plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Rucia wrote:Becia a gdzie dokładnie macie ten wieczór panieński?
nawet nie mam pojęcia ile kosztuje wstep..?
a co chcesz wpaśc na imprezkę?Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualnyKurcze,a ja coś zestarzałam się,bo mnie wypady babskie nie bawią...tzn nie mam na myśli ploteczek jak wczoraj z Beatką...ale chodzi o imprezy...w zeszłym roku w październiku organizowałam spotkanie babek z tego drugiego forum i choć zapowiadało się,że będzie nas sporo ostatecznie pojechało (do Wrocławia) całe trzy sztuki i dwie miejscowe...i balowałyśmy trochę po lokalach...i wiecie co? Ja fatalnie się czułam bez Męża...to już nie dla mnie...postarzałam się
a-koczek, Fedra, Ilona, Libra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymauysia wrote:Tylko nie podawaj na forum, bo się zleci rzesza napalonych obcych laseczek, które zwęszą super imprezę
I zostaniesz ZIDENTYFIKOWANA!
Oj ja tylko w razie czego chciałam wiedzieć gdzie rzucić się na ratunek
Tak a propo sądzę, że możesz być spokojna o swoje życie na wieczorze panieńskimJeżeli wybieracie się do cywilizowanego miejsca, ( sądzę, że klub ) to tam jest selekcja, więc nie wpuszczają chołoty
Ja przyjaciółce robiłam panieński w klubie i nikt nie był nami zainteresowany
Poza tym chyba bezpieczniej jest w Warszawie w nocy niż za dnia
Beata, Fedra, Ilona lubią tę wiadomość
-
a-koczek wrote:jejciu jak ja ci Beatko zazdroszcze ja tak uwielbiam wieczory panienskie wtedy kobiety mogą sobie poszalec i niesłayszą za plecami uspokój sie itp
to mój nie dośc że pierwszy taki wieczór to jeszcze wogóle pierwsze samotne* wyjście wieć nastawiam sie że hohohoooa-koczek, Fedra, Ilona, Libra, aisa lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualnyBeata wrote:Szagii więc oby sie skończyło
p.s. a lubisz mleko z czosnkiem i miodem? naprawdę działa cuda!
Póki co do garści tabletek jakie rano przyjmuję dodałam paracetamol i rutinoscorbin
A w ogóle mam pomysła,ze dziś kazać się zawieźć do Mamy, bo rano mam wcześnie autobus do tej Łodzi a nie miałabym jak Kuby zawieźć rano do Mamy, a ni Ona nie miałaby jak przyjechać...M i tak jest zajęty pracą więc nie zauważy naszej nieobecności...chociaż w Jego przypadku wszystko możliwe...to taki typowy pies ogrodnika...sam nie weźmie i drugiemu nie daa-koczek, Kfjatus, Fedra, Beata, Ilona, Libra lubią tę wiadomość
-
Shagga_80 wrote:Kurcze,a ja coś zestarzałam się,bo mnie wypady babskie nie bawią...tzn nie mam na myśli ploteczek jak wczoraj z Beatką...ale chodzi o imprezy...w zeszłym roku w październiku organizowałam spotkanie babek z tego drugiego forum i choć zapowiadało się,że będzie nas sporo ostatecznie pojechało (do Wrocławia) całe trzy sztuki i dwie miejscowe...i balowałyśmy trochę po lokalach...i wiecie co? Ja fatalnie się czułam bez Męża...to już nie dla mnie...postarzałam się
Beata lubi tę wiadomość
-
mauysia wrote:Tylko nie podawaj na forum, bo się zleci rzesza napalonych obcych laseczek, które zwęszą super imprezę
I zostaniesz ZIDENTYFIKOWANA!Oliwka 2006
-
nick nieaktualny
-
Beciu u mnie jest tak ze alkohol i napoje funduje młoda a reszte to zrzutka jest a pzreważnie na takich impreazch nic innego nie jest potrzebne także wszystko na koszt młodej hahaBeata wrote:hehehe ni eno myslę że przy takiej ilości to raczej będziemy sie w swoim gronie obracały, ciekawe czy któraś nie wpadnie na pomysł zeby oblecieć kilka klubów (bo wtedy grozi mi bankructwo)
Beata, Libra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymauysia wrote:Może po prostu ekipa była sztywna?
Dopóki siedziałyśmy w barze przy piwku i plotkach było super...ale w klubie wiadomo jak jest, pogadać się nie pogada...na podryw też nie szłyśmy więc ja ogólnie dobrze bawiłam się,zanim weszłyśmy do klubu...
-
Jestem jeszcze chwilę
Beti nie zapomnij o obrączce
Ja w zeszłym roku byłam na wieczorze panieńskim, impreza była naprawdę udanaPrzyszli od nas nawet jacyś chłopcy,a że część dziewczyn była wolna - to dla nich była czas na podryw
Jeden z młodzieńców poprosił mnie do tańca, to poszłam, nawet umiał, coś zagadał, zapytał o imię... no, ale , gdy mnie obracał i moja obrączka błysnęła mu przed oczami, to już mnie więcej nie poprosił i tak się zakończyło u mnie podrywanie małolatów
ehhh...starość
Shagga_80, a-koczek, mauysia, Selena, Fedra, Ilona, zbikowa, Beata, Sandraa, Rucia, Libra, Blondi22, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Shagga_80 wrote:Kurcze,a ja coś zestarzałam się,bo mnie wypady babskie nie bawią...tzn nie mam na myśli ploteczek jak wczoraj z Beatką...ale chodzi o imprezy...w zeszłym roku w październiku organizowałam spotkanie babek z tego drugiego forum i choć zapowiadało się,że będzie nas sporo ostatecznie pojechało (do Wrocławia) całe trzy sztuki i dwie miejscowe...i balowałyśmy trochę po lokalach...i wiecie co? Ja fatalnie się czułam bez Męża...to już nie dla mnie...postarzałam się
Szaaggi bo to własnie kwestia podejścia i naszych wyrzutów i przywiązania do męża
ja tez nigdy w życiu nigdzie nie byłam bez niego wiec teraz jest okazja a panieński to mam nadzieję zupełnie inna bajka, zreszta w tak dużym składzi..Oliwka 2006
-
dodam iz osttnimi czasy duzo panienskich miałam bo dużą rodzine mam i w lokalach gdzie organizowane byly panienskie to jezeli rezerwowoalysmy stolik to wejscie mialysmy za darmo tylko byl warunek ze musialysmy kupic u nich w barze przewaznie litr wodki i 2 l soku
-
Shagga_80 wrote:Nie nie...chodzi o mój nastrój...źle się czuję bez M i już
Dopóki siedziałyśmy w barze przy piwku i plotkach było super...ale w klubie wiadomo jak jest, pogadać się nie pogada...na podryw też nie szłyśmy więc ja ogólnie dobrze bawiłam się,zanim weszłyśmy do klubu...
I chyba nigdy nie byłam w stanie zdzierżyć, nawet za czasów przedmałżeńskich.
Shagga_80, Fedra, zbikowa lubią tę wiadomość
-
a ja myslałam zawsze ze małolaci to na mężatki barzdiej lecą bo niby doświadczone bardziejKfjatus wrote:Jestem jeszcze chwilę
Ja w zeszłym roku byłam na wieczorze panieńskim, impreza była naprawdę udanaPrzyszli od nas nawet jacyś chłopcy,a że część dziewczyn była wolna - to dla nich była czas na podryw
Jeden z młodzieńców poprosił mnie do tańca, to poszłam, nawet umiał, coś zagadał, zapytał o imię... no, ale , gdy mnie obracał i moja obrączka błysnęła mu przed oczami, to już mnie więcej nie poprosił i tak się zakończyło u mnie podrywanie małolatów
ehhh...starość
Fedra, Beata, Libra lubią tę wiadomość
-
Rucia wrote:Oj ja tylko w razie czego chciałam wiedzieć gdzie rzucić się na ratunek
Tak a propo sądzę, że możesz być spokojna o swoje życie na wieczorze panieńskimJeżeli wybieracie się do cywilizowanego miejsca, ( sądzę, że klub ) to tam jest selekcja, więc nie wpuszczają chołoty
Ja przyjaciółce robiłam panieński w klubie i nikt nie był nami zainteresowany
Poza tym chyba bezpieczniej jest w Warszawie w nocy niż za dnia
dzięki Kochana jesteś to podaj nr wrazie co będę dzwonić
ale tak poważnie to nie boję sie że ktoś nas zgwałci na środku bo wiadomo że takie rzeczy nie mogą miec miejsca w cywilizowanym klubie prawda?
ale boję sie tego o czym wspomniała Fedra że ktoś moze coś którejś dosypać a my rozbawione nie zauważymy, a potem któraś dobrowolnie wyjdzie zlokalu (pod wpywem jakiegoś odużacza )
no nic koniec czarnych wizjii
ale tak to jest jak człowiek nigdzie nie był to przeżywaFedra lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
-
nick nieaktualnyKfjatus wrote:Jestem jeszcze chwilę
ehhh...starość
I nad ranem dowiedziałam się,że ma dziewczynę,więc podziękowałam za resztę imprezy...choć pamiętam,że za chwilę też Kogoś poznałam i wieczór mile się skończył...nad ranem
Dziś jest inaczej...ploty tak, klub nieFedra, Beata, Libra, AGA 30 lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:A więc jutro beta tak? No to trzymamy kciuki! Jutro będą też wyniki?
wiec trzymajcie jesli mi dobrze życzycieSelena, Ilona, mauysia, Fedra, AGA 30, aisa lubią tę wiadomość
Oliwka 2006