plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Ola_czeka wrote:O, widze, że są tu osoby, które kojarzą czasy MTV. Czy któraś z Was: Fedra, Małysz, może mi wytłumaczyć na co umiera facet w tej piosence i jakim cudem jednak wychodzi o własnych siłach?
http://www.youtube.com/watch?v=EY0_oVV29PMShagga_80, Fedra lubią tę wiadomość
-
Muska wrote:Pytanie - jak jest cykl bezowulacyjny to jak wygląda szyjka, śluz, temperatura i wszystko co tego tematu dotyczy?
przy cyklu bezowulacyjnym nie ma wykresu dwu fazowego mozesz takie sobie pooglądać w wykresach...
temp nie skacze jest na jednostajnym poziomie lub faluje...
co do szyjki nie odpowiem...
śluzu rozciagliwego, wodnistego - brak...17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnymauysia wrote:Wg mnie ma mega kaca.
A skoro o kacu mowa...mówiłam,że dlatego cieszę się,że pewne ekscesy mam za sobą??????
Beatko, kochana hurtowo skasowałam wiadomości...więc jeśli przysłałaś mi cosik,to i to skasowałamWybacz...i wyślij raz jeszcze.
A tak na marginesie to weszłam tu znów (cieszycie się?) bo i tak włączałam kompa,bo musiałam sprawdzić pocztę, kiedy ten Bartek przyśle nam nowe buty dla Młodego! Jutro mogłabym kupić w stacjonarnym sklepie,więc chciałam się upewnić czy mam czekać na paczkę,czy wziąć sprawy w swoje ręce..
PS. Uwielbiam Stay - Sióstr Szekspiramauysia, Fedra, Beata, Ilona lubią tę wiadomość
-
Muska wrote:Pytanie - jak jest cykl bezowulacyjny to jak wygląda szyjka, śluz, temperatura i wszystko co tego tematu dotyczy?
Pomijając fakt, że nie są one gwarancją przebytej owu, albo odwrotnie - może ich nie być, a owu będzie.
czyli standardowo - bez morningu USG nic nie wiadomoWiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2013, 12:39
Fedra, Beata, Ilona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ola_czeka wrote:Muska, w sumie, to nie wiem jak to jest. Wiem, że testy owulacyjne moga wychodzić pozytywnie, bo one tylko informują, że organizm szykuje się do owulacji, która ostatecznie może nie wystąpić, ale nie wiem jak to jest z temperatura, śluzem itd.
To jest mój osastni cykl na zrobienie tych badań hormonalnych, bo w poprzednim byłam chora i na antybiotykach, a we wcześniejszym cyklu byłam na wakacjach we Francji
Z końcem miesiące mi przepada ważnośc badan na te hormony, a owu ani widu ani słychu... Chyba. Dlatego pytam czy sie ma objawy tak normalnie czy jakiś brak ewidentnie wskaże na brak owu.
Ja jak na razie mam tylko otwartą i uniesioną szyjkę i jakieś dziwne bóle podbrzusza, poza tym brak skoku temp. i sluzu
Zaczynam obserwowac jakies analgie, że jak sie cos musi to akurat jeb - się nie da
Ach, tak sobie musze ponarzekać -
Ola_czeka wrote:O, widze, że są tu osoby, które kojarzą czasy MTV. Czy któraś z Was: Fedra, Małysz, może mi wytłumaczyć na co umiera facet w tej piosence i jakim cudem jednak wychodzi o własnych siłach?
http://www.youtube.com/watch?v=EY0_oVV29PM
no posiadówki się robiło u koleżanki
jak dla mnie to z przepicia kawy do tego depresja... a tak na poważnie to ugryzł go robal, odwodnił się chłopak (jak widac kawa moze zaszkodzić) no i wiadomo z brudu bo inaczej by go tak nie szorowała... no i na koniec kiedyś były inne czasymauysia lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Rucia wrote:Co do lajka od Ovufrienda dla Oli ..
Tak się zastanawiam, czy ekpia Ovufriend jak Nas czyta, to przypadkiem nie tarza się ze śmiechu na podłodze.Libra, Fedra, Selena, Kfjatus, Ilona, aisa lubią tę wiadomość