plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Rucia wrote:A może Czekolada jest na diecie i w ten sposób jedząc smakołyk o stałej porze chce zacząć dbać o linię?
PS) Wiem bo często podżeram mężowi siostry mojego M, który ćwiczy swojego psa na wystawy...Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2013, 13:21
Rucia, zbikowa, Ilona, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:Ten "smakołyk" to jest pic na wodę, to taka kulka z suchej karmy, nie ma nic wspólnego z czymś smacznym
PS) Wiem bo często podżeram mężowi siostry mojego M, który ćwiczy swojego psa na wystawy...
Kuźwa, surowych jajek nie, ale karmę wpieprza.Shagga_80, Ilona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:No jak Libra wchodzi to wchodzi na całego.
Żbikowa - dzisiaj wypiję lampkę wina za Twoje święto!!! tysięcznego posta!
Muska - słuchaj Mayusi, ja też gdzieś przeczytałam, że najbardziej wiarygodna za wszystkich obserwacji jest obserwacja szyjki...
Fedra - to ja już tylko będę się obawiać o to, bym na miejsce dotarła w jednym kawałku... bo Ty i mnie nakarmisz i ubierzesz:D
Shagga - ja już dzisiaj truje memu m, jaki to Kubuś ma fajny rowerek i chyba taki za sponsoruje mojemu chrześniakowi:) dzieci mnie lubią, bo ja siadam na podłodze i buszuję z nimi wszystkimi zabawkami:)... a w góry (jak wszystko się ułoży pomyślnie) ruszamy w październiku - dokładnie, tego jeszcze nie wiadomo:D
i pewnie bawiłaś się na moim panieńskim:D- przyznaj się
Żbikowa - hahaha... zdjęcia super:)zbikowa, Fedra, Beata, Muska, Shagga_80, Ilona, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRucia wrote:Kadarka z Lidla obowiązkowo z nakrętką?
także Fedra się coś wymyśli na miejscu:)Beata, Shagga_80, Ilona, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:Ten "smakołyk" to jest pic na wodę, to taka kulka z suchej karmy, nie ma nic wspólnego z czymś smacznym
PS) Wiem bo często podżeram mężowi siostry mojego M, który ćwiczy swojego psa na wystawy...
no akurat mój dostaje kawałek kiełbaski albo jakiegos owoca
smakołyki o jakich piszesz dostaje jak ćwiczymyBeata, Shagga_80, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
Libra wrote:Olka - to jaki dasz mi tytuł?
Żbikowa - dzisiaj wypiję lampkę wina za Twoje święto!!! tysięcznego posta!
Muska - słuchaj Mayusi, ja też gdzieś przeczytałam, że najbardziej wiarygodna za wszystkich obserwacji jest obserwacja szyjki...
Fedra - to ja już tylko będę się obawiać o to, bym na miejsce dotarła w jednym kawałku... bo Ty i mnie nakarmisz i ubierzesz:D
Shagga - ja już dzisiaj truje memu m, jaki to Kubuś ma fajny rowerek i chyba taki za sponsoruje mojemu chrześniakowi:) dzieci mnie lubią, bo ja siadam na podłodze i buszuję z nimi wszystkimi zabawkami:)... a w góry (jak wszystko się ułoży pomyślnie) ruszamy w październiku - dokładnie, tego jeszcze nie wiadomo:D
i pewnie bawiłaś się na moim panieńskim:D- przyznaj się
Żbikowa - hahaha... zdjęcia super:)
no dokładnie masz tylko dotrzeć do mnie w jednym kawałku o resztę się nie musisz martwić
Libra, Shagga_80 lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Libra wrote:na mnie nie działa... muszę to szczerze przyznać, że wypiłam 3 butelki (zakupione wg wskazówek) iiii??? i nic
także Fedra się coś wymyśli na miejscu:)
spoko ja myślę ze poprostu musimy zrobić to inaczej wypić taką we dwie no bo wiesz masz być moją parą
więc moze kadarka czeka na odpowiedni moment żebyś najpierw do mnie przyjechała a potem ona uruchomi swoje cudowne moceLibra, Beata, Shagga_80, AGA 30, Ilona, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyFedra wrote:spoko ja myślę ze poprostu musimy zrobić to inaczej wypić taką we dwie no bo wiesz masz być moją parą
więc moze kadarka czeka na odpowiedni moment żebyś najpierw do mnie przyjechała a potem ona uruchomi swoje cudowne moce
a poza tym picie skromnie, bo jak trzecia osóbka nie będzie mogła przyjechać, to pakujemy Czekoladę w auto i jedziemy do niej:)mauysia, Fedra, Beata, Shagga_80, Ilona, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Libra wrote:sprawdziłam, że jak będę jechać do Ciebie, to dokładnie będę tuż po owulce... także z rana będzie trzeba jeszcze m przycisnąć;P więc wiesz... mogę spóźnić sie na obiad:D
a poza tym picie skromnie, bo jak trzecia osóbka nie będzie mogła przyjechać, to pakujemy Czekoladę w auto i jedziemy do niej:)Fedra, Libra, Rucia, Beata, Shagga_80, a-koczek, Ilona, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość
-
Libra wrote:sprawdziłam, że jak będę jechać do Ciebie, to dokładnie będę tuż po owulce... także z rana będzie trzeba jeszcze m przycisnąć;P więc wiesz... mogę spóźnić sie na obiad:D
a poza tym picie skromnie, bo jak trzecia osóbka nie będzie mogła przyjechać, to pakujemy Czekoladę w auto i jedziemy do niej:)
spoko ja z tą kadarką tak wyjechałam a w sumie to ja od kwietnia nie pije
no właśnie tak licze że ta trzecia osóbka dojedzie w piątek i zostanie do soboty
no jeśli z takiego powodu spóźnisz się na obiad to ja wybaczam zresztą u mnie obiad się je dośc późno więc spokoShagga_80, aisa lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnymauysia wrote:Przypomniała mi się moja obawa sprzed paru miesięcy, że niemożliwe będzie zrobienie spotkania wszystkich nas ovufriendek, bo zawsze któraś będzie miała dni płodne i nie będzie mogła zmarnować szansy z M
większości wam takie zmartwienia już nie spędzą snu z powiek:D więc jesteście teraz w tak komfortowej sytuacji, że możecie się spotykać kiedy chcecie
akurat mój dobór terminu był inny... i żeby trzecia osóbka nie była na urlopie z m... to już dzisiaj bym bawiła u Fedry... m pozwolił mi jechać, jak on będzie pracował na popołudnie, bo wtedy i tak się mijamy, to się tak nie odczuje rozłąki... więc na termin pobytu wpłynęły 2 rzeczyFedra, Beata, Shagga_80, Ilona, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFedra wrote:spoko ja z tą kadarką tak wyjechałam a w sumie to ja od kwietnia nie pije
no właśnie tak licze że ta trzecia osóbka dojedzie w piątek i zostanie do soboty
no jeśli z takiego powodu spóźnisz się na obiad to ja wybaczam zresztą u mnie obiad się je dośc późno więc spoko
edit...
i co Zbikowa? dołączasz się? a Ty Ola??? hmmm??? coś tam wczoraj smarowały o czekaniu:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2013, 13:54
mauysia, Fedra, Beata, AGA 30, Ilona, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:A to jest tajemnica, kto jest trzecia osobą? Czy pisałyście już na fejsie i nie będziecie powtarzać?
ps. a co? jak nie wiesz kto trzeci to zastanawiasz się czy przyjechać?;PFedra, Beata, Shagga_80, Ilona, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Libra wrote:no coś Ty!!!! naraiłaś ją, by została na noc???? jak nie to działaj... i ja się przyłącze!!! będzie piżama party:D
edit...
i co Zbikowa? dołączasz się? a Ty Ola??? hmmm??? coś tam wczoraj smarowały o czekaniu:)
O kurde ale będzie impra! Już się o Was boję!!!Fedra, Beata, Shagga_80, Ilona, Kfjatus lubią tę wiadomość