X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Beata Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2013, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedruś wiem że to poważnie napisałaś bo ja tez miałam bliski kontakt z czyms takim (ni edotyczyło to mojej osoby)
    wiec widziałam zachowania bliskiej mi osoby (ale nie bęe pisała o tym tutaj)

wiem że po takim czymś można zrobić z kimś cokolwiek się chce na wszystko jrest sie podatnym a potem nic się nie pamieta...

zalajkowałam za odwagę Twoję i wyjesnienie sparwy, żeby była jasność że nie ucieszyłam sie ze cie to spotkało :*

Fedra, Libra lubią tę wiadomość

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • zbikowa Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2013, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    co do rzygania to od 3 lat mam to "szczęście" ze zawsze w dzień 31 grudnia mam mega problemy/zatrucia żołądkowe i cały dzień spędzam nad porcelanką więc sylwestra mam z reguły w łóżku z kompresem. a jednego roku to wracałam z pogrzebu z południa polski i północ zastała mnie na trasie. super fun.

Shagga_80, Beata, Fedra, Rucia, AGA 30 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2013, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak naprawdę ostatni raz bawiłam się naprawdę dobrze na własnym panieńskim...i wiecie co? Ja najwięcej kasy straciłam...bo miałam gest,żeby wszystko fundować...a jako,że zmieniałyśmy dwukrotnie lokale to trochę kasy poszło...na wejścia i flaszki...bo jako,że zaczęłyśmy u mnie w domu wódką to potem nie chciałyśmy mieszać i do progu zamawiałam kolejną butelkę...ehhh...4 lata temu tak było...teraz (a już pomijam mój obecny stan) to w ogóle nie wchodzi w rachubę...

zbikowa, Beata, Ilona, Fedra, a-koczek lubią tę wiadomość

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2013, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra, ale historia, dobrze, że to się tylko tak skończyło!
    Ja z mojego grona takich kumpelek sprzed lat, to pierwsze wzięłam ślub, jedna koleżanka wzięła w tamtym roku, a inne to jakoś nie planują na tą chwilę...
    Ja lubię sobie potańczyć ( nie znaczy, że umiem) i fakt, że najbardziej lubię z Mężem,ale jak się ktoś trafi kto umie to tez lubię :D
    Na jednej z imprez weselnych nawet wybawiłam się z klerykiem ;P

zbikowa, Fedra, Beata, Libra, AGA 30, aisa lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • Beata Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2013, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tańczyć uwielbiam jak wchodzę na parkiet to normalnie szął ciał
    (no co tańczyć każdy może heheh)

ale ja lubię w własciwie tylko w parze wtedy jest dirty dancing :P

dzieki za wszystkie cenne wskazówki :*

Shagga_80, Fedra, Selena, Libra, aisa lubią tę wiadomość

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2013, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zbikowa wrote:
    co do rzygania to od 3 lat mam to "szczęście" ze zawsze w dzień 31 grudnia mam mega problemy/zatrucia żołądkowe i cały dzień spędzam nad porcelanką więc sylwestra mam z reguły w łóżku z kompresem. a jednego roku to wracałam z pogrzebu z południa polski i północ zastała mnie na trasie. super fun.
    Uuu, no to niemiło...

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2013, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    dzieki za wszystkie cenne wskazówki :*
    Czyli wiesz już wszystko :D

A wracając do twojej "ciąży"...na kiedy miałaś wyznaczoną owu?

Fedra lubi tę wiadomość

• zbikowa Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2013, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No no no! Kfiatus, nie taka święta jak Ją malują :p

Shagga_80, Fedra, Beata, aisa lubią tę wiadomość

• Beata Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2013, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szaguś no widzisz to Ty się wyszalałaś!!! ja nie miałam okazji
    ja wogóle nie pijąca nawet :( wiec jakby wrazie beta wyszła pozytywna to i tak będzie ok najwyżej troszkę poudaję

Fedra lubi tę wiadomość

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2013, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to znaczy, że z Shaggusią potańczę faktycznie :)

A Tobie Beciu odradzałabym przesadne nerwy, oczywiście nalezy zachować rozsądek, ale jeszcze nie słyszałam, żeby się coś komuś przydarzyło z moich znajomych, więc to chyba nie jest takie nagminne, żeby sobie psuć zabawę nerwami :)

Shagga_80, Fedra, Beata, aisa lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2013, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czyli Becia robi betę. Super.

Fedra, Beata, Libra, a-koczek lubią tę wiadomość

• Fedra Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2013, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    Fedruś wiem że to poważnie napisałaś bo ja tez miałam bliski kontakt z czyms takim (ni edotyczyło to mojej osoby)
    wiec widziałam zachowania bliskiej mi osoby (ale nie bęe pisała o tym tutaj)

wiem że po takim czymś można zrobić z kimś cokolwiek się chce na wszystko jrest sie podatnym a potem nic się nie pamieta...

zalajkowałam za odwagę Twoję i wyjesnienie sparwy, żeby była jasność że nie ucieszyłam sie ze cie to spotkało :*

spoko ja zawsze o tym mówie jak ktoś się wybiera na imprezy niestety moje niektóre koleżanki były w tym temacie mało uświadomione nic na to nie poradzę ze czasami zachowuję się jak ich matka :P

a cąłej sytuacji się nie wstydzę ponieważ nauczyło mnie to wiele a jak mnie coś uczy to wolę się z tym podzielić z innymi :)

EDIT: nauczyłam się o tym mówić po tym jak koleżankę to spotkało na jednej z imprez niestety Ona nie miałą tyle szczęścia...
    i niechodzi mi o wprowadzanie nerwówki podczas dobrez zabawy ale trzeba się pilnowa ci już...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2013, 11:15

mauysia, Beata lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2013, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    No to znaczy, że z Shaggusią potańczę faktycznie :)

A co, organizujesz jakieś spotkanko :P ? Kurcze ja na samą myśl o tamtym wypadzie do Wrocławia nabrałam właśnie ochoty na kolejne .... :)

Muska, Libra lubią tę wiadomość

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2013, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zbikowa wrote:
    No no no! Kfiatus, nie taka święta jak Ją malują :p

Oj tam, oj tam! Męża kolano bolało wtedy, bo mu gips tylko co zdjęli :D

zbikowa, Gunia lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • zbikowa Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2013, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    A co, organizujesz jakieś spotkanko :P ? Kurcze ja na samą myśl o tamtym wypadzie do Wrocławia nabrałam właśnie ochoty na kolejne .... :)

Wczoraj pisałam że na 10 000 ma być impreza to żadna nie podjęła tematu!

Fedra, Beata, Libra, Ilona, Gunia, aisa lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2013, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:

No ale przecież źle się bawiłaś... No a ja mam teraz wyzwanie, żeby tak Cię zająć, żebyś nie pomyślała o mężu ani przez chwilę :)

Fedra, Beata, Libra, Ilona, aisa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2013, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zbikowa wrote:
    ejjjjjjjjjj to podkręćcie tempo...bo wiecie, ja w październiku nie pisze się na żadne wyjścia :/

Beata, Libra, aisa lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2013, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zbikowa wrote:
    Bo żadnej z nas nie chciało się obliczać daty...

Fedra, Beata, Libra, Gunia, aisa lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2013, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    No ale przecież źle się bawiłaś... No a ja mam teraz wyzwanie, żeby tak Cię zająć, żebyś nie pomyślała o mężu ani przez chwilę :)
    musisz się mega postarać, bo Shagga teraz tylko Mąż to, Mąż tamto....zakochała się na nowo :P

Fedra, Ola_czeka, Libra, Ilona, Gunia, aisa lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • zbikowa Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2013, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    ejjjjjjjjjj to podkręćcie tempo...bo wiecie, ja w październiku nie pisze się na żadne wyjścia :/

robie co w mojej mocy, ew. moge jeszcze zmienic termin na 5 000 ;)

Fedra, Beata, Ilona, aisa lubią tę wiadomość

‹‹ 3504 3505 3506 3507 3508 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zwiększyć szansę na ciążę? Poznaj badanie PGT wykorzystywane w leczeniu in vitro.

Starania o dziecko dla wielu par stanowią najważniejszy i najbardziej emocjonalny etap w życiu. Gdy naturalne poczęcie okazuje się trudne lub niemożliwe z pomocą przychodzi medycyna. Dzięki nowoczesnym technologiom i coraz lepszemu zrozumieniu mechanizmów genetycznych specjaliści są w stanie nie tylko wspierać proces zapłodnienia pozaustrojowego, ale także zapobiegać potencjalnym trudnościom. Coraz większą rolę w leczeniu niepłodności odgrywa diagnostyka genetyczna zarodków – a jednym z najbardziej przełomowych narzędzi w tym obszarze jest badanie PGT (Preimplantation Genetic Testing).

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ