X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2013, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    Czołem Ruciu!
    to co spotykamy się czy boisz sie ze Ci ciąze zabiore?

Ależ ty jesteś złośliwa baba :D

Jak chcesz to mogę do Ciebie przyjechać, tylko najpierw mężu musi mi wymienić tarcze hamulcowe, klocki i wszystko co jest związane z kołami, bo wczoraj myslałam, że się żywcem spalę w tym moim gruchocie, taki był smród od hamowania :P

Beata, Kfjatus lubią tę wiadomość

• Beata Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2013, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Wczoraj na allegro zakupiłam pierwsze ubranka dla SYNA :) Trochę dużo bo ponad 100 sztuk, ale w różnych rozmiarach, więc się tym usprawiedliwiam :P A co tam jak szaleć to szaleć :P
    wow to jakas zbiorowa aukcja?
    zapodaj linka pochwal się

Ilona lubi tę wiadomość

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • mauysia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Wczoraj na allegro zakupiłam pierwsze ubranka dla SYNA :) Trochę dużo bo ponad 100 sztuk, ale w różnych rozmiarach, więc się tym usprawiedliwiam :P A co tam jak szaleć to szaleć :P
    A co tam, trzeba było jakoś uczcić przechrzczenie Poli na Leonka :D
    Na pewno wykorzystasz połowę z tych ciuszków, ale sama wiem ile radochy jest z oglądania, przebierania, prania tych fajnych ubranek :) Potem oczywiście ten entuzjazm mija, ale początkowe chwile ze stosami bodziaków - bezcenne :)
    Więc można powiedzieć, że kupiłaś te ciuszki dla SIEBIE :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2013, 10:15

Beata, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Fedra, a-koczek, Kfjatus, Ilona, nick nieaktualny, aisa lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Muska Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    Mayuś Ciebie tez coś dopada?
    kurde co jest mnie tez łamie w kościach ale ja myslę że to z innego powodu
    ofkors zblizającej sie @
    Beatko, to Ty nie jestes w końcu w ciąży?
    Bo się zaczynam gubić? Ostatnio chyba pisałaś że w końcu jesteś?

Beata, Ilona, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2013, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Ależ ty jesteś złośliwa baba :D

Jak chcesz to mogę do Ciebie przyjechać, tylko najpierw mężu musi mi wymienić tarcze hamulcowe, klocki i wszystko co jest związane z kołami, bo wczoraj myslałam, że się żywcem spalę w tym moim gruchocie, taki był smród od hamowania :P

ehh no co Ty ja jestem całkiem miła i sympatyczna :P
    musze Cię sprowokować po prostu bo inaczej nici!!

nick nieaktualny, Ilona, aisa lubią tę wiadomość

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2013, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muska wrote:
    Beatko, to Ty nie jestes w końcu w ciąży?
    Bo się zaczynam gubić? Ostatnio chyba pisałaś że w końcu jesteś?

a gratulowalas mi?

edit:a tak poważnie to mam nadzieję że jestem, ale za wcześnie żeby to stwierdzic :P
    jutro ide na betę i badania wiec jakby co to zaciskaj kciuki :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2013, 10:15

Muska, Fedra, mauysia, Ilona, nick nieaktualny, aisa lubią tę wiadomość

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2013, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    kochana tu nie chodzi o moją figurę tylko o sytuację, na plażę i po miescie nie mam problemu [posuwac w krótkich gaciach, ale to wieczór panieński, jedzie nas 16 kobit w różnym wieku od 20-40 lat heheh wiec spoko luż ze jestem akurat po srodku
    no i jak wiadomo na taki wieczór jedzie sie bez mężczyzn więc dla mnie trochę strach boję się że ktos nas będzie zaczepiał
    choc dziewczyny gwarantuja że bedzie świetna zabawa i będziemy znaczne że to panienski więc nikt nam nic nie zrobi, ale w razie co mąż mam nadzieje będzie po telefonem hhehe i jakby co będzie musiał przygnac do wawki

My na takich imprezach bez facetów prosiłyśmy bramkarzy zeby byli w pobliżu jakby coś ewentualnie miałam od nich zezwolenie na używanie słów niecenzuralnych i w ostateczności siły gdyby ich w pobliżu nie było...

najważniejsze:
    - niechodzić w pojedynkę do wc ani nie wychodzić samej na dwór
    - nie zostawiac swojego drinka bez opieki...
    - i najważniejsze każda każdą powinna pilnować My zawsze się dzieliłyśmy każda miała (w zależności ile Nas było) jedna czy dwie do pilnowania...

i dzięki temu nigdy nic sie nie stało przynajmniej Nam ;)

Beata, Ilona, nick nieaktualny, aisa lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • zbikowa Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2013, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Kobitki

Beata, Fedra, mauysia, Ilona, aisa lubią tę wiadomość

• Muska Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2013, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    a gratulowalas mi?

edit:a tak poważnie to mam nadzieję że jestem, ale za wcześnie żeby to stwierdzic :P
    jutro ide na betę i badania wiec jakby co to zaciskaj kciuki :)

ja czekam na Twoja betę ;)

Beata, Fedra, Ilona, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2013, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    A co tam, trzeba było jakoś uczcić przechrzczenie Poli na Leonka :D
    Na pewno wykorzystasz połowę z tych ciuszków, ale sama wiem ile radochy jest z oglądania, przebierania, prania tych fajnych ubranek :) Potem oczywiście ten entuzjazm mija, ale początkowe chwile ze stosami bodziaków - bezcenne :)
    Więc można powiedzieć, że kupiłaś te ciuszki dla SIEBIE :P

Później mam nadzieję ( taki ze mnie handlowiec jak z koziej dupy trąba ), że sprzedam te ciuszki :) Wywnioskowałam, że taniej wyjdzie kupić taką używaną pakę ubranek niż wszystko nowe, a rodzinie powiem, żeby kupowała większe rozmiary bądź pieluchy :)

Beata, Fedra, Ilona lubią tę wiadomość

• Beata Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2013, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    My na takich imprezach bez facetów prosiłyśmy bramkarzy zeby byli w pobliżu jakby coś ewentualnie miałam od nich zezwolenie na używanie słów niecenzuralnych i w ostateczności siły gdyby ich w pobliżu nie było...

najważniejsze:
    - niechodzić w pojedynkę do wc ani nie wychodzić samej na dwór
    - nie zostawiac swojego drinka bez opieki...
    - i najważniejsze każda każdą powinna pilnować My zawsze się dzieliłyśmy każda miała (w zależności ile Nas było) jedna czy dwie do pilnowania...

i dzięki temu nigdy nic sie nie stało przynajmniej Nam ;)

dzięki kochana tez o tym myslałam żdeby sie tak zabezpieczyć, i jeszcze pomyslałam żeby kierowca nas policzył przy wsiadaniu żeby żadnej nie zostawić hehhe

nick nieaktualny, Fedra, Ilona, aisa lubią tę wiadomość

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2013, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Hej Shaggi,
    no to witaj w klubie, bo u mnie też się zaczyna przeziębienie - chyba syn mnie zaraził :/
    Ja w zeszły piątek wsiadałam do auta gdy było oberwanie chmury i efekt,że nogawki (do kolan) miałam mokrusieńkie...a potem w niedzielę szliśmy do kościoła i za lekko się ubrałam i trochę mnie przewiało...i myślę,że to teraz wychodzi :(
    Ale zjadłam śniadanko, wypiłam ciepłą herbatkę z cytrynką i jakby lepiej się czuję...jak na katarze się skończy to przeżyję..

mauysia, Beata, Ilona, nick nieaktualny, aisa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2013, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Becia a gdzie dokładnie macie ten wieczór panieński?

• Beata Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2013, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej Zbiku!

Muska jak tylko bedę miała to dam znać,

Rucia patent bardzo dobry j atez nieraz szukałam takich paczek , ale kurde ja chyba szukac nie potrafie (bo szukałam ofkors w promocyjnej cenie) były takie paczki ale za kosmiczne ceny!

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2013, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Później mam nadzieję ( taki ze mnie handlowiec jak z koziej dupy trąba ), że sprzedam te ciuszki :) Wywnioskowałam, że taniej wyjdzie kupić taką używaną pakę ubranek niż wszystko nowe, a rodzinie powiem, żeby kupowała większe rozmiary bądź pieluchy :)

ja zawsze kupowałam pieluchy i kosmetyki takie jak oliatum (chyba siuę to tak pisze) bo to drogie było a ze ja z tych praktycznych to nie kupowałam ubranek :)
    chociaz z dwa razy zgrzeszyłam a mój maz zgrzeszył raz i kupił małej Ani takie słodkie różowe body z jakimś śmiesznym napisem nie wiem jakim chyba coś że mój tata jest zajęty przezemnie, nie podejrzewałam mojego meża o kupowanie ubranek dziecięcych ;)

Rucia spoko jak się doczekam chłopaka to odkupie ubranka od Ciebie ;)

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Beata, Ilona, aisa lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2013, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jejciu jak ja ci Beatko zazdroszcze ja tak uwielbiam wieczory panienskie wtedy kobiety mogą sobie poszalec i niesłayszą za plecami uspokój sie itp

mauysia, Fedra, Beata, Ilona, nick nieaktualny, aisa lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2013, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Becia a gdzie dokładnie macie ten wieczór panieński?
    Tylko nie podawaj na forum, bo się zleci rzesza napalonych obcych laseczek, które zwęszą super imprezę ;)
    I zostaniesz ZIDENTYFIKOWANA!

a-koczek, Fedra, nick nieaktualny, Kfjatus, Beata, Ilona, nick nieaktualny, aisa lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2013, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szagii więc oby sie skończyło
    p.s. a lubisz mleko z czosnkiem i miodem? naprawdę działa cuda!

Ilona, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2013, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A teraz mogę się przywitać

Dzień dobry

dowidzenia jeszcze nie mówie bo pewnie będe krążyć :)

Libra i Sagga fajne foto i super że się spotkanie udało :) ja już mojego uprzedziłam że będzie fotografem więc pewnie tu z jedna dwie fotki wrzucę a reszte na FB :)

Wosebo trzyma kciuki za wizytę i jutrzejsze usg :)

Muzi jeśli maż Ci chce kupić sukienkę to moze się zgudz ale na kupienie czegoś co Ci się przyda na dłuzej niż jeden raz ;)

nie wiem do czego miałam się jeszcze odnieść...

miłego dnia...

mauysia, Beata, nick nieaktualny, Ilona, nick nieaktualny, aisa lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2013, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zbikowa wrote:
    Cześć Kobitki
    Hejo, poranna kawcia jest?

zbikowa lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
‹‹ 3501 3502 3503 3504 3505 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ