X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2013, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    Czołem Ruciu!
    to co spotykamy się czy boisz sie ze Ci ciąze zabiore?

Ależ ty jesteś złośliwa baba :D

Jak chcesz to mogę do Ciebie przyjechać, tylko najpierw mężu musi mi wymienić tarcze hamulcowe, klocki i wszystko co jest związane z kołami, bo wczoraj myslałam, że się żywcem spalę w tym moim gruchocie, taki był smród od hamowania :P

Beata, Kfjatus lubią tę wiadomość

• Beata Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2013, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Wczoraj na allegro zakupiłam pierwsze ubranka dla SYNA :) Trochę dużo bo ponad 100 sztuk, ale w różnych rozmiarach, więc się tym usprawiedliwiam :P A co tam jak szaleć to szaleć :P
    wow to jakas zbiorowa aukcja?
    zapodaj linka pochwal się

Ilona lubi tę wiadomość

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • mauysia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Wczoraj na allegro zakupiłam pierwsze ubranka dla SYNA :) Trochę dużo bo ponad 100 sztuk, ale w różnych rozmiarach, więc się tym usprawiedliwiam :P A co tam jak szaleć to szaleć :P
    A co tam, trzeba było jakoś uczcić przechrzczenie Poli na Leonka :D
    Na pewno wykorzystasz połowę z tych ciuszków, ale sama wiem ile radochy jest z oglądania, przebierania, prania tych fajnych ubranek :) Potem oczywiście ten entuzjazm mija, ale początkowe chwile ze stosami bodziaków - bezcenne :)
    Więc można powiedzieć, że kupiłaś te ciuszki dla SIEBIE :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2013, 10:15

Beata, Rucia, Shagga_80, Fedra, a-koczek, Kfjatus, Ilona, Libra, aisa lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Muska Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    Mayuś Ciebie tez coś dopada?
    kurde co jest mnie tez łamie w kościach ale ja myslę że to z innego powodu
    ofkors zblizającej sie @
    Beatko, to Ty nie jestes w końcu w ciąży?
    Bo się zaczynam gubić? Ostatnio chyba pisałaś że w końcu jesteś?

Beata, Ilona, Libra lubią tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2013, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Ależ ty jesteś złośliwa baba :D

Jak chcesz to mogę do Ciebie przyjechać, tylko najpierw mężu musi mi wymienić tarcze hamulcowe, klocki i wszystko co jest związane z kołami, bo wczoraj myslałam, że się żywcem spalę w tym moim gruchocie, taki był smród od hamowania :P

ehh no co Ty ja jestem całkiem miła i sympatyczna :P
    musze Cię sprowokować po prostu bo inaczej nici!!

Shagga_80, Ilona, aisa lubią tę wiadomość

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2013, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muska wrote:
    Beatko, to Ty nie jestes w końcu w ciąży?
    Bo się zaczynam gubić? Ostatnio chyba pisałaś że w końcu jesteś?

a gratulowalas mi?

edit:a tak poważnie to mam nadzieję że jestem, ale za wcześnie żeby to stwierdzic :P
    jutro ide na betę i badania wiec jakby co to zaciskaj kciuki :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2013, 10:15

Muska, Fedra, mauysia, Ilona, Libra, aisa lubią tę wiadomość

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2013, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    kochana tu nie chodzi o moją figurę tylko o sytuację, na plażę i po miescie nie mam problemu [posuwac w krótkich gaciach, ale to wieczór panieński, jedzie nas 16 kobit w różnym wieku od 20-40 lat heheh wiec spoko luż ze jestem akurat po srodku
    no i jak wiadomo na taki wieczór jedzie sie bez mężczyzn więc dla mnie trochę strach boję się że ktos nas będzie zaczepiał
    choc dziewczyny gwarantuja że bedzie świetna zabawa i będziemy znaczne że to panienski więc nikt nam nic nie zrobi, ale w razie co mąż mam nadzieje będzie po telefonem hhehe i jakby co będzie musiał przygnac do wawki

My na takich imprezach bez facetów prosiłyśmy bramkarzy zeby byli w pobliżu jakby coś ewentualnie miałam od nich zezwolenie na używanie słów niecenzuralnych i w ostateczności siły gdyby ich w pobliżu nie było...

najważniejsze:
    - niechodzić w pojedynkę do wc ani nie wychodzić samej na dwór
    - nie zostawiac swojego drinka bez opieki...
    - i najważniejsze każda każdą powinna pilnować My zawsze się dzieliłyśmy każda miała (w zależności ile Nas było) jedna czy dwie do pilnowania...

i dzięki temu nigdy nic sie nie stało przynajmniej Nam ;)

Beata, Ilona, Libra, aisa lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • zbikowa Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2013, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Kobitki

Beata, Fedra, mauysia, Ilona, aisa lubią tę wiadomość

• Muska Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2013, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    a gratulowalas mi?

edit:a tak poważnie to mam nadzieję że jestem, ale za wcześnie żeby to stwierdzic :P
    jutro ide na betę i badania wiec jakby co to zaciskaj kciuki :)

ja czekam na Twoja betę ;)

Beata, Fedra, Ilona, Libra lubią tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2013, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    A co tam, trzeba było jakoś uczcić przechrzczenie Poli na Leonka :D
    Na pewno wykorzystasz połowę z tych ciuszków, ale sama wiem ile radochy jest z oglądania, przebierania, prania tych fajnych ubranek :) Potem oczywiście ten entuzjazm mija, ale początkowe chwile ze stosami bodziaków - bezcenne :)
    Więc można powiedzieć, że kupiłaś te ciuszki dla SIEBIE :P

Później mam nadzieję ( taki ze mnie handlowiec jak z koziej dupy trąba ), że sprzedam te ciuszki :) Wywnioskowałam, że taniej wyjdzie kupić taką używaną pakę ubranek niż wszystko nowe, a rodzinie powiem, żeby kupowała większe rozmiary bądź pieluchy :)

Beata, Fedra, Ilona lubią tę wiadomość

• Beata Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2013, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    My na takich imprezach bez facetów prosiłyśmy bramkarzy zeby byli w pobliżu jakby coś ewentualnie miałam od nich zezwolenie na używanie słów niecenzuralnych i w ostateczności siły gdyby ich w pobliżu nie było...

najważniejsze:
    - niechodzić w pojedynkę do wc ani nie wychodzić samej na dwór
    - nie zostawiac swojego drinka bez opieki...
    - i najważniejsze każda każdą powinna pilnować My zawsze się dzieliłyśmy każda miała (w zależności ile Nas było) jedna czy dwie do pilnowania...

i dzięki temu nigdy nic sie nie stało przynajmniej Nam ;)

dzięki kochana tez o tym myslałam żdeby sie tak zabezpieczyć, i jeszcze pomyslałam żeby kierowca nas policzył przy wsiadaniu żeby żadnej nie zostawić hehhe

Shagga_80, Fedra, Ilona, aisa lubią tę wiadomość

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2013, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Hej Shaggi,
    no to witaj w klubie, bo u mnie też się zaczyna przeziębienie - chyba syn mnie zaraził :/
    Ja w zeszły piątek wsiadałam do auta gdy było oberwanie chmury i efekt,że nogawki (do kolan) miałam mokrusieńkie...a potem w niedzielę szliśmy do kościoła i za lekko się ubrałam i trochę mnie przewiało...i myślę,że to teraz wychodzi :(
    Ale zjadłam śniadanko, wypiłam ciepłą herbatkę z cytrynką i jakby lepiej się czuję...jak na katarze się skończy to przeżyję..

mauysia, Beata, Ilona, Libra, aisa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2013, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Becia a gdzie dokładnie macie ten wieczór panieński?

• Beata Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2013, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej Zbiku!

Muska jak tylko bedę miała to dam znać,

Rucia patent bardzo dobry j atez nieraz szukałam takich paczek , ale kurde ja chyba szukac nie potrafie (bo szukałam ofkors w promocyjnej cenie) były takie paczki ale za kosmiczne ceny!

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2013, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Później mam nadzieję ( taki ze mnie handlowiec jak z koziej dupy trąba ), że sprzedam te ciuszki :) Wywnioskowałam, że taniej wyjdzie kupić taką używaną pakę ubranek niż wszystko nowe, a rodzinie powiem, żeby kupowała większe rozmiary bądź pieluchy :)

ja zawsze kupowałam pieluchy i kosmetyki takie jak oliatum (chyba siuę to tak pisze) bo to drogie było a ze ja z tych praktycznych to nie kupowałam ubranek :)
    chociaz z dwa razy zgrzeszyłam a mój maz zgrzeszył raz i kupił małej Ani takie słodkie różowe body z jakimś śmiesznym napisem nie wiem jakim chyba coś że mój tata jest zajęty przezemnie, nie podejrzewałam mojego meża o kupowanie ubranek dziecięcych ;)

Rucia spoko jak się doczekam chłopaka to odkupie ubranka od Ciebie ;)

Shagga_80, Rucia, Beata, Ilona, aisa lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2013, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jejciu jak ja ci Beatko zazdroszcze ja tak uwielbiam wieczory panienskie wtedy kobiety mogą sobie poszalec i niesłayszą za plecami uspokój sie itp

mauysia, Fedra, Beata, Ilona, Libra, aisa lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2013, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Becia a gdzie dokładnie macie ten wieczór panieński?
    Tylko nie podawaj na forum, bo się zleci rzesza napalonych obcych laseczek, które zwęszą super imprezę ;)
    I zostaniesz ZIDENTYFIKOWANA!

a-koczek, Fedra, Shagga_80, Kfjatus, Beata, Ilona, Libra, aisa lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2013, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szagii więc oby sie skończyło
    p.s. a lubisz mleko z czosnkiem i miodem? naprawdę działa cuda!

Ilona, Libra lubią tę wiadomość

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2013, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A teraz mogę się przywitać

Dzień dobry

dowidzenia jeszcze nie mówie bo pewnie będe krążyć :)

Libra i Sagga fajne foto i super że się spotkanie udało :) ja już mojego uprzedziłam że będzie fotografem więc pewnie tu z jedna dwie fotki wrzucę a reszte na FB :)

Wosebo trzyma kciuki za wizytę i jutrzejsze usg :)

Muzi jeśli maż Ci chce kupić sukienkę to moze się zgudz ale na kupienie czegoś co Ci się przyda na dłuzej niż jeden raz ;)

nie wiem do czego miałam się jeszcze odnieść...

miłego dnia...

mauysia, Beata, Shagga_80, Ilona, Libra, aisa lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2013, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zbikowa wrote:
    Cześć Kobitki
    Hejo, poranna kawcia jest?

zbikowa lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
‹‹ 3501 3502 3503 3504 3505 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ