plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Fedruś wiem że to poważnie napisałaś bo ja tez miałam bliski kontakt z czyms takim (ni edotyczyło to mojej osoby)
wiec widziałam zachowania bliskiej mi osoby (ale nie bęe pisała o tym tutaj)
wiem że po takim czymś można zrobić z kimś cokolwiek się chce na wszystko jrest sie podatnym a potem nic się nie pamieta...
zalajkowałam za odwagę Twoję i wyjesnienie sparwy, żeby była jasność że nie ucieszyłam sie ze cie to spotkało :*Fedra, Libra lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
co do rzygania to od 3 lat mam to "szczęście" ze zawsze w dzień 31 grudnia mam mega problemy/zatrucia żołądkowe i cały dzień spędzam nad porcelanką więc sylwestra mam z reguły w łóżku z kompresem. a jednego roku to wracałam z pogrzebu z południa polski i północ zastała mnie na trasie. super fun.
Shagga_80, Beata, Fedra, Rucia, AGA 30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTak naprawdę ostatni raz bawiłam się naprawdę dobrze na własnym panieńskim...i wiecie co? Ja najwięcej kasy straciłam...bo miałam gest,żeby wszystko fundować...a jako,że zmieniałyśmy dwukrotnie lokale to trochę kasy poszło...na wejścia i flaszki...bo jako,że zaczęłyśmy u mnie w domu wódką to potem nie chciałyśmy mieszać i do progu zamawiałam kolejną butelkę...ehhh...4 lata temu tak było...teraz (a już pomijam mój obecny stan) to w ogóle nie wchodzi w rachubę...
zbikowa, Beata, Ilona, Fedra, a-koczek lubią tę wiadomość
-
Fedra, ale historia, dobrze, że to się tylko tak skończyło!
Ja z mojego grona takich kumpelek sprzed lat, to pierwsze wzięłam ślub, jedna koleżanka wzięła w tamtym roku, a inne to jakoś nie planują na tą chwilę...
Ja lubię sobie potańczyć ( nie znaczy, że umiem) i fakt, że najbardziej lubię z Mężem,ale jak się ktoś trafi kto umie to tez lubię
Na jednej z imprez weselnych nawet wybawiłam się z klerykiem ;Pzbikowa, Fedra, Beata, Libra, AGA 30, aisa lubią tę wiadomość
-
ja tańczyć uwielbiam jak wchodzę na parkiet to normalnie szął ciał
(no co tańczyć każdy może heheh)
ale ja lubię w własciwie tylko w parze wtedy jest dirty dancing
dzieki za wszystkie cenne wskazówki :*Shagga_80, Fedra, Selena, Libra, aisa lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
zbikowa wrote:co do rzygania to od 3 lat mam to "szczęście" ze zawsze w dzień 31 grudnia mam mega problemy/zatrucia żołądkowe i cały dzień spędzam nad porcelanką więc sylwestra mam z reguły w łóżku z kompresem. a jednego roku to wracałam z pogrzebu z południa polski i północ zastała mnie na trasie. super fun.
-
nick nieaktualny
-
Szaguś no widzisz to Ty się wyszalałaś!!! ja nie miałam okazji
ja wogóle nie pijąca nawetwiec jakby wrazie beta wyszła pozytywna to i tak będzie ok najwyżej troszkę poudaję
Fedra lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
-
No to znaczy, że z Shaggusią potańczę faktycznie
A Tobie Beciu odradzałabym przesadne nerwy, oczywiście nalezy zachować rozsądek, ale jeszcze nie słyszałam, żeby się coś komuś przydarzyło z moich znajomych, więc to chyba nie jest takie nagminne, żeby sobie psuć zabawę nerwamiShagga_80, Fedra, Beata, aisa lubią tę wiadomość
-
Beata wrote:Fedruś wiem że to poważnie napisałaś bo ja tez miałam bliski kontakt z czyms takim (ni edotyczyło to mojej osoby)
wiec widziałam zachowania bliskiej mi osoby (ale nie bęe pisała o tym tutaj)
wiem że po takim czymś można zrobić z kimś cokolwiek się chce na wszystko jrest sie podatnym a potem nic się nie pamieta...
zalajkowałam za odwagę Twoję i wyjesnienie sparwy, żeby była jasność że nie ucieszyłam sie ze cie to spotkało :*
spoko ja zawsze o tym mówie jak ktoś się wybiera na imprezy niestety moje niektóre koleżanki były w tym temacie mało uświadomione nic na to nie poradzę ze czasami zachowuję się jak ich matka
a cąłej sytuacji się nie wstydzę ponieważ nauczyło mnie to wiele a jak mnie coś uczy to wolę się z tym podzielić z innymi
EDIT: nauczyłam się o tym mówić po tym jak koleżankę to spotkało na jednej z imprez niestety Ona nie miałą tyle szczęścia...
i niechodzi mi o wprowadzanie nerwówki podczas dobrez zabawy ale trzeba się pilnowa ci już...Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2013, 11:15
mauysia, Beata lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
Shagga_80 wrote:A co, organizujesz jakieś spotkanko
? Kurcze ja na samą myśl o tamtym wypadzie do Wrocławia nabrałam właśnie ochoty na kolejne ....
Wczoraj pisałam że na 10 000 ma być impreza to żadna nie podjęła tematu!Fedra, Beata, Libra, Ilona, Gunia, aisa lubią tę wiadomość
-
Shagga_80 wrote:A co, organizujesz jakieś spotkanko
? Kurcze ja na samą myśl o tamtym wypadzie do Wrocławia nabrałam właśnie ochoty na kolejne ....
No ale przecież źle się bawiłaś... No a ja mam teraz wyzwanie, żeby tak Cię zająć, żebyś nie pomyślała o mężu ani przez chwilęFedra, Beata, Libra, Ilona, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ola_czeka wrote:No ale przecież źle się bawiłaś... No a ja mam teraz wyzwanie, żeby tak Cię zająć, żebyś nie pomyślała o mężu ani przez chwilę
Fedra, Ola_czeka, Libra, Ilona, Gunia, aisa lubią tę wiadomość