plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Shagga_80 wrote:Dlatego ja nie lubię chodzić do klubów,bo zostawić drinka,czy szklanki z piwem bez opieki nie zostawia się a teraz dzielić się, na tańczące i pilnujące jest bez sensu...zresztą ja jak mówię wyjściom bez M mówię NIE
Chyba,że zaplanujemy coś w naszym gronie i spędzimy czas na plotach
PS. Muska,Ty jesteś z Wrocka tak? W październiku właśnie w Twoim mieście bawiłyśmy i nocowałyśmy w mega klimatycznym hosteliku....MleczarniaI jak dla mnie to mogłybyśmy tam zostać na imprezę a nie szwędać się po klubach
W Mleczarni mają pyszną gorąca czekoladę
Następnym razem jak sie uda to doskoczę do Wasaisa lubi tę wiadomość
-
Rucia wrote:Plemniś sam Pinokio nie powstydziłby się takiego nosa
hehehe fajne
plemniczka, Fedra lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
aaa Panowie nie wiem skąd sie wzieli Beatko, tak chcieli sobie byc na zdjeciu
a golych facetow nie mialam bo akurat nie bawia mnie tego typu zabawy, tak jak i mój mąż nie mial striptizerki, na szczescie ma podobne zdanie w tym temacie.
I faktycznie ale z Ciebie staruszka BetiBeata, Fedra, Ilona, aisa lubią tę wiadomość
-
staruszka o nie!! hhehe
ja wam jeszcze pokaże hhehe
w takim razie postawiłyście mi wyzwanie
obiecuję fotę z tej imprymauysia, Fedra, plemniczka, Kfjatus, Libra, AGA 30, Ilona, Blondi22, aisa lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
ale miałyście fajne przeżycia...
Plemniś a z fotki to do tej pory rechocze no i plus za odwagę ze dałaś się tak sfotografować a teraz dzieliś sie z Nami tymi przeżyciamiBeata, plemniczka, Kfjatus, Libra, AGA 30, Ilona, aisa lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Rany, ale wy pędzicie z tymi postami. Zanim odpowiedziałam, to już nei na temat wyszło
Musze trochę popracować, także będe zmykać. Może uda mi się trochę popodglądac i pokomentować z doskoku.
Wieczorem przyjeżdża moja mama takę cały weekend będę wycięta z życia ovuwowego
ps.
Becia, się nie obraź na mnie, ale uważam, że się za bardzo nakręcasz...
Dobrze że idziesz jutro tą betę zrobić, ale nie ma szans żebys już teraz miała jakies objawy ciąży, bo to za szybko. Także nakręcanie się wcale nie pomaga, a tylko możesz się podłamac jak będzie wynik negatywny.
Aczkolwiek życze Ci bety na dużym plusie. Daj znać jutro koniecznie, postaram się wejśc i spojrzeć. O której to badanie i o której wyniki?
ps
Moze na fejsie napiszesz? Z fejsa dostaje komunikaty na telefonmauysia, zbikowa, Beata, Fedra, Ilona, aisa lubią tę wiadomość
-
mUSIU spokojnie nie obrażam sie bo ja zawswze dziewczynom nie dowierzałam na tym etapie mówiłam to niemożliwe, zwidy siła perswazji itp.
dzieki Bogu w 3 przypadkach nie miałam racji i subiektywne odczucia dziewczyn okazały sie prawdziwe
jesli beta wyjdzie negatywna to naprawde luz, porząsdnie przygotuję sie do imprezy i zaszaleję a lekarz juz czeka na ustalenie planu działania tak że tak czy siak jest dobrze i nigdy nie mialam jakiegoś totalnego doła po przyjściu@mauysia, Fedra, Muska, a-koczek, Ilona, Blondi22, aisa lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
-
mauysia wrote:Fredzia to zalajkuje każdy wpis, w którym mowa o psie
akurat zalajkowałam za to jezioro już sobie to wyobraziłam jak jedziesz nad wodę otwierasz drzwi i wypychasz Olkę tłumacząc ze jest w domu i odjeżdzasz z piskiem opon a Olka zdziwiona ze ma taką dużą wannęzbikowa, mauysia, Ola_czeka, Beata, Rucia, Ilona, Gunia, aisa lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Ola_czeka wrote:Odkąd dostałam lajka od Ovufrienda (mówiłam Wam?), przestało mi zależeć na lajkach. Mam takie wszechogarniające uczucie spełnienia...
dostałaś lajka od Ovufrienda?! nie chwaliłaś sie wcale!
Fedra, Ola_czeka, Beata, Shagga_80, Rucia, Ilona, Gunia, aisa lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:Odkąd dostałam lajka od Ovufrienda (mówiłam Wam?), przestało mi zależeć na lajkach. Mam takie wszechogarniające uczucie spełnienia...
ale zobacz jak to działaprzybyło jeszcze wiecej
Oliwka 2006