plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBeata wrote:Czołem Ruciu!
to co spotykamy się czy boisz sie ze Ci ciąze zabiore?
Ależ ty jesteś złośliwa baba
Jak chcesz to mogę do Ciebie przyjechać, tylko najpierw mężu musi mi wymienić tarcze hamulcowe, klocki i wszystko co jest związane z kołami, bo wczoraj myslałam, że się żywcem spalę w tym moim gruchocie, taki był smród od hamowaniaBeata, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Rucia wrote:Wczoraj na allegro zakupiłam pierwsze ubranka dla SYNA
Trochę dużo bo ponad 100 sztuk, ale w różnych rozmiarach, więc się tym usprawiedliwiam
A co tam jak szaleć to szaleć
zapodaj linka pochwal sięIlona lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Rucia wrote:Wczoraj na allegro zakupiłam pierwsze ubranka dla SYNA
Trochę dużo bo ponad 100 sztuk, ale w różnych rozmiarach, więc się tym usprawiedliwiam
A co tam jak szaleć to szaleć
Na pewno wykorzystasz połowę z tych ciuszków, ale sama wiem ile radochy jest z oglądania, przebierania, prania tych fajnych ubranekPotem oczywiście ten entuzjazm mija, ale początkowe chwile ze stosami bodziaków - bezcenne
Więc można powiedzieć, że kupiłaś te ciuszki dla SIEBIEWiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2013, 10:15
Beata, Rucia, Shagga_80, Fedra, a-koczek, Kfjatus, Ilona, Libra, aisa lubią tę wiadomość
-
Beata wrote:Mayuś Ciebie tez coś dopada?
kurde co jest mnie tez łamie w kościach ale ja myslę że to z innego powodu
ofkors zblizającej sie @
Bo się zaczynam gubić? Ostatnio chyba pisałaś że w końcu jesteś?Beata, Ilona, Libra lubią tę wiadomość
-
Rucia wrote:Ależ ty jesteś złośliwa baba
Jak chcesz to mogę do Ciebie przyjechać, tylko najpierw mężu musi mi wymienić tarcze hamulcowe, klocki i wszystko co jest związane z kołami, bo wczoraj myslałam, że się żywcem spalę w tym moim gruchocie, taki był smród od hamowania
ehh no co Ty ja jestem całkiem miła i sympatyczna
musze Cię sprowokować po prostu bo inaczej nici!!Shagga_80, Ilona, aisa lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Muska wrote:Beatko, to Ty nie jestes w końcu w ciąży?
Bo się zaczynam gubić? Ostatnio chyba pisałaś że w końcu jesteś?
a gratulowalas mi?
edit:a tak poważnie to mam nadzieję że jestem, ale za wcześnie żeby to stwierdzic
jutro ide na betę i badania wiec jakby co to zaciskaj kciukiWiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2013, 10:15
Muska, Fedra, mauysia, Ilona, Libra, aisa lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
-
Beata wrote:kochana tu nie chodzi o moją figurę tylko o sytuację, na plażę i po miescie nie mam problemu [posuwac w krótkich gaciach, ale to wieczór panieński, jedzie nas 16 kobit w różnym wieku od 20-40 lat heheh wiec spoko luż ze jestem akurat po srodku
no i jak wiadomo na taki wieczór jedzie sie bez mężczyzn więc dla mnie trochę strach boję się że ktos nas będzie zaczepiał
choc dziewczyny gwarantuja że bedzie świetna zabawa i będziemy znaczne że to panienski więc nikt nam nic nie zrobi, ale w razie co mąż mam nadzieje będzie po telefonem hhehe i jakby co będzie musiał przygnac do wawki
My na takich imprezach bez facetów prosiłyśmy bramkarzy zeby byli w pobliżu jakby coś ewentualnie miałam od nich zezwolenie na używanie słów niecenzuralnych i w ostateczności siły gdyby ich w pobliżu nie było...
najważniejsze:
- niechodzić w pojedynkę do wc ani nie wychodzić samej na dwór
- nie zostawiac swojego drinka bez opieki...
- i najważniejsze każda każdą powinna pilnować My zawsze się dzieliłyśmy każda miała (w zależności ile Nas było) jedna czy dwie do pilnowania...
i dzięki temu nigdy nic sie nie stało przynajmniej NamBeata, Ilona, Libra, aisa lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnymauysia wrote:A co tam, trzeba było jakoś uczcić przechrzczenie Poli na Leonka
Na pewno wykorzystasz połowę z tych ciuszków, ale sama wiem ile radochy jest z oglądania, przebierania, prania tych fajnych ubranekPotem oczywiście ten entuzjazm mija, ale początkowe chwile ze stosami bodziaków - bezcenne
Więc można powiedzieć, że kupiłaś te ciuszki dla SIEBIE
Później mam nadzieję ( taki ze mnie handlowiec jak z koziej dupy trąba ), że sprzedam te ciuszkiWywnioskowałam, że taniej wyjdzie kupić taką używaną pakę ubranek niż wszystko nowe, a rodzinie powiem, żeby kupowała większe rozmiary bądź pieluchy
Beata, Fedra, Ilona lubią tę wiadomość
-
Fedra wrote:My na takich imprezach bez facetów prosiłyśmy bramkarzy zeby byli w pobliżu jakby coś ewentualnie miałam od nich zezwolenie na używanie słów niecenzuralnych i w ostateczności siły gdyby ich w pobliżu nie było...
najważniejsze:
- niechodzić w pojedynkę do wc ani nie wychodzić samej na dwór
- nie zostawiac swojego drinka bez opieki...
- i najważniejsze każda każdą powinna pilnować My zawsze się dzieliłyśmy każda miała (w zależności ile Nas było) jedna czy dwie do pilnowania...
i dzięki temu nigdy nic sie nie stało przynajmniej Nam
dzięki kochana tez o tym myslałam żdeby sie tak zabezpieczyć, i jeszcze pomyslałam żeby kierowca nas policzył przy wsiadaniu żeby żadnej nie zostawić hehheShagga_80, Fedra, Ilona, aisa lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
-
nick nieaktualnymauysia wrote:Hej Shaggi,
no to witaj w klubie, bo u mnie też się zaczyna przeziębienie - chyba syn mnie zaraził
Ale zjadłam śniadanko, wypiłam ciepłą herbatkę z cytrynką i jakby lepiej się czuję...jak na katarze się skończy to przeżyję..mauysia, Beata, Ilona, Libra, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hej Zbiku!
Muska jak tylko bedę miała to dam znać,
Rucia patent bardzo dobry j atez nieraz szukałam takich paczek , ale kurde ja chyba szukac nie potrafie (bo szukałam ofkors w promocyjnej cenie) były takie paczki ale za kosmiczne ceny!Oliwka 2006
-
Rucia wrote:Później mam nadzieję ( taki ze mnie handlowiec jak z koziej dupy trąba ), że sprzedam te ciuszki
Wywnioskowałam, że taniej wyjdzie kupić taką używaną pakę ubranek niż wszystko nowe, a rodzinie powiem, żeby kupowała większe rozmiary bądź pieluchy
ja zawsze kupowałam pieluchy i kosmetyki takie jak oliatum (chyba siuę to tak pisze) bo to drogie było a ze ja z tych praktycznych to nie kupowałam ubranek
chociaz z dwa razy zgrzeszyłam a mój maz zgrzeszył raz i kupił małej Ani takie słodkie różowe body z jakimś śmiesznym napisem nie wiem jakim chyba coś że mój tata jest zajęty przezemnie, nie podejrzewałam mojego meża o kupowanie ubranek dziecięcych
Rucia spoko jak się doczekam chłopaka to odkupie ubranka od CiebieShagga_80, Rucia, Beata, Ilona, aisa lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Rucia wrote:Becia a gdzie dokładnie macie ten wieczór panieński?
I zostaniesz ZIDENTYFIKOWANA!a-koczek, Fedra, Shagga_80, Kfjatus, Beata, Ilona, Libra, aisa lubią tę wiadomość
-
A teraz mogę się przywitać
Dzień dobry
dowidzenia jeszcze nie mówie bo pewnie będe krążyć
Libra i Sagga fajne foto i super że się spotkanie udałoja już mojego uprzedziłam że będzie fotografem więc pewnie tu z jedna dwie fotki wrzucę a reszte na FB
Wosebo trzyma kciuki za wizytę i jutrzejsze usg
Muzi jeśli maż Ci chce kupić sukienkę to moze się zgudz ale na kupienie czegoś co Ci się przyda na dłuzej niż jeden raz
nie wiem do czego miałam się jeszcze odnieść...
miłego dnia...mauysia, Beata, Shagga_80, Ilona, Libra, aisa lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi