plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyUciekam....
Gratulacje Zbikowa takiej wiekopomnej chwili jak 1000 post... na privapodam Ci adres...i czekam na tę łzę...
Beatko, czekam na tego priva,jesli wysłałaś już raz,to zrób to jeszcze raz...
Buziaki, siusiaki!zbikowa, Fedra, mauysia, Ola_czeka, Beata, AGA 30, Ilona, aisa lubią tę wiadomość
-
zbikowa wrote:Nadejszła wiekopomna chwila, w której chciała bym podziękować Mamusi, bo by mnie tu bez niej nie było, Pięknemu, że nadal chce mieć ze mną małe włochate żbiki, wszystkim Wam za to że dzielnie znosicie moje posty a w nagrode każda dostanie w słoiczku moją łze wzruszenia, za to że jesteście takie fajne. (adresy na które wysyłać proszę na priv)
a oto dwa bonusy. na specjalne życzenie Kfjata, której już tu nie ma bo poszła się zająć ważnymi sprawami, albo po prostu siedzi po cicho
Żbiku piękny 1000no i dzięki ze się w końcu ujawniłaś :*
zbikowa, Beata, Ilona lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyzbikowa wrote:moim skromnym zdaniem zajebisty deal zrobiłaś, serio!
Fenkju soł macz
Obleciałam wczoraj allegro z takimi pakami, i w tej cenie można kupić 40-50 sztuk ubranek, a tutaj trafiłam na ponad 100 i to w dodatku takie ładne
Beata, Ilona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
zbikowa wrote:Nadejszła wiekopomna chwila, w której chciała bym podziękować Mamusi, bo by mnie tu bez niej nie było, Pięknemu, że nadal chce mieć ze mną małe włochate żbiki, wszystkim Wam za to że dzielnie znosicie moje posty a w nagrode każda dostanie w słoiczku moją łze wzruszenia, za to że jesteście takie fajne. (adresy na które wysyłać proszę na priv)
a oto dwa bonusy. na specjalne życzenie Kfjata, której już tu nie ma bo poszła się zająć ważnymi sprawami, albo po prostu siedzi po cicho
Ależ Ci ładnie w tej grzywce!!zbikowa, Ilona lubią tę wiadomość
-
wiecie zmienię troche temat bo muszę się podzielić z Wami moją obserwacją:
a mianowicie zaobserwowałam ze mój pies codziennie między 12 a 13 przychodzi do mnie i wymusza smakołyk na poczatku myślałam ze się chce pomiziać ale On mnie autentycznie prowadzi do kuchni po dostaniu smakołyka idzie spać...
to tyle mozemy wrócić do rozmów o ubrankach i Żbikowym 1000 :*zbikowa, Libra, Beata, Shagga_80, Effcia28, Kfjatus, Ilona, aisa lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Shagga_80 wrote:No tak...teraz wszystkie czekamy cóż mądrego powie Zbikowa
Zbi-ko-wa!!Zbi-ko-wa!!Zbi-ko-wa!!Zbi-ko-wa!!Zbi-ko-wa!!Zbi-ko-wa!!Zbi-ko-wa!!Zbi-ko-wa!!Zbi-ko-wa!!Zbi-ko-wa!!Zbi-ko-wa!!Zbi-ko-wa!!Zbi-ko-wa!!Zbi-ko-wa!!
Ale Ci ładny szlaczek wyszedłShagga_80, Ilona, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
własnie sobie uświadomiłam co będziemy z Librą pić jak przyjedzie jak nic ide dzisiaj na zakupy do lidla
co by się pożądnie schłodziło
zbikowa, Libra, Beata, Shagga_80, Ilona, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyFedra wrote:wiecie zmienię troche temat bo muszę się podzielić z Wami moją obserwacją:
a mianowicie zaobserwowałam ze mój pies codziennie między 12 a 13 przychodzi do mnie i wymusza smakołyk na poczatku myślałam ze się chce pomiziać ale On mnie autentycznie prowadzi do kuchni po dostaniu smakołyka idzie spać...
A może Czekolada jest na diecie i w ten sposób jedząc smakołyk o stałej porze chce zacząć dbać o linię?Ola_czeka, Fedra, Ilona, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny