg ;) ale dziś mi chyba wkońcu gin karte ciąży założy :)

Beata, Libra lubią tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • Selena Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2013, 07:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju wrote:
    WSZYSTKIM DZIEWCZYNKOM MIŁEGO DNIA! M. chce zaszaleć i kupić mi kieckę...ale ja się nie zgadzam, bo on wyda kolejne 3 stówki na coś co założę jeno raz...

Dziewczyny lajkować jak się zgadzacie ze mną, że nie ma sensu kupować kolejnej sukienki za taką kasę na jedno wyjście...papapa
    Muzi dałam lajka :) bo sie w pełni z Tobą zgadzam :) mnie tez by było szkoda kaski...na kiecke na jeden raz..ja to nawet w tej samej sukience poszłam na wesele siostry i brata :) i w nosie mam jak to komuś przeszkadzało ;) a tak to mi teraz w szafie wisi tylko jedna...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2013, 07:42

Fedra, Libra, aisa lubią tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2013, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzę, że dziś ruch :)
    Dzień dobry!
    U mnie jakoś pochmurno...ale nie wiem, czy ciepło, bo jeszcze nie sprawdzałam ;)
    Muszę nagrać kilka bajek na głośnik, a miedzy czasie posiedzę i wypiję z Wami kawkę :)
    Muzi może czasem warto sobie pozwolić na nową kieckę, co Ci zależy :) A nie musisz wybierać za 3 stówki, wybierz za 2 i dobierz sobie bluzkę, buty lub spodnie :P
    Kolejny raz pochwalę Librę i Kubulka - super fotka :) A buty, choć może niezbyt wygodne i tak mi się spodobały :P
    Selenko to fajnie, że od jutra urlop :)

Wszystkim sypmatycznego czwartku życzę :D.

mauysia, Ilona, Beata, Fedra, Libra, aisa lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2013, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzastina2005 wrote:
    Cześć dziewczynki jak myślicie była owulka czy ten cykl już mogę spisać na straty?
    Patrząc na temperaturę to owulki nie było, ale nie spisuj cyklu na straty - moze Ci się przesunie na później.

Kfjatus, Ilona, Beata, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2013, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wszystkie i o zdrowie pytam :)

Libruś, Shagga - to super, że spotkanie się udało, choć nie wierzę, że mogło być inaczej! Scenariusz spotkania jak dla mnie idealny: najpierw plener, potem domóweczka (albo odwrotnie) - to lubię!!! Nie wytrzymałabym x godzin siedząc w knajpie przy kawie mrożonej ;)

Ola - widziałam, Co Wczoraj Się Stało... Szczerze mówiąc, mam pewną co do tego teorię, ale... co tam, cieszmy się tą chwilą, jest piękna :)

Wosebko - pewnie siedzisz już jak na szpilkach przed dzisiejszym USG! I my też :) Musimy jakoś wytrzymać do tej 17/18 ;)

Słuchajcie, jest spore prawdopodobieństwo, że w sobotę będzie słonecznie, więc dzięki za trzymanie kciuków! Jeśli prognoza się nie zmieni, to urodziny L będą na działeczce. Jupi :)

Selena, Kfjatus, Ilona, Beata, Shagga_80, Rucia, Fedra, Libra, aisa lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2013, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kochana to jeszcze ci nie założył ja w pierwszej ciązy to juz od 4 tyg miałam
    Selena wrote:

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2013, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaa, jeszcze jedno, wczoraj przyjechała do mnie TA SUKIENKA, więc nie omieszkam się w niej obfotografować i podzielić się z Wami fotami, ale to pewnie dopiero w weekend.
    Powiem Wam, że baaardzo mi się podoba i wygląda/układa się dokładnie tak jak na zdjęciach katalogowych. Nie jest z rozciągliwego i cienkiego materiału, a pod spodem ma taką haleczkę, więc ukrywa wszystkie niedoskonałości figury :) Fakt, że nadal modlę się, żeby 27 lipca nie było upału ;)

Selena, Kfjatus, Ilona, Beata, Shagga_80, Fedra, Libra, aisa lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Selena Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2013, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Witam wszystkie i o zdrowie pytam :)

Libruś, Shagga - to super, że spotkanie się udało, choć nie wierzę, że mogło być inaczej! Scenariusz spotkania jak dla mnie idealny: najpierw plener, potem domóweczka (albo odwrotnie) - to lubię!!! Nie wytrzymałabym x godzin siedząc w knajpie przy kawie mrożonej ;)

Ola - widziałam, Co Wczoraj Się Stało... Szczerze mówiąc, mam pewną co do tego teorię, ale... co tam, cieszmy się tą chwilą, jest piękna :)

Wosebko - pewnie siedzisz już jak na szpilkach przed dzisiejszym USG! I my też :) Musimy jakoś wytrzymać do tej 17/18 ;)

Słuchajcie, jest spore prawdopodobieństwo, że w sobotę będzie słonecznie, więc dzięki za trzymanie kciuków! Jeśli prognoza się nie zmieni, to urodziny L będą na działeczce. Jupi :)
    Hej :)Mauys kochana :) dzis tylko wizyta :) i badanie na fotelu ;) jutro usg :) ale już sie doczekac nie moge :)
    No i super ze pogoda Wam dopisze :) to gdzie ta działka i o której zbiórka ;) cioć forumowych ;)

mauysia, Ilona, Beata, Shagga_80, Fedra lubią tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • Selena Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2013, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a-koczek wrote:
    kochana to jeszcze ci nie założył ja w pierwszej ciązy to juz od 4 tyg miałam
    No jeszcze nie :) powiedział że on woli pozcekac z tym do tego 11 tc :) ale wpisze mi wszystko od pierwszej wizyty :)

Ilona, Beata, Fedra lubią tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2013, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam Was wszystkie razem i z osobna
    fajnie dziewczyny że spotkanie Wam sie udało fotki sliczne. Szkoda że ich tak mało ale najwazniejsze że miło spędziłyście czas

Selena, mauysia, Ilona, Beata, Fedra, Libra, aisa lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

• Selena Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2013, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Aaa, jeszcze jedno, wczoraj przyjechała do mnie TA SUKIENKA, więc nie omieszkam się w niej obfotografować i podzielić się z Wami fotami, ale to pewnie dopiero w weekend.
    Powiem Wam, że baaardzo mi się podoba i wygląda/układa się dokładnie tak jak na zdjęciach katalogowych. Nie jest z rozciągliwego i cienkiego materiału, a pod spodem ma taką haleczkę, więc ukrywa wszystkie niedoskonałości figury :) Fakt, że nadal modlę się, żeby 27 lipca nie było upału ;)
    To super Mauyś :) czekamy na foteczki :)

Ilona, aisa lubią tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2013, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selena wrote:
    No jeszcze nie :) powiedział że on woli pozcekac z tym do tego 11 tc :) ale wpisze mi wszystko od pierwszej wizyty :)
    U mnie też chyba czekał do drugiej wizyty, czyli do ok. 10 tygodnia.

Selena, Ilona, Beata lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2013, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja uciekam na chwilke bo musz epopracowac dzis ale pozniej nie omieszkam sprawdzic co sie tutaj dzieje

zpbnej28qs8fkan8.png

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2013, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:

To super, że jesteś zadowolona i o to chodzi :) Czekam na fotki :)

Shagga nie kazała Ci mówić, że będzie Ci w niej ciepło, więc z pewnością będzie akuracik ;)

plemniczka, Beata, Shagga_80, Fedra, Libra, aisa lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • Beata Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2013, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Może i nie mam dzieci, jestem na obczyźnie, pracuję po 11 godzin dziennie i nie jem słodyczy, ale nie narzekam na mój los. Mam tylko jedno malusieńskie marzenie, które tak łatwo spełnić...

Chciałabym dostać honorowego lajka od Ovufrienda...

...
    ...
    ...
    o jaciee OVufriend wysłuchał prosby

Selena, Kfjatus, Ilona, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2013, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc :) alez ja wam zazdroszcze tych spotkań! wszystkie sie ze soba spotykacie, wasze drogi sie krzyzują, a ja? :(
    Ja tez jestem calkiem fajna... tak na żywo :)

MI wychodzą z chinskich kalendarzy dziewczynki, wiec na chlopca nie mam juz co liczyc :P

Muzi a nie daloby sie kupic tak sukienki nie po 300 zl, ale np. za 100 zl? albo i mniej? ja taką kupuje :)

No i chcąc nie chcąc musialam umowic sie do gina na poniedzialek, bo mi sie leki konczą, a moj gin prywatny jest na urlopie, wiec musze śmignąć gdzies indziej, ale nie ma tego zlego... dwa razy w krótkim czasie zobaczę moją dziewczynke :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2013, 09:04

Selena, Ilona, Beata, Shagga_80, Fedra, Libra, aisa lubią tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2013, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Beciu i Plemniczko :)

plemniczka, Beata lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2013, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysiu to zycze 15 stopni tego 27 lipca...
    chociaz znając zlosliwosc losu pewnie bedzie ze 30 :/

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
‹‹ 3498 3499 3500 3501 3502 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ