X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Beata Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2013, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Becia a gdzie dokładnie macie ten wieczór panieński?
    ja się nie znam na warszawskich clubach wiec pojecia gdzie dokladnie to nie mam, najpierw spotykamy sie u panny młodej w domu, robimy zaprawkę i wsiadmy w wynajęty autobus i lecimy na wawę nie wiem kto rządzi , skoro sie nie znam to nawet nie dopytywałam,
    nawet nie mam pojęcia ile kosztuje wstep..?

a co chcesz wpaśc na imprezkę?

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2013, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze,a ja coś zestarzałam się,bo mnie wypady babskie nie bawią...tzn nie mam na myśli ploteczek jak wczoraj z Beatką...ale chodzi o imprezy...w zeszłym roku w październiku organizowałam spotkanie babek z tego drugiego forum i choć zapowiadało się,że będzie nas sporo ostatecznie pojechało (do Wrocławia) całe trzy sztuki i dwie miejscowe...i balowałyśmy trochę po lokalach...i wiecie co? Ja fatalnie się czułam bez Męża...to już nie dla mnie...postarzałam się :/

a-koczek, Fedra, Ilona, Libra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2013, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Tylko nie podawaj na forum, bo się zleci rzesza napalonych obcych laseczek, które zwęszą super imprezę ;)
    I zostaniesz ZIDENTYFIKOWANA!

Oj ja tylko w razie czego chciałam wiedzieć gdzie rzucić się na ratunek :P

Tak a propo sądzę, że możesz być spokojna o swoje życie na wieczorze panieńskim :) Jeżeli wybieracie się do cywilizowanego miejsca, ( sądzę, że klub ) to tam jest selekcja, więc nie wpuszczają chołoty :) Ja przyjaciółce robiłam panieński w klubie i nikt nie był nami zainteresowany :) Poza tym chyba bezpieczniej jest w Warszawie w nocy niż za dnia :)

Beata, Fedra, Ilona lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2013, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    jutro ide na betę i badania
    A więc jutro beta tak? No to trzymamy kciuki! Jutro będą też wyniki?

Shagga_80, Beata, Fedra, Ilona lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2013, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a-koczek wrote:
    jejciu jak ja ci Beatko zazdroszcze ja tak uwielbiam wieczory panienskie wtedy kobiety mogą sobie poszalec i niesłayszą za plecami uspokój sie itp
    heheh własnie tak to sobie wyobrażam ale uwaga....

to mój nie dośc że pierwszy taki wieczór to jeszcze wogóle pierwsze samotne* wyjście wieć nastawiam sie że hohohooo

a-koczek, Fedra, Ilona, Libra, aisa lubią tę wiadomość

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2013, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    Szagii więc oby sie skończyło
    p.s. a lubisz mleko z czosnkiem i miodem? naprawdę działa cuda!
    nie znoszę mleka, czosnku ani za miodem nie przepadam...ale jakbym musiała to wypiję..na razie obstawiam,że nie muszę az tak się poświęcać :P
    Póki co do garści tabletek jakie rano przyjmuję dodałam paracetamol i rutinoscorbin :P
    A w ogóle mam pomysła,ze dziś kazać się zawieźć do Mamy, bo rano mam wcześnie autobus do tej Łodzi a nie miałabym jak Kuby zawieźć rano do Mamy, a ni Ona nie miałaby jak przyjechać...M i tak jest zajęty pracą więc nie zauważy naszej nieobecności...chociaż w Jego przypadku wszystko możliwe...to taki typowy pies ogrodnika...sam nie weźmie i drugiemu nie da :P

a-koczek, Kfjatus, Fedra, Beata, Ilona, Libra lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Kurcze,a ja coś zestarzałam się,bo mnie wypady babskie nie bawią...tzn nie mam na myśli ploteczek jak wczoraj z Beatką...ale chodzi o imprezy...w zeszłym roku w październiku organizowałam spotkanie babek z tego drugiego forum i choć zapowiadało się,że będzie nas sporo ostatecznie pojechało (do Wrocławia) całe trzy sztuki i dwie miejscowe...i balowałyśmy trochę po lokalach...i wiecie co? Ja fatalnie się czułam bez Męża...to już nie dla mnie...postarzałam się :/
    Może po prostu ekipa była sztywna?

Beata lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Beata Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Tylko nie podawaj na forum, bo się zleci rzesza napalonych obcych laseczek, które zwęszą super imprezę ;)
    I zostaniesz ZIDENTYFIKOWANA!
    hehehe ni eno myslę że przy takiej ilości to raczej będziemy sie w swoim gronie obracały, ciekawe czy któraś nie wpadnie na pomysł zeby oblecieć kilka klubów (bo wtedy grozi mi bankructwo)

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2013, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra spadam bo mi tu jakaś dziewucha lamentuje, że też chce posiedzieć przed kompem. pa :)

mauysia, Kfjatus, Fedra, Beata, Ilona, Libra, AGA 30 lubią tę wiadomość

• a-koczek Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2013, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beciu u mnie jest tak ze alkohol i napoje funduje młoda a reszte to zrzutka jest a pzreważnie na takich impreazch nic innego nie jest potrzebne także wszystko na koszt młodej haha
    Beata wrote:
    hehehe ni eno myslę że przy takiej ilości to raczej będziemy sie w swoim gronie obracały, ciekawe czy któraś nie wpadnie na pomysł zeby oblecieć kilka klubów (bo wtedy grozi mi bankructwo)

Beata, Libra lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2013, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Może po prostu ekipa była sztywna?
    Nie nie...chodzi o mój nastrój...źle się czuję bez M i już :( Dopóki siedziałyśmy w barze przy piwku i plotkach było super...ale w klubie wiadomo jak jest, pogadać się nie pogada...na podryw też nie szłyśmy więc ja ogólnie dobrze bawiłam się,zanim weszłyśmy do klubu...

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2013, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem jeszcze chwilę ;)
    Beti nie zapomnij o obrączce :P
    Ja w zeszłym roku byłam na wieczorze panieńskim, impreza była naprawdę udana :) Przyszli od nas nawet jacyś chłopcy,a że część dziewczyn była wolna - to dla nich była czas na podryw :P Jeden z młodzieńców poprosił mnie do tańca, to poszłam, nawet umiał, coś zagadał, zapytał o imię... no, ale , gdy mnie obracał i moja obrączka błysnęła mu przed oczami, to już mnie więcej nie poprosił i tak się zakończyło u mnie podrywanie małolatów :P ehhh...starość :D

Shagga_80, a-koczek, mauysia, Selena, Fedra, Ilona, zbikowa, Beata, Sandraa, Rucia, Libra, Blondi22, aisa lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Beatko, jutro robisz betę? A w końcu kiedy masz (miałaś) ten termin @? Bo pogubiłam się!!!!!!!!!

Beata lubi tę wiadomość

• Beata Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    ooo patrzcie jaka starowinka heheh
    Szaaggi bo to własnie kwestia podejścia i naszych wyrzutów i przywiązania do męża :)

ja tez nigdy w życiu nigdzie nie byłam bez niego wiec teraz jest okazja a panieński to mam nadzieję zupełnie inna bajka, zreszta w tak dużym składzi..

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • a-koczek Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dodam iz osttnimi czasy duzo panienskich miałam bo dużą rodzine mam i w lokalach gdzie organizowane byly panienskie to jezeli rezerwowoalysmy stolik to wejscie mialysmy za darmo tylko byl warunek ze musialysmy kupic u nich w barze przewaznie litr wodki i 2 l soku

zpbnej28qs8fkan8.png

• mauysia Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2013, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Nie nie...chodzi o mój nastrój...źle się czuję bez M i już :( Dopóki siedziałyśmy w barze przy piwku i plotkach było super...ale w klubie wiadomo jak jest, pogadać się nie pogada...na podryw też nie szłyśmy więc ja ogólnie dobrze bawiłam się,zanim weszłyśmy do klubu...
    No, dlatego ja wolę domówki (najlepsza opcja!) albo w plenerze, bo za długo w knajpie nie zdzierżę :) I chyba nigdy nie byłam w stanie zdzierżyć, nawet za czasów przedmałżeńskich.

Shagga_80, Fedra, zbikowa lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2013, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja myslałam zawsze ze małolaci to na mężatki barzdiej lecą bo niby doświadczone bardziej
    Kfjatus wrote:
    Jestem jeszcze chwilę ;)
    Ja w zeszłym roku byłam na wieczorze panieńskim, impreza była naprawdę udana :) Przyszli od nas nawet jacyś chłopcy,a że część dziewczyn była wolna - to dla nich była czas na podryw :P Jeden z młodzieńców poprosił mnie do tańca, to poszłam, nawet umiał, coś zagadał, zapytał o imię... no, ale , gdy mnie obracał i moja obrączka błysnęła mu przed oczami, to już mnie więcej nie poprosił i tak się zakończyło u mnie podrywanie małolatów :P ehhh...starość :D

Fedra, Beata, Libra lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

• Beata Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2013, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Oj ja tylko w razie czego chciałam wiedzieć gdzie rzucić się na ratunek :P

Tak a propo sądzę, że możesz być spokojna o swoje życie na wieczorze panieńskim :) Jeżeli wybieracie się do cywilizowanego miejsca, ( sądzę, że klub ) to tam jest selekcja, więc nie wpuszczają chołoty :) Ja przyjaciółce robiłam panieński w klubie i nikt nie był nami zainteresowany :) Poza tym chyba bezpieczniej jest w Warszawie w nocy niż za dnia :)

dzięki Kochana jesteś to podaj nr wrazie co będę dzwonić :)

ale tak poważnie to nie boję sie że ktoś nas zgwałci na środku bo wiadomo że takie rzeczy nie mogą miec miejsca w cywilizowanym klubie prawda?
    ale boję sie tego o czym wspomniała Fedra że ktoś moze coś którejś dosypać a my rozbawione nie zauważymy, a potem któraś dobrowolnie wyjdzie zlokalu (pod wpywem jakiegoś odużacza )

no nic koniec czarnych wizjii
    ale tak to jest jak człowiek nigdzie nie był to przeżywa :P

Fedra lubi tę wiadomość

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2013, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus wrote:
    Jestem jeszcze chwilę ;)
    Ja póki nie znałam M uwielbiałam takie imprezy ...pamiętam ostatnie takie wyjście...ahhh było mega (i strasznie dawno bo 6 lat temu) i też podobny przebieg miało jak teraz ma być u Beatki...najpierw zaprawka w domu Młodej Panny...potem wypad do klubu...pamiętam,że zarwałam jakiegoś kolesia nawet :P I nad ranem dowiedziałam się,że ma dziewczynę,więc podziękowałam za resztę imprezy...choć pamiętam,że za chwilę też Kogoś poznałam i wieczór mile się skończył...nad ranem :P
    Dziś jest inaczej...ploty tak, klub nie :/

Fedra, Beata, Libra, AGA 30 lubią tę wiadomość

• Beata Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2013, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    tak jutro rano idę ale wyniki pewnie najwcześniej w sobote
    wiec trzymajcie jesli mi dobrze życzycie :)

Selena, Ilona, mauysia, Fedra, AGA 30, aisa lubią tę wiadomość

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
‹‹ 3502 3503 3504 3505 3506 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ