plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
kopciuszek126 wrote:Beatko przepraszam cie najmocniej,że dopiero teraz odpisuję na Twoja prośbe, ale jak napisałam ostatniego posta, ogarnełam sie, zjedlismy i pojechalismy z malym na budowę do męża. I układałam z nim styropian pod wylewki, bo na południe mial przyjechać chlopak i z mężem podłogowe ogrzewanie rozciagnać,wiec musieliśmy się spieszyć
.
A teraz padłam jak kawka-jak wróciłam. I zasnęłam.
Wiec wychodzi mi u Ciebie w 3 na 3 kalendarze CHŁOPIEC
I wg wieku 29+7=36 też chłopiec.
Bardzo dziękuję :* Kopciuszku
p.s. mam nadzieję że tylko styropian dźwigałas? nie przemęczaj sie!Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Szaggi i Libruś dziękujemy za relację i fotki :*
całuję Was ściskam i.....
zazdorszczę ciagle....
p.s. Libri wcale nie jestes niefotogeniczna! dla mnie wyszłas ślicznie!!! i KUbuś tez przepięknie!mauysia, Shagga_80, Fedra, Kfjatus, Libra, aisa lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
jeju wrote:WSZYSTKIM DZIEWCZYNKOM MIŁEGO DNIA! M. chce zaszaleć i kupić mi kieckę...ale ja się nie zgadzam, bo on wyda kolejne 3 stówki na coś co założę jeno raz...
Dziewczyny lajkować jak się zgadzacie ze mną, że nie ma sensu kupować kolejnej sukienki za taką kasę na jedno wyjście...papapa
kochana ja zalajkowałam ale zupełnie nie z tego powodu o jaki prosilaś
pozwól mu kupić!!!!Oliwka 2006
-
mauysia wrote:Aaa, jeszcze jedno, wczoraj przyjechała do mnie TA SUKIENKA, więc nie omieszkam się w niej obfotografować i podzielić się z Wami fotami, ale to pewnie dopiero w weekend.
Powiem Wam, że baaardzo mi się podoba i wygląda/układa się dokładnie tak jak na zdjęciach katalogowych. Nie jest z rozciągliwego i cienkiego materiału, a pod spodem ma taką haleczkę, więc ukrywa wszystkie niedoskonałości figuryFakt, że nadal modlę się, żeby 27 lipca nie było upału
p.s. ofkors czekam na fotkę lubie na Was patrzecmauysia, Selena, aisa lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
-
Wosebko oczywiście czekamy na dobre wieści po wizycie
p.s. u mnie lekarz tez nie zakłada od pierwszej wizyty karty tylko wlasnie ok10-12 tyg.
Plemniczko spoko ja tez nie miałam jeszcze spotkania ciągle czekam …
plemniczka wrote:mauysiu to zycze 15 stopni tego 27 lipca...
chociaz znając zlosliwosc losu pewnie bedzie ze 30
a-koczek wrote:Betii a jak sytuacja u ciebie w którą stronę idzie
Selena, a-koczek, Shagga_80, plemniczka, Ilona, Fedra, Kfjatus, Libra, aisa lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
-
Beata wrote:Mayuś nie zezłośc się na mnie ale akurat na ten dzień modle się o totalny upał żeby noc była cieplutka na maksa (wyczekiwana imprezka nocna)
Beata, Shagga_80, Ilona, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:Morning.
widziałam monitoringmauysia, Selena, Fedra, Kfjatus, Ola_czeka, Libra, Gunia, aisa lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
-
Powiem Wam że bardzo przydatna była ta zmiana w poczcie Ovu (podział wiadomości na strony), bo mniej się wiesza, szybciej się uruchamia strona, a nawet mogę oglądać pocztę przez telefon, a wcześniej mi się wszystko zawieszało, jak chciałam to zrobić. Więc jest nieśl
Shagga_80, Ilona, Fedra, Kfjatus, Libra lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:Beciu, spoko, pod Wawą może być skwar. Grunt żeby w Kutnie było chłodniej (choć to w sumie niedaleko...)
no włanie my konkretnie w wawie będziemy balowały
w krótkich gaciach phiiiiii (chyba że mi braknie odwagi)mauysia, Ilona, Fedra, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość
Oliwka 2006